Nov
16
2011

Mesaje primite in prima parte a lunii noiembrie 2011

03.11.2011 Aud: Regele recunoscut la data trecerei la ora de vara dupa o hotarare judecatoreasca. Apoi, Regele ia masuri …

04.11.2011 Crin Antonescu … pe o scena cu Stela Popescu …

05.11.2011 In patrimoniul Bacaului apar 2 evenimente ….

06.11.2011
Pe data de 24.05.2012 va avea loc un eveniment deosebit ….

10.11.2011
In spatele unui cetatean imbracat lejer apar 3-4 schelete , iar in fata lui litoralul unei ape tulburi …

12 Comentarii to “Mesaje primite in prima parte a lunii noiembrie 2011”

 1. Va redeveni Romania regat?

 2. Chiar interesante aceste mesaje…
  Admin, doua rugaminti:
  – evenimentul deosebit din 24.05.2012 are legatura cu Romania?
  – dl.ing.Ion Istrate ne poate spune la ce sa ne asteptam in anul 2012 pe plan economico-politic…la ce evenimente majore sa ne asteptam?
  Multumim mult!!

 3. Nu cred ca Romania va deveni regat …
  In nici un caz inainte de razboi. Dupa, e posibil constituirea unei federatii in aceasta zona. Mai interesant e de aflat cine va fi in fruntea acestei federatii.

 4. Admin, cand ne poti da si interpretarea mesajelor de catre doumnul Istrate? Cred ca ar fi foarte interesant sa vedem ce zice dumnealui.

 5. Eu nu-l vreau pe rege. Romania sa ramana republica

 6. o sa fie razboi?

 7. N-are cum Romania sa devina regat.Dupa instalarea in 2013 a noii variante de destin, Romania va fi o republica social-democrata.Probabil ca pana in dec.2012 unii incearca sa instaureza noua ordine mondiala, dar nu va rezista.Si inca ceva -e cam mult verde fosforescent (vernil) pe acest site.Ceea ce nu e de bine.D-l Istrate primeste masaje de la cei rai.

 8. Dane, la mine se vede kaki! Crezi ca este mai bine sau mai rau?

 9. Intrebare:…daca o sa fie cutremur…cand o sa fie?
  seriosi suntem?

 10. Băsescu instaurează monarhia in 2014 cu Paul Lambrino rege

  Cozmin Gușe, un mai fin cunoscător al lui Traian Băsescu, de a cărui campanie electorală s-a ocupat în 2004, a declarat că președintele nu e nicidecum împotriva monarhiei, în general, ci doar ca nu-l înghite pe Mihai ca rege, dintr-o antipatie reciprocă. Faptul este confirmat și de Andrei Pleșu într-un interviu din ziarul Adevărul. Dovada ar fi și faptul că familia prezidențială a nășit copilul lui Paul de Lambrino, cel care și-a cerut în instanță mai multe drepturi de la Casa Regală, o sentință urmând a se pronunța în acest sens destul de curând.

 11. pentru Dan…

  Sau primeste mesaje de la cei mincinosi, mai degraba

 12. Cititi si voi previziunile lui Sundar Singh.La sfarsitul timpului se va da o batalie intre doua principii,cu Anglia la mijloc.De fapt ce se intampla.In dec.2012 se termina destinele omenirii,dupa care se vor instala altele pe 1000 de ani(de pace) ,cu un cer nou si un pamant nou.Cele doua principii care sunt:
  -structura societala piramidala suprapusa (noua ordine mondiala)
  -structura societala piramidala dintr-o singura bucata (democrata)
  Acum ce se intampla.Este un meci intre S.U.A plus U.K (noua odine mondiala) si U.E (societatea democrata).In functie de cine va castiga meciul, dupa 2012 se vor instala destinele pe 1000 de ani.Ori (noua ordine mondiala cu un rege,dictator, in varf iar restul facem foamea)sau va fi democratie.Acum vedeti si voi cat de malefic e Basescu cu axa lui, Buc.-Londra-Washinton.De aceea vrea sa aduca regele(noua ordine mondiala).

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro