Mar
01
2014

Mesaje din perioada 17 – 28 februarie 2014

17.02.2014 Apar Zapezile cu oamenii în case … Probleme de mancare … Ape .. Gradini … și un cetățean englez…

21.02.2014 Întâlnire specială pentru … cu un cetățean …

21.02.2014 Puțină zăpadă într-un sac de iuta … ger cumplit … Lemne pentru foc cu caru ….

22.02.2014 Pe un panou video uriaș e prezentată harta Europei cu probleme …

28.12.2012 În PNL urmeazp ultimele discuții cu trei demnitari despre 3 vice premieri … Apoi cu doi … cu …


Decodificari:

1) Mesajul din 06.12.2011 este prezent acum in tara .
2) Mesajul din 12.12.2011 cu doua evenimente deosebite in doua tari in doua locuri diferite au loc acum la KIEV SI LA SOCI .
3) Mesajul din 04.11.2011 cu Crin Antonescu e de actualitate .
4) Mesajul din 06.12.2011 este prezentat acum in tara . Guvern
5) Mesajul cu problemele deosebite ale lui Crin ANTONESCU SUNT IN DESFASURARE ACUM.

Alte 3 mesaje legate de politica s-au adeverit: mesajul din 07.08.2013 si cele din 6 si 4 aprilie 2013.

7 Comentarii to “Mesaje din perioada 17 – 28 februarie 2014”

 1. http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/moartea-familiei-ceau-escu-i-ac-iunile-urmatoare

 2. După ce a ratat abordarea lui Traian Băsescu în Israel – agentul Mossad Elan Schwartzenberg încearcă să îl vadă pe acesta în Irlanda (?!)

  Elan Schwartzenberg, patronul din umbră al postului Realitatea TV, refugiat în Israel, pe numele căruia DIICOT-ul a deschis un Dosar Penal, de mai bine de un an de zile, în care este suspectat că a păcălit Fiscul cu peste 20 de milioane de dolari, în complicitate cu fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar – vrea să se întîlnească cu Traian Băsescu la Dublin. În perioada 6-7 martie, Traian Băsescu va participa, în Capitala Irlandei, la Congresul PPE, unde principalul punct pe ordinea de zi este alegerea candidaţilor popularilor europeni pentru preşedinţia Comisiei Europene şi a comisarilor europeni. Conform unor surse din Serviciile Secrete, unul din vicepreşedinţii PPE, Peter Hintze, a vorbit la telefon, miercuri dimineaţa, cu Traian Băsescu. Liderul european l-a sunat, în jurul orelor 9,30, pe Matroz şi l-a rugat ca în agenda de întîlniri de la Dublin să îi facă loc şi lui Elan Schwartzenberg pentru o discuţie între patru ochi. Dialogul telefonic dintre cei doi a durat circa 6 minute, iar Băsescu i-a spus lui Hintze că va face tot posibilul. Cel mai probabil, cunoscutul agent Mossad Elan Schwartzenberg vrea să îşi negocieze întoarcerea în România şi stingerea Dosarului Penal, în schimb oferindu-i lui Traian Băsescu sprijin în lupta politică prin care Matrozul încearcă să impună, după decembrie 2014, la Palatul Cotroceni, un preşedinte pe placul său. Conform surselor noastre, revenirea în ţară a lui Elan Schwartzenberg este determinată de faptul că israelianul are o avere în România estimată la aproximativ 50 de milioane de euro şi afaceri neîncheiate în domeniul imobiliar, dar şi mass-media. Reamintim că, la finalul anului 2013, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu a mai încercat să se vadă cu Traian Băsescu – de data aceea cu prilejul vizitei acestuia în Israel. Atunci, aranjamentul a fost ratat, datorită dezvăluirilor din presă.

 3. Posed cartea d-lui Istrate,prima editie,cu dedicatie personala din 1 iunie 1999.Recitesc astazi mesajele despre Ucraina si raman uluit de exactitatea datelor si a interpretarilor aferente.Desi sper ca partea finala din aceste mesaje despre Ucraina sa nu se adevereasca,repet sunt foarte mirat de acuratetea informatiilor…Si findca se apropie ziua de nastere a d-lui Istrate ii doresc multa sanatate domniei sale si familiei

 4. Care este partea finala din mesajele despre Ucraina din cartea dlui Istrate?

 5. DIN ORASUL MOLDAV-BARLAD VA UREZ MULTA,MULTA SANATATE,SA AVETI BUCURII DEPLINE,CU STIMA FAM. OPRESCU-BARLAD

 6. LA MULTI ANI !
  Adevar mereu coboara ,
  Timpii nu raman pustii ,
  Cel ce usa nu-i deschide ,
  E un mort, printre cei vii .
  …………………..

  fragment MANA LUZ

 7. Lucrez la o firma de project development austriaca si sunt uluita de domnul Istrate. Urmez in viasta doar ce zice dansul

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro