Nov
16
2012

Mesaje din prima jumatate a lunii noiembrie 2012

06.11.2012 Lumea vorbeste despre votare, dar … apar blocuri, masive, intalte … un tunel. Un cetatean “U” care sta la o masa, in stanga si in dreapta lui are 2 volume mari groase si lungi dintr-o lucrare … Pe un volum vad litera C. E ceata … se fac din nou alegeri … se repeta votarea ..

06.11.2012 MRU in mijlocul unor evenimente deosebite..

11.11.2012 Pe presedintele Traian Basescu il vad pe un drum … La un moment dat nu-l mai vad ..

11.11.2012 In ceata deasa vad un barbat spunand: Lui Noe nu i-a trebuit aur, in timp ce lui Solomon i-a trebuit aur pentru …

13.11.2012 Germania … actiuni forte …. ea … Romania?

15.11.2012 SUA … Romania … sa faca ce trebuie ALTFEL …

20 Comentarii to “Mesaje din prima jumatate a lunii noiembrie 2012”

 1. Admin,
  imi place al doilea mesaj de pe 11.11.2012 …

  E drept ca nu-mi trebuie acum aur, ci doar niste gologani.

 2. altfel ce isi iau jucarele (bazele NATO) si pleaca acasa ?
  he he he nu -s atat de prosti yancheii pt ca maica RUSIA atat asteapta

 3. No comment in opinia mea!
  Sa lasam timpul sa ne desluseasca aceste nesaje,destul de ingrijoratoare,as spune eu!…Ce parere aveti?

 4. Primele trei imagini repetă ceea ce ne-a mai spus Maestrul: viaţa politică din România a fost grav tulburată de hienele care luptă să-şi apere averea, pe care n-o pot justifica. Autorul metodei naţionale de furt a circa trei milioane de voturi (după cum spun procurorii)are în Alexandria -Teleorman un palat cu piscină, teren de tenis, casă separată pentru oaspeţi…Tipic mafiot. Şi individul vrea să ajungă şi preşedintele ţării. România va fi intrat definitiv pe mâna tâlharilor fără ruşine ? Din ce motiv se vor repeta alegerile dacă nu din nereguli, văzute, probabil, de observatorii din afară?!

 5. http://jurnalul.ro/stiri/externe/muntele-apocalipsei-pe-cale-sa-erupa-specialistii-avertizeaza-asupra-unui-pericol-iminent-629289.html

 6. Ce spune Dl.Istrate despre conflictul israelo-palestinian?
  Ar putea fi momentul declansarii razboiului local din Orinetul Apropiat?
  Se va inteti conflictul?

  Cred ca intreb in numele tuturor.
  Multumesc.

 7. stire: trei angajati SRI au ucis in bataie un hot chiar in sediul lor he he he cica astia tre sa ne apere

 8. greu greu foarte greu

 9. http://www.gandul.info/magazin/nasa-afirma-ca-lumea-nu-se-va-sfarsi-in-decembrie-2012-ce-argumente-aduc-cercetatorii-10334939

 10. Ingrijoratoare mesaje ,doamne fereste,nimic de bine…..

 11. de ce se publica asa greu comentariile?

 12. din mesaje, vad multe ultimatumuri
  (26.10)X calca pe musuroaie …
  … SUA … Ro … sa faca ce trebuie …

  Cred si eu ca in momentul asta, Romania trebuie sa se apere de sacalii politici … sau mai exact de sacalii care sunt inraiti la rele (au vandut tot ce era resursa!) si acum sunt protejati impotriva legii (care oricum prin amendamentele si modificarile constitutionale, a ajuns sa protejeze hotii impotriva oamenilor cinstiti).
  … proprietar, si contribuabil onest la stat, trebuie sa lasi in pace hotul care te calca in casa ta, si daca cumva ii este greu la carat, mai trebuie sa ii dai si o mana de ajutor. Despre politie … este in aceeasi situatie ca Justitia din ro – legata la ochi, si cu balanta in mana. Iar balanta isi corecteaza inclinatia prin achitarea taxei de timbru … nu ai sa platesti taxa de timbru, te stergi cu dreptatea la f—.
  Daca totusi atunci cand esti in fapt, vrei sa te aperi, esti obligat sa nu raspunzi cu o forta mai mare ca a hotului! Asta se numeste civilizatie!?

  … cred – ca daca mai raman termitele astea la putere, cand hotul, se va da jos din BMW, o sa ai obligatia sa nu ii aduci vreo atingere proprietatii sau demnitatii sale… Si asta prin temei legal!
  Ma gandesc ca metoda lui Tepes de a corecta erorile din societate corecta cu adevarat. NU trebuie sa intelegi si sa compatimesti “de ce fura hotul”. Trebuie sa inteleaga hotul ca prin munca poate trai.

  De aceea, vin sa va rog sa faceti un exercitiu de fantezie: SERIOS!
  Ganditi-va astfel:
  Ce voi face eu, ca presedinte al Romaniei pentru 6 zile!
  Este destul. Dumnezeu a facut lumea in 6 zile. In a saptea ne vom odihni!
  Incercati sa vizualizati ce trebuie indreptat. Daca va deranjeaza ca nu este o autostrada intre Arad si Constanta, ganditi-va ca deja este facuta autostrada, si se foloseste …

  Daca nu va place ideea ca un prefect dovedit ca a traficat diverse, si aveti certitudinea ca este un murdar la nivel de spirit, si este in continuare – functionar, ganditi-va ca deja este trimis in spatele gratiilor.
  Luati exemplele practic. Ce nu va merge la inima, din ceea ce auziti si vedeti – treceti prin prisma voastra, si inchipuiti-va (in planul initial) : Asta este normal sa fie asa. In planul urmator – Asa sa fie!
  Incercam sa facem acest exercitiu de imaginatie in fiecare zi. Duminica nu. Duminica este un moment de echilibru.
  Daca uitati sa va ganditila asta luni, sau joi … nu este nici o problema. Vor fi altii care vor compensa – gandindu-se la similaritati. Nu incercati sa recuperati.
  Nu este necesara graba …
  Ceea ce traim acum, s-a construit in urma cu cativa ani …

  Acest exercitiu nu ne va incarca destinul in nici un fel la nimeni.
  Am avut ocazia sa cunosc o femeie care plateste lunar slujbe prin biserici si prin manastiri sa pateasca nu stiu ce Basescu.
  Fapta asta este o incarcare a destinului sau, enorm de mare. Si in paralel o usurare a destinului pe care si l-a facut Basescu.
  Basescu trebuie sa isi ispaseasca el greselile, prin echilibru natural, nu prin interventii oculte de diverse forma.

  De vom face acest exercitiu de grup, sa zicem in fiecare seara in jur de 22.00 ora Bucurestiului, pentru 5 minute, se creeaza o cale suplimentara, peste ceea ce ni se pregateste.
  Astfel ceea ce – camarazii Supravietuitorului pregatesc in continuare, si odata cu ei, multi alti romani, incepe sa capete valoare de adevar.
  Astfel planurile pot deveni fapte mai lesne.

  Tot ceea ce vedem fapta azi, a fost gand ieri.
  Fiind o comunitate, vasta, si intinsa in toata europa – fenomenul de rezonanta armonica creat prin gand, va incepe sa dea rezultate.

  Acest exercitiu nu poate fi confundat cu o hipnoza de masa.

  Pentru cei ce nu stiu exista spirite umane cu capabilitate spre o proiectie a viitorului, si persoane cu capabilitate spre o protectie a viitorului.
  Nu va cer decat sa facem un exercitiu de armonizare.
  Zilnic , dupa 22.00 – ora Buc. Chiar si 15 secunde …

  Nu este indicat pentru cineva anume …. Cei ce simtiti ca trebuie indreptat ceva, incercati sa o faceti in mod sincron.
  Intr-o lupta nu trebuie lasata la o parte nici o cale …

  Admin, imi cer scuze daca sar calul … Dar am in vedere ca tu si Maestrul puteti intelege cel mai bine daca e ok propunerea mea, si mai ales daca e oportuna acum.
  … nu ma pot supara in nici un fel, daca acest mesaj nu va fi publicat … din motive diverse …

  PS am uitat sa scriu cu diacritice. acum erau necesare, pentru o definire stricta si exacta a mesajului… Aici are dreptate mesterul gramatic de pe blog!

 13. FRAGMENTE TRADUSE ÎN ROMÂNĂ DIN ARTICOLUL LUI SERGHEI GOLUBIŢKI:

  (….) Aşadar, despre ce alegere a grâului de neghină este vorba? Dragi colegi, cred că v-aţi dat seama deja că este vorba despre tema scoasă în titul postării de astăzi. (…)
  Cu alte cuvinte, în ceea ce ţine de „drepturile omului” avem o alegere. Cu totul aparte stă chestiunea „aurului româmesc”, care nu permite în nici un chip, sub nici o formă, sub nici un fel interpretătări ambigue. Şi vreau să subliniez încă o dată că această chestiune are o importanţă principială anume pentru Rusia, anume pentru noi, şi într-o măsură cu mult mai mare, decât pentru România şi, cu atât mai mult, pentru Moldova, ai cărei parlamentari, apropo, au şi intervenit pentru includerea chestiunii în rezoluţia APCE.
  De ce are această chestiune o importanţă principială anune pentru noi, dar nu pentru România? Pentru că în cazul României este vorba pur şi simplu despre pierderea unor bunuri materiale, în timp ce în cazul Rusiei această chestiune se pune într-un cu totul alt plan, în cel moral. Dacă noi nu recunoaştem această chestiune, noi îi spunem nu atât străinătăţii, câte ne spunem nouă înşine că, da, noi suntem nişte HOŢI! Noi recunoaştem conştient, în deplinătatea facultăţilor mintale, că suntem urmaşii şi continuatorii de drept ai unei hoţii bolşevice, că suntem pui destoinici din cuibul lui Troţki.
  Doar aşa şi nicidecum altfel. Şi nici un fel de inepţii de genul comentariilor oficiale ale cinovnicilor ruşi despre faptul că, adicătelea, tema „aurului românesc” ţine de timpurile demult apuse, este o chestiune istorică, fără nici o tangenţă cu politica actuală, nu pot acoperi monstruoasa prăpastie morală care ne separă pe noi de Lumea Binenului şi a Luminii dacă refuzăm să ne recunoaştem obligaţiunile de returnare a ceea ce am furat în mod deschis, cinic şi impertinent.
  Presupun că atât colegii mei, cât şi marea majoritate a cetățenilor ruși, nu au nici cea mai vagă idee despre ceea ce reprezintă chestiunea “aurului românesc”, motiv din care nu există nici cel mai mic temei să tragă vreo concluzie pripită și, cu atât mai mult, să se lanseze în acuzaţii de imoralitate împotriva cuiva. Întrucât mass-media oficială din Rusia nu s-a obosit să aducă faptele la cunoştinţa cititorilor săi, voi încerca, pe cât îmi stă în putinţă, să completez această lacună măcar pentru publicul cititor al Reţelei Naţionale a Oamenilor de Afaceri.
  În august 1916, România a intrat în Primul Război Mondial de partea Aliaților și a ocupat Transilvania. Las în spatele scenei motivele care au determinat această țară să adopte, timp de doi ani, starea de neutralitate: politica ţărilor mici este o chestiune complicată și – ceea ce este mai important! – absolut neprincipială din punctul de vedere al demersului nostru. Aici şi cum, nu mă interesează România, pe mine mă interesează doar Rusia.
  Demersul României a avut consecinţe foarte deplorabile: armatele aliate ale Mittelmächte (Germania, Austro-Ungaria , Bulgaria și Imperiul Otoman) au replicat imediat printro contraofensiva, care, în cel mai scurt timp posibil, a înfrânt Armata Română.
  Guvernul României a fost evacuat în grabă de la București la Iași, la granița cu provincia Basarabia din Imperiul Rus. Dobrogea, Oltenia și Muntenia fuseseră deja ocupate, astfel încât cotropirea totală a teritoriului național părea, pe bună dreptate, doar o chestiune de timp.
  În noiembrie 1916, Consiliul Național al Băncii Centrale a României a decis să transmită, pentru păstrare temporată, întregul său Tezaur aliatului său – Rusia, care, de fapt, îi oferise cu amabilitate serviciile. O variantă alternativă luată în calcul era transportarea Tezaurului la Londra, dar poziţia dominantă pe care o aveau submarinele germane în spaţiul maritim a fost determinantă pentru alegerea făcută în favoarea Imperiului Rus.
  La 2 decembrie Banca Centrală a decis, iar la 12 decembrie Consiliul de Miniștri al României a aprobat această decizie. Ca precedent internațional s-a apelat la experiența Franței, care transmisese deja Tezaurul său spre păstrare Statelor Unite ale Americii.
  Pentru Rusia procesul verbal cu privire la transmiterea Tezaurului a fost semnat de general-locotenentu Aleksandr Aleksandrovici Mosolov, șeful cancelariei ministeriale a Curții Imperiale, iar din toamna anului 1916 – ministru-delegat în România.Guvernul rus s-a angajat nu doar să pregătească transferarea, dar a şi garantat integritatea necondiționată a Tezaurului României atât în timpul transportării, cât şi pe întreaga durată a ulterioarei lui păstrări.
  Trebuie să spun că în Rusia au fost trimise nu numai rezervele de aur ale Băncii Centrale a României, dar, efectiv, toate economiile băncilor private românești, ale companiilor și ale cetățenilor. Inventarul a cuprins: documente, manuscrise, monede vechi, tablouri, cărți rare, arhivele mănăstirilor din Moldova și Țara Românească, colecţiile muzeistice aparținând instituţiilor publice și celor private, precum și 93,4 tone de aur.
  Întrucât toate aceste comori au fost descrise în cel mai amănunţit mod cu putinţă în procesul verbal de transmitere, nu este dificil să calculăm valoarea lor actuală (desigur, cu excepţia valoarii pur istorice a exponatelor de muzeu) : 2 miliarde 800 milioane de dolari.
  “Aurul românesc” a fost transmis în Rusia în două etape: la 12 și 14 decembrie 1916 – în 17 vagoane cuprinzând 1738 lăzi, cu un conţinut în valoare de 314 580 456 lei şi 84 de bani. Acestor lăzi li s-au adăugat altele două cu bijuteriile ale Reginei Maria, toate în valoare de 7 milioane de lei.
  În zilele de 23-27 iulie 1917 (deja după revoluția din februarie), a fost trimis la al doilea eşalon cu părţi ale Tezaurului României: 24 de vagoane, bunurile având o valoare de inventar de 7,5 miliarde de lei. Sub paza unei unități de cazaci trenul a ajuns cu bine la Moscova, la 3 august 1917.
  Apoi s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat: o bandă bolşevică de terorişti a acaparat puterea sub directa conducre a Statului Major german, iar la 26 ianuarie 1918 Leiba Dovidovici Bronstein, alias Troțk, a declarat public cu cinism: „Activele româneşti plasate la Moscova, vor fi indisponibile pentru oligarhia română. Guvernul sovietic îşi asumă obligaţia de păstrare a acestor active, ca şi pe cea de returnare ulterioară a lor în mâinile poporului român “.
  Cuvântul lui Leiba este lege, astfel încât poporul român, care de mult şi-a răsturnat regii, așteaptă şi în prezent să-i fie restituit propriul Tezaur. Pentru a aprecia întreg cinismul situației trebuie să amintim în mod neapărat despre cele trei restituiri oficiale, făcute în 1935, în 1956 și 2008. Aceste restituiri au fost însoţite de o retorică triumfalistă de genul celei din următorul comunicat publicat la 12 iunie 1956 în presa sovietică: “În toți acești ani poporul sovietic a păstrat cu meticuloasă grijă operele de artă de o mare valoare istorică și artistică. Guvernul URSS și poporul sovietic au tratat întotdeauna aceste valori ca fiind proprietatea inalienabilă a poporului român”.
  E frumos, nu-i așa? E nobil. E onest. Cum i se şi cuvine oricărei ţări cu demnitate, nemaivorbind despre o superputere. Am înapoiat picturi, desene, manuscrise, hrisoave, arhive, monede de aur, medalioane, icoane, odoare bisericeşti, am înapoiat până și rămășițele pământești ale eminentului gânditor Dimitrie Cantemi. Am uitat însă un mizilic colea: să restituim 93,4 tone de aur. Acest mizilic nu a făcut obiectul sentimentelor bolşevicilor de solidaritate de clasă cu poporul român. După cum nu a făcut nici obiectul obligaţiunilor de restituire a ceea ce nu-ţi aparţine.
  România nu a încetat niciodată să revendice restituirea de către Rusia a ceaa ce fusese transmis, pe cuvânt de onoare, spre păstrare în anii Primului Război Mondial. Din toate declaraţiile publicate în presa sovietică reiese clar şi univoc faptul că Uniunea Sovietică a recunoscut întotdeauna dreptul de proprietate al României asupra Tezaurului său.
  Şi atunci, care-i problema?! De unde apar astăzi aceste cinice şi monstruoase fraze ale oficialilor ruși privind chestiuni de interes pur istoric?! AU FURAT CEEA CE NU NE APARŢINE! Şi ne-au făcut pe toţi ostatici ai acestei meschinării! Pe toți cetățenii Rusiei! De ce eu, de ce anume eu, trebuie să trăiesc cu sentimentul că sunt cetăţean al unei ţări care săvârşeşte pe faţă şi cinic cea mai oribilă crimă damnată de codul moralei creştine: înşelarea celor care ţi-au dat încredere?
  La Dante Alighieri, cei care au înșelat încrederea sunt supuşi la cele mai îngrozitoare cazne în cea de-a noua – ultima – treaptă a Iadului: pe lacul îngheţat Cozit dracii le sfârtca capetele.
  Pentru orice creștin nu există o crimă mai oribilă decât înşelarea celor care ţi-au dat încredere. Și aici nu mai este vorba despre cântecelele şi ţopăiturile celor de la Pussy Riot în biserică, aici este vorba despre un lucru cu mult mai îngrozitor.
  Din păcate însă, nimărui nu-i pasă de “aurul românesc”. De Riot Pussy – da, aceasta este o crimă strigătoare la cer împotriva puterii. Pe când tezaurul furat altui neam, propriului nostru aliat, care ne-a încredinţat toată averea sa, e aşa, un fleac , „o chestiune istorică”.

 14. Referitor la mesajul din 06.11 e posibil sw fie vorba de schimbarea Constitutiei(vezi declaratiile lui Victor Ponta din ultima vreme)?!

 15. Ultimele doua mesaje cred ca se refera la ce va urma datorita ” comportamentului” actualei puteri fata de Germania si SUA.

 16. http://www.gandul.info/magazin/directorul-observatorului-vaticanului-viata-extraterestra-este-posibila-10344569

 17. http://stiridinbanat.ro/2012/05/23/reguli-de-comportare-in-timpul-si-dupa-producerea-unui-cutremur/

 18. Domnul Istrate spune:`´Pe presedintele Traian Basescu il vad pe un drum…La un moment dat nu-l mai vad…´´
  Oare se intimpla ceva cu Traian Basescu? ,dispare di peisaj?

  Cu stima!

 19. http://www.evz.ro/detalii/stiri/specii-extraterestre-forma-umana-1011619.html

 20. http://www.antena3.ro/externe/si-apa-se-va-transforma-in-sange-scena-care-i-a-ingrozit-pe-turisti-193676.html

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro