Dec
18
2008

Pentru cei care nu reusesc sa se descurce cu sistemul de cautare

MESAJUL IN CARE DL IOAN ISTRATEĀ  a prezis ca dl Emil Boc va fi premier se gaseste in linkul urmator:

http://ioanistrate.ro/mesaje-primite-pana-in-septembrie-2008/

Si va uitati la mesajul din 14.09.08

7 Comentarii to “Pentru cei care nu reusesc sa se descurce cu sistemul de cautare”

 1. drepturile rominilor in europa in viitor

 2. buna ziua.
  v-am urmarit la acces direct.nu stiu daca va ocupati si cu asa ceva,dar imi incerc norocul: daca v-as da niste date despre mine si despre sotul meu ati putea afla daca vom avea si noi copii?
  imi cer scuze daca va ofenseaza intrebarea.

 3. La multi ani pentru 2009 si multa sanatate domnule Ioan.Daca v-as da niste date personale se poate sa-mi spuneti ce m-ar astepta in anii viitori pentru ca nu ma simt prea bine.
  Va multumesc anticipat
  Cu respect Iulian

 4. V-am vazut la antena 1 si vizitez pentru prima data aceasta pagina. Este intr-adevar un talent, un har mai bine zis.Cred ca si modul de gandire,controlul acesteia are o mica contributie.

 5. BUNA SEARA SI LA MULTI ANI.NASCUTA PE 28 IULIE 1968 INTRE ORELE 20.45 SI 21.15 IN DROBETA TR SEVERIN IMI PUTETI SPUNE VA ROG DACA SCAP ODATA DE TOATE PROBLEMELE CARE SUNT FAMILIALE ,FINANCIARE SI UNELE DE SANATATE.VA MULTUMESC ANTICIPAT
  ASTEPT RASPUNSUL.NUMAI BINE SI MULTA SANATATE

 6. Mi-am amintit o fraza: ” Orice vis poate devenii realitate daca crezi cu tarie in el”

 7. LA MULTI ANI stimate D-le ISTRATE!Marturisesc ca abea am aflat de acest site de la ACCES DIRECT.Ma bucur pt ca in sfarsit v-am intalnit prin intermediul emisiunii si v-am ascultat cu interes.Eu locuiesc acum impreuna cu o parte din familie in Cipru iar sotul meu a ajuns deja la disperare.Datorita unei primarii si a unor oameni cu multi bani am ramas fara casa in bucuresti si nu mai avem unde sa ne intoarcem iar 3 dintre cei 5 copii pe care-i avem stau cu chirie si sigur au multe greutati.Nici aici nu stam pe roze iar sotul e foarte bolnav si necazurile se tin lant.Credeti ca puteti sa-mi spuneti ceva referitor la viitorul nostru ca si familie?Si daca vom avea intr-un tarziu norocul sa ne realizam sa ne putem intoarce in tara?Va rog din suflet daca puteti sa-mi dati niste indicii macar ca am ajuns la capatul puterilor!Va multumesc aniticipat si va urez viata lunga si linistita!Cu stima BADEA CONSUELA CATI nascuta in 7 sept 1961 joi ora 7 30 dim la GIURGIU .

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro