Oct
22
2008

Mesaje toamna 2006

02.07.06: O femeie ingroapa sub o gramada de gunoi doua stilouri, ramân surprins de aceasta fapta, un baiat le vede si vrea sa le fure, o atentionez pe femeie, aceasta le ia inapoi sa nu le fure baiatul.
07.07.06: La intersectia Caii Mosilor cu Calea Traian apar niste valize intr-un raft, aceleasi geamandane apar deodata la Bordei, la jonctiunea Lacului Herastrau cu Lacul Floreasca, le iau si ma urc intr-o masina, care coboara spre Podul Floreasca, Lacul Tei, apoi masina o ia la stânga printr-o vale de munte ca printr-un defileu, strig la sofer sa intreb unde ma duce, dar nu ma aude, o ia spre valea unor munti.
10.07.06: Pe podul din VOLUNTARI spre AFUMATI se intampla ceva. Pe o autostrada cu doua sensuri de circulatie despartite printr-un gard (grilaj), intr-un spatiu gol din gard care arata ca o poarta, apare un eveniment deosebit.
14.07.06: Dupa finisarea lucrarilor la o casa de la tara, apar DOUA FAZE, UNA MOCIRLOASA SI ALTA LICHIDA, DUPA CARE NUMAI O SINGURA FAZA. TOTUL SE INTAMPLA LA UN EVENIMENT DEOSEBIT DUPA CARE APARE UN CIMITIR DE TARA.
17.07.06: AUD “SCHIMBAREA CURSULUI VALUTAR IN SENS INVERS” de felul cum s-a procedat pana­ in prezent.
22.07.06: Pe ses, din jos de Vaslui, merge pe perna de aer un vehicul misterios, care mai intai a fost AVION, care apoi s-a transformat intr-un vehicul mare ca un vapor pe perna de aer. Merge spre satul Munteni, apoi se intoarce spre rasarit; ma surprinde aceasta aparitie.
23.07.06: Vad ceva ca o carticica, un carnetel pe un perete, la coltul din dreapta sus al carnetelului, vad scris: MB 33 sau MP 33. Tot acum discut intr-o camera cu doi barbati si o femeie despre PAMANT DE VANZARE.
29.07.06: Din curtea unei case trec printr-o gradina de tara, urc la un HOTEL CARPATIC, apoi o iau la vale pe o strada, pe stanga langa intersectia a doua strazi se afla UN PAT IN AER LIBER, ma gandesc sa ma opresc sa ma culc in el. Pe strada care intersecteaza strada coboranda vine din sus, dinspre nord, un TRAMVAI PLIN CU OAMENI, O COTESTE LA STANGA, DAR SE PREFACE INTR-UN CAR FUNERAR, TRAS DE DOI CAI, TRECE PE UN POD, INTRA INTR-UN CIMITIR CU STALPII PORTILOR INALTE… IN APROPIERE DE ACEASTA LOCALITATE SE AFLA UN LAC PLIN CU O APA DE CULOAREA LAPTELUI. 10.08.06: Aud: IRAK – EVENIMENT DEOSEBIT.
11.08.06: Urc spre coama dealului EZER- MUNCELU -VIILOR din fata satului natal HALARESTI. Pe coama dealului spre nord vad un fel de estacada cu acoperis si cu stalpi de sustinere, pe langa ea este un drum. In timp ce urc coasta dealului, deodata apare o SPARTURA IN DEAL CA UN DEFILEU PRIN CARE NAVALESC APE TULBURI, in special din stanga mea. In timp ce eu urc coasta dealului, un cetatean fuge la vale, cu o femeie. Cand ma uit spre sat vad: APA A AJUNS PANA LA SOSEA iar pe sosea TRECE UN CAR CU CAI, DAR PRIN APA. Mai in jos apare o CASA NOUA. IN APA ?
17.08.06: Pe acoperisul unei case, langa streasina, care se afla langa o balta, sta un cetatean care si-a intins sculele de pescuit peste acoperisul casei cu unditele spre BALTA. El catre mine: MAI VECINE, INCERC SA PRIND PESTE, DAR IN UNDITE N-A CAZUT NICI UN PESTE. In fata mea apare tatal meu cu picioarele goale; el a luat de la mine boabe de grau de SAMANTA, LE-A PUS INTR-O TAVA METALICA PESTE CARE A PUS PAMANT NEGRU PROASPAT. LE AMESTECA CU PAMANTUl , LE FRAMANTA CU PICIOARELE, NUMARA CEVA… SI-­MI ZICE: SEMINTE DE GRAU DE PASTRAT PESTE TIMP, IN BECIUL TAU, SA RASARA PESTE TIMP. IN ACEST MOMENT IMI APARE IN MEMORIE ARCA LUI NOIE DIN BIBLIE. MA MIR DE CELE AUZITE si-mi zic: CUM SA LE PUN IN BECIUL MEU LA PASTRAT? SI DE CE?
19.08.06: LA AMBASADA ROMANIEI DE LA BERLIN APARE O DISCUTIE IN LEGATURA CU NISTE BANI, UN SCANDAL, CETATEANUL ESTE DESTITUIT; BARBATUL ESTE INALT CU CAMASA ALBA SI PANTALONI ALBI-GRI (…) IN ACEST MOMENT AUD O VOCE CARE SPUNE: PE 10 DIN LUNA A 11 VA FI UN EVENIMENT DEOSEBIT. In acest moment ma gandesc la data de 10 NOIEMBRIE 1940 CAND S-A PRODUS TARA NOASTRA UN MARE CUTREMUR DE PAMANT …
26.08.06: AUD: NU SE MENTIN DATELE DE PE SATELIT; IN GAND IMI APAR NUMERELE 1; 2; 3;
29.08.06: Vad scris pe o foaie de hartie cuvantul EXPERIENTA SI CIFRA 3 INCADRATE INTR-UN CHENAR NEGRU.
06.09.06: Intru intr-o biblioteca cu rafturile pline de carti, cu un PERMIS in mana… In acest moment apar ca in CEATA CIFRELE 19 si 20, parea ca au aparut de la o masina de scris, DAR CIFRA 19 VIBREAZA in sus si in jos, imi aduc aminte ca aceste cifre au fost publicate in cartea mea ROMANIA si LUMEA in TIMP, in mai multe locuri, in legatura cu un eveniment important.
01.09.06: Aud ca s-au trimis ORDINE DE MOBILIZARE pe la oameni pentru ca incepe un RAZBOI; in acest moment vad HARTA ROMANIEI pe care ies in evidenta marile municipii CLUJUL si IASUL cu BUCURESTIUL.
09.09.06: APAR MANIFESTATII DUPA MANIFESTATII LEGATE DE UN EVENIMENT DEOSEBIT. S-A CUTREMURAT PAMANTUL.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro