Apr
13
2012

Mesaje din perioada 7-9 aprilie 2012

07.04.2012¬† Monica Macovei …. se afla la o masa plina cu hartii albe, se uita pe ele si face niste precizari obiective privind subiectul, locul …

08.04.2012 Presedintele Frantei ia pozitie fata de unele probleme privind …. Romania ….

09.04.2012 Presedintele Romaniei se afla la poalele unui munte. Eu ma apropii cu un cetatean sa vorbesc cu dansul. Dansul ma intreaba, eu raspund¬† … Voi influenta in bine …

Presedintele: Vezi ce spunem ….

Dupa care dansul urca si coboara coasta muntelui inzepezita ….

09.04.2012 Rusia este suparata pe Romania pentru pozitia fata de Republica Moldova …

5 Comentarii to “Mesaje din perioada 7-9 aprilie 2012”

 1. Chiar daca relatiile de acum dintre Romania si Rusia nu sint tocmai bune, dupa razboi cele doua tari vor fi foarte apropiate.

 2. Fab Max – problema unui potential (acum) razboi … se datoreaza doar bazelor americane postate prea aproape de Ru. Dupa ce se “remediaza” problema, nu va mai fi loc de “glume” proaste intre tarile vecine. Iar America … deja nu mai are de unde recolta soldati pentru a-si sustine interesele (in plus finalitatea actiunilor incepe sa fie alta decat cea scontata – ex. Irak)
  Eu mai sper ca Romania sa-si recupereze resursele donate … diverselor state “prietene” … Chiar daca azi nu exista parghiile politice cu asemenea patriotism … eu sper …
  Cred ca acest blog, precum si forumul sunt vizitate si de autoritatile ruse (normal de altfel – avand in vedere ca Ioan Istrate e valoare dovedita), si deja au inteles ca romanul de rand nu are nimic de impartit cu Ru.
  Soldatii ce vor trece peste Ro … vor fi soldati rusi “clasici”, lasati “liberi”
  Davai ceas, davai mosie
  C’asa-i la tovarasie

 3. Bunicii mei au trait si primul si al doilea razboi, parintii mei de asemenea au avut mult de suferit de pe urma celui de al doilea razboi. Noi, oamenii de rand, n-am avut nimic cu rusii, dar ei au venit pe pamantul nostru, au furat si au ucis, uneori au fost mai rai decat nemtii. Sa stea acolo unde sunt, n-avem nevoie de ei. Si nici de americani. Sa stea fiecare la locul lui sa-si vada de treaba lui, nu de-a altora.

 4. Tom ar fi simplu numai atat cine stie cati vor fi trimisi prin Siberia prin tovarasie cu vagoanele de vite prin minele de plumb.asa ca davai fericire.

 5. las ca o sa vedeti voi tovarasie prin minele de plumb din siberia.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro