Oct
25
2013

Mesaje din perioada 14 – 18 octombrie 2013

14.10.2013 Apar teritoriile Germaniei și ale Poloniei … O voce anunță: Polonia se teme de rezultatele alegerilor …

14.10.2013 Într-o sală cu multe mese, în fața mesei României e o masă la care vine o nemțoaică … Se propune … vom face … apoi apar străzile din Sibiu .?…

17.10.2013 Apar patru capsule care emană lumină …

18.10.2013 O garnitură de tren de la metrou … oameni grăbiți … $ …

18.10.2013 Apare un avion special în construcție …

18.10.2013 O atenționare pentru iarna ce vine …

26 Comentarii to “Mesaje din perioada 14 – 18 octombrie 2013”

 1. Oare va veni Angela Merkel din nou in Romania?(mesajul din 14.10.2013)
  Va fi o iarna grea?(mesajul din 18.10.2013)

 2. 4 capsule care emana lumina…sa fie ceva cu acceleratorul de particule?
  Avem semne deosebite si in link-ul de mai jos:
  http://jackylarriman.wordpress.com/2013/10/23/despre-semne/

 3. Pentru userul Supravietuitorul/Arutella:
  Aveti mila si nu ne lasati in intuneri si spuneti-ne ce este si pe cine reprezinta DECAGONUL? Are cumva legatura cu inforenergetica?

 4. mesajul din 18.10.anunta cumva MARELE CUTREMUR?

 5. @dragon

  Aprinde lumina, nu sta pe intuneric. 🙂 Ti crezi orice bazaconie postata de diversi si diverse?

  Decagonul e cine vrea el sa fie …:D
  Ce va mai plac SF-urile ! =))))

 6. Buna ziua ,
  se pare ca redevine animat acest blog. ATOATESTIUTORILOR , va las placerea de a face voi prognoze , profetii , predictii. Nu stiu cit de credibili veti fi.
  Si acum sa vedem citeva probleme :
  – la vest avem un stat ce duce o politica antiromaneasca , incurajind miscarile asa zisilor secui ;
  – la est un alt stat , practicind o politica duplicitara , si mai nou fortat de Rusia sa isi achite datoriile ;
  – la sud un stat cu o structura politica tipic balcanica , avind mase saracite si nemultumite ;
  – la sud-est avem o structura N.A.T.O. , ce isi vede doar de propiile interese .

 7. Si atunci , domnule ce nu sti ca S.F. -urile au o baza stiintifica , cum crezi ca va evolua statul roman , aflat in tranzitie de 24 de ani , cu o armata redusa la o capacitate de pacalici , cu o platforma a serviciilor ( cele de informatii )supraincarcata si mute chiar si in momentele critice pentru tara ?

 8. Am vazut ca cineva ura sa traiasca o serie de categorii , dar care nu ne-a pomeni si pe noi , amaritii patrioti , ce n-am cerut nimic acestei tari .
  CITEVA pertinente informatii :
  – contributia Decagon :
  1. Informare a structurilor decizionale ale lumii , ce au in ” raspundere ” valizele cu butoane ale armelor nucleare in anii 1983 , 1999 , 2002 , 2006 ;

  2. Sporirea bugetului de stat cu sume exorbitante ( la un salariu de 300 de $ , lunar ( timp de 26 de ani – 93.600 $), s-au adus la buget , pt. servicii catre popor , peste 1.000.000.0000 $ , doar din munca in particular ;

  3. Prestigiul pastrat al ROMANILOR ( DE EROI APARATORI AI VIETII INDIFERENT UNDE AU FOST PREZENTI ), prin actiuni de lupta cu marile structuri criminale ale lumii ;

  4. Avertizarea locuitorilor din Braila ( mama Romaniei – cum a definit-o Nicolae Iorga ) despre masinatiile infractorilor de origine evreiasca ;

 9. 5. Intirzierea , cu zece ani , a planurilor structurii mondiale , dominata de evrei khazari , de distrugere a natiunilor crestine ;

  6. Informarea taranilor , colaboratori benevoli cu membrii Decagonului , prin distribuirea de carti ,gratuit , din colectia Samizdat ;

  7. Asigurarea fluxului informational , VITAL statului Roman , pentru evitarea unui conflict armat , dupa retragerea Octogonului – gasiti acest aspect in cartile celui care a patruns la Malta , Dan Alexe – colectia OBIECTIV , Craiova .

  8. Asigurarea fluxului financiar si informational pentru perfectionarea armamentului DEFENSIV , armament ce are la baza teoriile lui Nicolae Tesla ;

  9. Marcarea tradatorilor ce au acceptat distrugerea industriei grele romanesti , in noiembrie 1998 , in S.U.A. ;

  10. Refacerea unor legaturi externe , din lumea Araba si din spatiul rusesc ( pe spatiul rusesc am indeplinit ultima misiune pt. tara ) .

  Si ar fi multe de spus .

 10. Pentru toata contributia nu s-a luat din buzunarul locuitorilor din Romania nici un leu.

 11. Pe data de 1.noiembrie 2013 , Decagonul isi inceteaza activitatea . 30 DE ANI au uzat destul resursele de care a dispus , gratie oamenilor lui .
  De aici inainte va trebui sa va comportati democratic, facind presiuni asupra celor pe care i-ati platit , pentru ca si presiunile fac parte din exercitiul DEMOCRATIC .

  UREZ TUTUROR OAMENILOR , DE PE TERRA , SANATATE SI RUGAMINTEA de a reveni la CRESTINISM
  INDIFERENT unde va AFLATI.

  gen ( r ) Rodenko , fost OFITER in cea mai GLORIOASA Armata a Terrei .

 12. mare dreptate aveti si daca citim in cartea d/lui Istrate acolo se spune negru pe alb ca tara noastra va fi atacata simultan din 3 parti si ca vor veni la un moment dat vremuri grele pentru romani.Cu stima Gabi Birta

 13. la fel si parintele arsenie boca dar cewd ca va fi din 4 a patra parte fii Ucraina inafara rusiei bulgariei si ungariei

 14. Duminica la PRO TV la ora 10 in cadrul emisiunii “Dupa 20 de ani” vor vorbi Gheorghe Marmureanu si Raed Arafat despre modalitati de protejare a populatiei in cazul unui cutremur mare, despre “triunghiul vietii” si altele. Celor interesati, vizionare placuta, si daca se poate ulterior, ne-ar prinde bine concluzii, pareri.
  Dumnezeu sa ne fereasca si sa ne protejeze.

 15. Se pare ca dl supravietuitor se intrece cu gluma, sau poate ii place sa sperie un popor sarac si fara putere de a mai privi dincolo de evidentul “cosului zilnic” – puncul 8 (ala cu armament defensiv de inspiratie Tesla) mi-a placut cel mai mult!!!
  Eu tot nu am inteles ce este sau ce a fost Decagonul (si de unde numele asta?) dar sper ca vom afla in “the next season” – pt ca in general subiectele SF au un specific aparte de a renaste din propria cenusa (si asta doar din speranta “consumatorilor de gen” care cred ca le tine de foame si le mai alina suferinta cauzata de probleme REALITATII zilnice).
  Poate vi se pare ca sunt cam acid, dar inainte de a ma judeca va rog sa mai reflectati putin la paralela asta dintre realitatea dura si speranta ca undeva in adancul muntilor un grup de “patrioti decagonici” incearca sa invinga fortele raului cu o tehnologie avangardista (ca parca asa era in Stargate)- ah, iar m-a furat imaginatia!!! Vedeti ce subtire este limita dintre vis si realitate?

  Si inca ceva: nu uitati ca traim in Romania – tara de unde a emigrat demult orice sansa de a fi ” ce am fost candva si mai mult decat atat”.

 16. @ supravietuitorul,

  Ai citit cam multe carti din colectia Obiectiv 🙂 si din Pavel Corut. De fosti securisti care impletesc jumatati de adevar cu jumatati de minciuna sunt satul…:D

  Pe bune, nu ti se pare ca ai cam fabulat sau ca fabulezi ?

 17. Buna ziua ,
  in traducere : sa va fie ziua buna.
  Domnilor critici , armamentul ce ARE LA BAZA teoriile lui Nicolae Tesla a fost utilizat punctual , in 1999. Comandantul care a ordonat utilizarea lui a fost Laurentiu Cremene. Poate fi consultata Cupola Neagra, alias aripa neagra a Masoneriei , cantonate in S.U.A. Intrebati somitatle acestei organizatii ce dureri de cap , la propiu , au avut.
  Criminalul , scrib si tradator de tara Paul Cernescu ( A PARTICIPAT LA ASASINAREA REVOLUTIONARILOR – DUPA 22 DECEMBRIE 1989 ) nu se apucase de scris , cind pe masa de studiu a lui Laurentiu stateau cartile lui Issac Asimov sau ale altui autor ( cartea – ULTIMATUM : Ultimile zile ale unui razboi atomic . )
  Editura Obiectiv v-am indicat-o pt.ca a cumulat o serie de date si informatii utile -( ” Medicina sacra ” a salvat citiva oameni de la moarte sigura – daca s-ar fi operat ) , aducindu-va astfel un cistig de timp , timp care inseamna VIATA.
  Nu se poate ca un colectiv ( mare sau mic ) sa poata apara tara , dar “NU SE STIE IN CINE SE ASCUNDE DUMNEZEU – citat din scrierile lui Constantin Noica ” .
  Daimonii sint oamenii care asigura legatura intre cer si pamint – amanunte gasiti in cartile lui Dragos Argeseanu .

 18. Vad afirmatia speculativa ca imi place sa sperii . Stimate domn , poporul roman nu este asa usor de speriat.A demonstrat-o de atitea ori in istoria glorioasa a lui. Iar a avertiza asupra unor situatii periculoase , produse chiar de catre popor 🙁 lipsa de credinta dovedita – citi au beneficiat de ajutor neconditionat ? ; pasivitatea in perioada lichidarii revolutionarilor reali ( – de asta si isi permit sa ne sfideze tortionarii si jegurile morale , fosti securisti si anchetatori rosii ) nebeneficiari de foloase materiale , pasivitate in perioada dezmembrarii colosilor industriali ; voturi date pt.beneficii de ordin material si functii ; depravarea ce a adus tarii stigmatul de TATA BORDEL .

 19. Si as putea sa mai scriu , dar cred ca este de ajuns.
  Armamentul , sa-l numim de conceptie Tesla are la baza frecventele ultrainalte , pt. incarcarea capacitoarelor de forta si apoi din acestea , printr-o simpla dirijare a fluxului energetic se poate trage in orice tinta identificata , de pe Glob. Nu cereti amanunte suplimentare ca nu dau. Va spun ca acest armament s-a utilizat. Cu efecte benefice pt. toata zona Balcanilor , in primul rind .

 20. Rectific , e vorba de stigmatul de tara bordel .

 21. Am sa revin , astazi , dar momentan trebuie sa intrerup pt. a aduce fonduri suplimentare , din exterior.
  Cu scuzele de rigoare , ma retrag.

 22. As vrea sa il intreb pe cel ce a postat sub numele de Dan ,acele informatii cum ca la sfarsitul saptamanii care abia a trecut ar fi un cutremur de 7,5-7,8 ,cum se face ca inca suntem vii ?De unde scoateti oameni buni atatea ,,informatii ,,de inspaimantati lumea degeaba?V-as ruga ,inainte de a scrie ceva …sa ganditi!

 23. Buna ziua ,
  domnule Giumbusluc , o sa va raspund eu , simplu si la obiect : Nimic nu este batut in cuie . Orice informatie verificata poate fi data peste cap de o informatie mai recenta.
  Dau ca exemplu data de 28 .10. 2013 . Am prognozat un cutremur , dar apoi s-a dedus ca era vorba despre altceva , INSTALAREA RADARELOR la Deveselu , care nu este benefica Romaniei. Acest aspect a generat o vibratie inalta si , neavind acces la planificarea de amplasare , a rezultat ca ar fi un cutremur. Dumneavoastra ce ati prefera , sa fiti prins intre ruine sau sa ma injurati ca v-am scos afara , si sa fiti in viata ?
  Pt. cei care cred propaganda oficiala ca radarele sint pt.detectarea rachetelor iraniene le dau o veste : Turcia , tara membra N.A.T.O. are statii radar chiar linga Iran si statii de ascultare ale N.S.A. .
  Si atunci , tinind cont de pragmatismul american pt. ce alte radare ? Nu cumva sint spre Rusia ? De altfel reactia Rusiei s-a vazut , rapid. Doua bombardiere , tip Suhoi , au ajuns in Nicaragua.
  Asa ca domnilor , inca mai gindim , dar nu sintem Dumnezeu pe Pamint , sa vedem perfect.
  Cu tot respectul , incercati sa intelegeti ca nu ne jucam , ci muncim , voluntar , sa avertizam.

 24. De aceea se spune ca esti incadrat la ” Cooperativa , munca in zadar ” .

 25. Domnule draga ,e clar ca sunteti un supravietuitor!:)
  Multumesc pentru raspuns…

 26. … asa ceva mari rar…

  Supravietutorul o da cu NATO , NSA , Rusii , Deveselu,Tesla ,Cupola, flux energetic, Decagon, …. hmmmm

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro