Jul
10
2009

Un mesaj si o atentionare

09.07.09 Cutremurul de la Glasgow, Scotia, Anglia. (poate fi si unul politic)

Atentionare:
Un mesaj primit azi anunta producerea unui eveniment deosebit in luna septembrie. Decodificarea mesajului, daca este corecta, amplaseaza producerea lui intre datele 5-15septembrie.
Mesajul ar suna astfel: Peste 2luni un eveniment important se va petrece

Nu se stie inca daca Romania este afectata.

50 Comentarii to “Un mesaj si o atentionare”

 1. admin, daca te gandesti la ce-am mai spus, ca si un parinte de la o manastire din Moldova a spus ca va fi un cutremur mare in toamna, si daca mai si coroborezi cu mesajele primite, data ar fi cam 12 – spre 13 septembrie noaptea.
  1. este in vacanta copiilor
  2. este toamna
  3. afara nu va fi asa frig (Dl Istrate spunea de o tem. de 12 grade)
  4. va fi si Sf. Ioachim si Ana pe 9 septembrie, sarbatoare care urmeaza celei de pe 8 si e inaintea Inaltarii Sd. Cruci de pe 14 sept. Unul din mesajele D-lui Istrate spunea ceva de “un barbat si o femeie”

  Deci eu as pozitiona in timp acest viitor cutremur undeva pe 12 spre 13 septembrie noaptea, pe la ora 2 si ceva.

  Cam asta ar fi, mai adaugati si voi la punctele 1-4 de mai sus, alte mesaje care s-ar potrivi cu aceasta data.

  Admin:
  Nu stiam de asta. Fff interesant

 2. S-antamplat ceva de nu mai dati zilnic date ?

 3. un cutremur e sigur atunci nu?

  Admin:
  Este posibil

 4. Si eu am primit o confirmare in acest sens pentru data de 5 septembrie…Sint ingrozit pentru ca evenimentul va avea loc in Romania!

 5. atata timp cat stim ca domnul Istrate si cu tine ne veti ajuta, si ne veti anunta sa ne ferim de acest pericol suntem mai linistiti!

  Admin:
  Ideea e sa nu se exagereze .

 6. VA ROG FRUMOS: nu mai cereti cutremurul!!!

 7. cei care au cunostinte de astrologie ne pot intocmi o harta astrala pentru acea perioada,(8-14 septembrie), care ne-ar putea ajuta sa tragem concluzii.

 8. Mesajul spune ca se va produce un eveniment important, dar nu precizeaza ca este unul bun sau rau. POATE CA E CEVA DE BINE.
  Poate ca se va face o descoperire stiintifica cruciala: leacul cancerului, se va descoper o noua sursa de energie.
  Sau ceva de ordin politic.
  Sau, un ev rau, dar de alta natura. Doamne fereste de o explozie nucleara provocata de niste dezaxati – state sau persoane particulare – care au cumparat secretele nucleare si si-au construit arme.

  Sa ne rugam la bunul Dumnezeu sa fie ceva de bine.

 9. DESPRE 2012 DC NU MAI VB?

 10. Calmati-va!Pana la sfarsitul lumii in decembrie 2012 nu va fi nimic grav in Romania.Mici cutremure,probleme cu apa,pr.economice,nimic “apocaliptic”!!!

 11. punem pariu ca nu va fi absolut nimic in acea perioada?
  admin nu-i asa ca nu vei posta acest mesaj? ar fi in spiritul cenzurii de aici.

 12. Legat de acest mesaj din data de 5-15 sept , este vorba de un cutremur major,sau alt eveniment? Multumim mult!

 13. cutremurul pe care l-am simtit vreodata a fost cel din 2004…. sper sa nu fie ceva mai puternic de atat!

 14. Nu cred ca in septembrie va fi cutremur.Poate mai repede in Turcia

 15. dragon star security Says:

  July 11th, 2009 at 12:16 am
  Si eu am primit o confirmare in acest sens pentru data de 5 septembrie…Sint ingrozit pentru ca evenimentul va avea loc in Romania!

  AI SI TU PREMONITII?AI PUTEA SA DEZVOLTI?
  Aspept vesti
  ADMIN ……………..
  din ce in ce mai putine comentarii,inteleg ca esti ocupat dar chiar asa ,ne lasi de izbeliste?zile intregi nimic ,nimic

 16. Dl.Ardeleanu are mare dreptate.Chestia asta s-a transformat deja in psihoza pentru unii care parca invoca producerea unui dezastru pentru a verifica veridicitatea
  previziunilor d-lui Istrate.In ceea ce il priveste pe cel care semneaza Dragon Star Sec inseamna ca are alte surse de informare ,mai stiintifice decat altele.Daca sunteti sigur de informatie, ar fi omenesc sa dati mai multe datalii, evident nu si sursa nimeni nu v-ar cere asa ceva.

 17. mai “security” de unde ai primit tu mesajul…..fii mai clar….

 18. Pentru unombun, au fost luate in calcul si aceste posibilitati, cu putin noroc si grija din partea noastra a celor veghetori si haraziti se va trece si de aceasta data si ulterior sa spunem ca am mai primit o pasuire. Timpul ranas este minim dar sa avut in vedere si aceasta data si se lucreaza asupra ei, cum am mai spus, de fapt este o perioada mai mare , cei ce fac horoscoape v-or vedea o zona de citeva zile nu doar doua trei, nu este neaparat sa fie cutremur tectonic, exista posibilitatea sa fie si de alta natura cam cu aceleasi efecte, , sa loveasca in fiintele noastre si un sufletul nostru pe cai mult mai perfide decit un cutremur, sa nu fim pregatiti sa intimpinam si astfel de lucruri si hotariri ce se iau peste puterea unui popor, o intilnire de taina cu urmari dezastruoase pentru Romania, o manipulare din care oricum am da-o sa iesim rau. VEZI PROIECTUL NABUCCO, Sau altceva similar in care se poate mai mult pierde decit cistiga . Trebuiesc luate in calcul toate posibilitatile.Doar cei drepti stiu cum sa faca sa iesim bine , daca nu cumva avem iarasi o lectie carmica de tras,totusi speranta nu moare niciodata ,. sa facem buna lucrare si v-om trece si de asta data. Dragoste si pace.

 19. ce ghinion,sunt nascut pe 14 septembrie de inaltarea sfintei cruci!ramane sa vedem ce se va mai intampla!pana atunci numai bine si multa sanatate!

 20. Evenimentul important nu este oare proiectul Nabucco? Deja pentru acel gazoduct se agita apele inca de pe acum. Imi doresc ca acela sa fie evenimentul si nu cutremurul.

 21. stimati vizitatori ai acestui blog – aveti incredere in dl Istrate si admin – ne vor anunta cand se va sti ceva – in legatura cu mesajul din data de 10 iulie , atunci cand dl Istrate va sti daca va fi afectata si tara noastra de evenimentul anuntat ne va anunta si pe noi !!! sa avem incredere si speranta ca va fi bine . Cu stima pentru dl.Istrate si admin !!!!! numai bine tuturor

 22. Salut,
  Evenimentul din septembrie este legat de un asteroid?
  Multumesc!

 23. nici eu nu cred despre un cutremur mare

 24. admin, vroiam sa te intreb ce stii sau ce parere ai despre acest lucru:Tot astfel cum puteţi dona puterea de calcul a computerului dumneavoastră pentru ca împreună cu alte computere din lume oferite de alţi voluntari să analizeze date experimentale pentru căutarea vieţii extraterestre sau pentru a căuta căi de tratare a cancerului, acum puteţi să vă înscrieţi la un alt proiect BOINC în care puteţi ajuta la detectarea cutremurelor.
  De data aceasta însă, puteţi înscrie doar laptopul, nu şi calculatorul de birou. De asemenea, nu donaţi putere de calcul, ci informaţiile strânse de micul detector de vibraţii din laptopului dumneavoastră. Sistemul a detectat deja cu succes un cutremur iar pe viitor o astfel de tehologie ar putea oferi avertizmente viabile înainte de cutremure pentru a salva vieţi omeneşti.

  Cum fiecare laptop poate fi agitat destul de mult când este transportat, el are un mic detector de vibraţii care este folosit de calculator. Dacă vă inscrieţi laptopul în programul Quake Catcher Network (QCN), atunci aceste vibraţii sunt înregistrate de un program. Informaţii de la laptopuri din întreaga lume (pe care proprietarii lor le înscriu în program pe bază de voluntariat) sunt analizate. Sunt substrase vibraţiile obişnuite de la tastare. Punând împreună toate aceste vibraţii se pot estima vibraţiile solului datorită cutremurelor.

  Programul a fost lansat în martie 2008 şi deja peste 1.500 de laptopuri au fost înscrise în program. În iulie 2008, programul a detectat un cutremur de 5.4 grade pe scara Richter în California.

 25. Vad ca citiva nu au rabdare….Ar fi bine sa nu se intimple…Evenimentul se confirma ca urmare a unei sedinte de hipnoza asupra unei fetite care avea o problema de sanatate.Asa am aflat,asa va spun.Dar persoana care mi-a spus nu minte,nu are nici un interes.Data fatidica ar fi 5 septembrie ,care se incadreaza in prognoza dlui.Istrate.Dar numai DUMNEZEU va hotari ce si cum…Aveti rabdare…

 26. OAMENI BUNI,FIE CA VREM SAU NU, UN SEISM MAJOR SE VA PRODUCE ORICUM IN VIITORUL APROPIAT.OBSERV CA MULTI CAUTA ARGUMENTE PT UN ALT EVENIMENT IN AFARA SEISMULUI.DAR SUNT PREA MULTE INFORMATII CARE ATESTA IMINENTA UNUI SEISM MAJOR (ATAT DPDV STIINTIFIC CAT SI AL MESAJELOR SPIRITUALE).CE PUTEM FACE ESTE SA FIM ATENTI SI SA NU DESPERAM..

 27. DL..Istrate este o persoana harazita cu puteri speciale, nu putem intelege
  chiar toate undele care se intersecteaza in univers, asa ca, sa nu pornim de la
  premiza ca nu se poate.
  Domnia asa are un fel academic, elegant de a raspunde chiar si provocarilor.
  Are o intelepciune si desigur, o intelegere superioara a lumii si a
  raportului nostru cu ea
  .Are capacitatea ca ,,, necunoscand o persoana , sa poate delimita niste fapte,
  de a vedea care este situatia de momnet, care ESTE COORDONATA MENTALA A CUIVA.
  Lucru verificat de multa lume.
  SI,, ATENTIE, ESTE UN OM CULT, SI ,IN PLUS, NU FACE DIN CALITATATILE SALE..O
  AFACERE.
  VREA SA FACA BINE. SI REUSESTE ACOLO UNDE ESTE RECEPTATA CA ATARE..
  .Personal , am beneficiat de amabilitatea sa neconditionata, de puterea de a
  vedea ca un laser cea ce se petrece si ceea ce ar urma intr_o situatie de obicei,
  dificila, Domni sa poate fi un punct de sprijin cand ai nevoie , fara a merge la
  psiholog sau la.. doamne fereste , ghicitoare care te jecmanesc si indruga
  baliverne,, de cele mai multe ori,}}Cel putin asa am vazut din diverse scene
  mediatizate,}} Dl Istrate este egal cu sine, calm, nu ataca pe nimeni, nu vrea
  onoruri, vrea sa se stie un anume fapt care poate ajuta o masa mare de oamnei,
  sau, poate sa te ajute la nevoie ca un spirit generos ce si superior ce este.Sa
  aveti putere in continuare // Si respectul nostru .
  Vivib

 28. A spus omul septembrie si acum vedeti toti cutremur in septembrie, nu e nimic in septembrie, ash intelege daca v-ati turmenta pt noiembrie, pt ca pe 1 dec e parada militara la Arcul de Triumf ….

  A spus el ca va fi vacanta copiilor la cutremur ???

  In noiembrie copii au vreo vacanta in Ro ???

  In alte tari au vacanta de Haloween (cum ar veni la noi Toti Sfintii sau sambata mortilor)…..

 29. Administrator ai idee de ce se plimba elicopterele si avioanele deasupra capitalei ? Ieri /14 iulie/ au fost 3 avioane gen Hercules si 16 elicoptere din care 10 nu aveau nici un insemn pe ele. Azi/15 iulie/au trecut 3 elicoptere si 3 avioane pana la ora 12 pm. Zboara mult prea jos pentru un zbor normal si mai ales deasupra capitalei.Si in al doilea rand ieri au zburat pe un culoar azi pe altul, putin mai la stanga si direct peste Casa Poporului.Scaneaza sau iradiaza? Poate ar fi interesant sa il pui pe site poate cineva stie si ne va lumina si pe noi.

 30. Pai legat ca va fi sarbataore pai la noi din 365 de zile 340 is sarbataore 😐 in caz de cutremur sanse de 1 % sa nu fie intro zi de sarbataore 😐

 31. pai legat de sarbataore ca va fi o sarbataore in data cutremurului pai din 365 de zile la noi 340 is sarbataore 😐

 32. Un puternic cutremur, cu magnitudinea de 7,8 grade, s-a produs miercuri 15 iulie 2009 in largul coastelor vestice ale Noii Zeelande, dupa seism fiind declansata o alerta de tsunami, anunta AFP, citand Institutul American de Studii Geologice.

  Seismul s-a produs la ora locala 20:22 (9:22 GMT), la o adancime de 33 de kilometri. Cutremurul s-a produs in larg, la 160 de kilometri vest de orasul Invercargill, situat in Insula de sud a Noii Zeelande.

  DIn pacate nici o atentionare de la d-nul Istrate referitoare la vreun eveniment important pe glob. Oare vibratiile pe care se bazeaza nu ma sunt simtite de dansul??? Cum putem sa fim siguri ca producerea unui eveniment pe teritoriul tarii noastre va fi simtit de dansul???

  Nota: Sper ca acest mesaj sa apara si poate cititorii vor primii si un raspuns clar. Evenimantul acesta a fost destul de important pt ca dumneavostra sa fi postat o crestere peste 10 a nivelului vibratiilor d-nului Istrate.
  De ce nu a fost postat nimic???

  Multumesc

 33. Astazi a fost un cutremur de 7,8 grade R in zona Australiei! Cum a simtit Dl Istrate asta?

 34. sandu-le, vine ziua aviatiei

 35. ESTE ADEVARAT,AM OBSERVAT SI EU DE CEL PUTIN O LUNA PREZENTA A UNUI NUMAR SUSPECT DE MARE A UNOR AVIOANE SI ELICOPTERE DEASUPRA CAPITALEI…SI NU SE DEPLASAU PE O ANUMITA RUTA CLASICA DE ZBOR…

 36. Admin, dupa cutremurul de 7.8 cum mai sunt vibratiile? tot ridicate?

  http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=133899

 37. a fost cutremur in Noua Zeelanda de 7,8 grade
  http://stirileprotv.ro/stiri/international/cutremur-cu-magnitudinea-de-7-8-in-noua-zeelanda-alerta-de-tsunami.html

  Oare nu scad vibratiile dlui Istrate si sa scapam anul acesta de prapad?

 38. ma frate ce vrea dumnezeu conteaza cand va fi cutremurul daca ar zice ora as mai zice asa … ziua si acum sa nu mai stau in casa toata ziua?? cand este na-i ce face daca e de 8 grade si tine 30 de secunde sa terminat…dumnezeu cu mila.

 39. TEST

 40. pt Sandu. si mie mi-au atras atentia avioanele respective.chiar treceam pe laga Casa Poporului in momentul acela si am ramas putin socata cat de aproape zburau.sigur ni se pregateste ceva de cretinii astia pe care ii mai si platim!!!

 41. Buna seara, Ati vazut astazi marele cutremur de 7.8grade?saracii oameni, poate despre asta era vorba pana acum.
  O seara buna

 42. Diaconescu se muta cel mai devreme in 6 luni …

  http://www.cancan.ro/2009-07-16/Diaconescu-amana-cu-sase-luni-mutarea-in-noul-sediu.html

  iar daca’i trage un proces cu constructorul poate dura si 2 ani …. :-)) ca ala daca nu vrea sa refaca interioarele fara proces, D e obligat sa amâne ….ca daca le reface pe banii lui nu mai vede nimic de la constructor , mai ales acum, in timp de recesiune, cand constructorii sunt printre cei mai afectati …

  Hai , curaj iar cei care puteti CONSOLIDATI URGENT LOCUINTELE , ca vine un cutremur nu sfarsitul pamantului ….

  PS : e cineva capabil sa-mi scrie intr-un singur mesaj toate detaliile legate de acest cutremur ???

  Auzisem ca va fi intre doua sarbatori, acum ca va fi intr-o zi de sarbatoare, a aparut si o vacanta scolara, etc …

  Multumesc anticipat.

  Admin:
  Inca din ’74 oamenii incearca sa-l descrediteze pe dl Istrate. Au fost securistii, apoi membrii PCR, STS, SIE, majoritatea oamenilor influenti si nu in ultimul rand oamenii de rand … , dar cu timpul toti au lasat armele jos …. o sa vina si vremea blogului….. usor usor

  Oricum NU TOTI PUTETI FI SALVATI … e bine ca partea opusa contine mai multi oameni de alta natura decat ceea “normala”.
  Se pare ca prin oprirea comentarilor , oamenii aceia au inceput sa se rareasca.
  Inca nu am abandonat ideea forumului , dar in acest moment sunt prins cu munca si ma pregatesc de concediu. Sper sa-l finalez vara asta.

  Pana in acest moment nu sunt informatii care sa anunte producerea un eveniment important.

 43. @ sandu Luni 20 iulie de Sf. ILIE vor avea loc manifestari dedicate Zilei Aviatiei! Dv. ati fost martor la antrenamentele ce s-au desfasurat zilele acestea deasupra capitalei… :)) RESPECTE!

 44. Probabil acele avioane si elicoptere fac repetitii pentru ziua Aviatiei Romane de pe 20 Iulie…

 45. evenimentul major de ieri a fost dat de ziua Nationala A Frantei , 14 iulie. Asa s-a sarbatorit si la noi. sau probabil n-ai auzit de raidurile contra drogurilor si altor infractiuni grele dus de cei de la fortele speciale/ Alege care eveniment doresti si gasesti motivul . Dragoste si pace.

 46. cutremurul de 7,8 nu a scazut nivelul vibratiilor (am vazut ca multa lume intreaba asta)

 47. Hello admi, how r you? I would like to have the book, I sent an e-mail 3 weeks ago but got no answer, what shall I do? Thanks

  Admin:

  Send again …. please

 48. seismul din N zeelanda putea sa fie si de 10 r, tot bm nu ar influientat cu ceva sit din zona noastra, deoarece faliile crustale nu sunt aceleasi, nu exista vreun canal COMUN. multumesc, multa sanatate tie Admin si Dlului ISTRATE, de la IASI gindul cel bun

 49. Dragilor,nu mai disperati..numai bunul Dzeu stie ce si cand va fii..chiar dupa voia Sa,nu avem cum sa ne impotrivim vointei lui,poate doar sa ne mai pasuiasca putin…iar dl Istrate daca poate sa ne ajute ..sigur ne va ajuta…gandurile negative atrag intotdeauna negativul..
  Cu bunul Dzeu inainte..Doamne ajuta!!

 50. Un site foarte bun , ce ne pregateste pe cat posibil de marele cutremur. Va mutumim ca existati si ca ne ajutati cu informatii.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro