May
20
2012

Mesaje din perioada 17-19 mai 2012

17.05.2012 Intr-o sala se afla 5 lideri de la PDL …. Cineva vine sa adune adeptii partidului …. Dupa mai multe evenimente PDL urca o treapa … dupa …. cad 3 portrete de pe perete ….

19.05.2012 Iese dintr-o intreprindere un camion care are pe el arborat un fanion pe care e trecut un grafic de productie. In acest moment o voce anunta:  sa ne … uite d-nul I. Iliescu, productia noastra a fost de 75% ….

94 Comentarii to “Mesaje din perioada 17-19 mai 2012”

 1. As vrea sa stiu daca a fost prevazut cutremurul din Italia in unul din mesajele anterioare.Multumesc.

 2. interesante mesajele …
  ai lui Iliescu obtin real 75% procent la votare? si totusi urca PDL !
  sau din ce obtin in total ai lui Iliescu au 75% si 25% restul de prin alianta …
  de un lucru sunt sigur, ai intrat in albie te mananca porcii. faci politica in favoarea buzunarului propriu, indirect sau direct – esti un porc in albie!

 3. dupa ce se petrece evenimentul, gasim si previziunile….

 4. Buna ziua ,
  …deja trecerea la moneda Euro a fost aminata, pina in 2019. Se pare ca incet , incet Europa isi ia mina de pe zona Balcanilor , desi liderii ei sint constienti ca o Europa integrata nu este posibila fara BaLcani. Ce inseamna acest lucru ? Poate ca intrebarea voievodului Mihai Vieazul este de o mare actualitate : unde era Europa cind ERA nevoie de EA ? Raminem singuri , ca de atitea ori ,in istoria multimilenara , IN FATA VICLENILOR …
  Ce aliati avem ?! , acum cind baza de la Deveselu a fost inclusa pe lista tintelor rachetelor rusesti.
  Un alt aspect :
  “…daca India si China reprezinta pericole indepartate pentru HEGEMONIA Statelor Unite , Uniunea Europeana este adversarul la ORDINEA ZILEI. Avantajele pe care americanii le mai detin in raporturile cu aceasta puternica organizatie economica sint minime si in scadere . Din 2000 incoace , zona Euro s-a dezvoltat in acelasi ritm cu cel al S.U.A. Peste 50 % din investitiile la scara globala sint controlate de catre Uniunea Europeana .Productivitatea muncii din spatiul Euro este comparabila cu cea din Statele Unite . ARMA SECRETA , cu ajutorul careia S.U.A. vor urmari sa-si mentina superioritatea asupra Uniunii Europene este IMIGRATIA SELECTIVA “,… extras din lucrarea “Turnul Babel ” , vol.2, edit. Obiectiv , Craiova.
  De aceea se da liber la vize , dar tot selectiv.

 5. Mesaj de la camarazi : Pamintul v-a trezi constiinta oamenilor . In 10 iunie , se va vota constient de responsabilitatea votului dat .

 6. Buna ziua ,
  alte aspecte , tot prin contributia acelei persoane , prea putin cunoscute :
  ” In tara nu-i loc pentru spioni si tradatori ” , ” Pamintul scump al patriei nu-i rabda pe spioni si tradatori ” , ” Pedeapsa necrutatoare pentru tradatorii de tara ” … Articolele cu astfel de titluri tineau capul de afis in presa acelor vremuri. Erau anii ’50 , cind Romania se afundase deja in robia minciunii , ajungind un simplu instrument al celei mai degradante tiranii , tirania bolsevica , sustinuta de armata hrapareata a statului bolsevic , armata de politruci si de brute , care nu a adus cu ea decit foamete , disperare si suferinta pretinzind istoriei sa-i recunoasca rolul de … Eliberatoare . De fapt , in vreme ce intreaga tara se incovoia sub povara naucitoare a despagubirilor de razboi , a cotelor de lapte , carne , lina etc. , pompind spre Uniunea Sovietica tot ce avea mai de pret din punct de vedere economic ( zacaminte , petrol , grine si produse finite ) , doar in munti ce mai ramasese vie flacara eliberarii , a adevaratei eliberari. Nicicind in istoria lui milenara taranul roman nu fusese mai dijmuit , mai injugat , mai batjocorit decit in zorii socialismului radical autohton. Nicicind proletarul insusi , caruia regimul comunist ii trimbita pretutindeni hegemonia , nu fusese mai strivit , epuizat fizic si moral sub povara normelor , a sarcinilor obstesti si ideologice . Numai un asupritor care vroia totul putea inventa asa – numita ” munca patriotica ” . Nici sclavilor nu li se preta o astfel de corvoada . … O revolta surda domnea pretutindeni , dar romanul , de cind se stie , nu a avut curajul sa rupa pisica in doua . Mai bine se rupe pe el insusi . Desigur , exista si exceptii , ca oriunde altundeva . Dar exceptiile , curajosii adica , fusesera macelariti la rascrucile istoriei neamului . Cei mai multi cazusera pe front . Care au avut ghinionul sa scape de glont , au putrezit in puscariile lui Gheorghiu – Dej. “

 7. Cine uita nu merita .

 8. Doamnei Natalia ma adresez : exista avocatnet.ro , unde puteti primi un raspuns legat de problema despagubirilor pt.urmasii deportatilor din Baragan.Sper sa va fie utila informatia .

 9. Admin! nu stiu si nu inteleg de ce nu am acces pe forum la discutiile saptamanale si la informatiile saptamanale!!

  Admin:
  Nu aveti nicio restrictie pe userul dvs, asta inseamna ca nu sunteti autentificata pe forum.

 10. greu mai postati pe adresa asta.supravietuitorule numai pacali lumea cu aberatiile tale.tot sperii lumea pe aici vezi-ti de treaba

 11. În țara asta totul a luat-o pe aratura. Ponta si-a dat arama pe fata, cei cu averi dobandite in mod ilicit si cei cu averi mari, nu vor fi impozitati nici macar cu un procent, iar numarul parlamentarilor a fost marit cu inca zece membri.

  Nimeni nu este capabil sa faca ceva pentru a salva Romania, toti isi dau cu presupusul, in timp ce EI isi fac de cap in locul numit Palatul Parlamentului!

  Ironia sortii, este ca la inceput au fost hotii, apoi au facut legile!

  Legile sunt facute pentru cei ce nu trebuie sa aibe mai mult decat au altii!!! Corect, nu-i asa???

  Multi tineri cu care am stat de vorba, au spus ca vor face bani din IT!!! Pacat ca nu si-au dat seama care este sursa sigura din care poti face bani! Nici eu nu le-am spus, pentru ca nu aveam cui!

  Stau si ma intreb: peste 10-20 ani, oare tot *rostii vor decide viitorul nostru??? Vom trai si vom vedea!!!

  Seara buna si nu uitati: Mergeti la VOT, poate asa vom dormi mai bine stiind ca majoritatea a ales USL 🙁

 12. Dl supravietuitorul ne-ati promis un site cu metode de supravietuire in caz de razboi nu mie ci cititorilor sau blog sau ceva de genu dupa paste ziceati. multumesc

 13. si ce ati expus pana acum e real intr-adevar dar reprezinta trecutul mortul de la groapa nu-l mai intorci cum se zice ce trebuie facut acuma zilele ce vin cred ca intereseaza mai mult
  cum putem lupta cu hidra sionista cum putem supravietui mai bine in tarisoara asta

 14. @ supravietuitorul > te citez “Poate ca intrebarea voievodului Mihai Viteazul este de o mare actualitate : unde era Europa cind ERA nevoie de EA ”

  L-ai auzit tu pe Mihai Viteazul cand a spus asta ? 🙂

  N-am auzit de citatu’ asta..:D

 15. @Cititor in stele
  Citatul corect era,„Europa? Unde era Europa când am avut nevoie?”.
  Daca nu sti asa ceva …ar trebui sa mai citesti cate ceva din istoria tarii in care te ai nascut.

 16. Buna ziua . In primul rind ,
  domnilor plin de reprosuri sau contestatari ale celor scrise daca doriti sa polemizam cereti ID-ul meu si ne confruntam acolo .
  Pentru domnul ce semneaza un roman : n-am uitat de promisiunea facuta , dar asa cum da bine in Romania si eu am probleme de hard ( astept de trei luni sa mi se gaseasca o placa similara cu cea pe care o am – f. afectata de un virus ce a trecut de firewall -uri ). Blogul este in constructie , inclusiv cu ceea ce a promis Arutella .Dureaza transferul datelor pentru ca se opereaza pe un PC ce nu este conectat la retele de electricitate sau net. Este protectia maxima ce se poate asigura si pentru o scanare a datelor mai rapida. Cind va fi gata am sa semnalez.Sper ca intr-o luna sa fie gata . Veti avea acces la informatii despre efectele unor arme , tactici de lupta , sisteme de detectie , caracteristici si fotografii ale armelor purtatoare de munitie si limbajul militar . Plus tehnici de manipulare si combaterea surversiunii , diversiunii , zvonisticii . Avem o mica problema , cea economica . Nu avem un profesionist , in plan economic ,care sa ne dea indrumarile necesare . Ma refer la modul de administrare a fondurilor .Pentru populatie ma refer. Cu stima , S.

 17. Eu nu l-am auzit pe Mihai Viteazul , am citit acest lucru intr-o carte de istorie . Acest citat l-a pomenit si o persoana, de la care n-am acceptul sa-i dau numele , pe un post de televiziune .

 18. @cititor in stele:
  Afirmatia in cauza era:” Unde era Europa cand eu eram la greu” si apartine personajului istoric Mihai Viteazul in interpretarea genialului si mult-regretatului actor Amza Pellea dupa un scenariu scris de cel mai titrat “scriitor de filme” din epoca lui Nicolae Ceausescu, Titus Popovici,al filmului artistic capodopera Mihai Viteazul, in viziunea cinematografica a regizorului de exceptie care a fost si este Sergiu Nicolaescu.

 19. Dragilor cautati scrierile colonelului Marian Rizea si poate va veti da seama in ce minciuna am trait 23 ani condusi de niste incompetenti care ne-au jefuit prin rotatie.In timp ce noi avem venituri de 10 ori mai mici decat orice tara din Europa iar preturile depasesc pe ale lor ,un inspector financiar expert in audit a declarat cu subiect si predicat ca numai din petrol se fura anual 50 miliarde euro.Dumnezeu ne-a trimes un colac de salvare prin aceste somitati care s-au alaturat PP-DD iar noi avem o singura sansa sa iesim cu toti la vot si sa votam acest partid nou, curat fara comunisti.

 20. Buna ziua ,
  ce trebuie facut ?:
  1. Sa ne rugam la cel caruia ii spunem Dumnezeu , fara a exagera.
  2. Sa ne evaluam capacitatile ( financiare , fizice , culturale ) la nivel individual si familiar pt. a sti limitele pina unde putem merge ;
  3. Sa ne vedem bine prietenii – recomand pastrarea prieteniilor vechi , cele noi pot crea dusmanii indelungate ; un partener idiot este mai periculos decit un adversar inteligent ;
  4. Sa ne sporim capacitatea de a supravietui : exercitii mentale ( recomand stilul Yoga Imperial – nu include incantatii ce v-ar duce intr-un univers al dementei ) , exercitii fizice , exercitii de PERSUASIUNE , exercitii practicate de catre cercetasi ( studierea de harti , orientare in teren , posibilitati de adapostire ,..etc ) .
  5. Sa ne achizitionam un sistem de producere si stocare a energiei ( eoliene , solare , telurice ) , tinind cont ca preturile pt. energia electrica si caldura cresc ( in Germania s-a experimentat o turbina sub forma de ou cu inaltimea de 2 m , avind la baza teoria vortexului , ce produce 2 MW );
  6. Sa ne amenajam o mica parcela pe care sa cultivam plante comestibile ce au aport caloric sporit ;
  7. Sa incercam schimbul in natura de produse , pt. economisirea banilor ;
  8. Sa achizitionam aur , argint , diamante ;
  9. Sa ne construim propiile arme artizanale ( sa aveti un proiect al lor si sa le construiti , doar in situatii extreme ) ;
  10. Sa ne cunoastem valoarea si locul in societate , dar sa nu aratam ca stim prea multe ;
  11. Sa acordam mai multa atentie propiului corp , eliminind excesele , asigurindu-i intervale de odihna ; sa ne gradam eforturile dar si sa perseveram ;
  12. Sa ne inconjuram de oameni de caracter si sa izolam lamuritorii ce ne pot aduce destule pagube ;
  13. Sa ne sprijinim moral ,dar si financiar : pt. construirea prototipurilor de arme energetice de mare calibru sint necesare cam 10 miliarde lei vechi ( apoi pot fi facute in serie si amplasate in zone strategice );
  14. Sa ne asumam raspunderi ( unii care viziteaza blogul si ma injura habar n-au ce obligatii militare avem in N.A.T.O ) , eu imi asum raspunderea pt. ceea ce scriu ;
  15. Scanati carti ce pot fi utile tuturor , de genul : micul meserias , scheme si carti tehnice despre montaje electronice simple de radio .
  16. Invatati codul Morse si intocmiti-va propiul sistem de codare a mesajelor ;
  Veti primi mai multe detalii si mai bine prezentate in materialul de pe blog .

 21. TRADAREA ESTE DE ACTUALITATE , domnilor , de MARE actualitate .
  Vi s-a dat un reper pe acest blog : Ceea ce a fost va mai fi . Nu-i scris de noi , dar este valabil.

 22. Incep inundatiile , deja CODUL a fost schimbat in portocaliu. N-am putea ca am plinge , spunea un destept . De prea multi destepti , asa va vedeti unii in oglinda , s-a ajuns sa nu mai vedem nimic bun .
  Domnul Valentin : Am exprimat speranta ca Ponta se va misca spre binele tuturor . M-am exprimat , in particular, ca nu va fi asa . SUS avem criminali de razboi , nu barbati constienti de ceea ce inseamna sa fii reprezentantul unui popor . Imbecilismul nu l-au inventat romanii , dar vad ca ia amploare si in aceasta tara . Cu stima pentru curajul de a spune adevarul . S.

 23. Israelul a anuntat posibilitatea de a ataca Iranul , polul islamismului , un islam ce are potentialul a 1,2 miliarde de combatanti si bani grei. … O alta avertizare, data de domnul Istrate .

 24. Azi suntem inn 24, Dl. Istrate zicea acum cateva luni bune ca la aceasta data se va intampla ceva marcant, va mai aduceti aminte?

 25. Da.exact!!!

 26. Helen, ai dreptate !!!

  Mesajul e datat 06.11.2011: “Pe data de 24.05.2012 va avea loc un eveniment deosebit …”
  Il puteti gasi aici:
  http://ioanistrate.ro/mesaje-primite-in-prima-parte-a-lunii-noiembrie-2011/

 27. ref. la citat:

  Daca se poate as vrea sa vad o sursa cu citate din Mihai Viteazul, nu din Amza Pellea, cu zicerile din film :))
  Sper sa nu imi faceti trimitere catre site-urile ultra-religioase si nici la zicerile lui Vadim ,chiar daca a citit multe carti… Cred ca supravietuitorul a auzit citatu’ de la Vadim, la o emisiune. 🙂 Vadim mai arunca ‘cioace’…Deci sursa, neicusorule…

  Pe Wikipedia nu apare , pe site-uri de citate nici atat.

  Pot sa remarc doar…cum le stiu unii pe toate ( de la televizor )..:))

 28. Daca nu gasiti pe net citate din Mihai Viteazul ,poate gasiti din Burebista, zic. :))

 29. @Niculina Gheorghe

  Cu tot respectul, este foarte probabil ca lucrurile sa nu stea deloc chiar foarte apropiat de ceea ce credeti legat de PP-DD… Cunosc persoana preşedinte de organizaţie judeţeană (fără a da nume), care nu prea e pe dinăuntru în acord cu asteptările fireşti pe care le-am putea avea, după cum pare vopsit gardul…pe dinafară

 30. “SUPRAVIETUITORUL”-E, urmaresc cu mult interes tot ce ne transmiteti ;si banuiesc ca suntem multi care invatam din sfaturile dvs.

 31. pentru supravietuitorul o mica gresala de corectat! iranul nu este polul islamului, este polul islamului extremist!polul islamului adevarat este in arabia saudita!

 32. cititor in stele … cred ca prin Letopisetul Moldovei gasesti ceva legat de cei din jurul romanilor … dar , ramane o problema … nu-i wikipedia! .. daca cauti mai profund, mai exista surse, dar tot sub forma de carte … si concluzia era istorica, nu neaparat citat in urma unui eveniment strict petrecut in spatiu si timp.
  ideea de final era ca totusi, europa nu exista pentru noi, romanii, ca o sursa reala de sprijin.
  doar contribuim clar la UE, cu niste sume trimestriale, insa de primit … nu poate fi vorba … adica sa scazi ce da romanul din ce primeste de la UE, si sa vezi ca ramane ceva peste zero.
  … scuze ca ma bag si eu in seama

 33. un cutremur de 6.9 e posibil pana pe 1 iunie.atentie mare in aceste zile.precursorul a fost in aceasta dimineata.am fost si eu avertizat,atentie mare

 34. tin sa precizez cutremurul va avea loc intre ora 3-4 dimineata si din fericire nu va produce pagube majore,doar o sperietura zdravana.doamne ajuta si sa ne rugam cu totii sa trecem cu bine

  Admin:
  Ai si alte elemente care sa-ti sustina afirmatia? Daca nu, acesta va fi unicul mesaj de acest gen care va trece de moderare.

 35. @ tom

  Eu am amintit de Wikipedia asa ,ca fapt divers. Citatul de mai sus e mai degraba din Amza Pellea, din film …:)

  Sa-nteleg ca s-au dus toti la Letopiset sa se documenteze ? :)) D-asta am zis/scris ,sa se spuna sursa. Asa, ca am auzit pe nu-s unde, nu e sursa.E barfa,zvon..:)

 36. @Supravietuitorul

  Cred ca cel mai bun lucru de a-i informa pe oameni este acela de a le spune despre alimentele modificate genetic. Prin modificarea genetica a alimentelor se poate modifica si comportamentul uman, animal etc. Nu ma credeti, intrati pe:

  news-plazza.com articolul creiere spalate3 si va veti convinge. O sa incerc sa vin cu informatii mai noi, dar momentan sunt prins in niste proiecte, ce nu-mi permit nici sa respir.

  Totul este gandit pana in cel mai mic detaliu cand vine vorba de lupta impotriva maselor. Nu poti lupta fara sa stii cu cine te lupti.

  Un factor important de retinut: fluorul este elementul care ne face vulnerabili. O data ce acesta a patruns in interiorul organismului uman, va face ca, gazda sa rezoneze pe frecventa dorita de catre Illuminati. Si de-aici apar elemente subliminare precum: ce sa fac sunt prea mic pentru asa ceva, sunt prea sarac, sunt amarat, sunt bolnav, mai bine ma supun, nu avem cale de scapare, trebuie sa votez cu cineva (efectul de turma :)) ); si multe altele.

  Daca stau sa va insir toata aparatura care exista la ora actuala va veti cruci. Cu un mic dispozitiv de marimea unui pachet de tigari, poti induce teama, poti face omul sa memoreze orice, poti neutraliza durerea, poti ajuta vindecarea, poti ajuta la regenerare celulara, poti face multe. Numai ca nu poti sa le scoti pe piata pe cel bune, ci pe cele inutile, pentru ca omul trebuie sa devina dependent de tine si de tehnica ta.

  O zi buna!

 37. Buna seara ,
  Doamna Halasz , nu fac referire Arabia Saudita unde exista Mecca , polul de spiritualitate a islamului. Ma preocupa tarile care pot fi o amenintare pentru Romania . Daca nu reusesc sa ma exprim perfect acest fapt se datoreaza vitezei cu care sint obligat sa transmit anumite date . Intr-adevar trebuia sa specific . Aveti dreptate , dar nu d.p.d.v. corectiv. Pakistanul este mult mai extremist decit Iranul, dar fiind conducerea proamericana este vazut si prezentat propagandistic ca o tara democratica .
  Multumesc domnului Tom pt. interventie , ati conturat perfect aspectul. Nu aveti de ce sa va cereti scuze , este un blog pus la dispozitie de catre domnul inginer Istrate si pe acest blog poate oricine sa-si exprime parerea . Gratie unor desptepti , ma refer la spectrul politic , avem enorm de multe obligatii , multe promisiuni si zero garantii reale . DE ACEEA insist pe ideea armelor . Nu incit la violenta impotriva vreunei grupari , societati , cult religios sau tara , dar nu sint adeptul Mioritei . Cind vin ciobanii sa-mi dea in cap imi iau si mai multi caini si mai pun si mana pe arma . Taranul roman ara pamintul avind arma asupra sa . Eu fiind in sec.XXI ( un secol ce a inceput cu un razboi , deci de rau augur ) incerc sa construiesc arme eficiente impotriva altor arme . Dau un exemplu : daca vine un tanc spre mine , ii termin munitia cu o arma cu microunde . Si am scapat de el. Cei din el nefiind oameni ( odata ce ma agreseaza )n-am de ce sa stau sa jelesc .

 38. S.U.A. , dar si Israelul au adoptat STRATEGIA Razboiului PREVENTIV .In legislatia internationala nu exista legiferata aceasta ( aplicata deja ) strategie . Tot ce se face , in baza acestui prerogativ – este ILEGAL , si drept urmare factorii de raspundere trebuie sa ia drumul la Haga , unde EXISTA T.P.I. – tribunalul penal international.La loc de cinste : Hillary Clinton , George W. Bush , Bill Clinton ,…s.a.

 39. O alta aberatie , pe care n-au cum sa o stie multi , dupa atentatele din 11 sep. 2001 , s-a invocat un articol din Tratatul N.A.T.O. Citi stiti ce cuprinde acel articol , nr. 5 ?

 40. Duminica , 20 mai , ora 5.35 mi-a parvenit informatia de la Decagon , ca vom avea un cutremur de adincime , in zona Vrancea . Din pacate , neputindu-se stabili gravitatea am preferat sa nu transmit. Vineri s-a petrecut evenimentul ( la 120 km ).
  Acum 13 ani a aparut pe piata informatiilor o notiune inventata de catre americani : INGINER DE LUPTA – ce face trimitere la bataliile din insulele Palau , sudul Pacificului . De atunci , toti absolventii de facultati tehnice , ce s-au inscris voluntari in Decagon au adoptat stilul dar si denumirea aceasta . Unii sint puternici telepati , altii sint asi in specializarea pe care au ales-o . Pentru pregatirea lor statul roman n-a pierdut un leu vechi . Dar acesti oameni isi aduc contributia acolo unde se pricep. Sint o mina de aur , ince neexploatata indeajuns . Daca o pierdem nu facem bine tarii , ci bunilor ” prieteni ” . Asa ca scumpa natie romana ce facem ? Unul singur daca pleca adio sansa de a mai face bine , fara a cere populatiei sprijin . Inca nu a tradat cineva , dar daca se intimpla acest lucru , credeti ca ne va fi mai bine ? Toti sint uzati , dar inca au mandria de a face parte dintr-un corp de elita – AL TARII NOASTRE . Se vor gasi destui sa spuna ca fabulez – credeti ce vreti , eu imi fac doar datoria de a AVERTIZA , unde pot vedea .

 41. Buna dimineata ,
  domnul Valentin , mai putin ma sperie fluorul din pasta de dinti. Mai mult ma ingrijoreaza actiunea microundelor , din satelitii occidentali. Lucrez noaptea si am posibilitatea sa studiez comportamentul cainilor. Intr-o noapte , sase caini , pe care ii hranesc s-au ridicat ca la comanda si au tabarit pe mine . Am scapat ca prin minune sa nu fiu muscat. Nici unul dintre ei nu dormea , iar cu cinci minute inainte trecusem pe linga ei . Ajungind acasa m-am intilnit cu o vecina ce mi-a marturisit ca nu a putut sa doarma pt. ca pasarile ( canari ) se aruncau in gratiile custilor . Atunci , tot de la Decagon am primit informatia ca a fost bombardament experimental , cu microunde . Decembrie ’89 , cind experimentul american ( cost aprox. 450 milioane dolari )a creat destula deruta, mi-a adus pt. prima data in fata posibilitatea crearii unor false tinte pe radarul de bord al elicopterelor . Ginditi-va ca au trecut 23 de ani , de noi si noi experimente pe intreaga populatie a globului . La un moment dat Europa avea concentrata asupra sa zece sateliti , ce apartineau unor firme private . Nu are sens sa dezvolt subiectul , blogul va da destule detalii.
  Mai avem si CLORUL , din apa potabila , apa ce este potabila doar 24 de ore . Apa ar trebui consumata , dupa ce lasam clorul sa se degaje , dupa o jumatate de ora de la colectare . Ajungind in tubul digestiv produce , in timp , dereglari cu consecintele de rigoare .

 42. Domnului cititor in stele , daca tot v-ati intitulat asa , chiar e greu sa identificati sursa ? Doar sinteti cititor in stele .Nu va ironizez , dar uneori ma amuza ce pseudonime isi aleg unii . Prea plini de importanta rivnita , cum spunea o nobila doamna a scrisului , autoarea cartii Arta Conversatiei . Noi cei ancorati pe Pamint sintem mai putin plini , dar sintem ingrijorati de viitorul sumbru , programat de catre dementii posesori ai averilor fabuloase dobindite prin crime , santaj , presiuni subterane ( gen Rotchilld , Rockefeller , Bush , regina Angliei , Baruch … detalii in cartile germanului Van Helsing , Trevanian si autorii romani ce au publicat in Romania : Cristian Craita ( pseudonim ) , impostorul Corut Pavel , Dragoa Argeseanu ( Atacul psi ) …s.a.

 43. Acum peste o suta de ani , un sirb a atras atentia ca vine o vreme in care oamenii vor consuma alimente otravite si vor muri. Vor scapa doar cei care isi vor lua masuri. Tot el a aratat ca vor pleca oamenii de pe Terra. Nu a venit ceasul din urma , cum se scrie prin anumite carti. Dar peste mii si mii de ani . Era un analfanbet , dar avea o profunda credinta . Ca mincam alimente otravite vedem si la TV , dar mai ales vedem efectele . Si faptul ca niste bestii , pe linga care trecem pe strada , poate , scot profit . Pe ecran a aparut o informatie : daca s-ar elimina aditivii si substantele adiacente , 47 % dintre producatorii de carne ar da faliment. Deci , important este profitul , nu SANATATEA populatiei .Cita dreptate avea Che Quevarra : Scopul final al capitalismului este sa transforme omul in BESTIE . Asa ca sa TRAIM BINE si sa facem umbra Pamintului cit mai PUTINI .

 44. Nu cred ca domnii administratori au oprit pe cineva sa avertizeze , indiferent de ce domeniu a fost abordat . Dar cei care o fac ar trebui sa-si asume si raspunderea . Daca spuneam pe data de 21 ca va fi cutremur ati fi tabarit pe mine. Daca ar fi dupa mine as construi aparate ce determina sporirea concentratiei de radon.As pune radiestezistii sa fie adevarate santinele . Sa spuna din ora in ora ce pot vedea . E vorba de grilele Hartmann . Dar cine sa-i plateasca ? Mai trebuiesc multe argumente ca sa se inteleaga ca fiecare putem contribui ? Rupeti-va citeva clipe din pretioasa d-voastra viata si aduceti-va contributia . Atit cit puteti . Nu va cere nimeni sa muriti pe baricade . Chiar nu vede nimeni ca trebuie sa ne unim fortele ? Acolo unde avem spatiu de manevra ?

 45. Armele energetice sint DEFENSIVE si pot fi utilizate si ca furnizoare de energie electrica . Asa ca nimeni nu trebuie sa creada ca se vor pune in bataie fara un motiv serios .Si mai cresti si speranta de viata .
  La fortele speciale americane se experimenteaza ECHIPAMENT si COSTUME CAMELEONICE . Cu alte cuvinte , nu-ti vei mai vedea inamicul , ca in celelalte razboaie.
  Pe acest blog am fost intrebat , ironic , cind voi fi Mihai Viteazul. In primul rind nu este necesar , acum este valabila o maxima militara :
  Fiecare ostas sa-si cunoasca MANEVRA – Suvorov , maresal rus , sec. XIX.

 46. tot de la decagon mi-a parvenit informatia..si din pacate sigur asa va fi

 47. Fac o precizare : e vorba de procesatorii de carne , nu de producatori .

 48. ANDREI nu mai speria lumea. nici seismologii nu stiu., si asa sintem mintiti in fiecare zi de cei care zic ca ne conduc.ce o sa fie vom vedea.

 49. Domnul Andrei , o rugaminte am : ce sectiune a Decagonului v-a informat ? Pun aceasta intrebare din urmatorul motiv . Mie nu mi-a parvenit informatia in leg. cu magnitudinea cutremurului . Nu stiu de ce , dar banuiesc o incercare de discreditare . Sa speram ca ma insel eu .Daca cei care va informeaza au reusit acest lucru , o sa-i lasam sa se ocupe de ea. Eu am sa concentrez eforturile pe alte probleme . Cu stima , Laurentiu Cremene

 50. @ supravietuitorul

  * Am inteles. Ai citit Letopisetul… :))

  * Eu n-am terminat Shakespeare ( e drept ca nici nu m-am apucat ), da’acu’ sa mai citesc si toata maculatura aia amintita de tine …e deja prea mult.

  * La cat de prolific esti pe blog, sunt uimit ca mai ai timp sa citesti 🙂

  * Pavel Corut citeam prin ’92 – ’93 . Dupa ce am ajuns pe la a 12 carte , mi s-a cam luat. Ca tot ai amintit de Corut ,eu cred ca vrea sa-l detroneze pe Balzac … :)))

 51. Fac precizarea , pt.d-voastra , e vorba de cutremurul de adincime ce a avut loc. Informatia bruta , din data de 20 mai a fost asa : Va fi cutremur , va fi si la voi …Veti fi impresionati de putere…. Verificarea a fost confirmata , dar cu tot aportul radiestezistului din Braila ( nu a fost disponibil altcineva datorita oboselii oamenilor ) nu s-a putut stabili magnitudinea . DNu s-a apelat la alte sectiuni , s-a dat doar informatia , tot bruta , ca Pamintul isi va aduce contributia la votare . Cei care cred ca aberam ii rog sa-si aduca contributia cu metodele pe care le au la dispozitie . Nu se stie cine va avea acces la informatie mai repede . Avem o datorie , cea de cetatean .

 52. Dragul meu supravietuitor preocupat atat de viiata terestra nu uita ca nici un fir de par din capul unui om nu se misca fara voia lui Dumnezeu iar noi oamenii fratii cu Iisus care a luat chip de om si s-a jertfit pentru a ispasii pacatul lui Adam si a ne face si pe noi nemuritori ar trebui sa stim ca daca am izgoni din noi invidia,ura,lacomia si le-am inlocui cu altruismul si iubirea am stapanii lumea .Puterea e in noi e suficient sa alungam din minte toate scenariile horor si sa le inlocuim cu pace si crdinta.Incearca reteta mea.

 53. Niculina Gheorghe
  descarca in calculator, programul free – Stellarium.
  dupa ce instalezi, vezi ca ai acolo traiectoriile satelitilor artificiali pusi de om. Sunt o parte … interesanta. nu vei vedea toti satelitii, mai exact – nu ii vei vedea pe cei statici (cu rol in televiziune si comunicatiile – despre care spune suprav.). este o optiune in program – bifezi satelite hints sau ctrl Z – activeaza vizualizarea satelitilor….
  e interesant de vazut si citit ulterior despre cativa din cei ce se vad prin program…
  legat de cum gandesti – este adevarata puterea gandului – insa nu mai este destul sa gandesti astfel in momentul asta, decat daca traiesti pustnic departe de comunitate, si pentru ca nu ii ajuti si pe cei de langa tine.
  la un moment dat vei fi vazut ca un paria de ceilalti, din cauza suprascrierii (sunt in franta in momentul asta, si vad aici, ce se intampla – si ce ne asteapta si pe noi: un exemplu mic – in general o femeie are 3 copii, cu 3 tati, si are un al patrulea prieten … ce stabilitate emotionala crezi ca are primul copil?). acolo vom ajunge si noi curand.
  deja rata divorturilor este … sa zic reusita, dpdv al asteptarilor unora despre – care la fel vb. suprav.
  .. . . trebuie sa incepem sa vorbim natural , normal despre fluorul din pasta de dinti (Valentin are dreptate!) – pentru ca sa poata alege fiecare daca mai vrea sau nu fluor … sau doar isi ia niste frunze de echinaceea + flori de musetel + frunze de menta + ulei de floarea soarelui in parti egale – si gata o pasta de dinti ok! (inmoaie periuta in uleiul asta care s-a macerat vreo 14 zile)..
  … sa vorbim natural despre lipsuri, plusuri … noi! cine este viitorul, care este trecutul .. etc.. .etc …

 54. Un nou cutremur , in Vrancea , la 88 km. Se pare ca n-a fost cel mare . Ce urmeaza , cititorule in stele ? Doar ai timp sa citesti . ” In stele bahice ” , cumva ?

 55. Un om ce uraste ar asmuti impotriva celui pe care il uraste , d-na Niculina Gheorghe . Eu arat ca exista un viitor , la baza carora stau decizii luate de persoane , in carne si oase , care se cred Dumnezeu. Pina la numurirea oamenilor mai sint citeva secole de framintari si crime . Abia cind omul va schimba prin forta credintei ceva , fara aportul PATRIMII , abia atunci putem sa fim frati cu Isus .Vad ca Isus l-ati scris cu DOI de I , ceea ce intr-o anumita limba se citeste magar . Daca ati preluat informatia gresita sinteti absolvita , dar daca ati scris-o intentionat …sa VA IERTE cine o putea .

 56. Nu ma intereseaza IMPOSTORUL , CRIMINAL Corut Pavel. Si cu atit mai mult ce intentioneaza , vizavi de a iesi No. 1 , in lume , alaturi de clasici .

 57. Cu tot respectul , doamna Niculina Gheorghe ca sa stapinim lumea ar trebui sa fim Dumnezeu , dar cred ca putem domina lumea prin informatii reale si utile Omenirii .

 58. -Asa Niculino ca prea vor unii ca supravietuitorul sa ridice frica la cote maxime si astfel fac jocul intunecatilor, el este un tip pesimist incurabil, cred ca se uita numai la stirile de la ora 17 la protv.

 59. Este cel mai adevarat ce a scris Niculina Gheorghe, felicitari! Este multa panica, se spune ca nu trebuie sa ne temem, daca va fi de la Dumnezeu… asta este… avem ce meritam… si nu Dumnezeu ne face rau… totul se intampla din cauza ca noiii prin autodistrugere ucidem Divinitatea din noi…Creatorul este ADEVAR si ECHILIBRU!

 60. Domnul Fabius ne arata ce sustinatori avea presedintele , in iarna , uitati-va cine ma ataca . Abia citeste Shakespeare . Uita- te la TV ,stimabile , dar in arhiva . Gasesti piese , dupa ACEST autor. Foarte bine regizate . O sa-ti cam obosesti ochii , dar prin impact vizual poate retii mai mult . Poate …

 61. Pt. “Supravietuitorul” : multumim pt. interesantele informatii si felicitari ca ni le transmite-ti si noua.

 62. Exista temeri pentru aceasta perioada ,din p.d.v.seismic,parca e multa agitatie in jurul noastru si chiar si la noi in Vrancea e act.mai mare decit de obicei ,Admin poate ne spui tu

  Admin:
  In acest moment, NU

 63. Revin cu informațiile despre fluor!
  Fluorul nu se baga numai in pasta de dinti! Pe el il vom intalni in alimente, in apa, chiar si sticlele de plastic sunt tratate cu fluor! Acesta ne face organismul sa rezoneze (adica sa-l alinieze) in ceea ce priveste mesajele subliminale venite din partea HAARP (mesaje care ne programeaza subconstientul pentru a ne imbolnavi si supune actualului sistem)!!!

 64. Buna seara ,
  Felicitari celor care au stabilit ca va mai urma un cutremur, domnul Andrei . S-a ” gresit ” doar in privinta magnitudinii . Este firesc . gen. Laurentiu Cremene
  Sper ca domnii administratori sa permita noi avertizari .

 65. ;eu vreau sa va spun ca de acum 12 ani am citit in tr-o revista despre viata si profetiile in viitor al lui ioan istrate cu evenimmente care se va intampla in lume si in romania va fi schimbari de natura si seysme de pamant dar si crize economice, dar si un nou razboi mondial. si eu cred ca va fi al 3 lea razboi mondial. pt. ca de 22 ani fabricile si firmele au fost sabotate si au falimentat si tot se scumppeste produsele.

 66. Bravo Niculina!!!!

 67. @ supravietuitorul

  Cine scrie km si pe langa subiect are mult timp de pierdut…
  Cine are mult timp de pierdut se plictiseste…
  Cine se plictiseste nu se pote numi un “supravietuitor”

  Asa ca “supravietuitorule” ori schimba-ti id-ul si continua km de scris ori fi la obiect!

  Fara suparare dar pare ca ai gresit blogul.

 68. Admin, ce se întâmplă cu atâtea cutremure în Europa?
  Sa ne asteptăm si noi la ceva rau?

 69. sunt sigur de un lucru acum!
  toti cei ce ne gasim aici, suntem deja cu un punct de vedere format, in urma discutiilor pro si contra dezvoltate pe aici. Este buna dezbaterea!
  chiar daca unii ii aproba pe ceilalti, sau sunt contra argumentelor … acest lucru deja, in momentul asta, a creat o comunitate, care vorbeste deschis, legat de surprize pozitive sau mai putin pozitive. si asta e bine, pentru ca nu consumam evenimentele cu finalitate (ca simpli spectatori, la stirile pro-aste de la ora 17.00), ci luam in calcul/ne gandim la evenimentele cu probabilitate de desfasurare!
  suntem cativa (cred ca exista un numar mare!) care urmarim ce se scrie, pe aici – nu doar ca previziuni ale d.lui Istrate, ci si ca opinii ale diversilor cititori/scriitori in blog.
  printre randurile citite, gasesc o informatie interesanta legata de ce pot face cu microundele, si o opinie ca unii ne cam plictism.
  … poate de plictiseala, nu neaparat ca sunt roman, noaptea scriu pe http://vorbedinmana.blogspot.fr/ idei diverse, din cauza unor idei ce se nasc in timpul zilei … dar proprii si personale, fara a plagia pe nimeni!
  Aici pe ioanistrate.ro adaug sau mai exact sustin concluziile pe care le-am tras si eu pana acum, la fel ca multi dintre dvs.
  Multumesc pentru articolul legat de impamantare. Nu il constientizam.
  Pana la urma, scrierile “indelungate” ale scriitorului supravietuitor, nu sunt atat de rele, pentru ca aduc teme de meditatie, la care in mod normal nu ne gandim, sau nu le luam in considerare … sub nici o forma!
  cine e plictisit de acestea, poate trece peste respectivul pasaj, mai ales ca organizarea este clara – fiecare articol are autorul sau trecut in clar.
  Libertatea scrierii pe acest blog, este bine sa-i fie lasata totusi admin-ului, pentru simplul fapt ca legatura sa cu dl. Istrate este directa, si dansii impreuna pot decide daca este nociv sau nu ce se intampla aici.
  La buna vedere, tuturor!
  PS chiar ca acum am scris cam mult … dar asta e cu vorbele. scoti una care implica zece! dar am reusit sa fiu clar

 70. va rugam numai dati mesajele acestui supravietuitor.nu stiu de unde scoate asemenea sf-uri dar nu are nici o treaba cu acest blog.si va rog mai terminati cu atata religie oameni buni..asta ne-a tinut in loc mii de ani..nu exista dumnezeu,la fel cum nu exista zei,alah sau alte prostii..treziti-va la realitate..nu exista rai..iad..ai murit esti bun mort ca orice fiinta de pe pamant

 71. Citesc D-le Supravietuitor tot ce postati de la inceputuri…Ar fii multe de spus si scris, dar s-o luam punctual:
  – in tehnicile de supravietuire ne indicati cum sa verificam plantele ptr a stabili daca (in caz de catastrofa)sunt bune de mancat. Va intreb (fara a astepta raspuns)ce ziceti de urzica ptr ca ea nu ar trece de testele dvs. dar este ff bogata in vitamine, minerale etc.
  – cum ar putea supravietui oamenii civilizatiei de azi fara apa pura biologic, ptr a face fata vietii de dupa cataclism?
  Ar reusi poate doar o decantare si nu o purificare totala.
  -si ca sa nu lungesc vorba, stiu ca numele Mantuitorului se scrie cu doi de I.Sa lasam semnificatia din alte limbi straine noua ptr ca si (in argou vorbind)organul genital masculin, in alte tari este moneda nationala (undeva prin Africa)iar in Europa este chiar localitate.
  Inchei aici ptr ca nu doresc sa-l concurez pe celebrul Bear Grylls, nu de alta dar nu stiu ce ar mai ramane de salvat.
  Asa ca Dumnezeu sa ne ocroteasca casele si tara.

 72. Dragul meu supravietuitor,cu un singur i se traduce magar ti-o spun eu care sunt fiica de fata bisericeasca .Si tuturor care il judecati eu cred ca are cele mai bune intentii si incearca sa ne informeze.Este adevarat ca din punct de vedere material suntem la pamant,avem ce meritam ,daca in loc sa ne lamentam am fi cerut prin rugaciune ajutor divin ,Dumnezeu n-ar fi ingaduit jaful si umilinta acestui popor.Prin urmare coborati mintea in interior,debarasati-va de zgomotul din jur,puterea se afla in noi.Nu va speriati,nu suntem singuri dar daca nu-l chemam, Dumnezeu nu intra cu de-a sila in viiata noastra.Va doresc pace si dragoste.

 73. chris cred ca ar trebui sa mai taci din gura

 74. daca esti tu mai destept scrie tu mai bine

 75. d-na niculina gheorghe dv exprimati perfect mentalitatea romanului ,,cum o vrea dumnezeu si lasa-ma sa te las ,, de asta de secole o ducem asa cum o ducem ca – n ,,Miorita,, si de fi sa mor pe un frumos ogor sau cum era poezia aia

 76. -Daca faceam “cum o vrea Dumnezeu” eram cei mai tari din lume.
  Asa dupa capul nostru, suntem unde suntem romane.

 77. Vad ca pe acest blog patriotismul a dat in paranoia …

 78. Viktor Orban, premierul Ungariei este astazi in Bucuresti.
  Imi amintesc de o predictie a domnului Istrate, in care cutremurul coincide cu aceasta vizita (sau alta, viitoare, desi prea putin probabila, la cum merg lucrurile in Ungaria).

 79. Admin,
  vad unii sint lasati sa-si verse mizeriile aici, fara sa dovedeasca ceea ce scriu …

 80. Dragul meu roman esti in eroare :Eu nu am fost membra PCR desi am avut functii in acea vreme,dar de 23 ani ma cert prin sticla cu toti incompetentii pusi in fruntea bucatelor pe criterii politice dar nu m-am regasit pana acum in niciuna din doctrinele lor care doctrine n-au nici o legatura cu adevarul,cinstea si dreptatea.Dar noi majoritatea descendentilor celui mai drept si brav popor dar care isi cunostea nemurirea si obarsia divina mai avem putin si trnsformam locasurile sfinte in muzee,iar cartea sfanta spune f.clar ca atunci cand Sf.Liturghie nu va mai avea loc se va implini cele scrise in Apocalipsa apostolului.Va doresc credinta in Dumnezeu ,pace si iubire .

 81. @un roman

  Nu am cum “sa mai tac din gura” din moment ce pe un blog se scrie si nu se vorbeste.

  Si cum esti singurul care s-a atacat la mesajul meu care era dedicat unei singure persoane…

 82. mobilizare de amploare a armatei grecesti ca rasp. la exercitiile militare turcesti.Oare incepe show-ul?

 83. dar dl Istrate ce spune despre cutremurul din Italia?acesti specialisti vorbesc de un cutremur antiorar..!!!poate ne lumineaza dlui ce inseamna….

 84. Buna ziua ,
  din nou apar fideli atacatori , fara sa inteleaga un lucru simplu , va impiedica cineva sa veniti cu materiale mai bune , mai actuale sau chiar cu previziuni ? Se incearca prevenirea , nu cine stie ce creare a unei situatii critice ( se afirma ca incerc mentinerea la cote maxime a panicii). Afirmati ca scriu pe linga subiect , s-a afirmat undeva ca acest blog este cu subiecte doar referitoare la cutremure ? Sa va mai dezvalui citeva aspecte :
  acum doi ani o informatie reala a venit tot de dincolo ,direct la cel cunoscut ,in peste 57 de romane de actiune , drept Laurentiu Cremene ” – Domnul Istrate percepe vibratii generate si de conflicte , stari de spirit ale unor grupari umane “, deci nu doar cele legate de cutremure ;
  pe acest blog am prezentat un termen numit impersonarea , o f. reala si periculoasa situatie – este ceea ce am practicat pt. a vedea cit de usor puteti fi indusi in eroare , atacuri venite de la Vero , Dana , Cris ( nu sint suparat ) s.a. au demonstrat din plin acest aspect ;
  tot pe acest blog doi oameni au aratat ca au proiecte utile societatii , dar care se lovesc de lipsa de bani : unul este distinsul domn inginer chimist Istrate , celalalt este anonimul inginerul de conceptie Stefan ;
  pe acest blog domnul ing. Istrate a atras atentia ca : ” Poporul care isi dispretuieste previzionarii risca disparitia ” , Mesmer ;
  in cartea Batalia pentru Romania , domnul col.( r ) Mircea Dogaru a prezentat un caz , al unui luptator – Petre Carp . La aproape 50 de ANI , fara a cunoaste acest aspect sau viata acestuia , un OM , a luat decizia de a renunta la VIITOR ( practic si-a amanetat viitorul ) si a REPURTAT citeva victorii pentru neam , fara a se astepta la vreo recompensa , va las sa va raspundeti , in sinea voastra : ESTE sau nu EROU al natiunii ? ;
  de la intrarea mea pe acest blog am avut un singur gind , sa-mi platesc datoria fata de cel ce mi-a razbunat sotia , asasinata miseleste – acum sint absolvit de datorie ;
  tot cind am intrat m-am asteptat sa fiu atacat ,dar ce nu stiti doamnelor si domnilor : nu eu voi fi afectat, deja in luna iulie sint in alta zona a lumii , neexpusa la atacuri , indiferent de natura lor ; si nici nu am scos vreun profit.
  de ani de zile Romania a fost protejata tocmai datorita credintei , dar si datorita inspiratiei venite de la Dumnezeu ; fara inspiratia celor care au contracarat anumite fraude , infiltrari , calomnii si multe altele cum credeti ca ar fi acum tara in care traim ? , cumva prin lumea a patra ? ;
  multumesc celor care m-au sustinut , si afirm ca atit timp cit la mansa sectiunii de sud – est a Decagonului se va afla Laurentiu puteti fi linistiti ca aceasta unitate isi va face datoria – cu toate riscurile ;
  in asteptarea blogului am sa mai prezint anumite aspecte , apoi am sa -mi ocup postul desemnat , pina atunci postati doamnelor si domnilor pina nu se pleaca in vacanta . Va urez succes , fara a va ironiza .

 85. Domnul Istrate spunea intr-un mesaj mai vechi ca al 3-lea razboi mondial poate incepe de-abia dupa ce vor fi testate cu succes rachete balistice intercontinentale.

  http://www.gandul.info/international/rusia-a-testat-cu-succes-o-racheta-intercontinentala-topol-9723580

 86. de ce nu ne spune dl Istrate nimic de Italia de ceea ce mai urmeaza….suntem multi romani aici care traim cu frica….asteptam totusi….

 87. Cred ca ne-ati abandonat si nu ne spuneti ,asa-i Admin ?

 88. Va rog sa postati mesajele primite in aceste 3 saptamani .

 89. Admin care mai este nivelul vibratiilor,ce mesaje a mai primit d-nul Istrate?
  Se simte absenta ta,mi-as dori in limita timpului disponibil, evident,sa postezi mai des,asa ca in vremurile bune.Sunt convinsa ca postarile tale intotdeauna bine documentate si la obiect ,lipsesc multora dintre noi.

 90. mesajul de pe 17 mai se confirma acum

 91. de ce nu mai sunt postari si comentarii pe aceasta pagina?

 92. Mai exista un proverb “Dumnezeu ne da dar nu ne baga si in traista” asa ca tineretul ar trebui sa fie mai vigilent sa iasa la vot, nu va lasati in seama bunicilor ca atunci ne meritam soarta, la parlamentare mobilizati-va si votati pentru viitorul vostru.

 93. Domnule ADMIn va rog mai posta-ti ceva mesaje ……..

 94. Supravietuitorul”’bravo omule !! indreapta ti putin privirile spre UK in lunile urmatoare ! thank u ptr postarile tale…

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro