Apr
04
2012

Mesaje din 25 si 31 martie 2012

25.03.2012 Ma aflu in Japonia in fata unei cladiri noi cu etaj, un institut de cercetare, unde lucreaza multe femei. Ma urc intr-un fel de avion-racheta si ma deplasez catre nordul Japoniei… Revin cu racheta de unde am plecat. La coborare, sub un unghi de 45 de grade vad lumini deasupra Japoniei. Celor prezenti le spun ca am lucrat in Coreea de Nord …. continui drumul …

31.03.2012 La chiuvete curge apa unsuroasa in timp ce pe camp cu iarba verde apar lumbi de foc din pamant dupa o forare …

12 Comentarii to “Mesaje din 25 si 31 martie 2012”

 1. Oamenii de ştiinţă preconizează sfârşitul lumii peste 5 milioane de ani, atunci când Soarele se va transforma într-o stea gigantă roşie. Religia susţine că Apocalipsa, descrisă în Biblie, este foarte aproape de noi încât uneori ignorăm toate semnele care ne prevestesc acest fapt.

  În anumite variante ale eshatologiei creştine, un anumit număr redus de credincioşi sunt aleşi ca să supravieţuiască Apocalipsei, în timp ce ceilalţi oameni vor muri fără drept de apel. Apocalipsa este întruchipată ca o ultimă bătălie, intre Dumnezeu şi Satana, cunoscută sub numele de Armaghedon şi care se va desfăşura în imensitatea Văii Meghido din Israel.

  Trebuie să menţionăm că există două viziuni distincte asupra Apocalipsei. Cei mai mulţi adepţi ai religiei consideră Apocalipsa ca fiind o bătălie imaginară, abstractă, intre divinitate şi forţa răului. Trebuie să menţionăm că există şi sceptici, care susţin că Armaghedonul se va desfăşura pe un câmp de luptă între două armate cât se poate de reale, una dirijată de forţă binelui şi cealaltă de forță răului. În acest sens o hartă premergătoare Apocalipsei a fost întemeiată şi arata după cum se poate observa în imaginea ataşată. Legenda și explicaţiile sunt după cum urmează:

  Israel: Rusia porneşte o luptă fără precedent împotriva Israelului. Aici, la poalele Muntelui Meghido ar putea să aibă loc înfruntarea finală.

  Raul Eufrat: va seca în momentul în care Apocalipsa este aproape (Apocalipsa 16:12). Rusia a construit un dig la Tabqa, Siria şi Turcia, de asemenea au construit ale diguri pentru a opri fluxul de apă. Armatele invadatoare pot în orice clipă să oprească debitul Eufratului pentru a-şi atinge ţelul.

  Canalul Suez: oferă acces la Marea Mediterană şi Marea Roşie şi în cele din urmă la Oceanul Indian. Acesta este o legătură vitală pentru a sprijini navele.

  Yemen: În prezent trupele ruseşti şi cele cubaneze sunt staţionate în Yemen. Există o posibilitate foarte mare ca de aici să înceapă invazia asupra Orientului Mijlociu. O flotă de nave ruseşti (inclusiv submarine) este staţionata în Oceanul Indian / Marea Arabiei.

  Autostrada Karakoram: A fost finalizata în anul 1982, această rută leagă China de Pakistan şi Orientul Mijlociu. În mod ironic, autostrada urmează cu stricteţe drumul antic pe care Alexandru cel Mare şi Gingis Han l-au folosit pentru invazie.

  Dardanele: Este strâmtoarea care uneşte Marea Marmara cu Marea Egee. Un rabin evreu a declarat cu mai mult timp în urmă ca “atunci când Rusia se va pregăti să treacă strâmtoarea, Mesia o să coborâre pe Pământ”.

  UE (albastru): Naţiunile membre ale Comunităţii Europene, o nouă confederaţie, sau cele zece state despre care se pomeneşte în Daniel 2:44

  UE (roşu): Naţiuni pregătite să adere la noua confederaţie, Daniel (7: 24), un nou lider se va ridica şi va conduce Uniunea Europeană, el va scoate din confederaţie trei ţări şi le va înlocui cu altele doua. El este Anticristul.

  Steagul Rusiei: Naţiunile care se vor alia cu Rusia împotriva Israelului în conformitate cu Ezechiel 38:2,5,6 şi Daniel 11:44.

  Săgeata Albastră: Posibile direcţii de atac ale aliaţilor împotriva luptei cu Israelul care în cele din urmă vor duce la bătălia finală.

  Zona roşie: Vechile graniţe ale imperiului Roman.

  Notă: În Zaharia (14:2) se susţine că înaintea Armaghedonului, toate naţiunile se vor întoarce împotriva Israelului. Atunci Dumnezeu va merge mai departe şi va porni lupta împotriva acestor neamuri.

 2. 31.03.2012 La chiuvete curge apa unsuroasa in timp ce pe camp cu iarba verde apar lumbi de foc din pamant dupa o forare …
  ——————————
  Asta este vorba despre GAZELE DE ŞIST despre care s_a discutat la OTV la emisiunea \”Se Întîmplă Acum\” cu Tudor Barbu.

 3. Ca sa incerc o decodificare a mesajelor:

  Primul mesaj se refera la faptul ca, Coreea de Nord va lansa fie un satelit, fie intr-un viitor foarte apropiat aceasta va ataca Japonia!

  Al doilea mesaj se refera la faptul ca in curand se va incepe exploatarea gazelor de sist, cu toate ca initial noua ni s-a spus altceva! Luminile de foc din pamant, reprezinta cutremure de pamant si instabilitate placilor tectonice din zona!

 4. Plunder: The crime of our time ( 2009 ) – tradus

  http://documentare.digitalarena.ro/jaful-financiar-crima-vremurilor-noastre-2009/

 5. Am incercat sa ma inregistrez pe forum si nu am primit emailul de inregistrare. Va rog mult, AJUTOOORRRR!

  Admin:
  L-am activat manual acel user. Puteti acum sa va logati pe forum

 6. Fabius Maximus,iti multumim.Site-ul iti apartine?O seara frumoasa tuturor!Cu stima.

 7. Când ne străduim să decodificăm mesajele primite de Domnul Istrate este bine să ne creăm o boltă de adevăruri absolute care să ne ferească de greşeli naive. Sunt dintre românii interesaţi în cel mai înalt grad să aflu ce scrie pe Akashă, înainte ca evenimentele planificate de Îngeri, în urma unor ordine venite mai de Sus,să se întâmple. Am şi un îndrumar concret, venit din Ceruri în secolul al unsprezecelea, prin intermediul unui călugăr templier, Jean de Jerusalem, participant la prima Cruciadă şi rămas pe Pământul Sfânt vreo douăzeci de ani; se numeşte Profeţiile secrete privind mileniul trei. L-am publicat pe blogul meu, aşa că invit cu smerenie şi dragoste pe orice doritor de a cunoaşte acest document să-l citească pe blog, unde mai găseşte şi adevăruri absolute care explică taine din viaţa şi Învăţăturile Domnului nostru, Cristos, provenind de la sfântul Ioan Botezătorul. Cunoaşterea Profeţiilor poate tempera fantezii care sperie şi ar putea influenţa sufletele mai candide. Cu iubire.

 8. Buna ziua , doamnei Carmen ma adresez , am dat informatii pentru situatii ce privesc razboiul. Se poate impune necesitatea evacuarii persoanelor necombatante , respectiv a populatiei civile din calea hoardelor barbare . Am fost legionar , in faimoasa Legiune Straina si cunosc mai bine mentalitatea celui care lupta in prima linie . Sint formati ca sa dispretuiasca fiinta umana si ca atare comportamentul lor este marcat de barbarism. Pentru cei necombatanti reprezinta cosmarul vietii lor . Caut sa preintimpin asemenea lucruri. O sa va prezentam un site , dupa perioada sarbatorilor pascale , unde vor fi descrise anumite aspecte , pentru a nu incarca acest spatiu . Cu stima , Supravietuitorul.

 9. Chiar te rog supravietuitorul o sa avem mare nevoie de asemenea informatii pt. oamenii de rand care oricum cand le zic ce ne asteapta rad de mine si multi o sa fie luati ca din oala.

 10. Multumesc frumos,orice informatie este importanta pentru ca oamenii sa invete sa supravietuiasca si de a schimba mentalitatea. Cu respect.

 11. ???!!!

 12. Admin, nu pot sa ma loghez pe forum. Am rugamintea sa ma ajuti!

  Admin:
  L-am deblocat userul.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro