Apr
27
2009

Un mic rezumat la evenimentul care a fost sambata

Voi scrie de acuma inainte cu albastru. Sper sa fie ok asa.

Rezumat:

1. Atentionare se face cu 2 saptamani – 10 ore inainte de un eveniment.

2. O prima atentionare s-a facut pe data de 7 aprilie 2009 in postul urmator (a fost una verbala si mai mult intuitiva) : http://ioanistrate.ro/despre-roma-chisinau-si-vrancioaia/

3. Exact cu 2 saptamani a declasat ATENTIONAREA in postul urmator (postat pe 11aprilie) : http://ioanistrate.ro/update/

4. De atunci pana in momentul cutremurului VIBRATILE AU RAMAS LA ACEL NIVEL RIDICAT (nicaieri nu am zis ca au scazut, am zis ca raman constante)

5. Alte indicii au fost prezentat pe parcurs.

6. Noi il asteptam sa vina duminica si vibratiile sa depaseasca acel nivel critic, care poate fi tradus ca “sa va puna vietile in pericol”. Dl Istrate m-a rugat sa nu declasam niciodata o alarma, daca nu se depaseste acel prag critic.

Am sters peste 1500 de comentarii , dar am lasat vreo 300, care intrebau de ce nu a fost anuntat acest cutremur. Raspunsul este urmatorul: A fost anuntat pentru cei 50% dintre cititori care inteleg ce se intampla pe acest blog, din pacate restul se imparte in felul urmator:

– 30% sunt mereu nemultumiti si pot fi numiti generic “Gica Contra”

– 2% le place sa injure si sa faca mistouri

– 18% citesc acest blog pe sarite sau extrag ei ce vor si cam ei genereaza cele mai multe comentarii

Din pacate acest blog nu va da informatii “mura-n gura”, deoarece nici dl Istrate nu le primeste la fel. Daca le primea … era miliardar pana acuma. In concluzie, ACEST BLOG NU POATE FI PE INTELESUL TUTUROR si de aceea ori il cititi in intregime ori nu-l mai vizitati.

Nu poti comenta la acest articol.

This site is protected by WP-CopyRightPro