Dec
24
2010

Mesaje din decembrie

15.12.10 Ma aflu intr-un spatiu de forma dreptunghiulara unde sunt mai multe gropi de morminte fara cruci. Discut cu 2 cetateni, inalti, in negru. Ditamai om n-are bani. El iese din cimitir cu 2 bucati de placi de polistiren expandat, gros de 10 cm. O ia spre dreapta

15.12.10 Rusii va spun ceva deosebit

21.12.10 In plenul Senatului Romaniei are loc o discutie/eveniment aparte.

24.12.10
In fata lui Putin la o verdeata au loc …. discutii despre vin [Moldova].

37 Comentarii to “Mesaje din decembrie”

 1. CRACIUN FERICIT D-nule Istrate si D-nule Administrator, multa sanatate si fericire precum si LA MULTI ANI

 2. CRACIUN FERICIT SI LINISTIT [fara cutremur]TUTUROR CELOR CE CU SPERANTA CITESC ZILNIC ACEST BLOG. ACELEASI URARI DE BINE d-lui ISTRATE PRECUM SI CELUI CE NU-I CUNOASTEM ADEVARATUL NUME -d-luiADMIN.

 3. ce ar putea rusii sa spuna ceva “deosebit” ?

 4. Cu tot respectul,daca maesajul din 21.12.10 era prezentat pe 22 adica inaintea evenimentului din Senat era altceva…asa dupa… nu mai conteaza…Stiu o sa fiu injurat…

 5. (Off-topic) La multi ani cu sanatate! Sarbatori cu bine!

 6. din pacate nu pot sa-ti urez decat, un an nou plin de bucurii si impliniri .vreau sa revin pe chat………ca jupanul_4u nu ca altceva .sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

 7. De ce mesajul de pe 21.12.2010 nu a fost publicat chiar in acea zi ???

 8. Craciun Fericit!!!

 9. LA MULTI ANI!SA FITI SANATOSI SI FERICITI !

 10. Cea de pe 21 nu cumva este vorba despre tentativa de sinucidere a jurnalistului????

 11. Multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor. Craciun Fericit Tuturor.

 12. Deci discutii Putin- Actuala conducere prosovietica a Moldovei-Basrabiei , in legatura cu comertul si armata moldava. Evenimentul din plen cu caderea dela balcon si faptul ca rusiiau cerut expres sanu fim primiti in spatiul SENGHEN , CA ALTFEL V-OR GASII MOTIVE SA OPREASCA GAZUL EUROPEI. .o data cu tentattiva de preluare sub aripa econpmica sub protectorat economic a noastra , deci intelegeri si minciuni tradarila nivel de sefi de stat sau la cel mai inalt nivel .. Jocul intelegerilor si al cartilor deja aruncate si aratate lumii in diverse forme.si spatiul destinat cimitirelor fva fi limitat de preturi speculative… asta inseamna ca v-or fi mari probleme economice anuntate , care este [posibil sa determine miscari de mase si lupte , anarhie…

 13. Este sambata ,seara Nasterii Domnului,Maine este Soborul Maicii Domnului,este o noapte de smoala ,vremea s-a incalzit subit ,nu cumva ne paste vreun pericol? Raspunde Admin. / /

 14. CRACIUN FERICIT va urez tuturor. Din pacate, astazi au fott 2 cutremure, unul a fost de 3,5 gr. Multa sanatate si la MULTI ANI D-lui Istrate si D-lui Admin.

 15. Imi cer scuze , nu mi-am dat seama ca este trecut de 12 noaptea si cutremurele au fost pe 25 decembrie. Urari de bine tuturor.

 16. – Craciun Fericit! La Multi Ani ! multa sanatate,bucurii si tot ce va doriti!. Tuturor Romanilor le doresc :santate ,bucurii, impliniri, putere sa poata trece peste valurile vietii. Pace,unire si unitate. Traiasca Romaniaaaa! O masa imbelsugata, alaturi de cei dragi si nu-i uitati pe cei in nevoi.

 17. Cracin fericit si un an nou plin de impliniri si bucurii , numai bine !

 18. Fenomenal! Dpmnul Istrate a prevazut cu mare acuratete tentativa de suicid a bietului operator de la TVR! Asteptam cu mult interes si alte vesti de la domnul Istrate! Sarbatori fericite in continuare!

 19. Craciun fericit, multa sanatate si fericire D-lui Istrate , D-lui Admin si tuturor celor de pe blog.

 20. va urez la toti SARBATORI FERICITE.

 21. poate ca rusii vor avea curaj sa abordeze acel subiect pe care nasa nu a mai dorit[asa cum a promis] sa-l discute… MULTUMIRI PT URARILE DE CRACIUN SI AN NOU.

 22. la multi ani si craciun fericit

 23. CRACIUN FERICIT, multa sanatate d-lui adm,d-lui Istrate si tuturor celor de pe blog.SARBATORI FERICITE.Cu mult drag Nico.

 24. Sanatate tuturor!

 25. Sarbatori fericite tuturor

 26. Sarbatori Fericite tuturor !!!

  http://www.youtube.com/watch?v=4hDaYtQuDnk&feature=related

 27. Peimul mesaj mi se pare extrem de dificil de decodificat;cel referitor la evenimentul din Senat nu cred ca se refera la “scena balconului”ci mai degraba la ceva de viitor…
  pentru cititorii forumului le propun sa se uite pe mesajele din urma(2010) si sa traga concluziile..!
  Ii propun D-nului Admin. un concurs de decodificare a mesajelor D-nului Istrate;cea mai realista,mai apropiata de realitate sa fie premiata!E doar o idee…!!!

 28. Craciun fericit ! D-le Istrate sa va dea Dumnezeu multa sanatate si momente pline de bucurie alaturi de cei dragi.
  D-le Admin sa fiti sanatos si mereu inconjurat de cei dragi.
  Tuturor va doresc in primul rand muuulta sanatate si liniste ca impreuna cu cei dragi sa ne bucuram de Sfintele Sarbatori al Craciunului.

 29. La multi ani, sarbatori fericite tuturor cu sanatate si multe impliniri. Pentru Domnul Istrate si Admin multumiri pentru tot ce fac si un An Nou mai bun.

 30. la multi ani cu sanatate , pentru Domnul istrate si Admin un An nou mai bun,liniste si pace.

 31. http://www.youtube.com/watch?v=9ND3oghPL5M

 32. sarbatori fericite si un an nou mai bun sa aveti ,pentru admin si d nul; istrate multa sanatate si multe multumiri sufletesti sa va dea dumnezeu ,iar ptru munca pe care o depuneti aici felicitari.

 33. In preajma venirii noului an va doresc tuturor un an mai bun si in special multumiri D-lui Istrate si Admin ca nu au abandonat acest proiect – sper ca noul an va veni cu vesti mai bune ! Cu stima Gabi Birta

 34. Craciun Fericit si Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi ! Un An Nou plin de bucurii si realizari ! La multi ani, 2011 !

 35. la multi ani sarbatori fericite iar pt admin si domnul istrate tot binele din lume la ei sa se opreascapt a putea pe noi sa -ne vesteasca de bine sau de rau si noi la rindul nostru sa le multumim. la multi ani fericiti.

 36. Dragii mei
  Urmaresc zilnic cu interes informatiile si discutiile celor mai tineri si mai informati decat mine, desi din pacate eu nu pot sa adaug nimic.
  Desi traim intr-o tara in care si natura ne este uneori ca o sora vitrega, va doresc sa va ganditi la aceste Sarbatori Sfinte si caldura lor sa va invaluie cu ganduri bune, liniste sufleteasca si sa ne ocroteasca de ceea ce noi nu putem face spre binele nostru.
  Le doresc multa sanatate si urari de bine Dlui Istrate si Admin si sa avem un an nou mai bum.

 37. eu cre ca rusii ne pregatesc o mica ” surpriza”

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro