Apr
23
2011

Paste Fericit !!!

Iisus sa va ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa va spele necazurile din suflet, iar lumina Invierii sa va readuca speranta. Hristos a inviat!

42 Comentarii to “Paste Fericit !!!”

 1. Sarbatori fericite tuturor.

 2. HRISTOS A INVIAT ! SA AVETI LUMINA , BUCURIE ,SPERANTA IN SUFLET !

 3. Adevarat a Inviat !

  http://www.youtube.com/watch?v=2S857hmlNKk

 4. multumim frumos PASTE FERICIT !TUTUROR HRISTOS A INVIAT!

 5. ADEVARAT A INVIAT !MULTUMIM LA FEL SI DV SI TUTUROR COLABORATORILOR,SI FORUMISTILOR !

 6. Adevarat a inviat!Sa ne rugam sa ne apere de toate relele,sa fim cu totii sanatosi si sa nu ne pierdem speranta!

 7. HRISTOS A INVIAT!Paste fericit

 8. adevarat a inviat !

 9. HRISTOS A INVIAT!!!! VA DORESC UN PASTE FERICIT!

 10. Hristos a inviat ! Va doresc tuturor un Paste fericit, iar Lumina Sfanta sa ajunga in casele voastre si sa va aduca liniste si pace.
  Doamne ajuta.

 11. Adevarat a inviat!

  Multumim asemenea pentru urari!

 12. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi . Hristos a inviat !

 13. ADEVARAT A INVIAT ! Dv., Dl.Istrate , tuturor colaboratorilor si Forumistilor cele mai frumoase ginduri.

 14. Va doresc un Paste cat se poate de fericit , si plin de lumina

 15. HRISTOS A INVIAT ! PASTE FERICIT TUTUROR!

 16. Adevarat a Inviat si multumim pt urari

 17. Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului . PASTE FERICIT

 18. Hristos a inviat!Lumina cristica sa binecuvanteze toate sufletele acestei planete!!

 19. Hristos A Inviat !

 20. ADEVARAT A INVIAT !VA DORESC DIN SUFLET PASTE FERICIT ,SANATATE,BUCURII SI PUTERE DE-A IERTA

 21. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi le urez din tot sufletul tuturor colaboratorilor si tuturor ,, cititorilor”.
  Hristos a Inviat!

 22. Lumina primita de la Isus, sa patrunda in sufletele tuturor sa le lumineze calea .PASTE FERICIT!

 23. Adevarat a Inviat! Sarbatori fericite!

 24. ADEVARAT A INVIAT! PASTE FERICIT!

 25. Adevarat a inviat cu bucurie si gand bun, sanatate dl. Istrate!

 26. HRISTOS A INVIAT !
  Sanatate,lumina in suflet si tot ce e mai bun!
  Multumim Domnului ca existati !

 27. stai calm admin ca nu iarta nimeni niciun pacat…/ nimeni nu poate face treaba in locul altuia, nici chiar Dumnezeu …/ fiecare culege roadele a ceea ce a semanat … asta inseamna dezvoltare, evolutie … responsabilitate… / daca devii constient incetul cu incetul iti vei da seama singur de aceasta lege simpla a existentei si nu iti vei mai semana ceea ce-ti aduce ca rod suferinta…

 28. Doi Sori prevestitori de cutremur au aparut la Cluj in Saptamana Mare

  Luni, 25 aprilie 2011 11:46

  Doi Sori prevestitori de cutremur au aparut la Cluj in Saptamana Mare

  Aparitia celor doi sori pe cer e un fenomen pe cat de spectaculos pe atat de ingrijorator. Mai ales ca inainte de marele cutremur din Japonia au aparut doi sori pe cer, dupa cum a relatata si televiziunea chineza, cu zece zile in urma evenimentului. La fel, inaintea eruptiei unui vulcan din Indonezia, pe cer au aparut doi sori cam cu o saptamana inainte. Acum, cei doi sori au aparut pe cerul Clujului, in Saptamana Mare.

  Fireste, mai exista si explicatia teoreticienilor conspiratiei care spun ca acei doi sori pe cer sunt Soarele si Planeta Nibiru (sau Planeta X) care se afla ascunsa sub Soare si care va aduce Sfarsitul Lumii in 2012. Pana atunci, oamenii de stiinta expliza fenomenul de reflexie solara prin modificarea atmosferica si si prin emisia de unde telurice de o anumita frecventa, fapt ce poate avea legatura cu cutremurele. “Nu inseamna insa automat ca acolo unde apar doi sori, gata, vor fi si cutremure majore. In schimb acolo unde apar e foarte probabil sa apara si cutremurele la un interval de cateva zile.”, averizeaza John Maiers de la MIT.

  Imaginea cu cei doi sori de la Cluj a fost surprinsa de pe Dealul Cetatuie. Daniel Rus a descris intreaga experienta pe blogul sau. “Intr-o dimineata cand ma indreptam spre munca, am observat pe cerul Clujului doua bile mari de foc. Poate daca nu eram somnoros si aveam numarul de telefon a lui Mironov, il sunam sa il intreb ce sa fac. (…) Apoi m-am gandit ca ar putea fi un semn divin, ca tot e saptamana premergatoare Pastelui. Nu aveam nici o biserica in zona sa solicit consiliere pe tema ‘aratarii din cer’ si nici nu posed un duhovnic personal”, a scris Daniel Rus pe un ton glumet.

  Fenomene similare au mai fost semnalate si in alte parti ale globului. Ultima data, doi sori au fost fotografiati in China, la mai putin de o saptamana dupa explozia solara din luna martie, care aoi se zice ca a generat cutremurul din Japonia. Astronomul Jim Kaler de la Universitatea din Illionois a explicat fenomentul pentru site-ul lifeslittlemysteries.com. “Imaginea celor doi sori este un efect al refractiei luminii, dar este unul foarte rar intalnit si care nu este explicat pe deplin de stiinta. Mirajele apar cand particulele din atmosfera determina lumina sa se refracte. Acest lucru se petrece de obicei la orizont, unde aerul este mai dens si, de obicei, mirajele sunt aliniate fie sub, fie deasupra sursei originale de lumina”, explicat astronomul.

  http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/doi-sori-prevestitori-de-cutremur-au-aparut-la-cluj-in-saptamana-mare-9238.html

 29. Adevarat a inviat. La multi anituturor cu sanatate, fericire si impliniri.

 30. Dumnezeu sa va lumineze inima si mintea !
  PASTE FERICIT !

 31. Adevarat a inviat! Sanatate si multe impliniri dlui Istrate si intregii echipe!

 32. ADEVARAT A INVIAT !

 33. este adevarat, Hristos a inviat !!!

 34. Hristos a INVIAT!Va urez lumina in suflet ,dragoste intelegere si multa sanatate.

 35. “- !! ADEVARAT…..! A…! INVIAT..!!!” – Tuturor crestinilor le transmit si le urez: PASTE fericit, alaturi si impreuna sa ne bucuram, de “SFANTA IMVIERE” -D.nului Istrate, ii doresc :santate, bucurii,putere de munca si “CHRISTOS A INVIAT !!” D.nului Admin, ii doresc: sa aiva rabdare cu noi toti, putere de munca , iubire,pace si liniste sufleteasca si ” CHRISTOS A INVIAT !!!!!” Doresc si ROMANIEI: sa fie si sa ramana: in veci stapana , libera iar noi POPORUL sa iubim si sa aparam glia stramoseasca. -TRAIASCA si INFLOREASCA ROMANIA…..!!!! si !!! CRISTOS A INVIAT !!! -pace si iubire ,tuturor crestinilor,indiferent unde traisec.

 36. Cristos a Inviat !

 37. ADEVARAT A INVIAT! Sanatate tuturor si iertare de pacate!

 38. ADEVARAT A INVIAT!
  SANATATE SI MANTUIRE!
  Florin – Craiova

 39. http://theendtimesarehere.com/2011/03/31/hercolubus-planet-x-breaking-news-earthquake-prediction-in-italy-rome-will-be-devastated-by-an-earthquake-on-may-11-2011/

 40. HRISTOS A INVIAT! ASTRO,al doilea sori,era insusi;POC;sau cum l-o mai chema mai nou care a fost la Cluj,Rachitele,pentru a multumi Mintuitorului,pentru toate [succesele lipsite de esece]

 41. RUGAM TARE MULT TRADUCETI – IN REZUMAT- COMENTARIUL “Astro” ; PARE A FI CEVA F.IMPORTANT. Este vb. de comentariul 33046. MULTUMIM .

 42. Niciun mesaj de ceva vreme, Dl. Istrate e bine? CE PARERE AVETI DE DECLASIFICAREA DOCUMENTELOR NASA?

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro