Mar
14
2013

Trecut, prezent si viitor

Publicitatea negativa facuta de ziarul Libertatea in zilele de 12, 13 si 14.03.2013 a fost anuntata de mesajul 08.02.2013. Ce urmeaza e anuntat de mesajul din 10.02.2013 si alte mesaje.

4 Comentarii to “Trecut, prezent si viitor”

 1. Un alt subiect care merita urmarit este:
  http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?7722-O-tentativa-dejucata-de-executie-in-direct-!!!&goto=newpost

 2. Nu exista pe blog nici un mesaj pe 8 si 10 .02.2013.

  Admin:
  Am actualizat postul astfel încât dacă dați click pe data vă va duce la mesajul respectiv.

 3. deja devine interesant!
  Sa intelegem ca se lanseaza in lucru – medicamentul?
  Ca vom gasi medicamentul pe piata?
  Si ca de asta au sarit asa de sus oncologul, antena, doamna Prodan (iertare doamna Prodan, dar am avut ocazia sa constat ca sunteti atat de naiva – incat pot sa va spun ca in materie de probleme de ratiune sunteti limitata de-a dreptul, pana la prostie … ca oaia … )…
  Cui ii este frica de o varianta de tratament care poate convinge prin rezultate?
  De asta nu am putut vedea ca de fapt este munca unui inginer chimist in fapt?
  Cititi va rog aici http://ioanistrate.ro/about/
  Oare de ce nu au dat cei de la antena – toate datele astea – respectiv prezentarea despre dl. Ioan Istrate?
  Pentru ei – era doar o escrocherie.
  Pentru noi – ar putea fi un prim pas spre o solutie salvatoare in fata multidunii de variante de cancer si diverse alte boli in care medicina moderna – nu are vindecare, ci doar ameliorari si lungiri de stadii ale bolii.
  Se anunta martie cu surprize, dar nu credeam ca vom incepe sa vedem asa de clar adevarata fata a unei parti importante a societatii: niste doctori si o televiziune ce se vrea formator de opinie…

 4. Regret mult ceea ce se intimpla cu Domnul Istrate,ceea ce doresc sa spun este ca in general medicii nu sint de acord cu altfel de medicamente decit cele prescrise de ei si aici ma refer la medicamente din plante sau ceaiuri (medicina alopata ,tratamente fitoterapeutice etc).
  Totusi bunicii nostrii au folosit aceasta miraculoasa untura de oaie pentru tratarea unor boli atit interne sau externe (boli de plamini ,astm sau crapaturi ale calciielor).Deci eu ma gindesc ca acele pilule facute de Domnul Istrate nu aveau cum sa faca rau cuiva asta e parerea mea .Ii doresc Domnului Istrate sanatate ,liniste sufleteasca si succes in continuarie.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro