Mar
18
2012

Mesaje din perioada 8 – 17 martie

08.03.2012 Vad la distanta o punte alba peste o prapastie. O voce anunta: E puntea peste timpuri care face legatura intre timpul care a trecut si timpul care vine. Dupa un anumit timp mesajul se repeta.

08.03.2012 Vad pe bulevardele din centrul Bucurestilui multi englezi cu sacosele cu mancare pentru romani. Vreau sa cumpar si eu dar nu am bani …

10.03.2012 Ma aflu intr-o sala mare plina cu oameni la mese. Ma duc la un ghiseu sa completez un bilet la loto, dar un cetatean le ia pe toate si in locul lor pune doua hartii de 50 Ron. El are in mana o batista alba. Plec dupa biletele de loto … in cele din urma ajung la un stativ unde deasupra vad un cos. Ma urc pe un scaun sa iau un bilet loto, dar surpriza .. E plin cu martisoare …

11.03.2012 Citesc doua ziare cu pagini mari care prezinta niste evenimente negre …

13.03.2012 Ma aflu la marginea unui loc viran unde vin vreo 4 cetateni care discuta despre … de aici ma duc in dreapta unde sunt 2 grupuri de tinere. Ma opresc la grupul care vorbesc maghiara si striga:  Statutul minioritatilor …. in stanga un tanar care spune … Nu sunt de acord …

13.03.2012 Vad acoperise de case luate de o tornada … dar apar blocuri cu 4 etaje. In acest moment o voce spune: nr 7118 dar si numarul 7 [8] 118. Acum un cetatean imi pune in fata foarte multe formulare ca le completez … apare si 7118 …

17.03.2012 Vad o coloana lunga de tiruri din SUA cum vin la noi cu produse alimentare care sunt descarcate la depozite de unde sunt distribuite populatiei … dupa un eveniment deosebit …

17.03.2012 Apar banci cu capital american … Dolari SUA..

Interpretari :

Mesajele din 5 si 10 martie 2012 privind loto s-au concretizat pe 15 martie cu tunul grecesc dat societatii Loto.

Mesajele din 6 si 8 martie se vor concretiza in februarie 2013?

19 Comentarii to “Mesaje din perioada 8 – 17 martie”

 1. Care este mesajul din 8 martie ca aici sunt prezentate doar mesajele de pana in 6 martie si apoi din 10 martie?
  Se poate face un mic update cu acest mesaj daca acesta exista?

 2. Buna seara.
  Eu nu vad mesajul din 8 martie.
  Unde il gasesc?

 3. probabil ca mesajul care se va concretiza in feb 2013 se refera la asteroidul care va trece mult mai aproape de pamant decat sunt satelitii 😕

 4. http://www.realitatea.net/vulcanul-etna-a-erupt-fumul-a-acoperit-cerul-siciliei-video_924314.html

 5. Admin,unde este publicat mesajul din 8 martie?O saptamina frumoasa,tuturor!Cu stima.

 6. Ceva frumos !!! – Machu Picchu

  http://www.airpano.ru/files/Machu-Picchu-Peru/start_e.html

  Mai multe panorame gasiti aici:

  http://www.airpano.com/List-Aerial-Panoramas.php

 7. Am avut impresia ca mesajul anterior cuprindea mesajele din 8 martie. Am updatat ultimul post cu mesajele lipsa.
  Va multumesc pentru atentionare.
  O zi buna tuturor

 8. Multumim pentru ultimele mesaje Admin!
  Am totusi o intrebare: de ce credeti ca mesajele din 6 si 8 martie se vor concretiza in februarie 2013? Sa inteleg ca 21 decembrie 2012 iese din calcul (sfarsitul calendarului maya), sau in februarie 2013 se vor resimti efectele evenimentelor naturale de la sfarsitul anului 2012?

 9. De ce nu pot intra pe forum????? M-am inregistrat de N ori??

  Admin:
  Care este eroarea pe care o primiti cand vreti sa va logati?

 10. Admin iti multumim pentru mesajul din 8 martie.Multumim Fabius Maximus.O zi frumoasa,tuturor!Cu stima.

 11. Buna intrebare Claudiu!!! Un raspuns la ea, ar fi binevenit! Multumesc pentru tot efortul de a ne informa, admin!

 12. Buna seara , incercam sa vedem si reactia Ucrainei , ceva concret va putem spune – canalul Bastroe are si scop militar . Am sa incerc sa spun mai multe , daca aflu . Cu simpatie , S.

 13. daca poti afla mai multe si despre ukraina deja cu bulgaria daca stii au zis ca avem un diferendum teritorial de 17 km ,
  deci cam treburile sunt clare. astept informatii noi daca ai supravietuitorule mersi

 14. Am promis ca se vor da cit mai multe informatii , scopul este informarea pentru a salva , nu pentru alte scopuri . Nu-mi mai multumiti , imi fac datoria . In caz de razboi , eu nu voi fi prezent in tara , am alta misiune trasata . De aceea caut sa transmit cit mai multe . Din experienta personala , dar si din ceea ce imi parvine din teren . Eu va multumesc , pentru sustinere . Sa fiti iubiti .S.

 15. DECLARATIA lui Putin , la instalarea scutului ANTIRACHETA :
  – Riposta noastra va fi asimetrica , dar extrem de EFICIENTA .

 16. Buna dimineata ,
  ” De ce romanii nostri nu au cea mai mica doza de orgoliu national in aceste clipe intr-adevar grele ?” – Carol al II -lea ….
  Un ” de ce ” adresat elitei , pentru ca , cei fara drept de decizie au dovedit ca au si mandrie si dragoste de tara , pe potriva oricarei natiuni .
  Armata a primit ordin sa se retraga in 4 zile de la granitele legitime pina la noua granita , fara sa riposteze provocarilor si a indurat un CALVAR ce l-ar fi facut pe orice om obisnuit sa-si piarda mintile , vazind ce se intimpla cu taranii romani care incercau sa se refugieze si suferind umilinte de nedescris din partea detasamentelor de cercetare – diversiune ale ocupantului , care nu si-a respectat , bineinteles , angajamentele . S-a retras fara sa riposteze pina la linia de demarcatie … si mult dupa aceea , fiindca ocupantul a continuat inaintarea , sfidind orice norma de drept international .
  In aceste conditii , cind , incapabila sa-si asume raspunderea fata de rolul de factor de decizie , elita conducatoare a capotat , s-au RIDICAT militari si oameni simpli care si-au AMANETAT propia viata pentru a rascumpara libertatea si ONOAREA unui neam , dindu-si singuri ORDINUL de rezistenta armata . Unul dintre acestia , despre care noi am mai vorbit cindva , a fost maiorul Valeriu Carp , comandantul Batalionului 2 din Regimentul 16 infanterie al Diviziei 7 general Stavrat care apara granita de nord a tarii . Mutat disciplinar pentru ca nu era inghitit de sefii mediocri care il considerau prea inteligent , prea bine pregatit , prea independent si imposibil de controlat – adica de manipulat – la comanda Batalionului , a asigurat ARIERGARDA , comandind ultima unitate care a parasit teritoriul Romaniei de nord cedate .
  Vazind ca ocupantul depaseste frontiera , ca se indreapta in mars fortat spre Putna , urmarind deci sa puna mina pe mormintul SACRU al lui Stefan cel Mare si Sfint , el si-a ingropat batalionul in pamint , decretind : ” DIN ORDINUL MEU SI PE A MEA RASPUNDERE DESCHIDETI FOCUL ” . Ocupantul a fost oprit . Granita de nord a tarii se afla si astazi pe Aliniamentul Carp iar eroul , spre linistea lui , a AVUT sansa sa cada in lupta in iunie 1944 la Pascani , altfel ar fi sfirsit , asemenea altor mii de eroi romani , in fata plutoanelor de executie sau batjocorit in inchisorile comuniste si in lagarele sovietice .
  Extras din cartea Batalia pentru Romania – 2002 – col ( r)Mircea Dogaru

 17. Tot ce se petrece in viata unui popor lasa urme . Nu numai in paginile istoricilor , scrise pe baza altor lucruri scrise si potrivite , pe baza altor lucruri potrivite , ci si aiurea . Mai ales aiurea . Si anume in sufletele chiar ale celor care au lucrat si au patimit , care au trecut prin betia triumfurilor si prin smerenia infringerilor , care au primit astfel intipariri ce nu se pot sterge . Si aceste intipariri se transmit prin povestiri induiosate si mandre urmasilor . Mai mult decit atit : pe cind paginile istoricilor se fac mai sterse , de la a treia , de la a patra generatie ele nemaifiind decit un material de studiu oarecare , aceste urme VII ajung tot mai PUTERNICE , adancindu-se tot mai mult cu cat amintirile trecutului pot fi mai necesare pentru NEVOILE PREZENTULUI “.
  Nicolae Iorga

 18. @supravietuitorul:

  Frumoase mesaje !

  Si mie mi-a fost clar (la timpul acela) ce inseamna un raspuns asimetric si eficient al rusilor, am comentat aceasta stire in familie si la servici.

 19. nu mai sunt noutati? nu mai sunt comentarii? ce se intampla?

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro