Mar
07
2014

Mesaje din perioada 1 -3 martie 2014

01.03.2014 Până acum s-au înfipt în fața pentru alegeri numai afaceriști. Oamenii cinstiți au stat deoparte. Acum a sosit timpul oamenilor cinstiți să …

01.03.2014
Apar mulți străini proprietari de terenuri agricole, iar autohtonii pălmași.

01.03.2014
PSD – Nu …

02.03.2014 Cetățean sechestrat …

03.03.2014 Ucraina, un dispozitiv electronic teleghidat intră pe teritoriul Ucrainei … urmarește un șef …

25 Comentarii to “Mesaje din perioada 1 -3 martie 2014”

 1. Primul mesaj de pe 01.03.2014 nu cred ca e de actualitate. Poate dupa …

 2. Gupta Swami

  „In viitor va incepe un infiorator razboi mondial – cel de-al treilea si ultimul – ce va fi declansat si intretinut de fortele oculte satanice ce conduc la ora actuala omenirea. Romania va participa la acest razboi inca inainte de extinderea si transformarea lui intr-un razboi de anvergura mondiala, din cauza politicii naroade a conducatorilor ei (sunt semnificative, in aceasta directie, nenumaratele stiri care deja au aparut si continua sa apara pe ici, pe colo in presa din Romania si care anticipeaza acest razboi: «Romania se pregateste de razboi», «Presedintele Basescu este loial si aservit politicii Israelului!», «Va fi, oare, tarata Romania in razboiul altora fara stirea poporului?»). Datorita declansarii celui de-Al Treilea Razboi Mondial, tinerii din aceasta tara (romani) vor muri in numar mare, pe capete, in unele tari straine in locul unor straini, razboindu-se pentru o cauza ce este complet straina de interesele romanilor. Presedintele Romaniei (Basescu) va fi ucis pana la urma intr-un atentat ce va fi pus la cale de opozantii lui dintr-unul dintre partidele de guvernamant. La scurt timp dupa moartea sa, fariseismul criminalilor ce se vor afla la conducerea Romaniei va declansa tulburari sociale fara precedent ce se vor propaga asemenea unui bulgare de zapada ce se rostogoleste vertiginos, declansand o imensa avalansa pe panta nenorocirilor romanesti.”

 3. Sper ca primul mesaj sa se materializeze in viitorul apropriat.

 4. Despre separarea Ukrainei…este scris in cartea d-lui IOAN ISTRATE…Dar si despre invazia ruso-islamica…in EUROPA…!

 5. Buna ziua ,
  astazi , pe Antena 3 , ora 21 , emisiune despre ” cit pamint mai au romanii ? “.

 6. Mesajul din 03.03 imi aminteste de cazul lui Dudaev! Oare cine va fi vizat acum?

 7. Bubulina,
  de ce oare s-ar mai incerca indepartarea presedintelui intr-un asemenea mod, acum, cind mai sint doar 8 luni pina la sfirsitul mandatului prezidential ???

 8. Gupta Swami ne spune si urmatoarele „Ceea ce mi-a purtat pasii spre binecuvintatul pamant al Bucovinei e faptul ca, intr-un viitor nu prea indepartat, de aici va porni la intalnirea cu destinul sau cea mai puternica personalitate politica pe care o va cunoaste poate mileniul care a inceput. Un conducator care nu va mai fi ceea ce este. Am venit sa ma familiarizez cu aceste sfinte locuri, de unde va porni Mantuitorul omenirii viitoare… Din Bucovina se va ridica un om bun si credincios, tare ca o stanca. O mana de fier, un om intelept si drept, de nimeni cunoscut asa pana la acea data. El va opri prabusirea natiunii romane si tot el o va inalta in fruntea statelor de pe glob. Romania va ajunge in scurt timp la cea mai mare extindere teritoriala din intreaga sa existenta si la cea mai mare inflorire economica”
  http://amira-paranormal.blogspot.ro/2010/05/profetii-despre-romania-i.html
  Ne vorbeste despre Domnul Jacky Larriman, Ale carui date le gasim pe site-ul
  http://jackylarriman.wordpress.com/descoperirea-secretului-de-la-fatima-pentru-papa-benedict-xvi-lea/
  Amin

 9. Traian, in profetie se spune: ” de nimeni cunoscut asa pina la acea data “.
  Acea persoana isi va dezvalui intreaga personalitate doar intr-un anumit moment si in anumite circumstante. Probabil ca acum nu a iesit in evidenta cu ceva, de aceea nu poate fi recunoscut. E doar un om obisnuit …

 10. @ Bubulina,

  Ai terminat cu Nostradamus , cu baba Vanga, cu mayasii, cu aztecii …cu mama omida, termita si alte ghicitori in zatul de cafea, bob de orez, stele (verzi) …si-acum l-ai dezgropat pe Gupta Swami ?

  Nu stiu cum sa-ti zic, da’ excroci au fost multi de-alungul timpului, ca prostime pe planeta care sa le creada toate aiurelile/aberatiile se gaseste din plin. 🙂

  Inainte de toate , intereseaza-te daca precicaciosii astia au suferit de ceva boli cu capu’….

  Lac sa fie ca broaste …

  ps1: Prezicerea aia cu TB. a fost facuta (preluata?) si de I.Istrate in carte.

  ps2: Vezi cand a prezis Gupta Swami si cand a aparut pe scena TB . De unde-i stia numele ? :)) Sau e o interpretare a ta , proprie ?

  ps3: daca mai ai si alte articole cu prezicaciosi ‘renumiti’ muta-le in recycle bin. 🙂

  S-a umplut planeta de vizionari,prezicatori,omizi, ghicitori in ce-au mai gasit ei prin casa ( orez,carti de joc,zat,tarot …) De unu’ care sa-ti ghiceasca numerele la loto ori in lozurile in plic nu dai si tu …:))))

 11. Buna ziua .
  S-a obtinut o saptamina de liniste , dar ce reactii vor avea rusii ? Cred ca se adevereste un alt mesaj al domnului Istrate . O zi buna , natiune.

 12. http://www.romaniatv.net/dalai-lama-discurs-socant-ne-vor-vizita-extraterestri-va-fi-infricosator_118116.html#sthash.RGUkiCYy.uxfs

 13. http://www.realitatea.net/flota-de-ozn-uri-ce-se-indreapta-spre-terra-filmata-de-pe-sta-ia-spa-iala-interna-ionala_1399873.html

 14. bubulina,
  cred ca trimiterea catre Gupta Swami, ar putea fi o referire catre istoria cu/lui Ceausescu… Cu domnul Base situatia difera… are in istoricul sau multe …. afaceri cu fier vechi, dosare pe rol in conservare …

  are la activ 2 scaune de presedinte… si sub scaunul lui nu a ramas mare lucru. Nu a construit nimic in afara averii personale, si un europarlamentar dislexic

 15. Buna ziua ,
  Rusia s-a exprimat , voalat ca va furniza Iranului armamament nuclear , daca presiunile economicevor fi inacceptabile . Islamul a fost un partener fidel al URSS , exceptie fiind Arabia Saudita , Pakistanul , pe celelalte ce sint nesimnificative d.p.d.v. MILITAR , nu le pomenesc.
  Dumnezeu sa apere Romania , in special si civilizatia umana de la autodistrugere .
  Ieri , idiotul util -Base , a recunoscut ca Romania are probleme REALE de securitate si ca este expusa la un atac militar al RUSIEI .
  Pe site-ul Romaniei libere a aparut un articol , intitulat : Destramarea Romaniei , veti vedea de ce vom pierde teritorii.
  Ungaria , ” sprijinita ” cu un imprumut substantial , de catre Rusia . Poate fi utilizat , acest ajutor , pentru inarmarea Ungariei ?

 16. Terra, oraşul THOR, anul 4011…şi a început „excursia”…

  Pamântul era împărţit în oraşe ” bune” şi în oraşe „rele”. Oraşele bune erau mai multe decât cele rele. De fapt, cele rele erau câteva. Cele bune luptau pentru salvarea „ecosistemului planetar”. De fapt, pamântenii erau foarte puţini. Aproximativ 10% din populaţia actuală – aceeaşi călăuză răspundea aproape instantaneu gândurilor mele. Mare parte din continentele existente astazi nu mai erau. Nici păduri, nici animale…Terra nu mai era planeta albastră, era cenuşiu-maronie cu regiuni verzi şi albastre, dar foarte puţine. Oraşele erau închise, semănau cu nişte cetăţi semisferice şi nu comunicau între ele…adică nu existau căi ferate, aeroporturi, etc.
  Oamenii…
  Ei bine, absolut toţi oamenii unui oraş locuiau în aceeaşi casă! O casă uriaşă care adăpostea toate nevoile acelei societăţi- educaţionale, distractive, etc
  Erau toţi îmbrăcaţi ciudat. Adică, purtau un fel de costum din piele, asemănătoare dermului uman dar cumva metalic. Era un fel de haină buletin-detector. Adică îţi trăda orice stare. Dacă erai furios se colora în roz, dacă erai flămând, în verde-albăstrui, etc. Oamenii nu mai minţeau, nu mai pozau în ceea ce nu erau pentru că nu mai aveau cum. Călăuza a avut bunăvoinţa să-mi arate un urmaş de-al meu. Sentimentul a fost unic. Eram emoţionată şi copleşită de iubire; îl simteam pe acest om al viitorului „din sângele meu”; îmi aparţinea cumva – era un bărbat cu o vărstă nedefinită, răspândea bunătate, un fel de preot -învăţat care lupta pentru salvarea „ecosistemului” planetar. Cuvântul luptă avea un alt înţeles pentru omenire în anul 4011. „Lupta” consta în strategii de convingere şi atragere a oamenilor din oraşele rele către cele bune. Atâta tot. Asta era lupta, nimic altceva.

 17. cite evenimente sint si aici e liniste
  ce se intinpla cu ucraina si romania stie cineva ?

 18. http://turism.bzi.ro/arheologii-au-facut-o-descoperire-uriasa-in-egipt-19669?utm_source=RTV&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

 19. Punctul 1 induce ideea ca afaceristii ar fi in alta tabara decat cea a oamenilor cinstiti adica in cea a necinstitilor.
  Parintele Arsenie Papacioc spunea: Bogatia nu e un pacat. Si continua: Si nici saracia o virtute. Exista oameni de afaceri cinstiti si necinstiti. Exista saraci cinstiti si necinstiti.
  Nu vom iesi niciodata la liman ca tara si ca popor daca se induce ideea ca a avea bani e un lucru rau ca nu poti fi si cinstit si afacerist. Adevarul e ca daca ai trait multi ani in comunism nu poti concepe ca oamenii pot castiga bani multi si cinstit.

 20. Va salut cu mult respect domnule Istrate.
  Sunteti cel mai mare si mi ati salvat viata de multe ori cu prezicerile d-voastra. Posed o pensiune Roua Muntilor la Moroeni. Daca doriti sa veniti sa va recreati oricand va astept cu cea mai mare placere si respect . Va urez multa sanatate si putere de munca.

 21. Buna ziua , romani .
  Ma adresez unei exceptii , strain de romanism .
  Citeste Biblia , pretins cititor in stele . vad ca n-ai loc de cei care mai incearca sa mai faca ceva . Tu esti mai destept ? Ma mir ca intra unul ca tine care nu are nimic concret . Doar circoteca , si ofense .
  [ Cititorule], cauta-ti in alta parte auditoriul . Ne-ai plictisit destul .

  Acum vin trei ENORME OZN -URI , SPRE Terra. Oare de ce ?
  Tot respectul pentru Bubulina . Se pare ca doamnele Romaniei inteleg mai bine anumite aspecte ale vietii .
  Pentru a vedea si alte aspecte ale asa zisei Apocalipsei , consultati SITE Military Army .
  Si ca ultima stire :
  In China sint impuscati , inclusiv pina la al 4 – lea grad de rudenie , cei care sint dovediti ca au creat prejudicii statului . Si atunci , de ce ne intrebam ,oare , de ce n-ar trebui eliminat brutal unul care a creat prejudicii inimaginabile statului Roman , inca de la prima functie detinuta in aparatul de stat ? Acum 24 de ani .
  Unde este China , economic vorbind si ce a ramas din Romania ? Inclusiv ca prestigiu .

 22. Un sfat primit de la unul din Dragonii Asiei :
  – Inainte de a intra in lupta , OMORITI TRADATORII .
  E ceea ce a facut Stefan cel Mare , SISTEMATIC ( a RETEZAT capatinile a 60 de mari boieri ) .

 23. Cind este vorba de NEAM , nu trebuie precupetit nici un EFORT .

 24. Cititor in stele, ce nume predestinat!
  Nu te obliga nimeni sa citesti, schimba postul!!

 25. @ thor,

  1) imi cer scuze ca nu-s un fanatic religios sau sectant,care sa bata campii pe aici.

  2) informatia aia cu cele 3 OZN-uri e veche.De cand s-a publicat si pana acum nu a mai aparut nimic. NU ORICE TEXT gasit pe net / bloguri de tip wordpress sau blogspot , E INFORMATIE.

  Sunt repostari la a N-a mana , postari de proasta calitate, multi nefiltrand prin mintea lor nimic.Preiau ‘gunoaiele’ ca stiri. Sunt destui cititori de maculatura, manelizati in gandire.

  @bubulina

  A comenta e una a face SPAM e alta…

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro