Dec
26
2012

Mesaje din a doua parte a lunii decembrie 2012

22.12.2012 Turcia… evenimente deosebite. Un tanar rus … personalitati… mese cu mancare

22.12.2012 Intr-o sala apar doua camere. Intr-una este P.P., in cealalta Dan Diaconescu …

22.12.2012 Se intampla ceva in multime … Alegeri …

26.12.2012 Puterea actuala … P.P. … am raspuns printr-o declaratie facuta in …. a.

 

6 Comentarii to “Mesaje din a doua parte a lunii decembrie 2012”

  1. SARBATORI FERICITE ECHIPEI CARE SUSTINE TEMEINIC BLOGUL,SANATATE MULTA DOMNULUI ISTRATE,UN NOU AN CU BUCURIE ,SANATATE,DRAGOSTE SI PROSPERITATE TUTUROR FORUMISTILOR SI PRIETENILOR ACESTUI BLOG!TOT RESPECTUL PENTRU ADMIN, FARA DE CARE ACEST BLOG NU AR FI EXISTAT.LA MULTI ANI FERICITI TUTUROR!

  2. La un an nou cu bucurie pentru domnul ing.Istrate si multa sanatate.Ii multumesc domn.Adminstrator care nu oboseste pentru a ne tine pe noi treji si multe realizari tutror care tin acest blog.

  3. La multi ani,sanatate si mai multa preocupare pentru spiritualitate,daca avem credinta nimic nu ne poate speria caci nu suntem singuri.Sa ne rugam si vom vedea ca fericirea este in noi dar mai ales ca vom trece peste toate in liniste.Hai sa renuntam la scenariile apocaliptice ,acestea sunt produsul mintii noastre cand nu constientizam ca suntem mai presus de materie fii ai lui Dumnezeu ajunsi astfel prin jertfa divina a propriului sau fiu.Datoria noastra este sa facem binele ,sa iertam chiar si dusmanii si sa iubim pe creator si tot ce a creat.

  4. Sarbatori fericite tuturor, multa sanatate si multumiri Domnului Ion Istrate si Admin, Anul 2013 cu bucurii, liniste pentru toti romanii!!!!!

  5. IULIANA VLAD esti cumva fiica fostului comandant al securitatii IULIAN VLAD?

  6. Sunt initiale sau la ce se refera?
    Mersi..

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro