Nov
22
2013

Mesaje din perioada 16 – 21 noiembrie 2013

16.11.2013 Diseară trebuie luate masuri pentru dimineata ca vine … O femeie … cheamă mai multe persoane pentru ajutor la nr … 4 ore …

17.11.2013 Farmaciile suprasolicitate pentru medicamente …

17.11.2013 Telegrame pentru cut…. medicamente …

18.11.2013 Într-un tren de Suceava … ce trece printr-o localitate cu clădiri vopsite în portocaliu închis lucios are loc un eveniment …

18.11.2013 Într-o localitate apare o întreprindere nouă cu două linii de fabricație … Antibiotice noi și o cale spre … SUA.

18.11.2013 Țigan … rege … cu 10 ani mai mic … lume multă … probleme, probleme …

19.11.2013 Hălărești … pe un dâmb se află un tunel în care se produc substanțe active … Lângă tunel e o cărare spre America…

19.11.2013 Apar intenții comuniste … O voce atentioneză:

chiabur = chinuri mari, persecuții politice, securiste, fiscal, cote în produse agricole …. scaparea, americanii…

20.11.2013 Peste case zboară un cetățean …

21.11.2013 La etajul unei clădiri … pe un balcon cu geamuri multe sunt vreo 4 mese, un cetățean aleargă pe aceste mese goale. Apoi intră într-o camera unde mănâncă orez cu pasăre …

22 Comentarii to “Mesaje din perioada 16 – 21 noiembrie 2013”

 1. PT EUGEN,REVIN CU RUGAMINTEA DE A EXPLICA PE CE TE BAZEZI CAND AI FACUT AVERTIZAREA PT SAPTAMANA ASTA,INCEPAND DIN ACEASTA NOAPTE.MULTUMESC

  Admin:
  Poate ca s-a bazat pe ce a spus dl Istrate pe forum, dar daca are alte informatii il rog sa le posteze.

 2. DL ISTRATE MAI DECODIFICA MESAJELE,DACA DA UNDE LE GASIM?

  Admin:
  Deocamdata, nu.

 3. Isaac Asimov a prezis cam tot ce se intampla in viata noastra acum. Desi era 1964, scriitorul si omul de stiinta Isaac Asimov a stiut cum vom trai noi astazi, ce vom avea in casa, ce vom cumpara sau in ce ne vom pregati cafeaua in fiecare dimineata, scrie Buzz Feed.

  1. “Un gand pe care il am este ca oamenii vor continua sa extraga din natura pentru a crea un mediu care sa li se potriveasca mai bine”

  2. “Bucataria va fi alcatuita din obiecte care vor pregati mese gata de servire, vor incalzi apa si o vor transforma in cafea”

  3. “Pranzurile si cinele, cu hrana semipreparata, vor fi depozitate in congelator inainte sa fie gata de preparare”

  4. “Bineinteles, aparatele din 2014 nu vor avea cabluri electrice”

  5. “Va fi pus mult efort in proiectarea vehiculelor cu “creiere-digitale”. Vehiculele pot fi setate pentru ajunge la diferite destinatii si vor fi in stare sa faca asta fara ajutorul oamenilor”

  6. “Accentul va fi pus tot mai mult pe mijloacele de transport care vor avea tot mai putin contact cu solul”

  7. “Din 2014, doar navele fara echipaj uman vor fi lansate pe Marte, desi o expeditie umana va fi in desfasurare si va aparea un model elaborat al unei colonii martiene”

  8. “Pe suprafete mici, trotuare miscatoare (cu trepte pe cealalta parte si o cladire in fata lor) isi vor face aparitia in centrul oraselor”

  9. “In 2014, exista o mare probabilitate ca populatia lumii sa atinga 6.5 miliarde de locuitori, iar populatia Statelor Unite ale Americii sa fie de 350 de milioane de locuitori”

  10. “Sateliti care se sincronizeaza, suspendati in spatiu, vor face posibila conexiunea ta in orice loc pe pamant”

  11. “Comunicarea va deveni vizibila si vei auzi si vedea in acelasi timp persoana pe care o telefonezi”

  12. “De fapt, unul dintre cele mai populare obiecte expuse la Targul Mondial din 2014 va fi un televizor 3D, care arata obiectele la marimea reala, unde pot fi vazute performantele de la balet”

  13. “O parte din produsele General Electric va consta intr-o scoala a viitorului unde un circuit TV inchis si programe pe banda vor ajuta procesul de predare”

  14. “Robotii nu vor mai fi comuni in 2014, dar vor continua sa existe”

  15. “Lumea din 2014 va avea putine locuri de munca rutinizate care pot fi facute chiar mai bine de diferite masinarii decat de orice fiinta umana. Omenirea va deveni astfel o rasa a masinistilor”

  16. “Chiar si asa, omenirea va suferi grav de boala plictiselii”

  17. “Putinii norocosi care vor fi implicati in munca creativa de orice tip vor deveni adevarata elita a omenirii si vor face mai mult decat sa fie o masina”

  18. “Intr-adevar, cea mai sumbra speculatie pe care o pot face despre 2014 este ca, intr-o societate preocupata de obtinerea timpului liber, cel mai glorios cuvant din vocabular va fi ”

  Sursa: stirileprotv.ro

 4. A raspuns la intrebari dl Istrate?

  Admin:
  Doar la cele puse pe forum

 5. Buna seara ,
  Felicit persoana ce semneaza Bubulina . Exact aceste aspecte le stiu din lecturile lui Laurentiu. Si recomand o carte :” O piatra pe cer ” , tot de Isaac Asimov.

 6. Va prezint un pasaj si cu aceasta ocazie reproduc ceea ce va avertizat cineva , acum 2 ani : Realitatea va depasi IMAGINATIA.
  ” – Dar nu puteai determina un om sa piloteze o nava….
  – Da, cind actionam impotriva vointei lui …
  – Acest ofiter ii uraste pe … cu o violenta greu de inteles….El voia sa-i bombardeze. VOIA sa-i DISTRUGA.
  Numai disciplina militara il impiedica sa decoleze imediat.
  Pentru asemenea om ,este suficient cel mai MIC imbold si
  disciplina nu-l mai poate tine in loc . “

 7. De ce am facut acest ” demers ” . Acum un an , cel ce ne-a predat comanda , a facut o asa zisa profetie : ” Intr-un AN veti incheia activitatea … , dar dupa , lipsa ( e vorba despre Decagon si numiti-L cum doriti – structura , unitate , grupare …) acestuia va influenta cumplit evenimentele ulterioare.
  Sint acuzat ca produc psihoza , doar pentru ca am dat o data despre cutremur. Stimabile , unul din cel mai periculos domeniu este cel al predictiei.Poti plati chiar si cu viata. Poti gresi pentru ca vrei sa fie bine sau invers , ca vrei sa fie RAU. N-am dat date pentru a arata ce puternic este , ceea ce deja este istorie . Am urmarit altceva . Dar acum , deja nu-si are sensul sa mai vorbim. E prea tirziu.
  Un singur lucru vreau sa accentez , ” UNITI-VA “, renuntati la ceea ce va impiedica sa va uniti .
  Vin vremuri f.dure si fara prieteni , pe care sa va bazati, nu supravietuiti.
  Anumite semne se vad deja : mai un ofiter , avind acces la nucleare , decodifica comenzile , din plictiseala ; mai se uita , poate nu doar DIN neglijenta , un siloz cu rachete nucleare deschis ; mai apare un atentat , unde dispar oameni cheie din conducerea unui stat … Si as putea continua cu mii de exemple …Dorinta de razbunare CRESTE , la nivel GLOBAL.
  Revin la ideea de baza ” UNITI-VA “.
  Va urez sanatate , tuturor . SI sa fiti cu tricolorul in inima , daca nu-l puteti arbora pe 1 DECEMBRIE .
  S.

 8. Pedophiles want same rights as homosexuals

  http://www.greeleygazette.com/press/?p=11517

 9. d le admin va rog dati mi si mie voie sa accesez forumul

  Admin:
  Il puteti accesa acum.

 10. Cum pot sa-mi desfiintez contul de pe forum ???

  Admin:
  Nu se poate, daca acel cont a postat ceva.

 11. Fabius Maximus,
  nu-mi vine sa cred ce am citit!! asta depaseste orice culme!

 12. revin cu rugamintea pentru ca nu ma pot inregistra..multumesc

  Admin:
  Ce probleme intampinati? Ai urmat pasii crearii unui cont apeland acest link:

 13. Odata ce asasinii au drepturi , se vede bine in Romania , ucizi si cistigi , de ce n-ar avea si pedofilii ? Oribila devine Omenirea .

 14. d-le admin va rog nu pot intra pe forum . Ce sa fac?

  Admin:
  Conform istoricului, am observat ca ati reusit sa intrati pe forum. Mai aveti si alte probleme?

 15. @supravietuitorul,

  am citit intr-o postare mai sus, ca ai ..” mii de exemple “. Eu zic sa dai cateva ,succint, cu date cat mai precise fara ‘ambalaje’ care sa nauceasca cititorul. Deci, fara perdele de fum . Zi-i ,daca ai ceva de zis ,daca nu …NU !

  Daca nu dai detalii / exemple concrete, am sa cred ca citezi din Almanahul SF ‘Anticipatia’..

 16. Neyca nimeni , cu fiecare postare a ta asta dovedesti. Eu am facut invitatia sa faceti predictii , tuturor , dar vad ca repede ocoliti problema. Cit despre interdictie , acest lucru il poate face doar admin. sau domnul Inginer. Asa ca ” prea sfintia ta ” , sa se abtina . Si nu mai trage la masea ca iti scade imunitatea. O sa ai nevoie de ea , curind.
  Dau , totusi un exemplu :
  In Iran exista tehnologia de capyurare a drobelor americane , avind la baza plasma. Nu e S.F. , CI O REALITATE. Cel mai performant avion de spionaj american a fost capturat si prezentat. Tehnologie pusa la punct de profesorul Merkan.
  Pe alta data , your majesty .
  S.

 17. Imediat a fost asasinat adjunctul ministrului industriei , oare de ce ?

 18. @supravietuitorul ,
  Sa o luam metodic.

  – Ce om o da din una in alta ?
  – Ce om (care ar lucra intr-un sistem) ar posta sa zicem , informatii ..clasificate? ( daca ele intr-adevar asta ar fi ) Stiind ca T O T ce se postateaza din anumite zone SUNT MONITORTIZATE iar cei care ar face parte din structuri sunt strict monitorizati ?
  – S-ar putea DA UNDA VERDE ,la postari ..doar daca e necesara…o ‘intoxicatie’ sau o luare in deradere a subiectelor. ( oamenii ies – la ordin- si scriu aberatii ca sa duca in derizoriu subiectul )

  Am mari semne de intrebare ca esti cine te pretinzi.

  Postarile tale nu au cap si nu au coada…

  Cred ca ti-am alocat cam mult timp, scuze daca ti-am demontat toate aberatiile postate. 😀 Incearca-ti talentul in alt domeniu. Pentru cine stie care-s tehnicile de manipulare/intoxicare nu tine, cauta-ti de joaca in alta batatura.:)

 19. Buna seara ,

  Pe acest blog se transmit avertizari , ce pot fi schimbate printr-un efort colectiv .
  Cei ce va asteptati la cutremurul cel mare , va transmit ca nu va fi daca revenim la crestinism, nu cel afisat pe la biserici si manastiri. Nu faceti decit sa hraniti mai marii bisericii , mai mari de mult straini de credinta neamului romanesc.
  Si care va indeamna la post si rugaciuni , dar nu si la ” Munca Inteligenta ” . Nu caut sa aduc vreun prejudiciu imaginii preotilor reali. Oameni ce dovedesc , permanent , ca sint PREOTI .Cum e cazul celui ce a renuntat sa fie BANCHER.
  Pentru cei care vad clar ce se intimpla ( inclusiv , adeverirea unor mesaje ale domnului inginer ) , consultati si site-ul:
  ” Energie din nimic ” . Veti vedea contributia unui roman .
  Succes in realizarea celor propuse si lectura placuta . S.

 20. @Bubulina,

  Impropriu zis ‘preziceri’. Pe Isaac Asimov il poti numi vizionar ca si pe Jules Verne.

  Lumea evolueaza in timp. Are aspiratii … Oamenii de stiinta , cercetatorii, elita, dau viata viselor – daca pot sa zic/scriu asa.

  Bubulina, nu e o prezicere… s-a intamplat asa ,ca un curs firesc in dezvoltarea lumii. E o etapa. Un salt mic …in comparatie cu ce va urma in urmatorii ani.

  Cum de s-a ajuns ca intr-un interval de timp scurt sa se-mplineasca atatea …e o alta poveste….cu fiinte de pe alte planete – care pare-se ne-ar fi dat ceva informatii/tehnologie… ( e doar o ipoteza,nu o lua ca buna/reala…)

 21. Cat o sa fie litrul de ulei de floarea soarelui la anul? Multa sanatate sa va dea Domnul.

 22. ” Dar a fost inspirat ” , Petre Tutea , despre legile lui Newton . Spre cultura stupidului ce se pretinde atoatecunoscator .
  ” In fata unei minti tacute , tot universul se preda . ” , anonim din Decagon – constatari asupra prostiei .

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro