Nov
24
2011

Mesaje primite in ultima saptamana

17.11.2011 Apar conducte mari si groase pentru apa in diverse locuri. Seceta cumplita?….

21.11.2011 Fostul presedinte Emil Constantinescu praseste intr-o gradina…

21.11.2011 Un cetatean se urca pe gardul PSD-ului. Il darama ….

21.11.2011 Calin Popescu Tariceanu sta la o masa cu un cetatean. Apoi, lucreaza la …. ceva lung …

6 Comentarii to “Mesaje primite in ultima saptamana”

 1. seceta este,din luna iulie si continua alarmant;
  mama fostului presedinte Constantinescu a decedat–supararea lui ca praseste in gradina;
  cu Psd-ul vedem ce se intampla zilnic…
  Tariceanu este plimbaret…deci toate se cam adeveresc pana acum!

 2. Primul mesaj (17.11.2011) cred ca se refera la constructia unui sistem de irigatii de mari dimensiuni, dar asa ceva nu se poate construi acum. Poate dupa razboi.

 3. nu inteleg de ce nu pot intra pe forum, cine a modificat parola

  Admin:
  Exista un formular in cadru forumului pentru resetarea parolei. Va rog sa-l folositi pe acela cu incredere.

 4. In 2010, la Congresul european de seismologie de la Montpellier, profesorul de la Universitatea “J.W. Goethe” din Frankfurt şi preşedintele Secţiei de Predicţie al Comisiei Europene de Seismologie George Purcaru a prezentat o predicţie pentru Vrancea în 2012. Lucrarea este o completare a unui studiu mai vechi, care anunţa drept probabil un seism mediu în perioada 2000- 2012. Cutremurul, pe care profesorul îl prevede între 6,34-7,1 pe scara magnitudine- moment, este estimat a fi unul mediu. Cercetătorul spune că, deşi anul 2012 nu poate fi considerat absolut fix, o eroare de un an este acceptabilă ştiinţific. Purcaru mai spune că cercetătorii români sunt la curent cu această dezvăluire deoarece a vorbit cu ei la Congresul din Franţa, când au cerut să afle cum s-a ajuns la această dată.

  Studiul despre cutremurul din 2012 a început în 1979. Dar din lista de cutremure studiate (începea cu anul 1100) lipseau două. După ce cercetătorii ruşi în seismologie au aflat de graficul său, i-au oferit informaţiile despre cutremurele lipsă. În 2008 a făcut rectificarea, iar în 2009, la un Congres ce s-a ţinut în Statele Unite, “European Seismology Calculation”, profesorul a vorbit pentru prima dată despre cutremurul ce ar putea să aibă loc în România în 2012.

  România nu are cutremure majore

  Preşedintele Secţiei de Predicţie a Comisiei Europene de Seismologie spune că în ţara noastră cel mai mare cutremur poate atinge 8 grade pe scara Richter. “În România, cutremurele mai mari pot avea o magnitudine de 6 până la maximum 7,7 (+-0,1) grade pe scara Richter”, este părerea cercetătorului. El adaugă că aceasta este o apreciere aproximativă, rezultată în urma multor calcule.

  George Purcaru a studiat cutremurele ce au avut loc în ţara noastră, începând cu anul 1107. “Nu există documente care să ateste valorile tuturor cutremurelor cu exactitate. Dacă în cazul cutremului din 1977 avem magnitudinea exactă (7,5), în cazul cutremurului din 1940 toate datele au dispărut”, spune Purcaru. Despre cutremurul din 1940 se ştie însă că “s-au mişcat lămpile până la Moscova”.

  “Până în 1974, unii cercetători au considerat greşit că pe teritoriul ţării noastre există două plăci, ce produc cutremurele. Este fals, deoarece noi suntem în interiorul plăcii eurasiatice”.

  Citiţi mai mult: AVERTISMENT! România va fi lovită de un CUTREMUR PUTERNIC în 2012! – Exclusiv EVZ > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-cutremur-puternic-se-va-produce-in-2012-956653.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=yahoo#ixzz1fl9PmQMb
  EVZ.ro

 5. Toate mesajele contin informatii atat de generale, incat se potrivesc oricand si oriunde… apropo Stela

 6. Fabius, crezi ca va fi razboi?

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro