Apr
14
2009

Raspuns referitor la afirmatiile dl Mirahorian de pe blogul Ioan Istrate – Stiri din Viitor

Raspuns referitor la afirmatiile dl Mirahorian de pe blogul Ioan Istrate – Stiri din Viitor (care nu imi mai apartine din octombrie 2008), privind producerea unui cutremur de Pasti si reproduc de pe acest site :”In ultimii trei ani alerta de Paste data de d-l IOAN ISTRATE nu s-a implinit” nu este intemeiata, deoarece eu nu am afirmat asa ceva.

Cititorii pot consulta direct in cartea mea “Romania si lumea in timp” editia a IIa, la pagina 394, mesajele din 02.08.02 si 20.01.03 in care se precizeaza cand se poate produce un cutremur de Paste ,de Inaltare sau de Craciun.

De asemenea la aceeasi pagina din carte se poate citi urmatoarea fraza: “Daca pana in prezent o data exacta nu este anuntata pentru cutremur, totusi se poate spune cu aproximatie cand se va produce cutremurul.(dupa mesajele mentionate mai sus)”.

12 Comentarii to “Raspuns referitor la afirmatiile dl Mirahorian de pe blogul Ioan Istrate – Stiri din Viitor”

 1. pai nu inteleg update-ul asta…cel putin a doua parte a mesajului

 2. Ce intelegem noi de aici? Ca Dl. Istrate s-a suparat pe Mirahorian care a inceput sa nu il mai respecte pentru ca desi ii publica mesajele, il ataca sub aceleasi mesaje. Cu ochii mei am citit pe site-ul al carui link este dat de catre admin in mesak, cum Mirahorian spune despre Dl.Istrate ca este o persoana interesanta si atat(Adica el nu are incredere in puterea de previziune a Dlui Istrate)
  Ce mai intelegem noi de aici? Ca poate fi cutremur anul asta de Paste sau la anul de Paste samd. Mi se pare total justificat. Dl.Istrate are informatia de premonitie cum ca va fi cutremur de PASTE, dar nu stie care PASTE, adica din ce an. Va sti probabil cu putin timp inainte. Si mi se pare si normal pentru ca Dl.Istrate nu este Dumnezeu, ci este o persoane cu capacitati deosebite de ale celorlalti oameni.
  Cu respect pt Dl.Istrate

 3. mersi tina 2….m-ai luminat

 4. Admin, te rog frumos sa faci ceva, s-au blocat aproape toate topicurile.. nu se mai pot deschide.. nu se poate deschide nici la informatii despre carte.

  multumesc mult.

 5. ASA-I, DL ISTRATE NU-I D-ZEU. TOTUSI SI-A ASUMAT O MARE “RESPONSABILITATE” ETALANDU-SI PREVIZIUNILE. ACUM ASTEPTAM DE LA DANSUL RASPUNSURI S-AU INTERPRETARI ALE MESAJELOR
  DUMNEALUI

 6. VEDETI CA E UN POST NOU CU UN FILMULET, PE CARE EU NU IL POT VEDEA. NU INTELEG DE CE.

 7. Cred ca nici d-l Istrare nu mai stie ce sa ne transmita si a inceput sa se incurce in afirmatii. De unde la inceput era ferm convins ca va fi primavara sau toamna acum zice si de Craciun, era sigur ca va fi in Rom acum poate fi 50% in alta parte, era sigur cutremur acum poate fi si alt eveniment??? Ce sa mai intelegem? Ar trebui totusi mai multa responsabilitate in afirmatii pentru ca lumea e speriata.

 8. voi ce ziceti de ultimul update???

 9. imi explica si mie cineva cei cu ultimu msj???adik ce vrea sa zica….ca nu pricep nimic…va rogg

 10. exista un domn care se foloseste de numele domnului istrate si da mesaje in numele domnului istrate,dar pe alt blog unde la prima faza ai impresia ca intradevar este chiar blogul domnului istrate…ati inteles????

 11. Si daca Dl.Istrate nu a primit mesajul cu exactitate,ce vreti ,dragilor ,sa inventeze?
  Eu am inteles acum :CA= C utremur A bruzio
  Asa a primit,asa ne-a transmis si s-a si intimplat ,spre disperarea celor deja greu incercati .Sa ne rugam pentru ei ,dar si pentru noi.

 12. am pus si eu o intrebare cu privire la evenimentele din Basarabia dar n-am primit nici un fel de raspuns.oare chiar este un subiect atat de lipsit de importanta incat sa nu merite nici un raspuns?mai intreb o data(a treia oara)poate totusi….ce parere are dnul Istrate despre evenimentele recente din Basarabia?

  Admin:
  Un prim pas spre marea ….. Ma intelegi

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro