Jul
21
2009

Mesaje

18.07.09 Ma aflu pe peronul unei gari mari ce seamana cu peronul Garii de Nord. In spatele meu se afla o garnitura de tren plina cu calatori. Eu intentionez sa cobor niste scari pentru a ma duce la o toaleta aflata jos pe dreapta. Pe prima treapta, in dreapta, se afla guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu. In dreapta lui este un cetatean inalt, imbracat in haine inchise. Mugur Isarescu intoarce capul inspre mine. Eu il salut. Renunt sa cobor treptele, deoarece peste 5minute trenul urmeaza sa plece , condus de Mugur Isarescu, iar eu ma gandesc sa urc in acest tren. Langa aceasta garnitura de tren, se afla o alta garnitura de tren care pare sa fie o fantoma. (un nou guvern condus de Isarescu sau probleme cu BNR)
22.07.09 Intr-o gara o fata spune: Lasati sa va duca trenul de Vrancea – Romania (??? republica Moldova va fi puternic afectata de viitorul cutremur)

13 Comentarii to “Mesaje”

 1. e clar ca vor fi probleme cu BNR sau cu bani in Romania in perioada urmatoare.

 2. admin, am inteles ca in seara aceasta va fi ECLIPSA! ne a┼čteptam la ceva important?TE ROG RAPUNDE_MI

  Admin:
  Pentru Romania — NUUU

 3. cutremurul care va afecta puternic republica Moldova,are legatura cu alegerile din 29 iulie?

  Admin:
  E posibil. Nu stim exact

 4. este vorba despre un cutremur politic cel care va afecta moldova sau despre cutremurul care este prevazut in septembrie?multumesc

 5. admin,pe un site am citit ca Romania va fi afectata de ECLIPSA si ca oamenii se vor imbolnavi,oamenii vor fi mai nervosi(mai ales in septembrie),vor creste nr divorturilor si vor fi cutremure….poti sa mi spui ceva despre asta……te rog sa raspunzi

  Admin:
  Poate o fi vorba de 2012 …
  Asta de ieri nu are nicio treaba

 6. In conformitate cu comunicarea facuta de Arhan. Lord Metatron(13 Iulie 2009, prin Tyberon,http://www.earth-keeper.com),la data de 9-9-9(citeste 9 Sept. 2009)va avea loc un eveniment extraordinar pentru planeta Pamant. Este vorba de activarea Marelui Cristal de Smarald (aflat in subsolul zonei americane Arkansas, denumit si Cristalul Vindecarii.Din inima acestui Crisatl Maestru va tasni un jet extraordinar de enegie care va activa inca alte trei mari cristale:Cristalul OM de pe Muntele Shasta, Cristalul Auriu al Vindecarii din Brazilia, Cristalul Luna/Soare al Luminii din Lacul Titicaca si va accelera functionarea Cristalul Albastru – deja activat in prezent,dar la capacitate mai mica.Vortexul care se va crea(sub forma unui con cu varful in jos)va influenta si atinge intreaga planeta. Consecinta va fi ca cele 114 Retele Energetice distribuite pe intreaga planeta,isi vor creste nivelul de functionare la 75% din capacitate.Tot ca o consecinta a acestei izbucniri energetice, se va recoda Discul Soarelui Auriu,producandi-se si o aliniere cu cele 12 tipare plantare. Capacitatea maxima de functionate a acestor retele cristaline va fi atinsa in jurul anului 2012. Prin cele de mai sus doresc sa confirm previziunile d-lui Istrate, si a altor oameni – de stiinta sau cu capacitati extrasenzoriale – in sensul ca la inceputul lui Sep.2009,va avea loc, cu adevarat, un extrem de important eveniment pentru planeta.Nu se cunoaste insa daca acea explozie energetica va putea fi sesizata si in planul fizic(material)sau doar subtil,ramanand doar apanajul celor cu sensibilitati iesite din comun. Asa dar, asa cum de altfel s-a mai intamplat in 1999,2007 si 2008, nu stim daca activarea retelelor cristaline va atrage si fenomene de tip cutremur,furtuni, ploi torentiale, tzunami etc. Cu certitudine, evenimentul va avea loc, caci el a fost stabilit imediat dupa catastrofa Atlantidei si face parte din sirul actiunilor care se intreprind pentru trecerea Pamanului in dimensiunile superioare 4 si 5.(Comunicari legate de aceasta perioada,premergatoare anului 2012,primite prin channeling,)C.M.

 7. pentru Irina
  nu neaparat ar putea fi probleme de curs – mai ales in conditiile in care in Romania au ajuns miliarde de euro (aminititi-va discutiile de la inceputul anului pana spre primavara cu miliardele de la FMI … o transa de 5 mld de euro deja a intrat in Romania si a fost distribuita spre banci) …
  Ar putea fi probleme pe curs doar daca bancile care au preluat miliardele le-au trimis in bancile-mama. Asta insa – ar insemna doar ca Romania ar trebui sa deschida super – rapid un proces la Curtea Europeana si sa anunte FMI ca bancile nu isi respecta activitatea pentru Romania – actiune care ar trebui deschisa de guvernatorul Bancii Nationale – pentru a reintoarce miliardele pe contul curent al Romaniei printro actiune cu caracter judecatoresc (altfel se poate suspenda dreptul de activitate al bancilor respective pe teritoriul Romaniei prin hotarare de guvern).
  Din ce am vazut pana acum domnul Isarescu a fost in timp un bun jucator ( putea fi excelent insa banuiesc ca omul si-a inscris activitatea in limitele legii, iar legea romaneasca lasa de dorit pana apare, si dupa ce apare lasa de dorit prin reglementari).
  Probabil ca va deschide o actiune de punere la punct a bancilor care deja au sfidat guvernul Romaniei … Acest lucru s-ar putea sa devina posibil la inceputul financiar al trimestrului III.

  Alte probleme banesti care ar putea aparea ar proveni din falimentari colective caz in care statul trebuie sa intre in actiune de sprijinire pentru a ridica activitatile din industrie, agricultura prin nationalizarea firmelor mari cu datorii mari cred ca ar fi o solutie mai buna decat falimentul, iar activitatea ulterioara a respectivelor firme sa fie monitorizata prin “aripi” ale ministerului economiei. Toate astea se pot face prin prisma sustinerii personalului salariat intrate in aceasta situatie …

 8. Se stie deja ca Mugur Isarescu face parte din loja masonica…

 9. Asa da explicatii,mai intelegem ceva.Ar fi bine sa-i urmezi exemplul.

 10. Probleme financiare exista de ceva timp si ar fi absurd sa credem ca se va termina criza in romania inainte de a se termina in celelalte sate mult mai avansate economic. Nu am ajuns la varful crizei, camuflajul politic va incepe sa prinda culoare proprie abia dupa alegeri, asa ca don’t keep dreaming that everything is alright. Trecand peste, am vazut mesajul cu ziua 50 care coincide cu ziua 250 a anului. Admin, fiti amabil si spuneti-ne pe scurt care este evenimentul descris in carte. Multumesc si astept cu nerabdare un reply.

  Admin:
  A scris cineva mai devreme (e tot paragraful)

 11. Pentru C.M(6):Multumesc pentru informatii deosebite.Am ramas pe ginduri referitor la “acea explozie energetica,care ar putea fi doar apanajul celor cu sensibilitati iesite din comun”.Oare noi ceilalti ce ar trebui sa facem acum pe ultima “suta de metri” ,ca sa putem beneficia de incarcatura energetica?!-inafara de faptul ca ar trebui sa fim mai buni,mai iertatori,mai iubitori de aproapele aflat in nevoie……

 12. Dragi specialisti in numerologie,ce puteti spune despre data de 9.9.2009?

 13. Sunt multe cheltuieli imense de care noi cetatenii habar nu avem,nu vad bine stabilitatea economica din moment ce numaru de angajati contribuabili sunt mai mici fata de cat de multi pensionari si ca nu ar fi de ajuns s-au cheltuit sume imense pe tot felu de distractii,contracte,scene etc.
  Tind sa cred ca disperarea guvernului se vede in taxa de pe podul Cernavoda,stati asa,sunt convins ca vor urma si alte taxe,problema se pune din ce le vor plati oamenii din moment ce fabrici si uzine sugrumate de taxe si impozite au intrat in deces,sunt curios cate imprumuturi mai face tara noastra si mai ales cu ce le vor achita,probabil le vor da terenuri,paduri ca de,in tara noastra am ajuns sa platim taxe daca vrei sa treci prin Constanta la mare,pentru mine unul cetatenia nu-mi da decat dreptul de a fi roman si asta ma lasa rece rau de tot.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro