Jun
05
2009

Mesaje primite in ultima perioada

23.05.09 Petre Roman apare in coltul unei camere. Se uita la un teanc de carti de ale mele care sunt puse in spatele unei sobe. In spatele lui o vad pe sotia lui care sta pe o canapea… are o bluza alba si o fusta neagra. E blonda, tanara.

29.05.09 Pe sosea trece O CISTERNA CU BENZINA. Eu merg pe trotuar. In fata mea e o femeie tanara. Soferul opreste cisterna, se da jos, vine la mine si ma intreaba: cand va schimbati masina, sa veniti cu materiale la tara? (un accident tio Mihailesti, Buzau)

30.05.09 O voce imi spune: Ia cheile si descuie! Eu intreb: De unde sa le iau? Parea ca e de la primaria generala a capitalei.

31.05.09 Apar mai multe evenimente neplacute. (incepand chiar din acest moment)

04.06.09 Vad in farfurii carne macra, fiarta de porc? (virusul gripei porcine)

05.06.09 Posturile de TV transmit despre alegeri: se pun intrebari si se dau raspunsuri, despre cine a votat si cum s-a votat. Vorbeste in mod deosebit o femeie neutra. S-a votat nu cum s-a stabilit cu problemele de suprafata ci in special cu cele de la “perete”. (adica isi propun ceva si iese altceva)

Pentru seara aceasta  se mentin atententionarile dar vietile dvs nu sunt puse in pericol.

Un comentariu to “Mesaje primite in ultima perioada”

  1. Salutare Admin.

    O intrebare: Banuiesc ca este o gresala de tipar in data mesajului “04.05.09”. Cred ca vroiai defapt sa spui “04.06.09”, nu ? Avand in vedere ca este cuprins intre 31.05 si 05.06.

    Toate cele bune.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro