Nov
17
2008

Mesaje noiembrie 2008

19.10.08 In curtea parinteasca in spatele portilor se intinde o pamblica neagra de la un gard la altul dupa care se inchid PORTILE. (cred ca acest mesaj se refera la Inchiderea Fabricilor)

27.10.08 a) La o emisiune televizata vorbeste Mironov. Sunt invitat si eu sa vorbesc despre fenomene parasensoriale.
b) In fata bisericii Sf Gheorghe din Bucuresti, in stanga spre bulevard se ridica un templu mozaic, iar in dreapta apar mai multe strazi sub forma de labirint cu diverse dughene.

29.10.08 La un simpozion sunt la o masa mai multi profesori. In spatele profesorilor vad niste fotografii cu elevi in grup. Unul din profesori anunta: Am scris un articol despre fantani. Eu raspund: Stiu! Am facut lectii despre fantani cu nepoata mea Flavia. Un alt profesor anunta un eveniment la Liceul Matei Basarab.

31.10.08 Eu vad de pe soseaua Halaresti-Iana cum trece o caruta cu doi cai care pleaca din Halaresti spre Iana, ajunge in fata unei case unde la poarta este un ulcior plin cu bautura si un paner cu paine, iar eu cobor de pe o scara metalica si trec vis-a-vis si servesc pe doi cetateni cu doua tave de friptura si se discuta problema TERENURILOR (pamantului).

06.11.08 Cobor de pe o sosea, pe o panta, in acest moment din stanga si fata mea navaleste un torent de pamant ca si cum ar curge magma de la un vulcan. S-a intamplat un fenomen deosebit!!!

07.11.08 Ma aflu pe un camp. In fata mea apare o placa (beton) de mormant. Deodata placa explodeaza!! Crapa in bucati! Bucatile de piatra cad in mormant.(Mina de la Petrila???!!?) Ma uit atent la mormant si jos pe fundul mormantului apare ceva neclar… e un peisaj de toamna. In acest moment vad Cimitirul Eroilor Americani, dar apare un fel de drum lung. In acest moment o voce anunta ca drumul se imparte la doi.

09.11.08 Vad harta Romaniei cu hotarele istorice. In acest moment o voce spune: Fiti atenti la Transnistria! (acolo e armata rusa)

10.11.08 Apar intr-o cladire, care pare a fi un fel de spital. In fata unui cabinet apare o doctorita careia ii prezint produsul Celulact H. Ea ma invita dupa aceea in cabinetul ei, unde discutam acelasi subiect. De aici ies si ma duc la alt cabinet, apoi plec din incinta spitalului si la poarta, pe trotuar il intalnesc pe Morariu Mircea cu care discut tot despre produsul Celulact H. Morariu in final zice: Sunt pamantean.

16.11.08 Ma aflu intr-un dormitor. In fundul dormitorului, in coltul din dreapta e o femeie, langa ea sunt doua mormane de seminte de floarea soarelui decojite, iar in fata ei este fasul meu de ploaie. Deodata varfurile musuroaielor se ingalbenesc, se turtesc, iar femeia ia fasul si il agata in cuier. Eu ma intreb: Nu va mai ploua? Va fi seceta?

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro