Apr
03
2009

Multumirii cititorilor acestui site

Multi dintre cititorii acestui blog si-au manifestat ingrijorarea cu privire la viitorul cutremur. Ma bucur ca acest ecou nu a ramas doar pe acest site, ci ajuns si la urechilor multor primari. Vorbesc aici in primul rand de cele mai mari orase din Romania si care au spitale de urgenta.

Multi dintre aceeasi primari si-au pus aceeasi intrebare: Daca maine ar fi cutremurul? Ce pot face autoritatiile in aceasta privinta?
Multi dintre acesti primari au luat deja unele masuri , pe care eu le salut . De exemplu: aprovizionarea spitalelor cu medicamentele necesare (in primul rand de calmante si perfuzii) care se aflau sub limita “stocului necesar” , dezvoltatea unor programe educative, etc.

2 Comentarii to “Multumirii cititorilor acestui site”

 1. Am lasat un mesaj in data de 1 apr. la care as dori f mult sa-mi raspundeti.Va spuneam ca stau in orasul Brasov, intr-un bloc de 4 etaje, la etajul 1, si va intrebam cat de grav va fi la noi cutremurul. Am auzit ca cel din 1977 l-a brasov nu s-a simtit asa de tare si nici probleme nu au fost, eu nu stiu cum a fost atunci caci aveam 4 luni. Si inca o intrebare:la brasov cutremurul va avea aceeasi magnitudine ca in vrancea sau mai mica? va multumesc anticipat si va rog mult astept raspuns. toate cele bune!

  Admin:
  Asa ar trebui teoretic sa se intample si acuma. In cazul dvs cred ca nu trebuie sa va faceti probleme, deoarece intre grinzi aveti sanse de 99% sa scapati fara nici o zgarietura.

 2. Va rog sa-mi spuneti daca nordul Ploiestiului va fi afectat.
  Locuiesc la ultimul nivel al unui bloc cu 4 etaje,din beton se zice,construit pana in ’77.
  Credeti ca va rezista blocul meu?
  Va rog sa-mi raspundeti!
  Paste fericit si multe multumiri!!!

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro