Jan
24
2013

Mesaje din perioada 17 – 20 ianuarie 2013

28.12.2012 Crin Antonescu se afla pe un teren deschis, in stanga lui se afla un cetatean C. A. Tipa, se cearta cu cetateanul si ii spune: Plec in Kazahstan

17.01.2013 In jurul datei de 18.03.2013, va avea loc un eveniment …

17.01.2013 Un tanar trage cu o arma automata in ferestrele apartamentelor unui bloc de 4 etaje … In fata blocului se afla o femeie tanara …

19.01.2013 Sacose cu mancare … si iar sacose de mancare, pe drum , pe camp.

18.01.2013 Apar niste semnaturi pentru o echipa in judetul Constanta .. O voce spune: Midia … Mariti atentia pe adversari. … Voinea …

20.01.2013 Atentie se apropie timpul zero. Vad scris “0” langa el un alt “0” … 3 zile de intuneric, peste 3 … timpul zero. (Primul mesaj cu timpul zero l-am primit in 23.05.1998)

41 Comentarii to “Mesaje din perioada 17 – 20 ianuarie 2013”

 1. Buna ziua ,
  Timpul zero este posibil sa fie in martie 2013 , cum a scris domnul Tom pe blogul sau ; practic , a doua renastere a fiintei umane ?

 2. Admin, evenimentul din 18.03.2013 ar putea avea legatura directa cu sacosele cu mancare (vreun eveniment negativ)?
  In ceea ce priveste ,,timpul zero”, e posibil ca acest fenomen sa aiba loc in luna februarie a.c. (exista la un moment dat un interval preconizat pentru acest eveniment:dec.2012-feb.2013)?

 3. nu ne-ar putea spune domnul istrate mai multe despre “timpul zero”? ce se va intampla, in ce perioada…cred ca este un subiect important pentru toti cititorii blogului. multumesc. numai bine!

 4. Fratilor,cele 3 zile de intuneric nu o sa fie nici in februarie si nici in martie ,ci la sfarsitul perioadei de stramtorare.Pana atunci mai avem multe de suportat….

 5. Si data de 18.03.2013 ar putea avea legatura cu ciocnirea a 2 comete,care ar produce iluminarea constiintelor.

 6. @Supravietuitorul
  (refuz sa fiu Domnul Tom … tom este ok, si ma simt chiar bine sa fiu doar atat… nu mi-e teama de orgoliul respectului, insa imi e mai drag sa am prieteni )

  am putea lua in considerare si varianta asta …
  insa din punctul meu de vedere este mai greu de crezut, ca vor urma modificari directe si imediate asupra corpului uman si mai ales la nivel de planeta.
  Vorbim de o modificare in structura omului.
  Vorbim de o modificare de polaritate a pamantului, pusa cap la cap cu modificarea magnetica si vibratia Schumann a pamantului … g-ul – acceleratia gravitationala de 9,8 m/s (Newton) – este o constanta clara si verificabila, nemodificata).
  Calamitatile naturale actuale (taifun, etc) le pun pe seama cresterii caldurii la nivelul solului (avem ff multe motoare … ardem extraordinar de mult combustibil cu masinile noastre, pe suprafete intinse – autostrazile acopera marea majoritate a Europei). Si automat viteza curentilor de aer va fi marita. Practic si simplu – iau in considerare un balon de aer cald – care poate urca mai repede sau mai incet in functie de temperatura interna a balonului …
  Asa ca dati-mi voie sa va spun – ca sunt reticent la textul fizic.
  Eu caut in poezia mesajului … pot admite la nivel spiritual modificari.
  Pentur ca putem percepe altfel lucrurile, pe masura ce avem repere mai multe.

 7. atentia sa fie in adevar pe aceasta perioada negativa care incepe din februarie si se termina in prima decada a lunii mai
  sa mergem cu bine in vremurile care vor veni

 8. Parerea mea este ca in jurul lui 18.03.2013 o sa inceapa evenimentele,inundatii,cutremure,etc.

 9. In perioada de stramtorare am intrat din 22 dec 2012,3 zile de intuneric o sa fie cam,calculati 14 luni din 22 dec 2012,si din 20 ianuarie 2013 ar mai fi cam 395 de zile,parerea mea,

 10. Unde or fi sustinatorii USL?
  Asculta piesa “Pernele moi”alaturi de Crinut sau incep sa se trezeasca usor usor din promisiuni si minciuni.
  1. Taxele cresc si nu scad;Impozit forfetar la ce mai misca in economie.
  2 TVA ramane pe loc si nu scade.
  3. Preturile la utilitati vor exploda.
  4. De Oltchim se alege praful.Se privatizeaza ce a mai ramas viabil:Romgaz,Transelectrica, etc.
  5. Oamenii au ramas inzapeziti in Vaslui si Iasi.
  6. Se dau autorizatii exploatarii gazelor de sist.
  7. Proiectul de regionalizare e copy-paste dupa Boc.
  8. Criza de medicamente.
  9. Super imunitate pentru alesi.
  10.Cresterea cheltuielilor pentru alesi;mai multe ministere si ministri.

  Fireste ca Basescu e cauza pentru toate astea.

 11. FIRESTE…. VORBA LU NASTASE ! Cu stima Gabi Birta

 12. @Armand
  acum la modul serios proiectul copy-paste dupa Boc, este doar dovada ca cei ce ne pregatesc parcarea, sunt constanti si stiu ce vor…
  Sa spui ca sunt unii dintre conducatorii pe care ni i-a dat hazardul sunt mai … ca altii, la nivelul de om catre om, este gresit.
  In mod real si in general – sunt principali sclavi ai greselilor personale. Si in particular sunt motivati de acoperirea micilor sau marilor hotii pe care le-au facut … unii la lichidarea flotei maritime, altii la donarea resurselor de gaz, petrol si alte materii cobustibile …, altii la blocarea agriculturii clasice ne-modificate genetic, … …. …
  Pe locul ingradit al lui Nastase – ar trebui sa fie coada!

 13. Fratilor,intrati pe http://www.avertisment.ucoz.com daca vreti sa aflati mai multe si comandati ,,Cartea Adevarului,,

 14. Buna ziua ,
  am sa incep cu un nou citat :
  – ” E ceva in neregula cu tara care isi rasplateste tradatorii ” , generalul chinez Sun Bin , discipol al lui Sun Tzu .

 15. ” ZODIA CAPULUI DE MORT ” , este mai mult un titlu alegoric pentru ca in sine , cartea se preschimba intr-o zodie a nemuririi in care se pot regasi toti disparutii prin cumplita moarte care au creat epopeea , fie ea si tragica , a natiunii noastre.
  Remarcabil prin mixajul cliseelor , romanul este un excelent exercitiu memorialistic si confirma ca istoria adevarata o stiu numai cei care au facut-o ; este incitant prin ineditul creat de contrastul istoric relevat de insemnarile de front ale capitanului de cavalerie Ion Toba , supranumit Hatmanul , dar si prin verbul caustic , plin de revolta deschisa fata de o societate care practica din nou esecul de masa si care isi conserva neputinta prin indivizi crescuti la scoala supravietuirii prin supusenie si umilinta.
  Mesajul public este unul puternic moral . Este de departe intentia cea mai limpede a autorului de a ne chema la o minima reflectie. Si anume , de a recupera cu buna credinta sacrificiul repetat in sute si mii de ipostaze ale unui popor aruncat sub zodia mortala a secerei rosii care a comis penal holocaustul Natiunii R

 16. Scrisul lui Dan Giju nu se vrea doar o rectificare a vietii unor oameni anonimi , ci si o recunoastere a faptului ca Marele Panteon al Neamului Nostru s-a cladit pe temelia de oase si lut de singe savirsita de martirii si eroii nestiuti din toate timpurile .
  Postfata scrisa de general ( r ) dr. Mircea Chelaru

 17. Pe spatiul acestui blog s-au facut tot felul de afirmatii , fara o atenta cercetare , de catre tot felul de grijulii care traiesc bine , mult prea bine , comparativ cu cei care au continuat martirajul celor pe care ii descrie Dan Giju , in jurnalul de razboi al Hatmanului ( originar din Braila si erou si in razboiul de reintregire a Neamului ) . Doamnelor si mai ales domnilor revin cu o rugaminte a Arutellei : respectati jertfa eroilor contemporani , ce n-au pregetat sa nu-si aduca aportul la Apararea valorilor PUR ROMANESTI. Macar atit .

 18. Iertare cititorilor mei , dar am sa justific lunga mea interventie :
  Vad pe spatiul mediatic noi incitari la ura , xenofobism , CRIMA. Nu ma feresc de cuvinte . Desi Valentin a expus planul care se doreste cu minoritarii maghiari , desi Decagonul a dovedit sistematic ca este un ADVERSAR extrem de periculos pt. cei ce doresc destramarea Romaniei , inca vedem defulari ale unor medievali ce nu pot accepta trecutul , asa cum a fost el. I-as recomanda presedintelui C.J.Covasna sa asculte apelul , adresat popoarelor europene , al doctorului Ratz. Il gaseste pe internet. Recomand si celor care cred ca solicitam anunite valori sa vada dincolo de aparente . Nu vrem sa construim ARME , dar nu putem sa abandonam , acum cind se ivesc germenii unor noi conflicte ( din varii motive ) . Este un an periculos , putem sa prosperam FULGERATOR , dar putem sa ne trezim si in posturi incomode , cu grave cosecinte . Nu afirm ca anul acesta ne vom vedea in razboi , exceptia facind-o CONFLICTELE SOCIALE. Dar , cind o LUME se trezeste sub arme , ceva ma pune pe ginduri. Interventii ale Frantei – in Africa , incalcari ale granitelor maritime in Japonia , constructii reluate in zone unde mocnesc conflicte vechi. Ceva e in neregula cu toata Omenirea. Si afirm ca nici noi nu sintem prea bine , la capitolul NORMALITATE .
  Si ca incheiere , depinde de FIECARE sa PROSPERAM . De fiecare ROMAN.
  Va urez un an numai cu impliniri , tuturor .
  Multumesc pentru intelegere.

 19. O carte pe care am citit-o cind operam pe spatiul sovietic : ” S-au ridicat la ALARMA ” , a unui maresal rus , participant la Marele RAZBOI DE APARARE A PATRIEI ( 22 iunie 1941 – 9 mai 1945 ) .

 20. S-a descoperit mecanismul de functionare a Armei energetice , poate fi construita cu materiale simple si este eficienta. Multumim intregii clici de critici ca ne-ati lasat sa ne descurcam SINGURI. Nu avem obligatii fata de voi.
  Laurentiu Cremene.

 21. Se sporeste bugetul militar al Japoniei , lucru ce nu s-a facut in ultimii peste 10 ani.

 22. Pt @ tom.
  Referitor la ce a spus tom, probabil ca la momentul respectiv vom afla ca nu suntem “singuri”.
  Daca ar fi vorba, printre altele, de un atac energetic la nivel planetar?

 23. Cititi care doriti clarificare la cele ce o sa se intample in Biblia Ortodoxa la Cap.10 versetul 21 si Cap.12 versetul 4 unde a fost o ,,Carte a adevarului,, profetita cu privire la vremurile de pe urma.Va doresc lectura placuta.

 24. Draga “Supravietuitorule” si Claudiu.Domnul Istrate a precizat cand a vazut “timpul Zero” in mesajul din 20.01.2013 – adica in 3013.(din pacate nu poate sa fie prea explicit.Evenimentul pe care l-a vazut domnul Istrate in data de 17.01.2013 este clar. In JURUL datei de 18.03.2013 este POSIBIL sa fie un eveniment negativ, chiar zgaltiitor, deci poate sa fie in legatura cu mesajul din 19.01.2013.Pana atunci poate mai primeste si alte mesaje.
  cu drag
  vasi

 25. Scuze. In mesajul din 20.01.2013 a precizat ca va fi in 2016.

 26. Unele lucruri se vor desfasura la 78 de zile de la inceputul anului. Trebuie sa dorim sa vedem lucruri frumoase, si implinindu-se, pentru umanitate. Sa credem ca traim in timp si nu la timp; pentru ca timpul este etern, noi suntem dintodeauna echilibrul pentru Pamant. Universul exista dupa un Plan Divin si din acest plan facem si noi parte.Am fost, si suntem dintotdeauna.

 27. Clar Basescu este de vina! Nu te face ca nu vezi.
  18.03 sa aiba legatura cu DeMollay? Se intrunesc masonii.
  Midia = Capul Midia = trageri?
  Ii salut cu drag pe @tom, @supravietuitorul,@constantin.

 28. Antena 3 reprezinta adevaratul sediul guvernului si exprima constiinta majoritatii romanilor dupa manipularea in masa.
  Acum promoveaza insistent o politica anti occidentala (UE, SUA, FMI).
  OK, dar stiti dragi romanasi ca intreruperea acordului cu FMI inseamna neplata pensiilor si salariilor bugetare, manifestatii, represalii sangeroase, asa cum spunea printre altii si calugarul Zosima (numai ca nu a nimerit anul).

 29. Suntem prea sofisticati pentru mine ,simplu ginditi-va ca daca eu nu mai am de lucru ,nu mai pot cumpare exp.o bluza ,si atunci nu mai cistica nici producatorul nici vinzatorul nici vopsitorul de lina nici soferul care o cara nici bugetul care nu mai primeste taxele si impozitele aferente deci moare tot ,si atunci spuneti-mi daca eu care nu am acces la multe informatii inteleg ca ce se intimpla nu este bine ce fac guvernantii (nu ma intereseaza culoarea lor)sau mai bine spus de ce fac asta poporului pe care spun ca-l guverneaza ????? de fapt unde vor sa ne duca ,ce intelegeri criminale au facut si cu cine ? asta cred eu ca trebuie sa stim ,in rest suntem atit de mici si doar de sanatate sa ne rugam la bunul Dumnezeu si poate stie cineva sa-mi dea niste lamuriri ,fara trimiteri la biblie sau la nu stiu ce clarvazatori ,strict economic .multumesc

 30. Rectific -Biblia ortodoxa Daniel cap 10,21 si 12,4

 31. @gdan -ai mare dreptate-conducatorii nostrii habar nu au in ce sau bagat…..

 32. Elena draga problema cu economicul am pus-o eu cand dupa revolutie am fost chemata sa fac politica nefiind membra PCR,si in naivitatea mea crezand ca democratie inseamna puterea poporului mi-am permis sa propun inventarierea patrimoniului si o privatizare gen;Prof Rugina,adica sa avem fiecare un capital pentru a dezvolta o afacere si tot ce am construit sa se imparta in mod echitabil prin actiuni proprietarilor de drept,adica tuturor romanilor.Mi-au ras in nas mai ales ca cei ce preluasera puterea erau aceiasi si nici prin minte nu le trecea sa faca ceva pentru tara si popor,Am renuntat pe loc la politica mai ales ca eram singura cu astfel de idee.Normal ca nu vor avea bani la buget pentru ca chiar de-ar fi sa numai mancam nimic cu veniturile noastre lunare nu acoperim birurile .Dar nu trebuie ignorata Biblia si bunul Dumnezeu pentru ca numai o minune mai poate schimba ceva.

 33. E mai complicat elena!
  Daca bluza ta e chinezesca, vopsitorul lanii din bluza ta e australian atunci ai cam aruncat cu banii. Deci cumva cumperi ce se importa?
  Iarasi, de unde sunt banii pe ce ii castigi? Din Romania sau din alte tari? Adica exporti ce produci?

  Valoarea pentru tara ca tu sa ai serviciu depinde mult de ce faci tu la serviciu si ce faci tu cu banii. Apriori, nu e neaparat bine ca tu sa ai serviciu. Poate e, poate nu e.

 34. Din câte am observat până acum, recitind mesajele domnului Istrate postate cu doi ani în urmă am observat că de cele mai multe ori termenul de cutremur se poate referi şi la evenimente politice, mai degrabă decât cataclisme..Deunăzi un mesaj care-l viza pe Băsescu, suna cam aşa:”îl văd pe Băsescu între două evenimente, unul în spatele său, mai recent, altul în faţa sa mai îndepărtat.S……” Prin urmare era vorba de suspendare! Şi multe altele..!
  Vă invit să le recitiţi!
  Toate cele bune!

 35. intr-un mesaj de acum vreo 2 ani parca se spunea ca un razboi poate incepe la scurt timp dupa testarea unor noi tipuri de rachete …
  http://www.mediafax.ro/externe/coreea-de-nord-ar-putea-efectua-doua-teste-nucleare-testele-ar-putea-ajuta-la-producerea-de-focoase-nucleare-mai-mici-care-sa-poata-fi-atasate-unor-rachete-10540754

 36. toate cele bune @motan te astept pe forum unde te asigur ca ai sa gasesti subiecte interesante
  toate bune

 37. Nu.s mai grozavi cu mult nici actualii, dar se schimba ceva. Nu fac decat sa pregateasca NOUA FORTA, atunci cand toti ne vom satura de aceleasi experimente.

 38. Ascultati-l pe Neil Donald Walsch ,,De vorba cu Dumnezeu,,-noi suntem cei pe care ii asteptam-.pe http://www.youtube.com ca sa va convingeti ca nu exista extraterestrii.

 39. admin de ce nu mai pot accesa forumul m am inregistrat din nou dar nu imi permite sant lena71

 40. In data de 18.03.2013 incepe Postul Pastelui !!
  Oare acesta sa fie evenimentul mult asteptat ??

 41. In data de 18.03.2013 incepe Postul Pastelui!!

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro