Jul
11
2012

Mesaje din perioada 26 iunie – 9 iulie 2012

26.06.2012 Pe un camp apare o cruce mare .. O voce spune : De SantaMarie..

27.06.2012 La o farmacie un farmacist are in mana o cutie verde cu medicamente pe fata careia scrie cutremur de 4,1 grade pe scara Richter  … O voce anunra cutremur de 8.3 grade …

29.06.2012 … Apare ceva ca un mormant cu suprafata ca …. acoperit cu o folie de plastic translucida. Un barbat spune : Sora mea implinea azi … ani.

02.07.2012 Mobililizare generala … stare de razboi … apar coloane de camioane in miscare …. Bucuresti …

02.07.2012 Intr-o sala mare oficiala e o sedinta importanta … unde multi cetateni trec repede pe langa o masa mare …

03.07.2012 Cineva intra intr-o cladire cu mai multe etaje. De la unu trece la etajul zece unde curge apa ca pe un sant. Pe marginea santului sunt multe bucati de gheata ….. urca si trece peste un pod plin cu zapada, apoi urca la etajul 3 unde este o femeie pe care o intreaba: Unde este Adrian Nastase. Ea ii raspunde: In camera alaturata ….

07.07.2012 Apare ceva legat de numele Maricica.

09.07.2012 Blaga intr-o pozitie mai veche …

Mersi frumos pentru raspunsul rapid

21 Comentarii to “Mesaje din perioada 26 iunie – 9 iulie 2012”

 1. razboi cutremur cam incep timpurile nasoale pentru romani si unii se uita cand va fi demis base

 2. cred ca si prin toamna ataca astia iranul iar show ul o sa fie complet

 3. http://www.ufoevidence.org/
  Marea Britanie a publicat joi o serie de arhive ce cuprind rapoarte şi anchete guvernamentale despre semnalarea unor Obiecte Zburătoare Neidentificate (OZN-uri), dintre care unul deasupra stadionului echipei de fotbal Chelsea.

 4. Mobililizare generala … stare de razboi … apar coloane de camioane in miscare …. Bucuresti . Doamne fereste?

 5. Ar fii interesant un pct de vedere in legatura cu viziuni-vizionari : aceste viziuni sunt probabilitati de desfasurare a evenimentelor viitoare…un evenim avind mai multe variante ?! totusi acel cutremur masiv de care dvs ati scris in 7 sept 2001 nu a venit pina n anul 2012 si speram sa nu apara deloc ..ideal asa ar fii ! cercetati daca aveti ocazia viziunile lui Solari Parravicini argentinianul ce a lasat pare-se o mare parte din istorie in schite-desene channeling survenite de la alte entitati ! a se vedea in special londra acesta vara…posibile evenimente…majoritatea ale lui s-au adeverit intocmai..exista desenele semnate de el …carti publicate.

 6. Israelul a dispus o baterie antirachetă la graniţa cu Egiptul

  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/tensiuni-israelul-a-dispus-o-baterie-antiracheta-la-granita-cu-egiptul_965836.html#ixzz20Q6HPwkL

 7. Astazi am avut un cutremur de 4,3,oare urmeaza cel de 8?
  Admin ai promis completari,decodificari,cred ca majoritatea prietenilor de pe forum asteapta cu nerabdare.

 8. Mwsajul din 27.06. se poate referi la cutremur in lumea farmaciei cine stie,poate nu sunt bani pentru compensate…

 9. Cutremur 8,3 grade ,de sf.Marie ,asta inteleg eu ,m-as bucura daca ar iesi referendumul asa cum trebuie pt. ca d.le Roman ne trebuie niste conducatori carora sa le pese de noi ,mai ales ca vin asa niste vremuri grele.D.LE Istrate multumim de grija ce ne-o purtati si tie Admin pt.timpul petrecut cu noi .

 10. S-a mai anunţat că un mare cutremur, care ar fi trebuit să aibă loc, a fost amânat. Amânarea fusese provocată, desigur de rugile celor care ştiau de el. Dar evenimentele necurate devin, iată, mai puternice decât rugile, dacă ele sunt sprijinite de o colectivitate mare. Mă tem că isprăvile unei anumite alianţe “politice” de indivizi care n-au ruşine să pângărească numele ţării şi renumele ei vor precipita cutremurul, ca pedeapsă. Nu e nici o glumă; când nelegiuirile s-au generalizat în Atlantida, tot continentul a fost scufundat. Reamintesc de profeţii recente: Bucureştiul ar putea fi ras în proporţie de peste 50%. Rugaţi-vă zilnic ca celor doi cavaleri ai apocalipsei, din fruntea ţării, să le vină vreo minte de împrumut la cap, că a lor…

 11. De Sf Marie va fi cutremur?

 12. de ce nu raspunde nimeni la nr de telefon la care se poate comanda cartea?

  Admin:
  Cartea se poate comanda direct de la dl Istrate. Telefonul il gasiti in rubrica Despre Mine.

 13. Cercetătorii susţin cu destul de multă certitudine că se referă la Jocurile Olimpice care vor avea loc în acest an la Londra!Atentie!

 14. Cand ne dati informatiile despre Adrian Nastase? Asa ati promis.

 15. Buna ziua ,
  aveti posibilitatea de a consulta blogul ” Lumea dupa Eufrosin “. Acolo vom posta ceea ce am promis .Sint prezentate , deja , posibilitati de combatere a efectelor unor arme . Cine doreste sa contribuie pt. Romania , gasiti acolo asociatia SALVATI COPIII . Cine doreste sa contribuie la dezvoltarea energiei gratuite va gasi , dupa 01.08. 2012 un cont, deschis pe numele celui pe care l-a prezentat , partial , Arutella. Veti beneficia direct de aceste inventii . Va dau doar un exemplu : o turbina eoliana va costa peste 45.000 Euro . Cele construite de catre ing. Stefan vor fi mult mai ieftine . Decideti dumneavoastra. Ca ultim cuvint : va urez sanatate , sanse mai mari in viata , luciditate in situatii complexe , singe rece in fata celor care va afecteaza viata . Tot respectul pt. domnul inginer Istrate si echipei sale de colaboratori. Va salut , Supravietuitorul.

 16. Dl admin, domnul Istrate are viziuni in legatura cu atacarea Iranului in toamna aceasta?
  va multumesc.

 17. “… many Orthodox and Roman Catholics expect signs and wonders will announce the Great Monarch, as he will be a lesser known leader before coming into power.”

 18. deci Dl admin in noaptea de marti de spre miercuri (15 august) sa dormim afara ziceti ceva?

  Admin:
  E prea devreme sa va dau un raspuns.

 19. Olimpiada de la Londra oferă toate condițiile să se petreacă un monstruos eveniment de manipulare(a ”orbilor”), similar celui de la New York 9/11.

 20. 15 August 2012 – Sfinta Marie

  Pe cer la Medjugorje apare o cruce mare:

  http://www.medjugorjetoday.tv/6672/many-saw-cross-form-in-medjugorje-clouds/

 21. Foarte interesant,Fabius Maximus multumim.Ce mister…???O zi frumoasa!Cu stima.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro