Mar
13
2009

S-a amanat invitatia de la OTV din aceasta seara

Se pare ca domnul Dan Diaconescu nu s-ar afla in localitate.

10 Comentarii to “S-a amanat invitatia de la OTV din aceasta seara”

 1. pt admin:
  buna seara,stiti cumva cand vine dl istrate la otv ,saptamana viitoare cumva? asa cum ati scris anterior,sau nu?
  multumesc,

 2. Nu va pot da un raspuns deoarece acest lucru depinde de Dan Diaconescu.

  Cum apar informatii noi, vor fi postate pe blog.

 3. D Diaconescu e neserios. Poate parasi un subiect important pentru o barfeala cu maneliste. Dece nu merge d-l Istrate la Nasul sau la madalin Ionescu?

 4. test

 5. Dan D este cam neserios. Este capabil sa amane prezenta unui om serios pentru o manelista dezbracata.
  Dece nu merge d-l Istrate le Antena1 sau la Nasul?

 6. Buna seara.Ce parte a Braileai v-a fii afectata cel mai grav?

 7. Buna ziua,

  As dori sa stiu, daca se poate in ce proportie va fi afectat orasul Ramnicu Valcea si Italia, mai cu precizie zona aflata pe coasta marii Adriatice.

  Va multumesc,
  Cu stima,
  Adelina

 8. Dl Marmureanu, directorul Institutului National de Fizica Pamantului spunea intr-un interviu zilele acestea ca pana in 2012 nu vor fi cutremure cu magnitudini mari. De asemenea, pe site-ul Institutului National de Seismologie Aplicata apare ultimul cutremur in 18.03.2009 cu magnitudinea de 3.1. Tot pe acest site se poate verifica magnitudinea unui eventual cutremur in zona Vrancea in orice moment. Ce ne poate spune dl Istrate despre acestea?

 9. sunteti dusi, tu si dl. istrate… pai cum, acum dintr-o data dansul trebuie sa stie din ce e construit blocul meu? ori e vizionar si vede blocul cazut, ori este inginer si imi calculeaza rezistenta imobilului… eu chiar inclinam sa il cred, pana la un moment dat… adica pana sa postezi tu tampeniile de mai sus. frustrat esti tu, de fapt, esti coplesit de importanta functiei primite, accea de administrator site… si cand il prezentati pe dl. istrate, ca avand pregatirea de inginer, specifica te rog ca e inginer chimist, eu am crezut ca este inginer constructor, era cu totul altceva… bafta multa cu site-ul, ca aveti de lucru!!!

  Admin:
  Te adaug, doar ca sa te faci de ras 🙂
  Am explicat ca exista o lista destul de mare cum blocurile care vor cadea la cutremur (care va fi publicata in curand pe site). Multi ma intreaba blocul X din cartierul Y si localitatea Z..va cadea??
  Pentru a da un raspuns, dl Istrate trebuie sa se duca la fata locului, sa puna “mana” pe acel bloc si sa se concentreze. Lucru care nu este posibil.(am explicat de ce.. citeste posturile). In lipsa acestui lucru, a crezut de cuvinta sa nu las lumea cu ochii in soare si sa le dau unele sfaturi….. pe care tu le consideri inutile.

  Iar, daca tu rastalmacesti cuvintele si citesti pe sarite nu este vina mea.

 10. Salut admin ..Dn Istrate stia cumva de cutremurul din Italia de pe 06.04.2009.Si cu aproximatie , cam la cat timp va fi unul in Romania.Multumesc!

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro