May
13
2009

Tot la inceputul acestei saptamani

Tot la inceputul acestei saptamani am primit o veste proasta, in sensul ca domnul care ne ajuta acuma cu hostingul isi va schimba sediul pe la mijlocul lunii iunie. Din cate am inteles aceasta mutare poate dura si 60zile, timp in care serverul nu va fi conectat la intenet.
Pentru evitarea acestui lucru voi crea unele spoturi publicitare si voi scoate Google Adsense.
Cei care doresc sa-si puna reclama pe acest site ii invit sa dea un e-mail la publicitate[at]ioanistrate.ro ([at] inseamna @)

Pana in iunie va trebui sa achizitionam si un server rackable QuadXeon. Daca vreo firma de calculatoare ne poate ajuta cu el in schimbul unor spatii publicitare pe acest site sa ne dea un email la publicitate[at]ioanistrate.ro

——

Am incercat sa apelez situl semaforului, dar va ca este inaccesibil. Am inteles ca e pe bani?E adevarat?

In cazul ca este adevarat , daca cineva are cont la ei si doreste sa imparta informatile de pe situl Fotonului sa-mi trimita un email la admin[at]ioanistrate.ro , iar eu voi creea o pagina speciala dedicata acestui semafor.

18 Comentarii to “Tot la inceputul acestei saptamani”

 1. da , e adevarat , site-ul cu semaforul e banat 😐

 2. multumim de informatii. puteti accesa semaforul. scrieti “semafor” la utilizator si la parola tot “semafor” dupa care apar doua intrebari. raspundeti cu “da”

  in seara asta

  Efectele seismului de 4,4R s-au diminuat. Conditiile meteorologice (norii si ploile) din Vrancea perturba masuratorile de camp electric. Se observa o modificare a campului din Bucuresti (orientare spre S), in Istrita si Lopatari acelasi fenomen. Campul magnetic din Bisoca este in limite normale. Un singur semnal de infrasunete are abateri. Analiza datelor cuprinde o perioada de 5 zile. O confirmare se va face peste 3 ore luand in calcul doar ziua de astazi.

 3. eu am reusit sa intru pe semafor.am scris la casuta de utilizator”semafor” si la parola tot”semafor”dupa ma au intrebat daca sunt abonata am apasat pe “da”cu totul ca nu sunt si mi aparut o cestie scrisa ,am apasat pe cuvintul”aici” si am ajuns la semafor.bafta.

 4. nu merge userul si parola:( sigur sunt alea?

 5. deocamdata nu e pe bani semaforul.
  Pentru a putea vedea semaforul trebuie urmati pasii acestia:

  *Intrati pe http://www.fotonsas.ro/index.php
  *Scrieti la username: “semafor” si parola: “semafor”
  *Dupa logare va intreaba daca Sunteti abonat al Centrului de Avertizare Seismica ? Bifati “DA”, a doua intrebare ar fi Daca aveti parola de acces ?, bifati “DA”
  *Iar la final va apare sa dati click pe un link, de unde va va redirectiona spre pagina cu semaforul nostru cel iubit

 6. Eu am reusit sa accesez site-ul celor de la foton.Nu este pe bani dar am vazut ca au schimbat configuratia.Asta este ceea ce au actualizat ei azi in cazul in care toto nu puteti accesa site-ul lor:”Semafor portocaliu: Efectele seismului de 4,4R s-au diminuat. Conditiile meteorologice (norii si ploile) din Vrancea perturba masuratorile de camp electric. Se observa o modificare a campului din Bucuresti (orientare spre S), in Istrita si Lopatari acelasi fenomen. Campul magnetic din Bisoca este in limite normale. Un singur semnal de infrasunete are abateri. Analiza datelor cuprinde o perioada de 5 zile. O confirmare se va face peste 3 ore luand in calcul doar ziua de astazi.

  Semafor modificat la 2009/05/02, confirmat 2009/05/13 16,40 UTC (ora universala) ”
  Au spus ca o sa faca o actualizare peste trei ore dar deocamdata nu au schimbat nimic.O sa mai revin maine cu un comment daca apare ceva nou la ei. O seara buna la toata lumea!

 7. nici mie nu imi merge user-ul si parola. de ce la unii merge si la unii nu?

 8. DA, este pe bani, sa le fie ………………….

 9. dc nu apar comentariile admin?am intrebat ceva care te a deranjat????

 10. Da.. Ieri nu era.. mergea.. si era tot cod portocaliu.. cred ca azi au bagat chestia asta cu parola.. sper ca nu s-a pus cod rosu.. si din cauza asta au bagat cu parola

 11. Referitor la problema cu web hosting-ul va rog sa va cautati in mailbox un mesaj cu titlul: Fwd: propunere – HOSTING
  Astept un raspuns.

 12. @ADMIN
  cu siguranta multi dintre noi putem contribuii material pentru achizitionarea echipamentelor ,si sincer, nu cred ca vreunul dintre cei inscrisi pe acest blog ar avea ceva impotriva ,fiecare dupa posibilitati si mai ales ca va fi PENTRU NOI,macar atit sa putem face pentru munca ta si a dlui Istrate.
  Deci,iti sugerez sa evaluezi echipamentele necesare ,sa comunici suma si un cont in care doritorii pot depune banii de care se pot lipsi cu usurinta fara ca bugetul familial sa sufere.
  Cum toti cititorii acestui blog suntem niste disperati avizi de informatii de ultima ora sper din toata inima sa fim de mare ajutor.

 13. Cum adica? Mutarea dureaza 60 zile?????Pana si Casa Poporului s-ar muta mai repede, cu tot cu arme si bagaje

  Admin:
  Cred ca si amenajarea

 14. semaforul este tot portocaliu,dar au spus ca revin cu noi informati peste 3 ore,aiurea rau,admin inseamna ca se ingroasa treaba din cate spui,

 15. multumim mult celor care ne-au dat informatii despre semafor,am intrat si eu si am vazut ca este ok.multumim

 16. In cele 60 zile de inactivitate a servarului cum ne puteti anunta daca vine marele cutremur? Unde vom gasi acele spoturi publicitare? Multumesc.

  Admin:
  Nu stiu … e o problema delicata. Publicitatea va fi sub meniu

 17. admin i-mi pare sincer rau pt problemele pe care l-e ai,multa bafta,poate te ajuta cineva care are posibilitatea asta SUCCES

 18. am incercat pasi pe care au fost descrisi aici si nu s-a deschis pagina dar am datpe oferte si scrie ca se poate face abonament pe minim un an cu 20 ron pe luna. sa le fie rusine s-au facut cunoscuti datorita d-lui Istrate si au vazut ca sunt accesati si ce au zis sa faca si ei un ban .rusine lor

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro