Mar
05
2011

Mesaje din martie 2011

01.03.2011 Boss-ii …. din armata …

03.03.2011 Aud: Ajutor polonez pentru un conducator … cu probleme.

03.03.2011 Un avion care va pleca din Bucuresti spre Egipt va avea probleme si va face o escala fortata …

40 Comentarii to “Mesaje din martie 2011”

 1. Nu cred ca e vorba de moartea dn Teodorei Trandafir,chiar daca ar fi asa fereasca D-zeu,sa traiasca pt fetita ei,nu sa-r inchide scolile pt imormintare …Foarte ciudat ,doamna Teo T cind a fost intrebata cum vor traii oamenii cu salariile si pensiile taiate a spus ca nu vor muri de foame ,cu o piine pusa in congelator si mincind cite o firmitura in fiecare zi vor rezista,deci e de recomandat sa nu te joci cu vorbele D-zeu are legile lui de care noi habar n-avem…

 2. O intrebare tehnica …. 🙂 …..
  Punctele din mesaj (gen: boss-ii….din armata…) sunt generate de faptul ca mesajul e primit de dl Istrate incomplet/codificat sau se omit anumite detalii/cuvinte? Apreciez misiunea Dvs insa exista posibilitatea ca anumite mesaje sa fie intentionat periate?

  Admin:
  Se omit voit unele pasaje, deoarece “ar deranja” pe unii.
  Stiti foarte bine zicala aceea : Adevarul supara. Minciuna e acceptata
  si proverbul:
  cine spune un adevar, trebuie sa aiba un cal foarte bun, ca sa poata fugi imediat, cat mai departe…

 3. Cind se va intimpla “ciocnirea”??

  Multi spun ca e destul de dificil de prezis, avind in vedere ca Centura are oscilatii neregulate.
  Surse care au aflat prin “channeling” spun ca extraterestrii din Pleiade afirma ca Sistemul solar a intrat in Centura pentru o saptamina in 1987, putin mai mult timp in anul urmator, dar ca din 1998 , Soarele a intrat deja in plin. Se afirma ca Terra nu va intra decit in 2012.
  In ce consta Centura Fotonica? Care vor fi efectele ei asupra vietii pe Terra? De fapt care este scopul intrarii in ea, daca exista vreunul?
  Radioul afima ca este un fenomen electromagnetic, acelasi cu fotonul, care este o particula de lumina a unei radiatii electromagnetice.
  Centura Fotonica este o imensa regiune din spatiu, care radiaza o intensa radiatie electromegnetica, atit in spectrul vizibil cit si in cel al luminii invizibile de inalta frecventa, chiar incluzind spectrul razelor X.
  Mass Media deja a atras atentia despre masiva crestere a intensitatii radiatiei periculoase care intra prin gaurile din stratul de ozon, in anumite regiuni ale planetei.
  O data cu intrarea Sistemului solar in Centura sunt de asteptat efecte temporare spectaculoase. Terra inconjoara Soarele pe orbita sa, deci este sau in fata sau in spatele Soarelui , daca ne gindim la intrarea lineara in Centura. In consecinta, ori Soarele , ori Terra va intra prima data. Este imposibil de prezis exact care, din moment ce, Centura se dilata si se contracta pe rind.
  Daca Soarele va intilni primul Centura, a fost comunicat prin “channeling” ca vor urma 3-5 zile de intuneric total, si vor cadea toate sursele de curent electric.
  Daca Terra va intra prima, nu va fi intuneric.
  Din surse extrateresre ni se comunica faptul ca o data cu intrarea planetei in Centura, vom experimenta un imediat soc electric, cam o zecime de secunda, dar nu periculos. Alte surse spun ca in jurul Terrei va exista o intensa activitate fotonica, apoi o comprimare si o expansiune brusca a atmosferei. Daca se va adeveri, atunci multa vreme, cerul va deveni plin de lumina intensa, care ii poate duce la orbire pe cei neprotejati. Acesta lumina este asteptata sa apara in ultimele 3 zile.
  O alta caracteristica spectaculoasa va fi efectul activitatii intense a fotonilor asupra materiei. Va exista o inalta excitatie a atomilor cauzind fluorescenta tuturor corpurilor.
  Ca rezultat major, nu va mai exista noapte timp de 2.000 de ani.
  Norul fotonic are o mare densitate de electroni si pozitroni ( antielectroni).
  In fizica, atunci cind o particula si antiparticula sa intra in coliziune, sunt amindoua anihilate, cu o imensa degajare de energie radianta-fotoni.
  Prezenta acestor pozitroni liberi va interfera cu electricitatea terestra formata din electroni, ceea ce va duce la soc electric.
  Oricum energia fotonica, ca rezultanta a coliziunii dintre electroni si pozitroni, va deveni o majora sursa de energie libera si nepoluanta.
  Intilnirea cu Centura Fotonica este intentionata a fi o mare experienta pozitiva, dar numai Omul cu suficienta disciplina pusa in slujba ameliorarii si elevarii propriei constiinte , isi va da seama ca anticipata “Epoca de Aur” , se manifesta deja.
  Centura poate fi impartita in 3 zone:
  1. Intrarea in Zona Nula, in care vom sta 5-6 zile, si care va include 72 de ore de intuneric total.
  2. Intrarea in Partea principala, cu lumina 24 de ore pe zi, incontinuu, timp de 2.000 de ani.
  3. Iesirea din Centura, prin Zona Nula , inca 5-6 zile.

  Constelatia Pleiadelor este compusa din variate sisteme solare.SoareleCentral al Constelatiei este numit Alcyone, si sistemele sale solare sunt :Merope, Atlas, Maya, Electra, Coele, Taggeta, si al nostru, numit Ors. Sistemul nostru este cel mai indepartat si se roteste in jurul lui Alcyone in 25.920 de ani.

  Conform profetiilor Maya, in 22 Decembrie 2012, noi vom intra definitiv in cimpul radiant al Centurii.
  In urmatorii 10 ani , planeta Terra si vecinii sai , isi vor ajusta structurile moleculare. Astfel, toate moleculele si atomii tuturor corpurilor cunoscute , vor fi excitate-lucru care va crea un tip de lumina constant si nou-o lumina non-calda, o lumina fara temperatura, care nu va produce umbre.
  In caz ca Terra va intra prima, se va produce un fenomen similar unui foc planetar, intreaga materie va deveni luminoasa., dar fara ardere propriu-zisa.
  Prin intrarea in Centura, Terra isi va reduce rotatia, ca urmare a reducerii rotatiei solare, temperatura va scadea si cimpuri de gheata se vor intinde pina la 40 de grade latitudine in ambele emisfere.Vor fi locuibile numai zonele din jurul Ecuatorului, chiar daca el nu va mai fi cel din ziua de azi, datorita schimbarii Axei Polilor. Dar gheata nu va rezista mult din cauza lipsei de ploaie, si curind va incepe radiatia constanta care, bombardind Terra va topi gheata. Apele vor creste cu 900 de metri. Cind se vor retrage vom avea un “Cer nou si un Pamint nou”.
  Iminentul cataclism va marca inceputul unui nou ciclu, un ciclu al Luminii, al Pacii, al Justitiei

 4. Oare vrea basescu sa faca o vizita in Egipt?

 5. http://www.sott.net/articles/show/22…fy-explanation, ce credeti este numai o reflexie a soarelui, ca a celor trei cruci, sau este un al doilea soare, Nibiru sau altceva?, poate sa-mi raspunda cineva?
  Aryana Havah: Din punctul meu de vedere NASA a pus la cale o mare manipulare. Ce simt eu si am primit confirmari. Ei au vrut sa vada cum reactionam noi de fapt la nivel de omenire stiind ca urmeaza sa dea un comunicat bomba care nu a spus absolut nimic. Toata lumea a inceput sa spuna de bombardamente solare, furtuna solara. Ei nu au spus nimic dar au facut un fel de test la nivel de masa. Din cate stiu NASA in 1985 a dat un comunicat, unul singur, in care au spus ca au descoperit o planeta care are o miscare eliptica egal planeta Nubiru. in traducere la un anumit moment se va apropia de Terra si exista posibilitatea sa interactioneze cu campul magnetic al Terrei si al diverselor planete inclusiv soare. Informatia nu s-a mai repetat si de atunci planeta nu mai exista. Ca si cum nimic n-a fost si n-a existat. Pe de alta parte astronomul suedez independent Z. Sitchin a descoperit planeta Nubiru, astronom si in timp ce se ducea sa prezinte materialul spre televiziune a avut brusc un accident de masina. Din datele pe care le detin acea planeta exista, are intr-adevar o miscare eliptica, intra din cand in cand in sistemul nostru solar. Nu intrarea in sistemul solar perturba campul electromagnetic ci iesirea. in acest moment se intampla diverse fenomene inclusiv cea schimbare a polilor magnetici.
  Ce mi s-a spus mie si asta este chiar o informatie in premiera, in momentul in care in dreptul soarelui in timpul zilei vom vedea o alta planeta mult mai mica stralucitoare la o distanta oarecare de soare avem 7,3 saptamani pana se schimba polii magnetici.
  ASTA SA FIE?

 6. Am publicat un mic mesaj pe off topic. V-am spus mai demult ca voi reveni cu mesaje importante!
  Sa aveti grija de voi, ca incepe Sfantul si Marele Post al Pastelui. Dumnezeu sa binecuvanteze Romania. Amin.
  Florin – Craiova

 7. admin sa stii un lucru: CEL CE MERGE PE CALEA ADEVARULUI ESTE APARAT DE DUMNEZEU. ASTA SE INTELEGE PRIN VERTICALITATE FARA COMPROMIS. INTOTDEAUNA ADEVARUL A DERANJAT PE CINEVA, DAR CEI CARE AU AVUT PUTEREA DE A-L PREZENTA SI SUSTINE AU FACUT UN MARE PAS CATRE MANTUIRE…
  PAREREA MEA PERSONALA… ATUNCI CAND AI PUTEREA SA SPUI ADEVARUL INTELEGI CA NU-TI MAI ESTE TEAMA SI IN ACELASI TIMP STII CA URMEAZA TESTE PE CARE LE VEI TRECE CU BINE.
  NUMAI GANDURI BUNE LA ADRESA D-nului Istrate si a TUTUTROR BATRANILOR ACESTUI NEAM!

 8. pentru Y3Kcode:

  tu, sau cine a spus toata polologhia ta de pe off-topic, are un bla-bla-bla iesit din comun. a spune mult si nimic. toate sunt banalitati cu care nu ai ce incepe. e la fel ca propaganda comunista, pare de bun-simt, dar nu te face mai destept si mai stiutor. sunt dezamagit ca inca se mai practica asa ceva si ca suntem considerati nepregatiti.

  bine zicea cineva, ca cu cat cineva e mai sus in ierarhia conducatoare dictatoriala, cu atat asertiunile sale sunt mai scurte, mai generale, mai banale si mai inutile. de exemplu: sa muncim tot mai mult si mai bine pentru dezvoltarea societatii! sau, numai prin disciplina si devotament suntem utili societatii! (de parca noi nu stiam asta de 100 de ani…)

  de biserica ta secreta nu a mai auzit nimeni in afara de tine, iar de inmultirea bisericilor paralele (si inutile) in zilele din urma, avertizeaza chiar biblia.

  multumim mult pentru nimic, si multe succesuri in propaganda religioasa canalizata prin Costel, sau cum s-o numi.

 9. Multumesc Admin pentru lamuririle referitoare la pasajele lipsa!
  Inteleg motivatia acestei decizii insa se poate mult din calitatea mesajului:(

 10. “LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR”!

 11. LA MULTI ANI DOAMNELOR !

 12. LA MULTI ANI PT TOATE DOAMNELE SI DOMNISOARELE,MULTA SANATATE,FERICIRE SI REALIZARI.NOI FEMEILE ASTEPTAM UN CADOU DE LA DL ISTRATE,UNUL F SPECIAL SI ANUME DECODIFICARILE MESAJELOR.MULTUMESC

 13. Pe un post TV si cred ca banuiti care,s-a difuzat informatia ca datele de identitate sa fie trimise in Israel,la Tel Aviv.Cred ca incepe trierea si genocidul pentru asa zis razboi sfant.Sunt liber cugetator si de principiul teoriei ca apartinem regnului animal si nu exista o viata utopica si nici basmele mistice doctrinare nu au efect pentru mine.Exista doar aceasta viata si nu una ulterioara si viitoare,non materiala.Refuzati implantarea cu cip care se pregateste! Un sfat pe care-l puteti lua de la un om banal. Televiziunile pot manipula dar internetul mai greu si monipolizarea RDS incearca sa reduca in timp prin abonamente mari posibilitatea la informare.
  Daca sunteti corecti, as vrea sa vad anuntul cu orice risc care implica el! Multumesc!!!

 14. LA MULTI ANI ! tuturor doamnelor si domnisoarelor.

 15. http://gingasia.blogspot.com/2010/02/feminitatea.html

  La multi ani , doamnelor!

 16. in data de 19 martie luna se va apropia de pamant la cea mai mica distanta din 1992 pana acum.

 17. Am primit azi o informare din parte dlui Istrate pe care v-o aduc la cunostinta:
  In perioada 15 – 22 martie 2011 Romania (zona Balcani) intra intr-o perioada negativa. Acest lucru poate insemna mai multe fenomene … naturale, politice sau chiar economice.
  Cert este faptul ca daca apare ceva concret (care va ameninta viata) va voi tine la curent.

 18. @Bubulina – NO COMMENT

  http://oneharbinger.blogspot.com/p/blog-page.html

 19. Admin, multumiri d-lui ing.Ion Istrate si tie pentru tot ceea ce faceti.
  In legatura cu acea perioada negativa (15-22martie)asteptam cu interes amanunte/clarificari concrete…cel putin daca e vizata doar Romania sau o alta tara din Balcani.
  E posibila o revolta populara in zona Balcanilor similara cu cea a tarilor arabe??
  S-a tot vehiculat ideea ca anul 2011 va fi un an foarte greu si chiar sangeros pentru romani, cu fel si fel de implicatii politice, sociale, economice, dezastre naturale etc.Am dori o parere sincera si mai ampla din partea d-lui ing.Istrate cu privire la viitorul apropiat.

 20. Pescarii si autoritatile incearca sa descifreze misterul acestui macel. Unii experti cred ca de vina este lipsa de oxigen provocata de prezenta unei alge. Detalii:
  http://stirileprotv.ro/stiri/international/peisaj-macabru-milioane-de-pesti-morti-in-portul-redondo-beach-din-la.html

 21. Intre 15-22 martie 2011 este 19 martie 2011 cind luna se apropie foarte mult de pamint ,cu siguranta asta are legatura cu perioada negativa anuntata de D.voastra ,multumim de atentionare, asteptam si alte precizari .

 22. http://stirileprotv.ro/stiri/international/efectele-super-lunii-cutremur-de-7-2-langa-japonia-e-alerta-de-tsunami.html in 19 martie luna va fi f.aproape de pamant putand provoca dezastre,cutremure,s.a.m.d

 23. va multumin domnule admin pentru ca ne transmiteti informatii foarte pretioase din partea domnului istrate si daca e ceva ceea ce stiti ca se va intimpla va rugam sa ne aduceti la cunostinta in zilele urmatoare.Va multumesc si va transmit multa sanatate dumneavoastra cit si domnului Iatrate si sa auzim numai de bine.

 24. @Bubulina

  Ai perfecta dreptate in tot ceea ce spui, dar eu am o mica dilema. Pentru ce au construit Cern-ul? Nu cumva pentru a opri intrarea planetei in Centura de Fotoni? In opinia mea, cern-ul se doreste a fi un fel de soare interior, cu ajutorul caruia sa fim propulsati intr-o alta locatie a galaxiei. Stati linistiti, ca nu cred ca lucrurile vor evolua asa cum stim noi, ci vor evolua asa cum doresc ei. Iar daca nu acceptam cipul, stim bine ce vom pati. Pentru fiecare dintre noi, cei liberi si cu constiinta impacata, exista cate un g@#lont pe teava.

 25. 20 martie va fi intr-o duminica !!!
  Admin, dl. Istrate ce zice de treaba asta ???

 26. MARE ATENTIE!

  Peste nouă zile, Luna se va afla în punctul cel mai apropiat de Pământ din 2005 încoace. Specialiştii spun că apropierea ar putea provoca cutremure sau erupţii ale vulcanilor. Chiar ieri, un cutremur de 7,2 Richter a avut loc în apropierea Japoniei, iar, luni, s-a produs cea mai mare erupţie din ultimii 14 ani a vulcanului Kilauea, din Hawaii.

 27. Copii, e un risc de cutremur pe 22 mai, nu stiu dacà
  e cel mare sau doar o tremuràturà, dar và transmit.
  F probabil cà nu depàseste 7°.

  http://astroloisirs.canalblog.com/archives/2011/03/10/20594319.html

 28. pe 19 martie,luna se va apropia foarte mult de pamant..ce ne asteapta???multumesc

 29. si inca o intrebare…la sfarsitul lunii martie premierul Poloniei va intreprinde o vizita in R.Moldova, are legatura cu mesajul?
  multumesc

 30. stimate Admin,sunt membra a Forumului de mult timp,insa de astazi nu stiu din ce motive nu-l mai pot accesa decat ca si vizitator.va rog mult sa ma ajutati in aceasta problema,va multumesc!

 31. Stimate Admin sunt membra a Forumului de mult timp,insa de astazi nu stiu din ce motive nu-l mai pot accesa decat ca si vizitator.Va rog mult sa ma ajutati,va multumesc!

  Admin:
  Userul nu are nici o restrictie

 32. Admin, legat de mesajul cu orasul inundat, dupa cutremurul puternic din largul coastelor de nord-est ale Japoniei (magnitudine 8,8)e posibila generarea unui tsunami care ar putea atinge, atentie, 6m.!!
  Nu as vrea sa insist totusi prea mult (si sa plictisesc)dar o intrebare cred ca persista pe buzele multor conationali:in Romania cum mai stam cu vibratiile? La ce sa ne asteptam in viitorul apropiat?

  Admin:
  Un posibil scenariu ar fi Japonia, China … Romania

 33. apropos de mesajul aparut ieri cu orasul inundat, mare dreptate are dl Istrate, multumim inca odata pt informari

 34. Mesajul din 24.01.2011 referitor la Japonia, China-evenimente deosebite, oare cutremurile ce au avut loc recent sa fi fost vazute de d-ul Istrate? Atunci, evenimentele legate de betoniera din Ecaterina Varga sa prevesteasca un cutremur recent si la noi? Astept informatii noi, perioada urmatoare ne paste un pericol mare?

 35. Mesaj de pe 24.01.2011

  Japonia … un eveniment deosebit, apoi aud China … tot un eveniment…

  http://ioanistrate.ro/mesaje-primite-pe-21-si-24-ianuarie-2011/

 36. Admin, ce se intampla cu Romania? A spus ceva domnul Istrate? Ma refer la ceea ce se intampla in momentele astea in Japonia.
  Multumesc.
  Doamne ajuta!

 37. cred ca despre cel de astazi e vorba…un adevarat dezastru.
  Sper din suflet ca bunul Dumnezeu sa aiba in paza toate sufletele!

 38. unde a aparut mesajul de ieri referitor la orasul inundat ca nu-l gasesc, eventual link. Multumesc anticipat!

  Admin:
  Informatii zilnice, saptamana in curs

 39. Dle Admin!sudul Romaniei,a fost afectat serios in 1977.Ce ne asteapta din previziuni in perioada 18-22 martie?Multumesc!

 40. Fratilor romania nu face parte din zona balcanica,mai nou.am 19 ani si profa a dat chiar si note de 2 pentru afirmatia asta ca romania este o tzara balcanik.;):p

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro