Mar
16
2009

Raspunsul dlui Istrate la mesajele dvs

Marele cutremur va veni indiscutabil, indiferent de parerile si aprecierile unor persoane, “e pe drum”, mesajele despre cutremur sunt in derulare.
Cine nu crede, e dreptul lor, dar vor trai evenimentul cu siguranta, insa va fi prea tarziu (in sensul de a-si lua masuri).
Zonele afectate in mod deosebilt se afla pe directia Vrancioaia-Bucuresti, Vrancioaia-Chisinau si toate localitatile pe aceste directi. Bucurestiul va fi afecatat cel mai mult. L-am vazut “infasurat in negru (doliu)”.
Alte localitati afectate se afla pe directia Vrancioaia-Constanta. In Constanta cutremurul va fi mai slab. In schimb Constanta va fi afectata de marele cutremur de la Istambul.
Alte unde seismice se vor propaga pe directia Vrancioaia-Roma, Vrancioaia-Viena. Cele mai afectate localitati vor fi cele din Muntenia si Moldova.
Data exacta cand se va produce cutremurul nu o cunosc la aceasta ora, dar perioada de producere a cutremurului este legata de doua sarbatori crestine de primavara sau toamna-iarna.
Cand voi primi data aproximativa a cutremurului o voi da pe net. De exemplu: pentru fenomene naturale deosebite am primit data producerii cu cca. 2 saptamani inainte, iar pentru evenimente sociale sau politice mesaje a anuntat data cu lunii de zile inainte.
Cat despre anul 2012, cine doreste sa afle mai multe informatii mai exacte, aceastea se regasesc in cartea mea ” Romania si lumea in timp ” editia a II-a la paginile 420-422.
Astru care va provoca evenimentele din 2012 a aparut la orizont in emisfera australa (vine dintre sud spre nord).

111 Comentarii to “Raspunsul dlui Istrate la mesajele dvs”

 1. buna seara,imi pare bine ca ati raspuns mesajelor,eu personal ma gandeam l a sarbatoarea din toamna-iarna ’09,cu respect.

 2. Va doresc foarte multa sanatate si viata lunga si putere de munca.Si sa ne preziceti tot ce vise arata, sunt o mare fana a domnie sale.Sunt din Iasi Si am si eu vise premonitorii si toate mise adeveresc.

 3. Se poate sa fie cutremur si intre sarbatoarea de Florii si Pasti.?

 4. Va multumim, domnule Istrate si Dumnezeu sa va dea sanatate si putere!
  Nu am indraznit sa intreb despre Tecuci, este aproape de axa, dar nu exact pe ea. Probabil ca la noi va fi prapad, fiind aproape si de epicentru.

 5. Eu nu cred ca veti comunica la timp si mai ales clar data producerii unui cutremur major in Romania(sau totul va fi un mister ca si inceperea celui de -al treilea razboi) . Oricum eu astept sa vad cum va fi ranit Basescu dupa cum l-ati vazut……cu o rana in partea dreapta .Ati spus la televizor nu si in carte…. mai astept detalii.

 6. Eu nu cred ca veti comunica la timp si mai ales clar data producerii unui cutremur major in Romania(sau totul va fi un mister ca si inceperea celui de -al treilea razboi) . Cand va fi Basescu impuscat in prtea dreapta ?Ati spus la televizor , nu si in carte.

 7. Va mulumim de raspuns.Asteptam data “exacta” a cutremurului.

 8. Astrul care va provoca evenimentele din 2012 …. va fi vizibil …. asta ma duce cu gandul la astrul (steaua) despre care se vorbeste in scrierile religioase la nasterea lui Isus … si la faptele lui Irod …

 9. Este de preferat ca odata cu mesajele dumneavoastra sa ne dati si interpretarea lor pentru ca asa din mesaje (viziuni) nu intelegem mare lucru.Va multumim oricum!!!

 10. Eu nu cred ca veti comunica la timp si mai ales clar data producerii unui cutremur major in Romania(sau totul va fi un mister ca si inceperea celui de -al treilea razboi) . Cand va fi Basescu impuscat in prtea dreapta ?Ati spus la televizor , nu si in carte..

 11. Da, este viabil ce spune Dl. Istrate, am gasit intr-un mesaj venit din astral, cum ca cutremurul va fi intr-o zi calda, prea calda pentru ziua anotimpului respectiv, dar nu neaparat noaptea. Asadar se leaga. Acum primavara si toamna inregistreaza temperaturi ridicate uneori. Vara si iarna se exclud. Cel mai probabil va fi toamna, dar nu stim care. Acum sa urmarim si sarbatorile religioase. Dar nu am inteles de ce e legat de 2 sarbatori crestine. Adica doua apropiate sau cum?

 12. Domnule Ioan Istrate, locuiesc in Focsani (la casa)si am mama de 75 de ani cardiaca. Imi puteti spune cat de afectat va fi Focsaniul ?In legatura cu altceva, intr-o noapte intre somn si veghe am avut un fel de flash (fractiuni de secunda)in care mi s-a aratat vestea cum ca actorul Radu Beligan va muri anul acesta dar nu in legatura cu un cutremur.Am avut astfel de momente in viata cand mi s-a aratat evenimente care (mi)se petrec intr-un viitor.Prin 1994 mi s-a spus intr-un vis ca America va disparea de pe fata pamantului iar inceputul acestui eveniment si al altora care vor veni, va fi ca ne va inunda o apa rosie.Un vis grozav am avut atunci iar mai apoi , aproape de anul 2000 l-am visat (pentru a treia sau a patra oara in viata)pe Domnul Iisus spunandu-mi ca se duce in America sa salveze lumea de ceea ce va sa vina.Daca vreti mai in amanunt sa va povestesc trimiteti-mi raspuns. Va multumesc !

 13. Buna ziua. Sunt din Republica Moldova,orashul Hincesti.Dl.Istrate cat de afectata va fi Republica Moldova?Si ce localitati va fi cele mai afectate?De cate grade va fi cutremur in Republica Moldova(Chisinau)?Va multumim

 14. am auzit la otv ca o sa fie un cutremur mare?adica in magazine nu vor fi haine si medicamente..

 15. Se poate spune cat de mult va fi afectat orasul Bacau?

 16. cand va fi cutremurul?

 17. Va rog frumos sa nu mai faceti afirmati pe care nu le cunoasteti asa ceva nu stie nimeni cand o sa se intample decat Dumnezeu nu mai speriati oameni.

 18. ce se va intampla cu rafinariile din ploiesti la cutremur?

 19. Buna seara dle Istrate.In legatura cu Barajul de la Bicaz, as dori sa imi/ne ziceti ce se va intampla cu el in caz de cutremur si ce localitati/judete va fi afectate.Va multumesc !

 20. Cat de tare va fi afectat orasul Moinesti de pe Valea Tazlaului Sarat de langa Bacau?

 21. sunt din Pitesti si doresc sa stiu daca vor muri multe persoane la noi si daca ar fi mai bine ca atunci cind se va intimpla evenimentul sa fim la tara com MIROSI jud arges. multumesc.

 22. Buna Seara Imi Puteti Spune Lugojul Din Judetul Timis Va Fii Afectat Rau De Cutremur??? Va Multumesc Mult,O Seara Placuta,Multa Sanatate!!! Lonceriu Emanuel Eduard

 23. Domnule Istrate,va rog sa spuneti data exacta a cutremurului.Eu va cred,dar spunetimi va rog…EXISTA VREO SANSA CA CUTREMURILE SA FIE OPRITE???

 24. Domnule Istrate sint din Barlad,cum va fi aici?
  Va multumesc si astept raspuns.

 25. ar trebui sa faceti cumva ca tuturor celor care sunt interesati de previziunile d-voastra si cred in ele , sa le raspundeti printr-un mass-mail, intrebati pe cunoscatori ce e asta. Asta ar putea facilita comunicarea rapida prin formarea unei baze de date cu e-mail cu tot in care cei interesati sa se inregistreze , pt ca mai apoi sa poata fi instiintati prin bunavointa d-voastra in timp util de mesajele pe care le primiti(ati pomenit si de doar cateva ore inainte de eveniment!)printr-un simplu e-mail trimis la toti deodata.

 26. Poate sa-mi dea si mie cineva e-mailul d-lui Istrate? Multumesc

 27. http://ioanistrate.ro/about/ ……

 28. Test afisare diacritice:

  Ş Ţ Â Ă Î

 29. insuratei_ul,jud braila,va fi afectat?

 30. in judetul tulcea orasul tulcea vor fi pagube?

 31. bv,,,,aqqqqe.rbqaeftbnrt

 32. Buna seara D-nule ing.Istrate,sunt din Barlad si as vrea sa va intreb pt ca stiti zonele din oras,”zona Garii”din Barlad cat va fi de afectata la cutremur?…in speranta ca nu va cer prea mult…va multumesc si astept raspuns!

 33. va rog mult domnul istrate sa imi spuneti daca se va simti in 13 septembrie bucuresti zona ahova va rog mult de tot si va doresc multa sanatate!!!!

 34. Filiasul va fi afectat de cutremur??
  astept raspuns

 35. Navodari o sa fie afectat de cutremur… ??daca da cum??? tare sau incet???

 36. Cat de afectat va fi orasul Filiasi???
  astept raspuns

 37. la navodari se va simti?

 38. buna seara D-nule ing Istrate sunt bucuresti si as vrea sa stiu cu precizie data pentru ami putea salva viata coplilor am 5 cpoii si stau la etjl 6 si as vrea sa stiu k sa-mi pot salva copii sa plec de acasa va rog mult nu ignorati msjl meu eu chiar cred in tot ce spuneti dumneavoastra astp msj va rog frmuos

 39. Domnilor va rugam lasati ca domnul Istrate sa vorbeasca ca sa intelegem cite ceva, nu vreau sa va jignesc dar in general sunteti profani si-l acoperiti si oamenii nu mai inteleg NIMIC. Eu sunt profesor de geologie si geografie din Iasi si nu am inteles mai nimic din cauza Dumneavoastra. acelasi vis l-a avut nepoata mea alalta seara.

 40. despre orasul Giurgiu ce ne puteti spune ? cat de afectat va fi ?
  Va multumesc,

 41. ZONA FAVORIT-PIATA MOGHIOROS DIN DRUMUL TABEREI PE PARTEA STANGA CAT DE TARE SUNT AFECTATE BLOCURILE TURN DE 10 ETAJE? UNDE VA PUTEM GASI PENTRUI DISCUTII PARTICULARE? VA ROG RASPUNDETI PE EMAIL.

 42. ZONA FAVORIT-PIATA MOGHIOROS DIN DRUMUL TABEREI PE PARTEA STANGA CAT DE TARE SUNT AFECTATE BLOCURILE TURN DE 10 ETAJE? UNDE VA PUTEM GASI PENTRUI DISCUTII PARTICULARE? VA ROG RASPUNDETI PE EMAIL. bogdan

 43. Domnule Istrate cu respect va spun ca nu vad nimic nou in profetia dumneavoastra, fata de ce spun oamenii de stiinta.
  Am trait cutremurul din ’77 eram studenta iar amintirile sunt f. puternice si astazi. Nu as dori sa mai trec printr-o astfel de experienta dar toata lumea care s-a documentat cit de cit in ultimul timp stie ca Romania este zguduita periodic de un mare cutremur, in general de peste 7 grade la un interval de aprox. 30 ani cu unele diferente, de exemplu intre cutremurul din ’40 si cel din ’77 au fost 37 ani, asta ca sa exclud unele studii care spun ca o data in secol are loc un cutremur devastator de apoape 8 grade.
  Tot de la cutremurul din ’77 se stiu si zonele majore de risc, sudul tarii si moldova si de asemenea tot din ’77 se stie ca unda de soc a fost simtita si in strainatate.
  Deja perioada de gratie de la marele cutremur din ’77 a cam trecut deci e normal sa ne asteptam in perioada urmatoare la un mare seism.
  Problema tuturor este CIND nu daca se va produce.
  Voi crede ca puteti prevede cu acuratete evenimentele din viitor atunci cind ve-ti comunica macar anul cind se va produce seismul si perioada, macar anotimpul nu ziua si ora.
  Altfel asa pot prezice si eu sigur ca in urmatoarea perioda in Romania va avea loc un seism major care va afecta Bucurestiul ( care este deja catalogat ca fiind capitatla cu cel mai mare risc seismic din lume), sudul tarii si moldova si ca unda de soc va fi simtita si in strainatate ca se vor prabusi cladiri si vor muri din pacate oameni, de fapt acest lucru il stiau bucurestenii deja din 5 martie ’77.
  Si as vrea sa va mai intreb ceva, cu cutremurele din ’86 si ’90 ce a fost?

 44. Cum va fi in voluntari-Ilfov?

 45. BUNA ZIUA AS VREA SI EU SA AFLU MAI MULTE DESPRE CUTREMUR SI MAI ALES DESPRE EVENIMENTELE DIN 2012 CARE SE VOR INTAMPLA.VA ROG DACA PUTETI SA IMI DATI MAI MULTE INFORMATI.VA MULTUMESC.

 46. buna ziua ……eu cred in ceea ce spuneti dumneavoastra va scriu acum dar ma mai gandesc la ce spune si viorel pop ca ar trebui sa ne rugam mult in acele momente intrebarea mea este se vor darama blocuri si la iasi?sanatate multa…….

 47. Domnule Istrate, va rog respectuos sa imi spuneti daca, zona Maramuresului (Baia Mare)v/a fi afectata? Va multumesc.

 48. despre alexandria stiti ceva va muri multa lume ca acum ca ati anuntat la otv stam cu sufletul la gura si spaima este foarte mare si daca ati vrea smai spuneti cand va fi primul cutremur anul asta sau ma gasiti pe id de mess nico_2007_gabriella

 49. BUNA ZIUA.
  IMI PARE FOARTE RAU CA NU AM PUTUT VIZIONA EMISIUNEA DE JOI SEARA
  VREAU SA STIU MAI MULTE DESPRE ACEST CUTREMUR SI AM TOATA CONVINGEREA CA O SA SE INTAMPLE ANUL ASTA ,MAI SIGUR APROAPE DE PASTE. EU NU MA SPERII DAR TREBUI SA NE LUAM MASURI PT. COPII.
  SFARSITUL LUMII ESTE APROAPE

 50. noi locuim in barlad zona stadionului puteti sa ne spuneti va fi afectata strada noastra? va multumim mult.

 51. IN ORASUL BRAILA VA DEZASTRU ????

 52. timisoara va fi afectata?

 53. PUTETI SA IMI SPUNETI DE JUDETUL TELEORMAN,IN CE PROPORTIE VA FI AFECTAT?VA MULTUMESC MULT!

 54. Stimate domunule Istrate,

  Nu pot sa nu spun ca nu sunt afectata de aceasta stire, mai ales ca eu personal va investesc cu un grad mare de credibilitate, tinand cont ca dvs. ati anticipat/prezis si cutremurul din 1977.
  Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde la unele intrebari (grupe de intrebari):

  1. Care ar fi data cea mai probabila de produce a acestui cutremur? Puteti anticipa /vedea si ora? Sau macar perioada din zi sau din noapte in care s-ar putea produce?
  2. Ce ar fi recomandabil sa facem pana atunci (de ce ar trebui sa “scapam” din casa, si ce ar trebui sa avem)? Cum ar trebui sa ne comportam in timpul cutremurului? Ce este CONTRAINDICAT sa facem?
  3. Zona Balta – Alba, b-dul. Nicolaie Grigoresu, pictor, numerele 20-22, sector 3, Bucuresti, cat de afectata va fi? Tinand cont ca este o zona cu blocuri de 10 etaje, pana la ce etaj aceste blocuri pot prezenta siguranta?
  4. Ce zona a tarii va fi cel mai putin afectata? (va rog daca imi puteti indica localitatile/orasele).
  5. Stii ceva de “Triunghiul vietii”, ce imi puteti spune despte asta?

  Va multumesc

  Cu deosebit respect,

  Mariana

 55. domnule Istrate şi eu am vise legate de viitorul cutremur, aş dori să ştiu măcar data.
  Mulţumesc

  Mariana-Bucureşti

 56. cand va fi cutremurul?la galati

 57. Cat de afectat va fi orasul Botosani?

 58. Cred in prezicerile d-voastra si vreau sa stiu in ce masura va fi afectata zonaMILITARI,str.I. MANOLESCU?

 59. Va rog sa-mi spuneti ce magnitudine v-a avea cutremurul in orasul Roman?

 60. aaa

 61. buna ziua ! as dori sa stiu dak in zona buzaului vor fi multi morti …si cate grade va avea cutremurul in aceasta zona …
  Va multumesc!

 62. vreau sa stiu ce macnitudine va avea zona Buzaului!

 63. Buna ziua d-le inginer, sa intzeleg ca specialitatea dvs este chimia, si ca drept de consecintza nu aveti nicio legatura sau cunostinte temeinice in seismologie sau geologie, in astrologie si mai putin. Va rog sa-mi spune-ti ce legatura temeinica exista intre meseria dvs si toate balivernele pe care le prolifera ti despre cutremure si cataclisme seismice?? PRINTRE ALTELE VA ROG SA VA DOCUMENTATI MACAR UN PIC INAINTE DE A SCORNI TOATE INEPTIILE LEGATE DE CATASTROFE SEISMICE SI MACAR SA INVATATI CA UN CUTREMUR NU ARE 1000 DE MAGNITUDINI CI UNA SINGURA, ACEEA UNDE S-A PRODUS; ACEASTA PUNERE LA PUNCT ESTE VALABILA SI PT TOTI NEAVENITII CARE FAC EMISIUNI “STIINTIFICE ” DAR HABAR NU AU CU CE SE MANANCA. OAMENI BUNI, OCUPATIVA DE DE VIPURI SI DE CUM SE MATURA PE CENTURA SI LASATI PROFESIONISTII SA SE OCUPE DE STIINTA. CU STIMA BOGDAN C. F.

  Admin: Apreciez ajutorul dvs. O sa rectific greseala.

 64. Barajul de la Oasa fa fi afectat? puteti sa imi spuneti daca vedeti inundatii sau ceva in sebes ?

 65. am si eu urmatoarea intrebare daca blocul in care locuiesc este amplasat pe o zona mlastinoasa care credeti ca va fi efectul? unul catastrofal? mai exact zona vacaresti

 66. Domnule Istrate,ce parere aveti in legatura cu zona Brancoveanu mai exact Lamotesti credeti ca monoblocurile cu 10 etaje vor fi afectate?
  va multumesc!astept cu nerabdare raspuns

 67. Cat va dura cutremurul?

 68. Domnule Istrate va rog frumos sa imi spuneti si mie in orasul Oradea daca vor fi multi morti … sau daca se va prabusi multe cladiri Multumesc ! Va Rogggggggggg sa imi raspundeti va rog frumos Domnule Istrate

 69. Am auzit la OTV de zonele cele mai afectate din Bucuresti printre care s-a spus de Colentina si Obor. Ce intelege-ti prin Obor? Magazinul cu blocul aferent sau zona? Eu locuiesc in blocul de deasupra.Ce sfat imi dati? Multumesc.

 70. Buna Seara D.le Istrate!
  Multumiri din tot sufletul pentru tot ceea ce faceti,faptul ca incercati sa avertizati, sa trageti un semnal de alarma denota interes pentru noi toti ce urmeaza sa traim acest eveniment, cosmar mai bine spus. Apreciez sinceritatea si devotamentul Dvs. cu atat mai mult cu cat gestul este de cele mai multe ori gresit inteles..gradul de incultura este prea mare din pacate in Romania. Spuneati ca toate cartierele din bucuresti vor fi afectate, mentionati si Drumul Taberei..unde locuiesc si eu.in masura in care ati putea detalia as aprecia cateva informatii suplimentare. Sanatate si Dumnezeu sa ne ajute !

 71. Domnule Istrate am avut ocazia sa vorbesc cu d-vs inainte de cutremurul din Sumatra(avand nr. de telefon de la Maica Lenuta din Bacau).De atunci cred in ce spuneti d-vs si am facut si pe altii sa creada in ce spuneti d-vs(frati,cumnati si o parte din prieteni).Sa va dea bunul
  D-zeu sanatate si daca vreti sa ne anuntati macar cu o zi inanite de a se produce acel eveniment.
  Doamne ajuta!

 72. Domnule Istrate va rog frumos sa imi spuneti si mie in orasul Oradea daca vor fi multi morti … sau daca se va prabusi multe cladiri Multumesc ! Va Rogggggggggg sa imi raspundeti va rog frumos Domnule Istrate

 73. Radeti multi dintre voi.Eu insa am facut o asociere.Pentru cei care cunosc biblia cat decat,amintiti-va ca si de Noe au ras foarte multi,l-au batjocorit asa cum multi fac acum cu dl Istrate,si stiti bine ce s-a intamplat-a venit potopul.Mai bine i-am multumi pentru ca ne impartaseste mesajele pe care le primeste.Si sa o luam si stiintific:este demonstrat faptul ca o data la 30 de ani aproxim.se produce o calamitate naturala,in felul acesta pamantul degaja energia acumulata(cutremurul din 40,dupa 37 de ani-cutremurul din 77 si au trecut deja 32 de ani).Chiar nu vad rostul injuriilor aduse unui om superinteligent.Ar trebui macar varsta sa o respectati.Sper ca dl Istrate sa nu bage in seama toate prostiile scrise si spuse de unii dintre noi la adresa dansului.

 74. Mai precis Cartieru Rogerius

 75. Buna seara…am mers sa-mi spal masina…am auzit discutii aprinse despre acest subiect si am cautat pe net…ce sa zic..no comment, cuspecificatia ca Diaconescu si-a luat un yacht de doar 2,4 mil eur. Rating-ul + persoanele ce de uita la o emisiiune, impartit la un procent de 70 % ce dau sms-uri din disperare.
  Daca are un rating de 200 mii pers. din care 100000 din disperare sa stie “data cutremurilui” sms-uiesc OTV-ul, + profit net de 100.000 eur-10% impozit. O fii bine?

  Multa…..mult..succes…ca sa zic asa…de la Ploiesti!

 76. Un sfat pentru cei din calea cutremurelor.
  Cumparativa medicamente fasa de pansat etc.ca atunci no sa mai gasiti,facetiva asigurare la apartamente,nu stati adapostiti pe sosele si nici cu masinile pe sosele(se poate sa cada moloz se poate crapa asfaltul,pot fi explozi de gaz)mai bine iesiti din oras cu familia (intr-o mini vacanta cu cazare mai sigura),luativa din timp actele si valorile mici.
  Fiecare este raspunzator pentru faptele sale.Ori cum o lume nu o poti ajuta dar un om … poate.Multumesc pt timpul acordat.

 77. va rog sa.mi spuneti ,daca in ferentari colt cu Rahova se va simnti cutremurul Vor cadea blocuri? Va rog din tot sufletul sa-mi raspundeti Multumesc

 78. dl.Istrate va rog din suflet daca puteti sa ne anuntati printr-un e-mail sau sa postati pe Blogul dv.data cat de cat mai sigura a eventualului cutremur.eu sunt singura si am un baietel mic si sa stiu din vreme ce sa fac si cum sa procedez.daca ne puteti spune cum se va simti cutremurul in judetul teleorman la videle.

 79. D_nule Istrate,nu am avut ocazia sa urmaresc emisiunea de pe OTV ,la care ati fost invitat,dar as dori foarte mult sa va intreb mai mult despre persoana mea,in special familia mea.Am sotul plecat in Afganistan,ar trebui sa se intoarca prin Mai imi este foarte sa nu se intample ceva ,avem impreuna un copil de 6 luni.Nu stiu daca veti putea sa/mi spuneti ceva despre familia mea ,chiar daca nu eu va multumesc mult si va stimez foarte mult .Astept raspunsul dumneavoastra .O ultima rugaminte :D-nul Istrate va rugam sa ne aduceti la cunostinta tot ce se poate intampla cu noi ,suntem un popor pacatos si poate stiind la ce sa ne asteptam macar atunci sa ne intoarcem privire catre cel de sus si ne ne rugam pentru iertarea pacatelor.Cu respect elena din Plouesti

 80. domnule Ioan Istrate . Am si eu cateva intrebari . Orasul Roman va fi afectat ? Si daca da , va fi afectat grav ? va rog sa imi raspundeti .

  cristiana

 81. are cineva inregistrarea cu domnul ioan istrate la otv o doresc si eu va multumesc

 82. se poate sa primim toti cei interesati -pe mail informatii despre cuntremur…ma refer la data producerii lui????este mult mai usor asa…..mltumesc

 83. Buna ziua. Va rog daca puteti sa ne anuntati cit se poate de repede pt. a anunta toata familia .Va multumesc.

 84. husi,jud.vaslui,v-a fi afectat tare.stau la bloc si ma tem pt copiii mei.rog un raspuns.multumesc

 85. eu sunt din bucuresti stau in berceni pe sos oltenitei!ce credeti ca o sa mai traim ?sau ce ne sfatuiti sa facem sau unde sa ne adapostim?rog un raspuns!multumes mult mult de tot!

 86. un forum aveti?

  Admin:
  Inca nu.

 87. eu cred cu tarie in cele spusede domnul Istrate

 88. Sa traiti D-le Istrate ,v-as fi recunoscator daca veti afla data sau macar ora cand se va intampla…din 19 martie dorm afara si ziua mai intru prin casa sa verific blogul… locuiesc intrun bloc din caramida cu 4 etaje construit in 1960 ,cred ca la cel mai mic cutremur voi muri de inima 🙁

  Admin:
  Nu trebuie sa ganditi asa. De pe 19 pana acuma au fost peste 200 de cutremure in Romania. Cum voi afla ceva despre cutremur voi publica si pe site.

 89. va rog nu mai speriati oamenii se se va intamppla numai Dumnezeu stie ! Doamne ajuta

  Admin:
  Nu sperii pe nimeni. Nici Isus nu a speriat pe nimeni. Eu transmit mesajele pe care le primesc. Nu oblig lumea sa: imi dea bani, sa fure, sa ma asculte, sa faca ceva in numele meu …. nu stiu de ce ma criticati. Cine vrea sa vada si sa citeasca , cine nu sa-si vada de treaba lui. E DEMOCRATIE. As fi acceptat aceasta mustrare, daca as fi gresit cu ceva.

 90. As dori sa spun si eu cateva cuvinte…am citit cartea dvs in 2001…acolo spuneati ca in a 151 zi a anului 2001 va avea loc marele cutremur…si nu a avut loc.As vrea sa mentionez ca eu va cred ca aveti anumite mesaje..insa natura lor..sursa lor..oare este ea Divina? Oare chiar se crede ca Dumnezeu joaca zaruri cu omenirea? Au existat atatia profeti de-a lungul istoriei omenirii…doar ca acei profeti traiau conform Cuvantului lui Dumnezeu.El nu face profetii prin acei oameni care nu sunt in corcondanta cu Cuvantul Sau. Biblia spune ca atunci cand un prooroc face o proorocire si nu se implineste,acel prooroc nu este de la Dumnezeu. Personal cred ca e posibil sa fie cutremur sau la fel de bine sa nu fie…daca va fi sa fie si dvs a-ti prevazut..inseamna ca Dumnezeu a permis demonilor sa va aduca anumite informatii…dar necalre..pt ca numai El poate permite sa se intamlpe sau sa nu se intample ceva bine sau rau cu omenirea acestui pamant.Atunci cand totul este in ceata..atunci cand totul nu este sigur…nu de la Dumnezeu sunt previziunile..pt ca el ar spune clar fara greseli si fara a induce in eroare.As doti sa va rugati pt dvs f mult…sunteti abordat de niste fiinte care nu sunt tocmai benefice…cu siguranta…nu voi face teologie aici cutoata ca as putea demonstra multe ca toto ceea ce primit si spuneti nu sunt tocmai in regula..insa nu atentez la liberul arbitru…este alegerea dvs.

  Admin:
  Aceasta e o parerea persoanla a dvs, pe care eu, unul nu o impartasesc. Cunosc majoritatea membrilor familiei Istrate, iar ceea ce le-a spus, i-a atentionat, s-a adeverit. In aceasta categorie ma adaug si eu, si va dau si un exemplu: 3 accidente de masina, clar descrise si mereu s-au intamplat la maxim 3 zile distanta, indiferent cat as fi vrut eu sa stau in casa.

 91. In privinta duratei cutremurului ce ne puteti spune ; pt ca la 1 minut jumate cat ati spus ca dureaza,cred ca nici un bloc nu mai sta in picioare….deci ?????

  Admin:
  Depinde si de bloc, dar mai ales de solul pe care construit. In general majoritatea vor suferi pagude majore.

 92. D-LE ISTRATE IN BRAILA CATE GRADE V-A AVEA CUTREMURUL SI D-.ACA VOR FI MORTI/DACA VOR FI CLADIRI CAZUTE ,VA MULTUMESC

 93. 2,IN BRAILA CATE GRADE V-A FI ,DACA VOR FI MORTI SI CLADIRI CAZUTE
  VA MULTUMESC
  VA ROG SA-MI RASPUNDETI
  5MARTIE 2009

  Admin:
  Tot in jur de 7 si ceva

 94. Nu stiu ce sa cred. insa stiu ca nu voi ignora ceea ce va prezice d-ul Istrate. De ce?pentru ca prefer sa fac tot posibilul ca sa evit o tragedie, decat sa ignor, iar apoi sa regret.

 95. Ati spus cumva ca va fi in noaptea de Florii …..despre ce sarbatori crestine este vorba…..stiti ceva si despre case,vor fi afectate si ele, vor cadea ???? Locuiesc in Bucuresti si stau la casa in Colentina si sincer imi este cam frica pentru baietelul meu….Va multumesc frumos si Dumnezeu sa ne ajute.

  Admin:
  Eu sta la casa in zona Pta Alba Iulia. Casa mea a vazut-o crapata si pe ceea a prietenei mele (care e la 100m) intacta. Sunt general sunt mai sigure. Incercati sa va adapostiti sub pat, sub masa sau sub grinzi cand incepe cutremurul.

 96. pe ce data va fi cutremurul,si daca este afectat iasul?va rog sami raspundeti

 97. Domnule Istrate am revazut simbata seara (28.03.09) emisiunea unde a-ti facut predictia cutremurului.
  Am inteles ca acesta va avea loc in aceasta primavara ( pt. ca domnul Diaconeascu nu va auca sa se mute in noul sediu,asa i-ati spus)intr-o simbata spre duminica in ajunul unei mari sarbatori religioase (adica Florii, Paste sau Inaltare, ca alte mari sarbatori legate de Iisus nu sunt primavara)si ca acesta va fi de aproape 8 grade si va dura 90 secunde.
  Va rog sa-mi raspuneti daca am inteles corect.

 98. In curtea de arges-pitesti o sa fie puternic cutremurul? multumesc anticipat

 99. suntem in 5 aprilie si ma tot uit pe blogul d-lui ISTRATE SA AFLU DATA CAND SE VA PRODUCE MARELE CUTREMUR .SUNT INGRIJORATA SI MA TEM MAI ALES PENTRU BAIETELUL MEU.STAM IN BUCURESTI SI BINENTELES CA MA TOT GANDESC LA VORBELE D-LUI ISTRATE.DACA AR FI ACUM DE SARBATORI ,MACAR SA NE ANUNTE DIN TIMP.MULTUMESC

 100. Draga domnule Istrate,va pot spune ca previziunile dumneavoastra sunt precise.Locuiesc in Italia ,noaptea de 6 aprilie ,duminica ,la orele 3.30 cutremurul care ati vorbit s-a facut simtit.Eu cred in mesajele pe care le dati,pentru ca si eu am avut asemenea mesaje ,dar care nu am avut curajul sa le spun ,doar celor apropiati mie.Din pacate avem de infruntat ignoranta ……nestiinta si putina credinta in Dumnezeu.
  Dumnezeu sa va lumineze calea.
  Marinela

 101. am si eu o idee cum de neam putea salva putin vietile …. din cate stiu eu si cate am auzit nush daca e chiar adevarat …. dar cica un cutremur se poate anuntza cu cateva secunde inainte acolo undel monitorizeaza ? …. dc nu astia de la orange sau vodafone nu iau niste masuri sa ne anuntze cu cateva sec inainte printr-un sms ….. sec alea sunt tare importate pt unii … nu stiu sigur dar am zis si eu o parere 😐

 102. buna ziua am si eu o intrebare chiar este adevarat de cutremur as vrea sa stiu cat de afectat va fi iasu?

 103. mor de frica ,mai bine ne spuneati mai exact!deja in aceasta noapte vecini pensionari se vor stringe in parculet la piata minis,de teama bine inteles.

 104. buna dimineata d Istrate sunt o mamaica cu 6 copi si sunt doar cu iei doresc sh ieu ora sh ora sh ziua cad e mai precis va rog mult cu respect va multumesc

 105. Domn’le am visat aseara k o alergau cainii pe soacra-mea … ce sa fac? o fii in pericol? pls answer

 106. doamne…oameni buni sunteti de o prostie incredibila…mai slabiti omul ca l-ati sufocat! “va fi la mine, dar la mine? o sa mor?” pai la cat de prosti sunteti (unii), sigur o sa muriti. omul a zis ce a stiut.nu-l mai acuzati atata ca minte, nu va obliga el sa il credeti.doamne…cata cretinitate…dragii mei, am o stire pt voi : nimeni nu poate prezice care este voia lui Dumnezeu.iar daca EL va vrea ca noi sa murim asa va fi.nu mai incercati sa interveniti in legea naturii.spuneti acum “hai sa ne rugam la Dumnezeu sa fie bine”, dar va injurati intre voi si urati si va bucurati de raul altora. sunteti mai pacatosi ca insusi diavolul. aveti macar bunul simt sa Ii scrieti numele cu initiale (D MARE pt cei care nu stiu ce inseamna initiala) !

 107. Buna ziua, as dori sa stiu daca vibratiile simtite de dl Ioan Istrate sunt la fel de crescute ca in data de 11.04 , respectiv 12.04, au depasit limita ce prevesteste evenimentul (cutremurul)important.Multumesc.

  Admin:
  Sunt constante

 108. Dude.. tipul asta incepe sa ma sperie si sunt ateu, sceptic si tot ce vreti :|.

 109. Cu tot respectul pentru munca si darul dvs, dat fiind faptul ca ridicati problema certitudinii existentei unui cutremur care va devasta Bucurestiul, singura necunoscuta fiind data si ora, va rog sa ma povatuiti ce-mi ramane de facut pentru a evita tragedia.
  Optiunile care-mi vin in minte sunt:

  1. Sa ma mut din Bucuresti intr-o zona neafectata seismic.
  2. Sa pregatesc un kit de salvare in caz de cutremur care sa contina un instrument salvator(ex. – o parasuta, etc).
  3. Sa ignor toate profetiile despre cutremure si alte grozavii si sa astept cuminte ce-mi rezerva soarta.

  M-ar ajuta mult daca mi-ati raspunde si mi-ati largi orizontul optiunilor, cu unele mai practicabile, altfel munca si darul dumneavoastra sunt inutilizabile intr-o astfel de situatie.

  Cristian

 110. Buna ziua. Ati tot spus despre Constanta ca va fi grav afectata de cutremutul din Istambul … dar nu ati spus nimic despre el .. va rog … puteti da detalii??? Cum va fi, cam in ce perioada va fi? Cat de puternic va fi? Va rog mult. Multumesc.

 111. Judetul Prahova va fi la fel de afectat ca Bucuresti dupa marele cutremur?va rog sa-mi raspunde-ti imi este foarte frica!!!

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro