Feb
11
2011

Mesaje din 5 si 11 februarie

05.02.2011 Apar in Noua Zeelanda, pe un ses verde cu pepeni la distanta, un turn inalt cu niste tevi metalice verticale. Apoi, mesajul se repeta dar  sesul e numai apa si noroi.

11.02.2011 Turcia. Apare pe o autostrada unde sunt mai multe coloane de masini (unele au bagaje), un cetatean care incearca sa ia ceva. Mesajul se repeta.

11.02.2011 Apare la orizont un Soare care se mareste si doua tratate de istorie.

51 Comentarii to “Mesaje din 5 si 11 februarie”

 1. Mesajul din 05.02.2011 cred ca se refera la un eventual tsunami …

  Ultimul mesaj cred ca se refera la sfarsitul razboiului.

 2. STIMATE DOMNULE IOAN ISTRATE .DL -ION CRISTIAN CARE VA APRECIAZA SI RESPECTA PENTRU TOT CEA CE FACETI PENTRU NOI FIIND DUPA PAREREA MEA UN POPOR PRIVILEGIAT CA VA AVEM PE DUMNEAVOASTRA IN VIATA SI NE DEZVALUITI DI TAINELE CARE LE CUNOASTETI SI MESAJELE CARE LE PRIMITI SA ROG RESPECTOS PE CAT ESTE POSIBIL SA INFORMATI POPULATIA ROMANIEI SI SA LE REAMINTITI CA IN VIITORUL STIUT DOAR DE DUMNEZEU SI UNI ALESI AI LUI NE VA ASTEPTA UNELE EVENIMENTE NU TOCMAI BUNE CA EMINENTA PRODUCERI UNUI MARE CUTREMUR DESPRE CARE DUMNEAVOASTRA INCA DIN 1977 A-TI PRIMIT MESAJ LEGAT DE ACEST EVENIMENT TRAGIC DEVASTATOR SI UN RAZBOI DE INVADARE A ROMANIEI .INCERCATI SA FACETI PE LUME SA INTELEAGA CA CU URA SI DUSMANIE VOM AJUNGE CU TOTII IN IAD DOAR CU DRAGOSTE IUBIRE SOLIDARITATE VOM TRECE CU BINE PRIN TOATE SI PRECUM SPUNEA SI DOAMNA GEORGETA FLOREA -DOAMNE AJUTANE SA TRECEM CU BINE PRIN TOT CEA CE NE ESTE PLANIFICAT .SA LASAM VORBE CA SUSPENDAREA PRESEDINTELUI SI ALTE RAUTATI SA NE RUGAM CU TOTII PENTRU IESIREA DIN CRIZA SI SA TRECEM CU BINE DACA MAI AVEM ZILE DE LA DUMNEZEU DE MARELE SI POSIBILUL CUTREMUR SI INCERCARILE ACESTEI VIETII NU TOCMAI USOARE CATE O DATA .ESTE MOMENTUL SA NE TREZIM LA REALITATE DOAMNE AJUTA .CU RESPECT AL DUMNEAVOASTRA DEVOTAT PRIETEN DACA POT SPUNE ASA .DL ION CRISTIAN BUC .

 3. Mi-as da si eu cu parerea…
  Measul 1 se refera la noi calamitati naturale.
  Mesajul 2 se refera la situatia creata de atacul rus asupra stramtorilor Bosfor si Dardanele, atat de clar prezise de diversi.
  Mesajul 3 se refera la un corp ceresc care se apropie de Terra.

  Dar am si intrebari catre Admin…
  Situatia din Egipt si tarile Arabe chiar nu se reflecta mai clar in viziuni?
  Va lua sau nu va lua turnura anti-evreiasca?
  Daca Iranul se trezeste ca are misiunea istorica sa sprijine aceste revolutii, nu cred ca mai e mult pana sa ne batem intre noi cu totii.
  Admin, poti sa ne dai un “indiciu” mai recent, nu cartea?

  Admin:
  O sa-l intreb pe dl Istrate si o revin cu noutati

 4. TURCIA’..posibil un cutremur ,iar oamenii sa parasesca locuintele. urmatorul mesaj soarele care a rasarit pentru egipteni.

 5. s-ar putea incheia tratate in perioada urmatoare! Cu stima Gabi Birta

 6. http://www.razbointrucuvant.ro/2010/06/29/din-profetiile-cuviosului-ambrozie-lazaris-vor-veni-ani-grei-dar-nu-va-temeti/
  Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MACEL IN ORASE. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N.” Completare la articolul „PROFETIE: „MARE VARSARE DE SANGE” in 2011 in Romania?” Efectul dăunător în România va fi în anul 2011. Ai să fii în Iaşi, să nu te sperii… Roagă-te lui Dumnezeu să nu te prindă anul 2011 în oraş, pentru că va fi mare vărsare de sânge. Este canonul românilor pentru cele peste 25.000.000 de avorturi şi alte mari păcate. Criza economică, foamea, pierderea a sute de mii de locuri de muncă, neplata integrală a salariilor, a pensiilor, a medicamentelor compensate, pierderea a sute de mii de case şi a multor maşini achiziţionate în leasing, fără a li se restitui banii plătiţi; patimile şi păcatele, vor scoate milioane de români în stradă, avănd loc acest mare măcel în Rornănia. Indrumăm pe creştini noştri, să meargă la Biserică şi la Sfintele Mănăstiri, să se roage pentru pace şi mântuire, să postească, să se spovedească şi Împărtăşcască şi să nu participe la aceste revolte. Sunt Părinţi care spun că Romănia va fi atăt de distrusă, încăt nu va mai prezenta interes pentru a fi angrenată de marile puteri, care se vor confrunta după puțin timp timp în cel de al III-lea Război Mondial, care va începe prin atacul armatei ruse asupra Turciei şi strâmtorilor Dardanele şi Bosfor.Sihastrul Zosima a spus să nu luăm documentele biometriceşi căeste foarte bine că la mănăstirile de pe Muntele Rarău se slujeşte zilnic Sfânta Liturghie.

 7. Posibila interpretare pentru “Apare la orizont un Soare care se mareste…”: explozia stelei Betelgeuse din constelatia Orion… e o giganta rosie care nu mai are mult si se transforma in supernova.

 8. Nu va temeti !!!
  Nu rusii vor ajunge primii la Constantinopol.
  Cel care va trebui sa mearga acolo, va fi nevoit sa ajunga mai intai la Roma. Cititi profetiile legate de Marele Monarh ( sau de viitorul imparat ortodox ). Rusia va trebui sa faca schimbari din mers ca sa se salveze de un eventual sfarsit neplacut pentru ea. E posibil sa-si schimbe conducatorul, lucru profetit si de Nostradamus. Cititi si profetia Sfantului Andrei cel Nebun pentru Hristos !!!

 9. Domnule Admin tare mi-as dori sa stiu decodificarea mesajului legat de Turcia pt ca pe 10 martie plec acolo unde imi voi petrece vara,va rog din suflet daca aveti decodificarea mesajului D-lui Istrate s-o postati pe blog,cu multe, multe multumiri si admiratie speciala ,

 10. Buna ziua tuturor, sincer nu stiu ce sa mai cred, dar totusi incerc sa imi dau si eu o parere. Cred ca pt.”apare la orizont un soare care se mareste si doua trate istorice”. – 1- soarele:se pare sa fie vorba de exploziile solare,care vor fi mult mai periculoase pt. omenire si chiar pt. agricultura. -2- “doua trate istorice” primul tratat: sa fie in legatura cu democratia din Egipt,care cred ca nu va fi de bun augur pt. populatia musulmana,deoarece chiar la noi nu a fost bine aplicata,iar populatia a avut de suferit. Al -2lea- tratat: poate sa se refere la mult dorita si asteptata MARE UNIRE cu sora rapita BASARABIA. – Despre Noua Zeelanda oare sa fie vorba,despre eruptie vulcanica, sau tunami? Despre Turcia, sa fie vorba? despre viitori emigranti din Egipt,care nu se vor impaca cu noua conducere plus politica. – Sanatate D.nului Istrate si putere de munca, lui Admin: snatate , rabdare si putere de munca. – Tuturor Romanilor: le doresc; intelepciune, rabdare, sanatate si sa nu se indeparteze de rugaciune si credinta in Dumnezeu. – Traiasca Romania !! in veci stapana si libera, Dumnezeu sa ne apere si sa ne pazeasca de tot ce este rau.(13-02-2011)

 11. oare o fi iesit soarele pt. egipteni !!!!!!

 12. “The White Eagle by the order of the Archangel Michael, will drive the crescent from Europe … He himself will rule from Constantinople …”
  http://www.essan.org/Rome/culletongreatpope.htm
  The White Eagle
  http://wapedia.mobi/thumb/9ac5499/en/fixed/470/470/Palaiologos-Dynasty-Eagle.svg?format=jpg

 13. Va rugam,daca se poate , sa postati si decodificarile.
  Multumesc! Sanatate tuturor!
  Dumnezeu sa ne apere de toate calamitatile si de ura dintre noi…

 14. Mega explozie solara ,dar putin mediatizata de ce oare ?

 15. http://www.realitatea.net/o-noua-planeta-descoperita-in-sistemul-nostru-solar_803905.html

 16. ultimul mesaj cred ca se refera la expozia solara din aceste zile

 17. Draga Admin, am avut o problema cu calculatorul (un virus luat de pe internet) si a trebuit sa sterg unele chestii ca sa scap de el si am pierdut si parola. Te rog sa ma ajuti sa-mi pot recupera parola, ca am uitat-o. Multumesc frumos.

  Admin:
  Aveti pe email noua parola.

 18. bravo,pt. mesajul din 5.02.
  urmeaza Turcia? apoi noi??

 19. Primul mesaj al d-lui Istrate referitor la Noua Zeelanda pare sa se fi indeplinit. D-ul Marmureanu spunea ca suntem pe aceeiasi axa cu ei, dar ca pana in 2022 nu se va intampla ceva major in tara noastra. Ce parere are d-ul Istrate, urmeaza Turcia si apoi noi? Multumescsi astept informatii (mesaje) noi.

 20. ”Cutremur în Noua Zeelandă: cel puţin 65 de morţi”
  Un nou cutremur anticipat corect de domnul Istrate!

 21. Previziunea cu Noua Zeelanda s-a implinit

 22. Uitati-va -va rog- la mesajul dlui Istrate cel din 5-2 2011.

 23. A fost cutremur in Noua Zeelanda!!! Primul mesaj?

 24. A fost cutremur in Noua Zeelanda …

 25. S-a produs un cutremur puternic in Noua Zeelanda, cu zeci de victime.

 26. Fantastic,ce a nimerit-o cu Noua Zeelanda!! cutremur azi dimineata 6.3 grade.Felicitari pt prezicere

 27. Cutremur in NZ de 6,3 grade sau 6,4 , ceea ce vad la tv , si citesc in ziarele internationale ma face sa mi se ridice pielea pe mine ce imagini sunt prezentate . Din nou Dl Istrate a avut dreptate cu previziunea lui din 5 feb, acum sa vedem daca se va cutremura si Turcia ……

 28. http://saccsiv.wordpress.com/2011/02/22/video-cutremur-catastrofal-in-noua-zeelanda/

 29. a fost cutremur in noua zeelanda azi noapte !

 30. Corect, domnule Istrate, a fost cutremur devastator in Noua Zeelanda de 6,3 grade cu peste 65 de morti.

 31. Aseară a fost cutremur în noua zeilandă!

 32. CITITI MESAJUL DE PE 05.O2. REFERITOR LA NOUA ZEELANDA

 33. O stea pitica rosie impreuna cu trei sateliti este localizata in planul orbitelor dintre Jupiter si Marte. Conform informatiilor astronomice, in 4 martie 2011, aceasta stea pitica va ajunge in planul solar eliptic, iar in 15 martie 2011 va avea loc o multi aliniere ce va produce, cel mai probabil efecte si pe Terra. Poate din cele mai dezastruoase tinand cont ca Google ascunde o zona din cer, exact cea in care se afla aceasta pitica rosie. Detalii:
  http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/google-ascunde-date-despre-dezastrul-din-15-martie-2011-si-nibiru-8340.html

 34. D-lui Istrate , multumim pt. mesaje , care s-au adeverit si in acelas timp multumiri si D-lui Admin, care impreuna cu intreaga echipa ne tin la curent.

 35. Cutremur in Noua Zeelanda , deci s-a adeverit!

 36. Ce ziceti despre primul mesaj referitor la Noua Zeelanda, unde s-a produs un cutremur destul de puternic? Felicitari pentru dl. Istrate!

 37. Cutremur in Noua Zeelanda!incredibil!

 38. Si, pentru a nu stiu cata oara, dl. Istrate confirma din nou. Greu de crezut intr-o coincidenta vis-a-vis de Noua Zeelanda. Multumim

 39. in Noua Zeenlanda a fost cutremur de peste 8 grade azi
  😐

 40. mesajul cu noua zeelanda……..:| ditamai cutremurul

 41. buna seara,inca o data se adevereste cata precizie are d-ul istrate cand ne informeaza cu mesajele dumnmealui.pacat ca noi nu stim sa apreciem si sa luam in consideratie aceste informatii,e drept ca nu toti suntem la fel.se vede clar ce sa intamplat in noua zeelanda,si aici ma refer si la mesajul dat noua de d-ul istrate in data de 5.02.2011.multumim tie admin si d-ului istrate ptr tot ce faceti ptr noi.

 42. In legatura cu mesajul din 05.02.2011, a avut inca odata dreptate dl.ing.Istrate. Cutremurul puternic din Noua Zeelanda are legatura cu acel vis (poate fi si o palma pentru cei care pun la indoiala calitatile sale)!!!
  Admin, la un moment dat ai promis ca vei reveni cu noi amanunte legate de aceste ultime mesaje…Sunt convins ca nu ne-ai uitat (probabil programul prea incarcat).Asteptam vesti de la tine…(chiar informatii/noi mesaje,legate de acest an 2011 incarcat de evenimente se pare mai mult negative decat pozitive).
  Sanatate si virtute!!!

 43. Hai ca am scapat iarasi de cutremurul cel mare ,cel putin asa zice D.l dir.Marmureanu ,nu ca ar fi zis pina acum ca am fi in vreun real pericol,ba mai mult se jura ca pina in 2020 nici vorba de cutremur in Vranca, acum zice ca pina in 2022 nici vorba de asa ceva ,mai bine s-ar lasa de predictii si chiar de meserie pentru ca ia bani frumosi din directoratul lui si habar nu are ce spune .Admin ce faci ce e cu voi nu va vad pe aici de multa vreme s-a intimplat ceva cu voi ?

 44. Uite ca primul mesaj cu Noua Zeelanda ,s-a adeverit,acum stim si noi ca se referea la cutremur.D-l Istrate stia dinainte ca va urma .Ca atare trebuie sa avem incredere in
  predictiile lui.Bine ar fi sa nu prezica si pentru noi ceva negativ.

 45. Bun. Primul mesaj cu Noua Zeelanda, este adeverit.

  Al doilea nu-mi dau seama ce inseamna, insa al treilea deja m-a bagat in ceata.

  O zi buna. Valentin

 46. mesajul de p e 5.02 l/am vazut in Noua Zeelandă! Mulțumim pentru muca depusă!

 47. Pentru munca depusă! Scuze! La acest moment cu cutremurul se referea d-l Istrate şi a reliefat corect inclusiv sesul cu noroi!

 48. Admin,
  Iar s-au oprit mesajele. Chiar nu se reflecta evenimentele din Orientul Apropiat si Africa de Nord in viziunile D-lui Istrate?
  – e inceputul razboiului?
  – e coada rusilor in evenimente?
  – miza e petrolul sau alte minerale? (ca doar n-o fi de dragul libertatii arabilor…)
  – mai apuca sa se intoarca navele iraniene acasa?
  – se pregateste Algeria? ca pe urma se pot pregati statele europene, sufocate de hotii si coruptie… (alde Italia, Romania, Franta, Turcia, etc.)
  Putem numara printre cei 4 sefi de stat asocieti de Vanga preludiului WW3 pe prersedintele Tunisian, Moubarak si Gadafi?

  E tacere exact cand fierbe lumea. Ciudat.

 49. Mai detaliati parerile d-lui Istrate despre viitor si evenimente legate de tara noastra.Sa nu ne uitati si de avertizarea unui eventual cutremur.
  As incerca o nota putin fortata de abordare la un alt subiect:,,Votati PP sa scapam de mafie”.Multumesc!!!

 50. Dorin, parerea mea este ca vasele iraniene sunt acolo pt. apararea presedintelui Siriei! Iranul este un mare sustinator financiar (si militar daca este cazul) al |Siriei.Crede-ma stiu ce spun!

 51. SUSTINERE PT. FLORIAN. PE CEI CARE NU-L CUNOSC, NU-I STIU CAPACITATEA, SUFLETUL CURAT, INTENTIILE [E VB. FIRESTE DE DL. D. DIACONESCU] II ROG SA NU BOMBANEASCA GRATUIT. NE-AM OBISNUIT SA FIM CONDUSI DE OAMENI DURI, DE [UNII] CARE-SI PUN INTELIGENTA IN SLUJBA RAULUI. OM BUN NU INSEAMNA OM PROST SAU SLAB. DACA AVETI BUNA VOINTA, VA VETI CONVINGE. DESCHIDE-TI OCHII; VA ROG MULT. MA ADRESEZ CELOR CARE NU SI-AU DESCHIS INCA OCHII,SUFLETUL SI MINTEA.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro