Oct
23
2008

Mesaje primite pana in septembrie 2008

16.03.08: ARE LOC UN EVENIMENT POLITIC DEOSEBIT, MULTĂ LUME, ÎN SPECIAL BĂRBAŢI,

18.03.08: ÎN GRĂDINA PĂRINTEASCĂ, APARE UN COPIL DEZBRĂCAT, PĂREA CĂ I-AR FACE INJECŢIE, DAR ÎN ACEST MOMENT AUD MUZICĂ ITALIANĂ.

21.03.08: LÂNGĂ UN ZID DE BLOC VĂD TREI BĂRBAŢI CARE PĂZESC UN SAC ADUS… SPECIAL. DUPĂ CARE VĂD UN DOCUMENT FORMAT A4 SCRIS NUMAI CU LITERE NEGRE, în stînga e un cetăţean tînăr înalt îmbrăcat în HAINE NEGRE , CARE SEMNEAZĂ UN DOCUMENT SEPARAT CU CINEVA. textul e semnat cu LITERA C——-

22.03.08: AUD: DUPĂ 72 DE ORE VA AVEA LOC UN EVENIMENT DEOSEBIT.

31.03.08: AUD: O MAŞINĂ DE SPĂLAT CU 22 DE FEŢE..

07.04.08: APAR DOUĂ AVIOANE AMERICANE PE UN AEROPORT PE TIMP DE CEAŢĂ CU PROBLEME DEOSEBITE, DUPĂ CARE APARE UN AL TREILEA AVION AMERICAN FOARTE MARE CU PROBLEME DEOSEBITE…

08.04.08: Mă aflu într un spaţiu imens, în capul unei mesi, deoparte şi alta a mesei stau pe scaune 8 demnitari, În spatele meu în stânga se află un dulap pe rafturile lui două bibliorarafturi, CU DOUĂ SOLICITĂRI, în faţa mesei e multă lume, eu vorbesc şi le atrag atenţia că am publicat în cartea mea ROMÂNIA ŞI LUMEA ÎN TIMP – TRECUT PREZENT ŞI VIITOR, FAPTUL CĂ UN MESAJ DIN DATA DE 28 APRILIE 1977 M-A ANUNŢAT CĂ PROVINCIA KOSOVO-METOHIOE E TRANNSFERATĂ LA ALBANIA. ÎN ACEST MOMENT O FEMEIE INTRĂ ÎNTR-O O CAMERĂ SPECIAL AMENAJATĂ CU 29.000 LEI CA SĂ PUNĂ LA PUNCT PE CINEVA. ACUM AUDO VOCE CARE SPUNE: BANATUL.

08.04.08:EU SUNT CU MAŞINA, MĂ DUC LA…..CU VITEZA DE 60- 70 – 100 KM LA ORĂ, APARE CIFRA 404, ŞI UN COPIL.
[PE 13.04.08, VIN CU DORIAN DE LA ŢARĂ, cu DACIA 1307, CU tracţiunea 4X4 LA INTERSECŢIA BD. BASARABIA CU BD.1 DECEMBRIE 1918, DORIAN FORŢEAZĂ TRECEREA, ÎN TIMP CE TRECEA TRAMVAIUL, DUPĂ COLŢ ESTE OPRIT DE UN ECHIPAJ AL POLIŢIEI RUTIERE, ŞI ESTE AMENDAT; EU I-AM COMUNICAT CU O ZI INAINTE LUI DORIAN ACEST MESAJ].

12.04.08: LA ACEASTA DATA SE REPETA CIFRA 404, DAR VĂD DOUĂ HÂRTII FORMAT A4 PRINSE UNA DE CEALALTĂ CU DOUĂ PROBLEME DEOSEBITE.

15.04.08: ÎN FAŢA MEA SUNT VREO 6 TABLE DREPTUNGHIULARE DE JOC NEGRE ŞI 2 ROŞII, UNA ROŞIE E SPARTĂ LA CAPĂTUL DE SUS DIN DREAPTA., SUNT CU UN BĂRBAT ŞI UN CETĂŢEAN DE LA CONTRAINFORMAŢII. DISCUTĂM EU ZIC LA PUTEREA ÎNTÂIA, CETĂŢEANUL SAU CEL DE LA CONTRAINNFORMAŢII. LA PUTEREA A DOUA.
APARE ŞI O FEMEIE CU UN COPIL DAR CU SÂNII LA VEDERE.

17.04.08: AUD: SPONSORIZAREA PARTIDELOR CU 40 RESPECTIV 60 MILIOANE LEI DE CĂTRE CAPETELE SPORTIVE. în acest moment GIGI BECALI intră în casa mea de la ţară, în verandă, apoi se duce direct spre dormitorul meu, sunt nemulţumit, mă încalţ, trag şnurul la pantofi, şnur negru, BECALI ÎMI SPUNNE SĂ NU CANDIDEZ LA ALEGERILE DIN TOAMNĂ, VREAU SĂ VORBESC, NU VORBESTE CU MINE, DAR CONSILIERUL VORBEŞTE CU MINE, CAUT SĂ-L CONVING, ÎMI PARE RĂU. ÎN ACEST MOMENT APARE DUMITRU DRAGOMIR.

19.04.08: EU MĂ AFLU lângă o apă întinsă care mi se pare mică, intru în apă dar e adâncă CA UN FLUVIU , mă sperii, în faţa mea apare o bucată de pământ ca o INSULĂ, IES PE MALUL DE LA APUS , PE UN ŞES, UNDE VĂD UN ccetăţean lăngă maşină care ridică deasupra capului lui UN COPIL, ÎN ACEST MOMENT AUD O VOCI CARE SPUNE: ŞI COPIII EVREI…

03.05.08: ÎN FAŢA MEA APARE UN BAZIN URIAŞ LUNG DE FORMĂ DREPTUNGHIULARĂ CU APĂ TULBURE, ATING SUPRAFAŢA APEI CU VÎRFUL DEGETELOR DE LA MÎNA DREAPTĂ.

06.05.08: ALERTĂ :CUTREMUR . . . . .
Văd în HIPERMARKET-ul AUCHAN, TOATE RAFTURILE GOALE, în schimb apar numai paturi, ŞI TRANSFUZII CU SÎNGE.
ACASĂ LA MINE LA ŢARĂ ÎN CAMERA MEA VĂD FERESTRE FURATE, ÎN FAŢA LOR PERDELE ALBE, PATUL ŞI O GEANTĂ , ÎN CAMERA LUI AURORA, E CĂTĂLIN, STAU DE VORBĂ, VINE UN BĂRBAT CUNOSCUT ŞI NĂVĂLESC COPII DE ŢIGANI.

16.05.08: PE CREASTA DEALULUI MUNCELU-EZER DIN FAŢA SATULUI HĂLĂREŞTI APARE O CETATE, IAR PE VALEA TUTOVEI O CLĂDIRE NOUĂ LUNGĂ, eu mă aflu în faţa cetăţii dar cobor pe şesul STRUDINEŢULUI PE DIN JOS DE VIE.

24.05.08: MĂ AFLU PE UN DEAL DEODATĂ VĂD O FEMEIE ÎNFĂŞURATĂ ÎN FÎŞII DE CEARCEFURI CARE A REÎNVIAT, VORBEŞTE, ANUNŢĂ DIN ORĂ ÎN ORĂ NUMĂRUL ŞI NUMELE MORŢILOR DAR DEODATĂ ÎN FAŢA MEA APARE O MĂNĂSTIRE CARE MERGE LA DEAL ÎN URMA EI MERGE O SUITĂ URIAŞĂ DE OAMMENI, DUPĂ MORŢI.

30.05.08: În MOLDOVA, văd un deal cu case, în faţa lor o CADĂ URIAŞĂ, ÎN FAŢA EI APARE O SCARĂ DE PIATRĂ, eu urc scara şi merg pe marginea CĂZII, DIN CADĂ SE REVARSĂ LA VALE ŞIVOAIE MARI DE APĂ, dar pe scări e numai zăpadă, eu strig la FATA MEA CLAUDIA să se dea deoparte din faţa ŞIVOAIELOR CARE SE ROSTOGOLESC LA VALE CU FURIE PESTE TREPTELE SCĂRILOR. JOS ÎN FAŢA SCĂRILOR APARE O BALTĂ URIAŞĂ.
ACUM ÎNFING UN AC CU AŢĂ DEASUPRA FICATULUI.

31.05.08: PE CER, PE CÎMP, LA MARGINEA UNUI SAT APAR DEODATĂ PATRU OZENEURI SUB FORMĂ DE DISCURI CARE PLANEAZĂ ÎN SPATELE MEU, EU STAU CU FAŢA LA SAT, UNDE AU IEŞIT OAMENII AFARĂ SĂ VADĂ.

13.06.08: VĂD LA ŞCOALĂ MULTE PANCARDE , E ŞI LUMINIŢA.

20.06.08: VĂD LANURI ÎNTREGI CU IARBĂ VERDE COSITĂ .[LUME OMORÂTĂ]

22.06.08: APARE ÎNTR O CAMERĂ LA GEAM O PERDEA SUBŢIRE CA DE VOAL DE CULOARE GALBENĂ, O BATE VÎNTUL, DEODATĂ PE PERDEA APARE UN SICRIU MARE GROS DE CULOARE ALBĂ, PĂREA CONFECŢIONAT DIN PLĂCI DE POLISTIREN EXPANDAT.[ PENTRU O FEMEIE TÂNĂRĂ]

28.06.08: MĂ AFLU PE O STRADĂ, din DEPARTARE, ÎN STÎNGA MEA , VINE SPRE MINE UN GRUP DE CETĂŢENI, MĂ UIT ATENT ÎL VĂD pe preşedintele TRAIAN BĂSESCU ,cu NOUL LIDER PNL, CĂLIN POPESCU TĂRICEANU NU I PREZENT, mă gîndesc să mă duc să-l FELICIT PE NOUL LIDER. în dreapta mea ÎN SPATELE MEU SE AFLĂ O CLĂDIRE DE CULOARE ÎNCHISĂ, UN SEDIU SAU O MAGAZIE .. ?

04.07.08: LIDERII UDMR. SE GÎNDESC INTENS LA TRANSILVANIA CU MAJORITATEA ROMÎNEASCĂ, LA NUMELE DE ORAŞE ŞI JUDEŢE, DAR ÎN SPECIAL LA JUDEŢELLE COVASNA ŞI HARGHITA, BINEÎNŢELES CA SĂ APLICE PLANURILE LOR. ÎN ACEST MOMENT APAR ŞI MACEDOROMÎNII CU PROBLEMELE LOR..

09.07.08: ÎNTR O ZI DE LUNI APARE UN FLUVIU CU FOARTE MULTĂ APĂ, ŞI NEPOATA MEA FLAVIA, PESTE FLUVIU ESTE UN MARE POD, EU ..SĂ O SALVET PE FLAVIA.

11.07.08: EU CĂTRE VREO 3-4 OAMENI ZIC : ANUNŢ LA TV. CUTREMURILE.
APAR APE ŞI PODURI RUPTE…

19.07.08: Acum apare Piaţa AMZEI ŞI BISERICA AMZEI, ÎN ACEST MOMENT AUD: 30 milioane pentru Bianca, apoi apare ceva deosebit, O CAMERĂ VIDEO, UN BĂRBAT CARE FACE DRAGOSTE, ŞI O SUPRAVEGHERE.[35. milioane]

25.07.08: MĂ AFLU ÎNTR O ZI CU CEAŢĂ DIMINEAŢA SAU SPRE SEARĂ ÎN ACEST MOMENT AUD: PE 8 AUGUST VA FI UN EVENIMENT DEOSEBIT DIN CAUZA CĂRUIA MULTĂ LUME VA SUFERI.
Cartierul TITAN, la capătul liniilor de autobuz 253,330, 335, la Barajul Dunării , spre liniile de tramvai 19 şi 23, apare o estacadă suspendată pe carese pun traverse grele de lemn peste carese pun alte travrse tot de lemn, TOTUL ESTE ÎMPĂRŢIT ÎN 3. EU TREC PE SUB TRAVERSE. [ pentru un eveniment deosebit]

31.07.08: APARE HARTA FIZICĂ A ROMÂNIEI pe tavanul casei mele, EU ÎNTREB de ce AU SCHIMBAT CARTOGRAFII HARTA FIZICĂ A ROMÂNIEI, UNDE ERAU ŞESURI VERZI ACUM APAR MUNŢI, IAR ÎN SUDUL DUNĂRII O BUCATĂ DE PĂMÂNT CA UN DREPTUNGHIU A DISPĂRUT, S-A UNIT CU DUNĂREA. un teren mai îndepărtat.

16.08.08: AUD ADRIAN MUTU ŞI ADRIAN NĂSTASE CU PROBLEME DEOSEBITE…

17.08.08: APARE DIN NOU UN FLUVIU MARE CU UN POD CU TRAVERSE LUATE PESTE CARE TREC, APARE ŞI O INSTALAŢIE ELECTRICĂ SPECIALĂ. APOI EU CU AURORA COBOR LA VALE.

18.08.08: ÎN FAŢA MEA APARE O LISTĂ CU CIRCA 7 PROBLEME, MĂ UIT LA EA, LA PUNCTUL 2 E O ÎNTREBARE: CE ESTE SOARELE . …PAT = …..

29.08.08: CIRCUL PE CENTURA BUCUREŞTIULUI, ÎN FAŢA MEA E UN VEHICUL CU UN CETĂŢEAN, ÎN ACEST MOMENT AUD: EXPLOZIE LA MARGINNEA BUCUREŞTIULUI.

29.08.08: MĂ AFLU ÎNTR-O LOCALITATE NECUNOSCUTĂ, UNDE VĂD CASE, MULTĂ LUME DAR PĂREA CASE DE ŢARĂ SAU DE ORAŞ ORIENTAL, ÎN ACEST MOMENT VĂD CUM UN CETĂŢEAN COBOARĂ UN STEAG NEGRU.

01.09.08: Apar la marginea unei păduri de munte, pe un drum dar în creasta muntelui, pe pământ la intrare văd montate 4 butoane verzi in formă de ciupercă, sunt cu sora Aurica, şi Radu nepotul, Radu scoate două butoane şi fuge cu ele la piept,pe drum la vale printre stânci pe marginea unui râu întortochiat cu bălţi pe ambele laturi, eu alerg după el să-l prind să-i iau butoanele dar nu-l ajung.

14.09.08: Particip la o şedinţă de partid mai mică unde se discută despre viitoarele alegeri, discut cu o femeie . Eu spun: IESE PNL, apoi mă corectez cu greu şi spun :PD-L.
Apar pe un loc deschis, piaţă sau stadion într un grup mic de oameni, în stânga mea este un grup mai mare de oameni, discutăm despre viitoarele alegeri. Cine va fi premier? Sunt chemat la grupul mare, dar vine cineva şi îmi spune: nu te duce că acolo este MIRON MITREA, şeful de campanie a P.S.D. reului şi vrea să te compromită la posturile de televiziune. NU MĂ DUC, DAR SPUN : PREMIER VA FI TRAIAN BĂSESCU. apoi spun cu regret că am greşit.
Sunt în interiorul unei clădiri mari care are un spaţiu liber in mijlocul ei, sunt numai colone, mă aflu pe partea dinspre răsărit, vreau să ies, dar aud că se dau BANI, mă întorc înapoi pe latura perpendiculară, spre sud mă aşez la o uşă la coadă, să intru şi eu, LA INTRARE MĂ CAUT ÎN BUZUNAR CA SĂ SCOT CARTEA DE IDENTITATE.. INTRU , în faţă ÎN DREAPTA MEA puţină LUME dar aici se dau banii ŞI UN CETĂŢEAN CARE FORMEAZĂ O BRIGADĂ. ÎN STÂNGA e MAI MULTĂ lume, UN CETĂŢEAN CARE LA FIGURĂ SEAMĂNĂ CU EMIL BOC ALEGE OAMENII pentru o echipa, DAR STRIGĂ: ÎN LOCUL INGINERULUI COSTEA, COSTEL , ING. ISTRATE IOAN, NE AŞEZĂM CU FAŢA LA MULŢIME CEI DIN SPATELE MEU CÂND AUD NUMELE MEU PROTESTEAZĂ, după mine mai vin vreo trei oameni care se ataşează la echipă (guvernul?).

LA ACEST GRUP MESAJE LEGATE DE EXPERMIENTUL DE LA GENEVA

29.08.06: VĂD SCRIS PE O FOAIE DE HÂRTIE CUVÂNTUL EXPERIENŢĂ ŞI CIFRA 3 ÎNCADRATE ÎNTR-UN CHENAR NEGRU [SIMBOLUL ANUNŢURILOR MORTUARE]

13.10.06: APARE UN TUNEL ÎNALT ŞI ÎN TUNEL UN CETĂŢEAN CU FATA LUI ÎMBRĂCATĂ BĂIEŢEŞTE CU ŞAPCA PE CAP, VORBIND DESPRE PĂSĂRI, EU MĂ AFLU ÎN FAŢA TUNELULUI.

06.02.08: Merg pe jos pe un drum necunoscut, pe malul unui râu pe malurile căruia sunt multe sate: apelle au rupt malurile râului şi chiar case. Trec prin văi de munte, mă uit în urmă, în urma mea vine GIORGICĂ prietenul lui CORNEL, cu o geantă în spate dar cade cu faţa în noroi, se ridică cu greu. Ajung la un pod înalt, sub el văd nişte petecărămizii ca de sânge vechi, mă uit în vale de pe o fereastră de cetate vechhe în ruină jos appare şi ing. Roşu Viorel, apoi trec printr o poartă de lemn unde se află multte vite. Intru într un ţarc unde sunt adunaţi mulţi oameni printre care şi femmei băiieţi tineri le vorbesc despre RAZELE SOARELUI ŞI DESPRE FLUXUN DE CĂLDURĂ DE LA SOARE ŞI DE LA ALŢI AŞTRI. îN ACEST MOMENT NEPOTUL MEU RADU ISTRATE STRIGĂ LA MINE : TATAIE VINO ÎNAPOI.

2 Comentarii to “Mesaje primite pana in septembrie 2008”

  1. “31.05.08: PE CER, PE CÎMP, LA MARGINEA UNUI SAT APAR DEODATĂ PATRU OZENEURI SUB FORMĂ DE DISCURI CARE PLANEAZĂ ÎN SPATELE MEU, EU STAU CU FAŢA LA SAT, UNDE AU IEŞIT OAMENII AFARĂ SĂ VADĂ.”
    … interesant!! … chiar daca nu inteleg exact contextul, ma bucura ca exista inca o forma de inteligenta – care probabil nu interactioneaza inca cu noi decat intr-un procent minor (doar se lasa vazuti – din ce inteleg) … Mai trebuie sa recunosc ca tare as dori sa aflu mai mult despre asta. Banuielile mele sunt mult peste ce se poate scrie pentru public,( ….. am vazut ca nivelul de intelegere al mediei populatiei este limitat din motive fizice si spirituale ….. am mers mult printre oameni si asa am inteles care e lipsa populatiei, dar asta nu inseamna ca nu exista si oameni cu intelegere a evenimentelor)

  2. ar fi mai bine daca ati afisa mesajele si decodificate nu doar asa cum le primiti,ca sa poata fi intelese mai usor.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro