Sep
11
2009

Vom lansa o noua versiune a MSLI in curand si cum va fi noaptea care urmeaza

Probleme actuale nu sunt legate de program ci de traficul care il produce peste 8gb/zi, cu alte cuvinte acest program ruleaza pe 15.000 de calculatoare.

Cand am pornit aceasta initiativa nu ne gandeam ca 150bytes(per request/per user) pot deveni 8GB pe zi (si este in crestere).

Acum cautam solutii gratis de hostare unde sa avem trafic nelimitat si pc-ul sa suporte peste 15.000 de requesturi per minute.

————-

Urmeaza o noapte linistita.

7 Comentarii to “Vom lansa o noua versiune a MSLI in curand si cum va fi noaptea care urmeaza”

 1. Multumim admin!Multa sanatate si numai bine tuturor.

 2. IN LEGATURA CU PROGRAMUL.Trebuie setat sa se auda mai tare si mai clar.Cand a sunat parca se auzea ca un tiuit infundat din departare.Faceti-l sa se auda mai clar si ar fi bine in loc se sunetu care este sa fie unu ca de sirena,poate asa se va auzi mai tare si mult mai clar.

 3. Nu o sa gasiti asa ceva. Va trebuie neaparat server dedicat!

  Admin:
  Incercam si altceva ,,, sa vedem

 4. Si sa stii ca daca imparti 8 giga la (150*numarul de minute dintr-o zi) iti ies cam 40.000 de useri care actualizeaza minim o data pe minut.

  (8*1024*1024*1024)/(150*24*60) = 39768

 5. @

 6. Salut,

  In primul rand prima greseala: protocol TCP.
  Vrei sa ai parte de tot three way handshake-ul, ack-uri, rst etc sau sa livrezi informatia la cat mai multi posibil si cat mai repede?
  A doua greseala: de ce pui comment-uri in sistemul de alarma ? Gradul si atat adica 1 caracter.
  Nu o sa poti sa faci cu un singur server fata la multe request-uri in stilul acesta si cred ca pierzi ideea: ori e alarma si doar atat ori dai si informatii. De ce folosesti apache-ul ca si server, ai nevoie de log si toate cele pentru un amarat de fisier care e servit si care poti sa il dai direct la nivel de socket?
  Daca vrei sa faci o chestie incearca sa o faci cum trebuie, altfel o sa ii vezi pe toti ca urla ca nu le va mai merge si pe urma e posibil sa ramana si o groaza de request-uri aiurea catre un server daca muti host-ul si nu faci update in zona de dns (macar sa fi facut un subdomeniu pe care sa il anulezi pe urma – dar iar tine de viziunea de ansamblu). Ai spus ca ai experienta in domeniu asa ca aveam pretentii.
  In plus crezi ca daca e pe sistemul de alarma intereseaza pe cineva text-ul cand scopul e ca daca el nu e la PC si e prin casa sa auda goarna ca sa stie ce are de facut, crezi ca mai sta sa citeasca si ce scrie acolo?
  Daca ma intrebi pe mine: as rescrie programul sa mearga pe UDP si as folosi pentru inceput 1 caracter (de la 0 la 9 sau vrei mai multe nivele poti sa iei din alfabet-ul NATO unde ai 27 de caractere) si astfel din prima reduci traficul, timpul de conectare si de culegere a informatiilor.
  Sa fim seriosi nu o sa poti sa faci broadcast ca intr-un sistem de radio emisie asa ca oricum vor fi persoane care vor rata alerta (nu stiu cu cat inainte o trimiti dar la 1 minut update-ul e cam destul cat sa te trezeasca realitatea inainte aplicatiei).
  Oricum initiativa e buna.

  O seara buna,
  Cristi

  Admin:
  Nu pot fi specialist si in programare 🙁

 7. La fel si la mine ca si la Popescu Aurel(2),abia s-a auzit;asteptam sa creasca in intensitate.De fapt cum ar trebui sa se auda?asa cum bine a descris nr 2?Rog ca cineva care a primit un alt fel de semnal ,sa ne spuna si noua.Cu bine.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro