Oct
04
2012

Mesaje din 25 si 28 septembrie 2012

25.09.2012 Fosta intreprindere 23 August in functiune cu un nou profil …

28.09.2012 Apare o sala aglomerata cu adeptii lui …  de la PNL. Apar voturi cu plombe …

17 Comentarii to “Mesaje din 25 si 28 septembrie 2012”

 1. Este posibil sa treaca pe productie speciala?!

 2. – CA DOAR, NU OR FURA SI ACUM LA VOTURI ??? – “VOTURI CU PLOMBA !” ADICA ASTUPATE !!????

 3. Al treilea război mondial
  Una dintre cele mai temute profeţii ale lui Nostradamus este legată de izbucnirea unei noi conflagraţii la nivel mondial. Traducătorii lui spun că va sosi pe lume un al treilea antihrist, aşa cum era numit şi Hitler, care îşi va trimite armatele asupra Europei. Noul antihrist pare să vină din Orientul Apropiat, iar urgia pe care o va declanşa se va încheia doar când marile puteri de la Polul Nord se vor uni, probabil fiind vorba de Rusia şi SUA.

  Mai mult: Profeţiile lui Nostradamus despre România – Libertatea pentru Femei | Libertatea.ro

 4. Voturi cu plomba, adica adevaratul scrutin va fi acoperit si nu va stiut decat de un mic numar de alegatori.

 5. Nu poate fi vorba de producţie de război; România nu va participa la conflagraţie şi nici nu va fi afectată. Va fi ceva scurt şi fără bombe nucleare, pentru că deţinătorii de bombe au pe mesele lor rezultatele cercetării asupra unei astfel de situaţii, cercetare făcută de trei premii Nobel, printre care şi românul Ioan Moraru (aţi auzit de acest mare om, care a trăit sub Ceauşescu şi a murit cu puţin timp înainte de 89 ?). Aşa că nu vor îndrăzni să scufunde planeta. Va fi scurt şi va fi uitat repede. Nu vă faceţi griji. Parol!

 6. Admin,te rog nu te supara,cite zile are nevoie un cont sa stea la moderatie?Pe forum scrie maxim 24 ore.Sa nu fi citit eu bine,si or fi 24 zile sau…??? Multumesc.

  Admin:
  Deci sa reluam 🙂 Dvs nu v-ati creat un cont nou. Aveati unul din 2010 – nati, care a fost banat din cauza inactivitatii.
  In acest moment el este deblocat si (va citez) “mirajul” a disparut.

 7. premierul turc edrogan: Turcia trebuia sa fie pregatita cu orice pret de razboi.

 8. E al patrulea razboi mondial, SUA cu restul lumii. Al treilea a fost SUA – URSS cu aliatii de rigoare. Cand cald cand rece. Lumea/globul a fost scena. Combatantii, intr.o forma sau alta, aproape toate natiunile, cu implicari mai active sau mai putin. Nici um minut de pace mondiala dupa 1944. Oamenii se devoreaza.Conflicte inghetate peste tot.
  Urmeaza al cincilea si tot asa.
  Nu uitati de razboiul nevazut. Cu voi insiva.Acesta este marele razboi.Daca va fi castigat de tot mai multi atunci se vor incheia si cele din afara noastra sau nu ne vor atinge.
  Mesajele interpretate intr.o cheie pozitiva: se redeschid intreprinderile construite cu atat de mult sacrificiu de parintii nostri si sala in care sunt adeptii lui … este una mica.
  Toate cele bune.

 9. dupa Bubulina … comentariu la care nu am dat nici un fel de atentie (recunosc!), adaug si eu:
  aici http://www.realitatea.net/tensiuni-turcia-siria-damascul-acuza-ankara-de-comportament-ostil_1028098.html apar primele confirmari grave ale unei previziuni facuta de maestru de ceva vreme.
  Dati atentie la articol in intregime, si in special la aceasta parte:
  “În timp ce diplomaţia rusă a condamnat incidentul şi a declarat că aşteaptă explicaţii de la Ankara, mai ales că diplomaţilor de la misiunea de la Ankara le-a fost interzis accesul la cei 17 rezidenţi ruşi. o serie de experţi de la Moscova l-au catalogat deja ca pe un ‘demers antirusesc’, care, în opinia lor, va duce la tensionarea relaţiilor dintre Rusia şi Turcia.”
  … ma gandesc ca oficialii turci isi vor reveni din aceasta cadere, iar oficialii rusi vor avea puterea sa nu muste aceasta nada calculata.

 10. Directorul INFP: E posibil să vină un cutremur mare în 2012. Zona Vrancea este încărcată tectonic

 11. Bubulina, profetiile spun ca in timpul razboiului va apare Marele Monarh ( ultimul imparat roman ).

  …………….

  S-a descoperit locul exact unde a fost asasinat Cezar …

  http://ro.stiri.yahoo.com/s-a-descoperit-locul-exact-unde-a-fost-asasinat-cezar.html

 12. Buna ziua ,
  Se pune la mezat Romania , doamnelor si domnilor . Romania ce , inca , este stat unitar si indivizibil. Actionati pentru impiedicarea federalizarii ei.
  Cu stima , S.

 13. BUNA DIMINEATA,MULTUMIM PT TOATE MESAJELE TRIMISE DE DL ISTRATE,DAR VA RUGAM FFFFFFFFF MULT SA NA DATI SI DECODIFICARILE,ATAT CAT PUTETI,INCAT SA NU VA CREATI PROBLEME.MULTUMIM ANTICIPAT

 14. Supravietuitorul – probabil militar sau fost militar de cariera (tot respectul)- are dreptate. Eu completez: Romania a fost pusa la mezat din 1989. Nu le.a iesit. Exista, contrar tuturor conditiilor, o solidaritate romaneasca, un izvor de energie curata ce ne unea (in suferinta). Asa neamul romanesc a mai dat (peste) 1000 de martiri (“vom muri dar vom fi liberi” strigau tinerii de atunci – dramatismul dar si profunzimea acestui strigat va strabate istoria si reflecta adevarata esenta a poporului roman/dac).
  Acum, din pacate, dupa o actiune continua de 23 de ani, de erodare a sufletului acestui popor, de convertire a valorilor noastre perene, s.au creat premizele unei “reusite” antinationale.Atacurile sunt mult mai incisive, pe toate planurile si din pacate in ultima faza, adica pe fata!
  Asta spune tot. Ei cred ca nu mai contam. Dar vor avea o mare surpriza. Ulterioara din pacate. Adica intai bem paharul pana la fund. Dupa – trezirea.
  Si totusi mai avem o speranta, in Bunul Dumnezeu, ca vom ocoli aceasta grea incercare.
  Sa auzim de bine.

 15. Multumesc mult Admin.O saptamina frumoasa si linistita,tuturor!Cu stima.

 16. Din pacate
  este adevarat atat ce a spus Supravietuitorul, cat si ce a completat Motanul …Romania a pierdut dupa 89, clar, multe: fabrici (rulmentii romanesti care erau folositi inclusiv de americani in armata SUA – un exemplu; otelul romanesc care azi se afla in mana unor indieni atat la propriu cat si la figurat; industria alimentara in ansamblul sau cat si pe categorii: lactate, carmangerie, panificatie, pescuitul romanesc; sistemul de conservare al fructelor si legumelor – existent aproape in fiecare oras romanesc), capacitatea de productie din agricultura ( fructe , legume, cereale in stare naturala fara a avea modificari genetice – vestitele OMG generatoare de cancer), capacitatea de a pregati personal calificat in orice domeniu (s-a pierdut capacitatea prin care elevul avea posibilitatea de a practica in ateliere meseria studiata), pierderea capacitatii de a mentine spitale si pierderea capacitatii de a produce sprijinul sanatatii in mod real prin vaccinuri si seruri terapeutice la Institutul de Cercetari Cantacuzino; poansonul pentru aur care permitea etalonarea aurului romanesc conform cu normativele internationale … si ca un bonus: pierderea dreptului de a exploata resursele naturale (gaz, petrol, carbuni, aur, argint, etc …. ) ale Romaniei de catre romani.
  Lista este mare …. prea mare pentru o tara condusa si organizata de o Constitutie, un Presedinte! cu servicii de siguranta la indemana, si toate cele ( prefecturi cu primarii cu tot)…

  De ce “am pierdut aurul”?
  Cititi pentru edificare http://www.descopera.ro/povestea-aurului/8909070-aurul-in-industrie
  Pentru cei ce nu au timp, sa citeasca – citez din link-ul de mai sus “Aurul are – printre alte proprietăţi – o mare capacitate de a reflecta radiaţiile electromagnetice cu diverse lungimi de undă: radiaţii din spectrul vizibil, infraroşii, unde radio. Această însuşire face din el un material ideal pentru realizarea unor straturi protectoare care să ferească obiectele şi oamenii, deopotrivă, de efectele nefaste ale acestor radiaţii”

 17. @Tom, da, da, da, de trei ori da. Acesta este rolul aurului. Si noi avem mult de tot, in toti muntii, asa cum si Eminescu prin intuitie a simtit, rezonand cu acest teritoriu/cu aceasta tara pe care o iubea mai mult ca pe fiinta sa. Doar a scis.o si in poezii (muntii nostrii aur poarta). de aceea noi vom fi protejati. Pericolul vine din interior. De la cei ce sunt aici si de la cei ce vor veni aici.Cine sunt cei ce vin nu e greu de vazut. Cine are ochi sa vada.
  Nu este nimic pierdut din moment ce si pe acest forum de discutii sunt destui sa isi dea seama.
  Va doresc tot binele.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro