Feb
23
2012

Mesaje din 17 si 20 februarie 2012

17.02.2012 Apar intr-o mansarda spatioasa, inalta, unde spun: Am venit aici din cauza cutremurului care vine curand. In acest moment apar multe paturi supraetajate, improvizate etc …. Bani … Oameni

17.02.2012 Apar zapezile cu oamenii in case…. Probleme cu mancarea.. Ape .. Gradini .. si un cetatean englez.

20.02.2012 Apar in curtea unui palat despartit de un gard in interior. Cand ajung in dreptul palatului, iese din el un demnitar in costum alb. Costum albit de raze. Ies pe o poarta inalta ca Arcul de Triumf  pe sub niste ziare vechi. Iesirea este supravegheata de o fata care are pe birou o instalatie audio-video…. intru in curte prin spate. La intrare e tot o fata care are pe birou o instalatie video. Intru prin spate in cladire unde se afla doi cetateni imbracati in haine inchise. Cetateanul de pe scara imi spune: cand a iesit demnitarul l-am vazut din spate … Eu ii strang mana.

20.02.2012 Prin fata mea trec unitati militare… Lumea se ia dupa militari… Unii striga: Nu avem ce manca …

23 Comentarii to “Mesaje din 17 si 20 februarie 2012”

 1. Buna seara , am sa prelungesc perioada de transmitere a datelor pina duminica . Dupa ACEEA am sa ma retrag , am citeva probleme de rezolvat . Nu sint Executorul , nu stiu cine e persoana , daca are ceva sa spuna , nu am NIMIC impotriva . Noapte buna , tuturor .

 2. In curand un cutremur?

 3. -Da, se pare ca ne asteapta vremuri tulburi.

 4. BUNA DIMINEATA,OBSERV CA TOATE MESAJELE TRANSMISE DE DL ISTRATE SUNT MENITE SA TE CUTREMURE,POATE CINEVA SA LE DECODIFICE? MULTUMESC F MULT

 5. Mai clar de atit nu se poate spune ,asa ca oameni buni pregatiti-va de ce e mai rau ,multumim din suflet pentru aceste importante informatii ,martie este aproape ,inundatiile sigure ,cutremurul le urmeaza ,este o regula dupa inundatii masive vin cutremure ,doamne ajuta

 6. Se aporopie cutremurul observ..!

 7. Mai are vreo şansă monarhia în România de astăzi?

  Ar fi avut în ’90, dar de atunci s-au mai stricat lucrurile. Am mai spus-o – şi asta m-a stricat, din cauza dumitale!, cu familia regală (n.a. aluzie la volumul de dialoguri „Un secol cu Neagu Djuvara”, Editura Adevărul, 2010) – ce gândesc despre felul cum ginerele Regelui l-a învrăjbit. Regele n-ar fi trebuit să accepte să fie în termeni atât de buni cu Ion Iliescu. Culmea culmilor este că, puţin timp după ce Ion Iliescu a fost ales pentru al treilea său mandat, deci în anul 2000, m-am aflat în audienţă la Rege. Îţi spun drept că nu mai ţin minte pentru ce mă dusesem să-l văd. Am avut curajul, pentru că eu sunt îndrăzneţ în chestiile astea, şi i-am spus: „Majestate, daţi-mi voie să vă spun că n-ar trebui să fiţi mereu văzut în prezenţa lui Ion Iliescu, pe care eu îl consider vinovat de crime şi care va trebui, o dată şi o dată, să fie judecat şi nu se cuvine ca…” Regele mi-a tăiat cuvântul: „Da, dar uite că domnul Emil Constantinescu mi-a făgăduit o grămadă de lucruri şi nu s-a ţinut de cuvânt, pe când Ion Iliescu îmi restituie”. Carevasăzică, Ion Iliescu a avut dibăcia, prin intermediul lui Duda, „să-l cumpere pe Rege”. I-a restituit Săvârşinul, pe urmă a pregătit restituirea Palatului Peleş. Asta e părerea mea, Regele Mihai ar fi trebuit să rămână sărac şi curat. Ion Iliescu i-a restituit lucruri care, într-adevăr, sunt ale lui, dar trebuia să le accepte mai târziu şi nu de la acest om. – Neagu Djuvara

 8. se pare ca este aproape cutremurul avind in vedere ca se spune de zapezi..nu se stie daca va fi la noi sau in alta parte.de inundatii sigur nu vom scapa.nu ne-a ramas decit sa ne rugam la cel de sus.la ceva bun nu ne putem astepta.

 9. Bubulina,ne-ai aratat adevaratii patroni ai OTV.Poti sa ne spui si adevaratii”patroni”ai celorlalte televiziuni,inclusiv”Realitatea”?Am fi curiosi…Cu stima.

 10. Multumim pt. mesaje, ne asteapta vremuri grele. Doamne ajuta !!

 11. Nu numai ca vom avea vremuri tulburi, dar din cate se pare, acest cutremur de pamant va fi unul provocat. Nu conteaza de unde stiu, cert este ca asa va fi. Vara se pare ca va fi una secetoasa (razboi geoclimateric). Sa mai spun ca situatia se va inrautati pe plan global? Sa mai mentionez ca abia acum vom trai vremuri mai grave decat cei din perioada NKVD-ista, deoarece acuma noi ne vom lupta cu nu cu un inamic, ci cu doi, dar nevazuti, pentru ca acesta se numeste: Prostia si Ignoranta! In cazul primului inamic, vom avea de suferit, deoarece, multi oameni, neaga adevarul, suprem, neaga ca noi suntem creatorii acestei lumi, iar pentru acest lucru, multi dintre noi cei care dorim sa facem o lume mai buna, vom fi ***si! In cazul celui de-al doilea inamic, ne vom lupta cu unul care va fi in stare sa ne tradeze toate pozitiile, toate strategiile, asta pentru ca ignoranta lor ii va face sa fie asemeni unor marionete!

  Fanaticii religiosi, aici vorbesc si pentru crestini, se vor confrunta cu o lovitura data sub centura ca s-o zic asa: PROIECTUL BLUE BEAM, prin care Iisus, Buddha, Krishna, Mahomed, li se vor arata tuturor celor care merg pe o anumita religie, si care accepta o anumita religie. Acestia vor vorbi pentru fiecare religie, pentru fiecare popor, cu un mesaj destinat fiecarui popor si religii in parte! Numai ca oamenii vor cadea in plasa, caci acestia nu vor fi decat simple proiectii, iar cei care le vor vorbi, nu vor fi decat simpli oameni, ascunsi in spate, dar pe care numai stapanii lor ii vor cunoaste!

  Abia atunci omenirea sa va afla in pragul unei adevarate crize majore.

  Momentan nu pot spune mai multe, dar ar mai fi de spus.

  Pana atunci, eu va doresc Multa Sanatate!!!

 12. NATALIA nu detin aceste informatii!

 13. BUBULINA,multumesc frumos.O zi buna si linistita tuturor!

 14. În cazul Antenelor, din ceea ce bănuiesc, ele ar fi conduse de Șarpele cu Ochelari! În cazul Realitatea, aceasta ar fi condusă de *unoier și de patronul de la Ring!

 15. Valentin,tu numesti crestinii ,,fanaticii religiosi,,nu pot sa cred,tu pe ce lume traiesti?chiar nu ti-e frica de mania lui Dumnezeu???!!!!!

 16. Multumim pentru informatiile oferite dar m-ar interesa cat de curand vede d-nul ing.cutremurul viitor si daca va fi cel catastrofal??Astept cu interes un raspuns aproximativ

 17. Valentin cine e sarpele cu ochelari?

 18. @Bubulina – Virgil Măgureanu

  @vero

  Nu, nu îmi este frică de Dumnezeu. Ai văzut ce scriu crestinii sau cel putin asa se intituleaza ei pe bloguri?

  Ca Soarele se învârte în jurul Pământului, iar ideile conform cărora Pământul se învârte în jurul Soarelui, trebuiesc desfiintate. Ai vazut cum se exprimă referitor la femei? Că cele care păcătuiesc în afara căsătoriei să fie ucise cu pietre, iar cele măritate ce comit adulter să numai primească împărtășanie x ani și alte asemenea aberații. Ai văzut cum sunt catalogați oameni precum dl. Istrate? Nici nu mai pomenesc! Ai văzut cum este catalogată medicina alternativă? Medicină drăcească! Asta este viitorul în care vrei să trăim? Omenirea trebuie să cunoască iubirea necondiționată! Numai așa oamenii pot deveni mai buni! Dar nu cu o credință fanatică!

 19. Eu stiam ca Voiculescu este la Antene!

 20. Corect…subscriu celor afirmate de Valentin.

 21. Valentin,fals,fals,fals……

 22. Dumnezeu a iubit omul neconditionat…dar omul L-a iubit pe Dumnezeu la fel de…neconditionat? A ascultat omul glasul
  iubit al Celui care l-a creat? Apoi…din Dragoste pentru omul care l-a uitat in mod repetat,i-a oferit si Calea spre Iertare si drumul spre Dragostea dintai…s-a jertifit prin
  Dumnezeu-Fiul.Prin viata Fiului -Dumnezeu,i-a lasat omului model de viata,un model desavarsit.
  Ce inseamna pentru omul modern dragostea neconditionata?
  Libertatea de a trai…in deriva,fara repere morale,fara adevar,fara discernamant…
  Intotdeauna,omul a uitat de Dumnezeu dar are pretentia sa fie iubit dumnezeieste si neconditionat…hm…n-o fi un duh diavolesc si inselator care indeamna la ignorarea definitiva a Tatalui Ceresc? Traiesc cum imi porunceste firea pacatoasa…eu netrebnicul am toate drepturile iar Dumnezeu are obligatia sa ma iubeasca…asa netrebnic,uituc si rece,cu viata mea destrabalata?!

 23. Valentin,imi permit sa scriu despre cei care ii pomenesti ca nu toti care spun Doamne,Doamne,sunt copii ai lui Dumnezeu.Daca se pretind a fi crestini,nu inseamna ca si sunt,atat timp cat viata lor,vorbele lor,marturisesc impotriva invataturilor crestine.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro