Dec
21
2012

Mesaje din luna decembrie 2012

01.12.2012 ….astazi se mai poate SCRI….de maine NU….pe aicit NU SE POATE TRECE…

01.12.2012 ….M.R.U. are in mana…..DEMISIA…Apar doua scaune luminoase….

02.12.2012 Apare ecoul discutiilor din biroul serviciu planificare productie de la IMB cu sefii lor de luni, din anul 1977 si ecoul mesajului din 27.06.2012 cu substante radioactive …

07.12.2012 La o masa mare rotunda se afla 3 persoane … Deodata ii vad ca se muta la o masa mai mica tot rotunda. La masa e un bilet pe care scrie … islamisti …

11.12.2012 Multe care taranesti … negre .. pe bulevarde …

13.12.2012 O voce atentioneaza … Apa si mancare …

13.12.2012 Curatenia… Ce a fost nu va mai fi … se restrang .. se taie … banii…

14.12.2012 Sa caram lemnele taiate acum din padure (trunchiuri groase) …. 12

16.12.2012 La un siloz subteran de rachete, placa de deasupra gliseaza si apar trei ogive la vedere …

18.12.2012 Slovenia … Votam unul din trei impotriva maghiarilor ….

20.12.2012 Dupa mai multe anunturi … s-a produs un cutremur de n … grade richter … Mesajul …

11 Comentarii to “Mesaje din luna decembrie 2012”

 1. Admin,iti multumim tie si domnului inginer Istrate ca ne mai tineti la curent cu mesaje.Am inteles ca isi va gasi cindva timp pentru o aparitie la una din televiziuni.Il asteptam cu mare nerabdare si interes!Cu stima.

 2. MESAJUL PREALUMINAŢILOR APFIMANS ŞI PAUL,
  din Sfânta Pertuţie Divină,
  – primit astăzi, 23 decembrie 2012, ora 9,50 –

  ,,Binecuvântată să fie Divinitatea! Binecuvântat să fie Consiliul Divin de Administrare a Universului!
  ​Cu privire la faptul că Sfânta Pertuţie Divină nu vă vorbeşte atât de des, putem să spunem că noi avem planificate convorbirile pe care să le realizăm cu toate Personalităţile Cereşti, cu misionarii din Univers şi cu cei de pe Pământ.
  ​Facem această intervenţie specială astăzi, pentru ca voi să ştiţi că Sfântul Consiliu Divin este foarte strict în atribuţiile sale şi nu doreşte acum o colaborare sttânsă cu toţi colaboratorii.
  ​Va veni, însă, vremea când toate Sfintele Personalităţi Cereşti ale Consiliului Divin vor transmite şi vor efectua misiuni în România. Deocamdată, avem un plan misionar perfect şi, începând de azi, vom trece să-l realizăm, dar numai în condiţiile în care vom găsi pe cei binecuvântaţi să conlucreze cu noi.
  ​Ştim că Constantin ne va trimite la Traian Băsescu, pentru că el conduce ţara voastră şi are în mâna sa toate metodele şi instrumentele de conducere.
  ​Asta este ce vedeţi voi. În realitate, noi căutăm persoane pământene pregătite din punct de vedere spiritual şi psihologic, pentru a face propovăduirea sfintelor adevăruri cereşti nu numai în România, ci în toată lumea.
  ​Ce să spună conducătorul vostru despre noi, dacă el nici nu ştie că existăm? Din păcate, el nu este interesat nici măcar de starea lui spirituală, cum nu este interesat de situaţia spirituală a românilor. El vrea doar să fie conducător cu sprijinul străinilor care-l susţin, iar în plus are pofta măreţiei personale.
  ​Noi nu căutăm însă oameni cu pofte, ci căutăm pe binecuvântaţii Domnului Dumnezeu, care vor să facă conlucrare cu Personalităţile Cereşti, în vederea înfiinţării şi dezvoltării noii orânduiri sfinte.
  ​Mesajul nostru este clar şi suntem de acord cu Dumnezeirea. Astfel, vom începe declanşarea operaţiunilor sfinte, pentru întemeierea orânduirii binecuvântate de Dumnezeu la nivel terestru.
  ​Personalităţile Cereşti, la rândul lor, sunt de acord cu ordinea sfântă impusă de Dumnezeire, drept pentru care nimeni nu se va putea opune acestui plan, indiferent de situaţia în care există.
  ​Sunt destui duşmani ai lui Dumnezeu, fie întrupaţi sau neîntrupaţi, care se opun Sfântului Plan Divin. Dar aceasta nu este o problemă pentru Dumnezeire şi nici pentru Sfintele Personalităţi Cereşti.
  ​Problema nr. 1 a Dumnezeirii constă în faptul ca toţi cei binecuvântaţi să se trezească în lumina sfântă a conlucrărilor cereşti.
  ​Din momentul de faţă va începe marea desfăşurare a Planului Ceresc, pe care oamenii şi duşmanii lui Dumnezeu nu-l vor înţelege niciodată.
  ​Mulţumiţi-vă că există Constantin (Dogaru, din Tecuci), care se roagă pentru desfăşurarea amplă a Planului Divin, indiferent de condiţiile pământene existente.
  ​Vă spunem că nu vine sfârşitul lumii, după cum s-a aşteptat, dar vine sfârşitul civilizaţiei democrat-imperialiste, cu tentă satanică. Iar desfiinţarea acestei orânduiri începe din acest moment şi se va termina destul de rapid.
  ​Toate Personalităţile Cereşti vor interveni la nivel terestru nu numai în România, ci pe întreg globul şi vor răsturna completamente situaţia actuală exiastentă.
  ​Să fiţi cu toţii binecuvântaţi cereşte! Vaviov.”


 3. De ce nu se mai poate scrie ?

 4. Cu ocazia sarbatorilor de iarna va dorim Craciun fericit, un Nou An cu bucurii si multa sanatate si multumiri pentru tot ce faceti pentru noi. La multi ani tuturor !

 5. craciun fericit tuturor si sarbatori cu bine si sanatate un an nou cu prosperitate si bine pt Admin si D-l Istrate

 6. Sanatate ‘liniste sufleteasca,credinta in Dumnezeu alta alternativa nu avem,suntem prea mici sa putem schimba ceva din afara,singura schimbare trebuie sa se produca in interiorul nostru al fiecaruia.CRACIUN FERICIT!

 7. ANUNTATI VA RUGAM DACA O SA FIE ACUM DE CRACIUN!

 8. MERGETI CU BINE,CU SANATATE IN VREMURILE CARE VOR VENI !
  CRACIUN FERICIT DRAGI ROMANI!

 9. Cred ca ultimele mesaje ne pregatesc pentru vremurile grele care vor veni.Sa asteptam semnele scrise in carte.Pana atunci multA sanatate tuturor !!!!Cu stima Gabi Birta

 10. Bucurie, pace, armonie si realizari Divine va doresc pentru anul care vine.

 11. [11.12.2012] Multe care taranesti negre .. pe bulevarde

  [13.12.2012] Curatenia Ce a fost nu va mai fi se restrang .. se taie banii

  [14.12.2012] Sa caram lemnele taiate acum din padure (trunchiuri groase) . 12

  Recesiune grava, cu multe victime, cel mai probabil declansata de esecul negocierelor cu F.M.I.
  Romanii i-au votat pe cei care-i injura pe occidentalii,
  adica furnizorii banilor.

  [16.12.2012] La un siloz subteran de rachete, placa de deasupra gliseaza si apar trei ogive la vedere

  [02.12.2012] Apare ecoul discutiilor din biroul serviciu planificare productie de la IMB cu sefii lor de luni, din anul 1977 si ecoul mesajului din 27.06.2012 cu substante radioactive

  [13.12.2012] O voce atentioneaza Apa si mancare

  Pericol de atacuri nucleare (scrie si in carte), contaminarea apei si a alimentelor.

  [07.12.2012] La o masa mare rotunda se afla 3 persoane Deodata ii vad ca se muta la o masa mai mica tot rotunda. La masa e un bilet pe care scrie islamisti

  Uniunea Europeana se restrange la tarile cele mai prospere.
  Tarile falimentare din flancul sudic ies din zona euro.
  Primii afectati de recesiune in occident sunt emigrantii,
  carora li se taie ajutoarele sociale iar islamistii devin un pericol pentru statele gazda.
  Islamistii din Europa executa ordinele liderilor religiosi din tarile de origine, incepe jihadul.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro