Jan
12
2009

Mesaje primite intre 23 decembrie si 11 ianuarie 2009

23.12.08 In Guvernul Romaniei apar probleme cu PSD-ul.
25.12.08 AUR masiv vandut sub forma de monede.
02.01.09 Apar doua Supermarketuri, in care rafturile din hala sunt pline cu altceva in loc de marfa si se dau oamenilor pachete pe puncte.
07.01.09 Apar programele Guvernului Romaniei, dar in special cele pe agricultura si sectorul economic.
09.01.09 Apare din nou un supermarket care in loc de marfuri pentru vanzare sunt pachete pentru oameni.

Mesajul din 11.04.1998 privind situatia Ucrainei si publicat in cartea “Romania in timp, editia a II-a” la pagina 275 se repeta, la care mai adaugam: manifestatii puternice si apare un general de armata femeie.

19 Comentarii to “Mesaje primite intre 23 decembrie si 11 ianuarie 2009”

 1. CE-MI PUTETI SPUNE ?
  AM INTREBAT( IN VIS) DACA VA FI CUTREMUR IN ROMANIA ANUL ACESTA ; SI AM PRIMIT RASPUNSUL CA SUNT 2, UNUL DE 7.4 GRADE, IAR CELALALT IN JUR DE 6 / 6 SI CEVA, DAR FARA LEGATURA INTRE MOMENTELE PRODUCERII.
  NU STIU DACA ESTE ADEVARAT? DAR DACA MAI MULTE PERSOANE PRIMESC “INFORMATII” APROXIMATIV LA FEL, INSEAMNA CA EVENIMENTUL ARE SANSE MARI SA SE PRODUCA IN VIITORUL APROPIAT.

 2. Sanatate as dori ce imi ofera vitorul sant nascut in 31/05/79 in localitatea medias si as vrea sa stiu ce imi spun astrele

  va multumesc si astept raspuns

 3. si ce inseamna ca ma uit cam tot timpul la ceas la ore fixe
  si in dragoste as ma dorii sa stiu mai multe

 4. Stimate Domn ing. Ioan Istrate

  As dori sa publicati mai multe informatii privitoare la cutremurul/le despre care a-ti discutat foarte putin si in soapta la emisiunea “Acces Direct”.

  Mulutumesc

 5. va rog sa scrieti urgent pe blog despre cutremur

 6. Eu detin prima editie a cartii d-vs.Pe mine ma intereseaza cutremurul si marele razboi.Probabil din motive suprarationale ce au legatura cu divinitatea si pe care nu le putem explica,datele producerii evenimentelor pot fi amanate.Intuitia coroborata cu mai multe informatii imi spune ca anul in 2009 s-ar putea produce acel cutremur.Ce ne mai puteti spune despre datele la care ar putea avea loc cele doua evenimente amintite? Multumesc pentru amabilitate

 7. Daca ai fi citit introducerea ai fi vazut ca donul Istrate pe acest blog isi asterne visele (daca intelegi ceva bine ,daca nu, vei intelege dupa ce s-a produs evenimentul). Acelasi lucru este si in carte (ca si pe blog) – nu exista interpretari date de dansul decat pentru evenimentele ce au trecut.Ca si cum ai citi scrierile lui Nostradamus,sau Biblia,incercand sa intelegi evenimentele ce se vor intampla.Nu stiu cum pot ajuta aceste mesaje ,daca nu li se dau si interpretari…….Poate ca “altcineva mai pe faza” se va indura si de noi si va posta niste interpretari.Yo nu am inteles nimic nici de la Antena1 sa fiu sincer!
  LOL

 8. intradevar daca era blogul d-lui Istrate ar fi trebuit sa fie mai activ pe blogul personal dar nu vad nici un semn din partea dansului,asteptam mai mult de la dansul referitor la activitatea desfasurata in cadrul acestui blog dar zero,imi pare rau,poate atunci cand va veni timpul va vorbi,cu respect.

 9. Bine ca administratorul are ceva timp sa stearga din mesaje–NORMAL, E UN BLOG COMERCIAL,incet, incet incep sa curga tot felul de reclame cu femei ca si pe yahoo http://360.yahoo.com/profile-xJuIs9o4dKfyQgPEEHMKO9_TGyU-?cq=1.Mai bine setati blogul sa nu se adauge comentarii.Dl.Istrate este la fel ca Nostradamus de fricos (de inchizitie) si nu publica interpretari.

 10. as dori sa-lintrb pe domnul istrate ce inseamna bomba tactica in viziunea dumnealui,cele nucleare care cad langa popesti -leordeni inseamna ca distruge si bucurestiul

 11. don’ Jean – daca nu sunt predictii, ori nu sunt evenimente deosebite, ori sunt prea dure pentru obisnuinta noastra ori inca dureaza pana la definirea reperelor … Eu unul stau linistit dintr-un punct de vedere – este blogul d.lui Istrate … si astept zilnic sa vad ce apare aici, fara sa grabesc in vreun fel ceea ce domnul Istrate daruieste aici (ganditi-va ce ar fi daca ar tine pentru dansul sau pentru un grup restrans din jurul domniei sale ceea ce stie domnia sa) …
  cand eram mult prea nerabdator sa aflu ce se intampla, era pentru ca speram la spectaculos (sa aflu ca ne vom deschide contactul cu lumi paralele, OZN-uri, sa aflu ca se vor descoperi energii noi, principii de locomotii noi, etc, etc ) … Am invatat intre timp ca pot cauta in mai multe moduri aceste noutati care se descopera, si care nu ajung la marele public – mai ales ca oamenii in majoritatea lor nu pot intelege utilitatea reala a unui fapt.

 12. E??
  Ce frumos ar fi fost ca I.Istrate sa fi postat…INSULA SERPILOR VA TRECE DE PARTEA ROMANA….
  Ce sa mai zic… oricum se steg posturile…

 13. Una din marile probleme de litigiu teritorial dintre Romania si Ucraina o constituie INSULA SERPILOR si platoul maritim continental in subsolul caruia se gasesc zacaminte bogate in petrol si gaze, desi conform Tratatului de Baza semnat intre cele doua state, dupa doi ani de tratative problema Insulei Serpilor trebuia transmisa Tribunalului de la Haga, pentru solutionare. […]
  10.03.2000 Este foarte sugestiv, la orizont se profileaza o barca cu un turn de sonda, care parea decupat dintr-o foaie de hartie ; sa reprezinte disputa referitoare la forajul marin? (asta ma intrebam atunci, acuma pot sa va zic ca: foaia de hartie reprezinte noile teritorii adaugate statului roman)
  05.11.2003 Primesc urmatorul mesaj: Langa malul Marii Negre vad o movila de pamant luminata cu ceva pe ea, se afla in gradina mea. Se construieste un pod pana la ea. Aud ca aceasta movila se numeste Insula Serpilor.
  25.08.1995 Mesajul este foarte interesant, e plin de intelesuri. Apare o masa in mijlocul unei sali (Tibunalul de la Haga). Pe masa se afla mai multe obiecte (dosare, documente) si un pachet de al meu cu mancare. Totul vad de la distanta (din cauza ca nu se desfasoara in Romania). Ma uit mai atent la masa unde deslusesc UN SARPE care incepe sa se miste (se traseaza noile granite ale Romaniei), sa se descolaceasca, imediat caut o bara metalica sa-l lovesc, sa nu muste din mancarea mea (insemnand teritoriul nostru) sa o otraveasca, dar sarpele sare de pe masa pe dusumea, atunci ma rostogolesc peste el si trec un picior peste sarpe si-l prind intre genunchii meil mi-i frica, dar sarpele nu musca (inseamna decizie favorabil

  Nuuuuu.ca asta depaseste bunul simti …..”eu am fost mai prmul”-eu pot intui primul ce se va raspunde………..
  Cemai…………..LOL

 14. nu am apucat sa vad emisiunea la care a fost invitat D-nl Istrate la postul DDTV pe data de 04.03.2009
  Va rog spuneti -mi daca emisiunea va fi reprogramata
  Vreau sa stiu mai multe amanunte despre cutremurul care l- a prezis d -nl Istrate.
  Va multumesc

 15. vrance va fi afectata de cutremur?

 16. nu cred in previziunile dl istate cu toate visele lui macabre.cred ca se bazeaza pe niste date tehnice privind ciclu cutremurilor.

 17. sint nascuta in 5 oct 1974.simbata seara.as vrea sa stiu mai multe despre viitorul meu.cu respect

 18. sunt nascuta in 7 martie 74. as vrea sa stiu mai multe despre mine

 19. sunt nascuta pe 27 aprilie 1977 ,a-si dori daca se poate sa stiu mai multe despre viitorul meu si despre familia mea.
  Va multumesc frumos

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro