Sep
06
2012

Mesaje din perioada 23 aug – 1 sep 2012

23.08.2012 Se construieste un For .. [forum] … cu functii social-politice …

25.08.2012 Intr-o sala foarte mare … se afla multa lume : Se intampla ceva. Lumea se inghesuie la 2 usi sa iasa afara. Mesajul se repeta.

27.08.2012 A sosit in port un vas urias cu un catarg foarte inalt… din care se descarca materiale de constructie: baloturi mari de scanduri lungi, paleti cu ciment … sare … bolovani …

30.08.2012 Foarte multa lume pe strazi …

01.09.2012 Ploi in valuri … China …

8 Comentarii to “Mesaje din perioada 23 aug – 1 sep 2012”

 1. Partidul Forta Civica (PFC) isi alege astazi, 7 sept.,in cadrul Conventiei Nationale, noua structura de conducere, potrivit unui anunt al presedintelui Initiativei Civice de Centru Dreapta (ICCD), Mihai-Razvan Ungureanu.

 2. Daca se respecta ordinea, azi s-a construit forul, maine ar putea fi cutremur (cele 2 usi sunt usile bisericii unde maine va fi multa lume), apoi ajutoarele sosite si, bineinteles renumitele ploi de toamna din China. Da.
  Mesajele mai vechi vorbesc despre ziua de Sf. Maria, de toamna, de struguri, precum si de scoala copiilor (al carei inceput care s-a amanat). Deasemenea, de Basescu ce se plimba printre ruine. Nu stiu daca acel P.D este plecat din tara, asa cum se spune intr-un mesaj.
  Doamne ajuta!

 3. si cu ce ma incalzeste pe mine ca dupa ploaie au mai aparut niste ciuperci necomestibile?
  Un lucru serios:
  – voua nu va este gura amara?
  … iertata sa-mi fie nedumerirea, dar scopul politic mi-e clar, de la momentul initial.
  … sunt in ceata in ceea ce tine de voi – cei ce scrieti nimicurile astea pe aici, de ce va tine scrisul asta viata ocupata ?!
  Ca mi-e clar ca altceva nu mai puteti face.
  De asta m-ati convins. Sunteti experti !
  … in datul hartiilor pe tobogan

 4. PFC un fel de UTC pentru MRU ..In deschidere nu si-a recitit discursul de la Congresul al XIV -lea, al PCR-ului? Ca e de dreapta el ,probabil la comanda… =))

 5. http://www.realitatea.net/soc-si-groaza-pe-facebook-scheletul-unui-dac-inalt-de-zece-metri-descoperit-la-rosia-montana_1003197.html

  asta este de comentat. in poveste este un sambure de adevar.
  problema : cat este de mare samburele?

 6. o stire cu adevarat interesanta si de interes pentru toti romanii:

  http://www.realitatea.net/razboiul-vorbelor-peste-romania-putin-il-acuza-pe-mitt-romney-in-chestiunea-scutului-antiracheta_1003728.html

  prima premisa ce ar putea duce la o scurta invazie in teritoriul Romaniei?

 7. – TUTUROR CARE POARTA NUMELE DE : MARIA SI MARIAN , LA DORESC DIN SUFLET : – SANATATE , BUCURII , REALIZARI SI BINE INTELES – LA MULTI ANI !!!! – SANTATE SI DOMNULUI ISTRATE !!

 8. Eu as zice sa nu va mai dati cu parerea despre cutremur.
  Nu va fi nici un cutremur major.
  Binenteles ca a existat posibilitatea ca el sa se produca, dar din fericire a fost evitat. ( A se vedea cate cutremure de mica intensitate au avut loc in Vrancea, anul acesta.)
  Avem sansa ca in tara aceasta sa mai existe si oameni care sa actioneze in mod divin si doar sa se vaicareasca asteptand sa le cada drobul de sare in cap. Cred ca e de luat aminte acest fapt.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro