Apr
24
2010

Mesaje primite pe 20 si 21 aprilie

20.04.10 Vad pe un ecran capul lui Adrian Nastase din profil uitandu-se spre stanga. Dintr-o data, apare in fata lui … din nou el. Stau faca in fata, parca ar fi el in fata unei oglinzi. Imi spun in gand: DEDUBLARE. Apoi, o voce anunta: Adrian Nastase se duce in Germania.

Decodificare: O formula politica care exista in germania

20.04.10 Tot pe un ecran apare ca la Adrian Nastase, capul unui cetatean cu fata mai trecuta blond-roscata. O voce anunta: Acesta se duce la Moscova

Decodificare: Un personaj important din politica noastra se orienteaza spre Moscova

21.04.10 Parea ca trebuie sa trec printr-un punct vamal cu 2 cai de trecere delimitate de 3 balustrade. (#Balsutrada#Intrare#Balsutrada#Intrare#Balsutrada#). In spatele meu un cetatean inalt. In fata, in dreapta, e un vames cunoscut.
Vreau sa trec, vamesul imi spune:
– Plateste!.
Eu spun :
– Pentru mine e prima data cand trec pe aici.
El :
– Pui cat vrei.
Pun 3 monede metalice si trec. In acest moment din urma mea tasneste un fel de tornada ca se propaga spre dreapta. Mai inainte, un fel de nor mai slab s-a dus spre stanga in fata mea.

Decodificare: Este vorba de o eruptie vulcanica. Care in prima data a fost mai slaba, dar urmeaza una puternica, pe arie dubla sau tripla.

Aici gasiti toate decodificarile la zi: http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?420-Mesaje-de-pe-blog-decodificare/page2

Cei care au probleme cu forumu ii rog sa acceseze http://admin.ioanistrate.ro

9 Comentarii to “Mesaje primite pe 20 si 21 aprilie”

 1. am citit atat decodificarile, cat si raspunsurile dl.Istrate , dar nu ne dati nimic concret ; date.Ceea ce scrieti sunt notiuni generale si sigur candva se vor produce.
  Probabil ca nu veti raspunde la mesajul meu.

  Admin:
  1. nu intelegeti fenomenul
  2. il confundati pe dl Istrate … poate cu Dumnezeu

  Ca idee dl Istrate se concentreaza doar asupra Romaniei.
  Oricum va invit sa cititi literatura de acest gen pentru a intelege mai bine acest fenomen. Ca idee nici pe Nostradamus nu l-au inteles toti si totusi e respectat.

  Ca sfat: Trebuie sa iesiti din sfera pragmatismului pentru a intelege ce se scrie pe acest blog, ca daca nu este o pierdere totala de timp pt dvs.

 2. Oare gaseste Adrian Nastase o formula pentru a iesi din criza(care nici nu stim daca exista cu adevarat)sau,mai exact,sa-i inlature pe cei de la putere pentru ca mai au un pic si ne duc in colaps? Si la Moscova un politician tot din PSD??? Multumesc,Admin!!!

 3. da, MIO , cred ca ai dreptate ,aduce Nastase banii tuturor matuselor si sa vezi cum iesim din criza.Mai ales daca ne guduram pe langa Moscova!

 4. Esten adevarat cosmar sa-l visezi pe Nastase si inca in dublu exemplar. Nu cred ca e semn bun. 🙂

  In ce priveste comparatia intre d-l Istrate si Nostradamus, asta se va decide in timp.
  Nostradamus are in avantaj aura legendei, formularea interesanta a previziunilor.
  Pe cand d-l Istrate, traind intr-o perioada dominata de stiinta, tehnologie avansata, trebuie sa fie transant, clar in interpretarea mesajelor ca sa-i convinga pe contemporani. Tocmai precedentul Nostradamus, cu textele sale prea libere la interpretari, face mai dificila credibilitatea mesajelor cu interpretari lipsite de exactitate.

 5. mai are loc o eruptie, mai mare ca prima, cred ca in Italia va fi de data asta.

 6. Admin,
  am intrat pe forum dar nu apar pe lista celor prezenti.
  Ce se intimpla ???

  Admin:
  Adica? Imi pui niste intrebari imposibile

 7. cred ca urmeaza cel de al doilea vulcan care va erupe.
  Tot acolo in islanda.

 8. Cred ca nu este potrivit sa fiti rautaciosi,nu aveti decat sa-l iubiti pe base care…este f.curat si mai ales destept!
  Sunt in somaj,fata mea a terminat somajul si nu mai avem pe nimeni(doar parintii mei care au 70 de ani).Mai este nevoie sa explic de ce sunt ingrijorata si de ce sper sa se gaseasca o solutie pentru aceasta criza?
  Poate ar fi bine sa nu mai fim atat de rai,vedeti bine ca ne paste si pericolul catastrofelor naturale,va rog…
  Astept sa interpretati,dvs.d-le sau d-na “observator” messajele d-lui Istrate. Imi cer scuze,draga Admin.

 9. Admin, legat de mesajul cu o noua eruptie vulcanica se pare ca acesta e pe cale sa se produca. In Guatemeala…
  Legat de speculatiile privind starea de sanatate a presedintelui Basescu, d-l. ing. Istrate sau tu Admin ce credeti, isi va termina mandatul (Doamne fereste)mai repede sau la termen…
  In rest, sa auzim numai de bine….

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro