Sep
17
2012

Mesaje din 11 si 12 septembrie 2012

11.09.2012 Toate partidele politice sa se aseze la masa discutiilor pentru …. Tara … NU pentru ei.

11.09.2012 Intr-o incinta, jos, se afla vreo 3 obiecte sub forma de para. Vreau sa iau unul … O voce spune: lasa-l acolo … la 3000 km …

12.09.2012 Apare o instalatie ca un tunel lung … O voce spune: Atentie la asteroid !!!!!!!!!….

52 Comentarii to “Mesaje din 11 si 12 septembrie 2012”

 1. Partidele trebuiau demult sa se aseze la masa discutiilor pentru Tara!!
  In alta ordine de idei, Admin, ce sa ne asteptam de la sfarsitul acestui an?
  S-auzim numai de bine!!

  Admin:
  La multe surprize !!!

 2. CRIZA POLITICA din Romania a blocat aderarea la Schengen (principalii oponenti – Germania, Olanda si Belgia.

 3. Ma pune pe ginduri primul mesaj ( cel cu partidele ).
  Probabil o situatie f grea ii va determina sa faca asta …
  Nu cred ca urmeaza zile bune !!!

 4. Ce sa inteleg?
  Din proprie experienta, mesajele ascunse in vise se baseaza mult pe flash-uri simbol.Adica un asteroid vazut in vis are mari sanse sa ramana tot un asteroid in viata reala, la fel si un tunel sau o intrunire spre binele tarii la care sa participe toti indiferent de culoarea politica.
  Sigura mare necunoscuta este data spre care indica aceste mesaje, dar faptul ca au fost primite in jurul zilei de 11 septembrie(s-a demonstrat ca aceasta data genereaza mari temeri in subconstientul colectiv la nivel global in fiecare an – si astfel in aceasta perioada se poate declansa un adevarat mecanism de receptionare a avertismentelor trimise din inalt) ma face sa cred ca toate vizeaza acelasi fenomen, unul periculos, rar intalnit si care va schimba viata asa cum o stim noi azi.

 5. Un articol legat de un posibil impact cu un asteroid http://reinep.wordpress.com/2010/09/08/huge-asteroid-will-hit-antarctica-in-2012/

 6. POATE NE SPUNE DL ISTRATE DACA VOR FI SURPRIZE PLACUTE,SI PT CE CULOARE?

 7. Ne poate spune dl.Istrate daca DD face parte din surprizele care ne asteapta.Oare va avea loc o trezire a poporului roman in acest an ?Cu stima Gabi Birta

  Admin:
  Cu el in frunte? Mai bine vorbim de miraje in desert

 8. Si ti se pare corect ,Corina ,care criza politica ? Impresia de criza ne este indusa de acolitii presedentiei,e bine sa nu credem tot ce spun ei ,mai trebuie sa filtram informatia si noi …

 9. Surprize legate de clasa politica ,sau de cutremure ?

 10. Rusia se pregăteşte să exploateze un uriaş zăcământ de diamante, descoperit în Siberia de est, rezervă care ar aproviziona industria în domeniu pe următorii 3.000 de ani, scrie Daily Mail.

 11. http://www.descopera.ro/dnews/10093654-stirea-anului-cuvintele-lui-iisus-descoperite-pe-un-papirus-zguduie-crestinismul-video

 12. Corina
  Nu este neaparat, in acest moment un dezavantaj faptul ca Romania si-a pierdut sau isi pierde aderarea la Schengen.
  Din acest moment, si pe urmatoarea perioada, Germania va prelua organizarea (a se citi de fapt conducerea) statelor mai putin aliniate la organizarea adoptata de UE in perioada de dupa 2000. Aici se duc in mod implicit si imediat – o spun cu regret – Grecia, Spania, Italia, pe o lista deschisa in care urmeaza si restul. Poate stiti de propunerea catorva germani sa fie puse la vanzare insule grecesti ….
  In cazul in care auziti prima data ideea asta – exista deosebit de mult material de documentare in sensul celor afirmate de mine – pe internet (exemplu simplu dat de un german http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WIvmpHawDlY ), si pe multe forumuri.

  Faptul ca Romania, de fapt nu va primi “posibilitatea” de a adopta moneda euro, eu o vad ca o binecuvantare. Cu toate ca in momentul de “default”, schimburile economice pentru Europa mai ales si o buna parte a lumii, vor fi posibile doar prin intermediul evaluarii in euro, totusi, Romania va avea posibilitatea – sau mai exact rezerva – unei miscari a economiei interne atenuate, insa fara a intra in blocajul care se organizeaza azi, prin alocari enorme financiare intr-un singur sens (referirea este clar la imprumuturi!). Si chiar daca moneda de azi este conectat la dolar si la euro …
  Cei ce au meserie ce ating domeniul contabilitatii, stiu ca in contabilitate echilibrul financiar se pastreaza prin echilbrul dintre debit si credit (sau activ si pasiv – vor spune altii), fie ca este un agent economic, fie ca este vorba de institutie bugetata de stat (cu diferenta ca agentul economic cauta obtinerea profitului, iar institutia de fapt urmareste realizarea sau indeplinirea unei functii a statului).
  In momentul in care circuitul sau fluxul financiar are un singur sens sau cu predominanta majora a unui singur sens, intre activ si pasiv, rezultatul este garantat : faliment (nu poti sustine un produs la infinit, sau mai exact nu poti avea un consum infinit in conditiile in care resursele au caracter limitat).
  Fiind vorba de economii ale statelor (practic este vorba de cuantificarea rezultatului muncii oamenilor din statul respectiv, aflati in permanenta in echilibrul productie/consum sau cerere/oferta), parghiile sunt de alta natura, de nivel macroeconomic, nu un simplu buget de venituri si cheltuieli, si nu putem discuta de un faliment ca in cazul unei activitati economice insa colapsul economic, social si financiar va fi atins datorita comportamentului controlat al monedei de baza, ce acum nu are ca functie intermedierea sau evaluarea schimbului (sau de tezaurizare, etc), ci cauta doar sa modifice balanta de echilibru, … in favoarea institutiei finantatoare, si in defavoarea statului ce beneficiaza de “sprijin” financiar.

  Asa cum stiti, in ultima perioada statele – mai ales cele aflate in “stare critica” beneficiaza de miliarde de monezi (in functie de institutia finantatoare UE, FMI, Banca Mo…). iar lantul de „criticitate” se mareste atingand statele ce pareau ok.

  Acum ca am atins un pic, problema, revin si subliniez. In toata nebunia politica, exista un pol de echilibru – care a lasat nebunii politici ai Romaniei sa se impunga, insa ne-a dat un avantaj grozav, noua romanilor.
  Din jucatori activi, nu am ajuns pe banca de rezerva, am ajuns direct in tribune ca simpli spectatori ai momentului.
  Pot arata doar atat – sumele care au intrat in Romania, au venit doar datorita faptului ca au fost acceptate de anumiti organizatori ai cetatii romanesti. Nu pot afirma daca s-a gandit de la bun inceput sa le luam banii (sumele venite ca “imprumut” pentru Romania), si dupa aia sa le aratam fundul …
  …iau in considerare si varianta ca s-a atins acest rezultat din cauza taberelor multe si marunte, existente pe judete, comitete si comisii, fiecare cu interesul sau colonizator pe un segment minor al intregului ..

  PS Eu sunt la vreo 3000 de km de Bucuresti (principala masa de joc!) … Coincidenta sau nu, mi-am luat luneta sa ma uit de aproape la stele!!

 13. Ce am scris mai sus, este o opinie personala si poate avea valoare de fictiune.
  Evenimentele de care am cunostinta, experienta personala cat si cunostintele dobandite in timpul pregatirii mele ma forteaza sa gandesc astfel.
  Celor ce nu imi impartasesc parerea, le multumesc totusi ca au citit toata polologhia insirata …. aici, prin bunavointa admin-ului!

 14. @tom

  Omule, gandesti ca si mine! Sanatate si Respect!

  Multumim admin!

 15. multumesc admin pentru raspuns.Ma gandeam la miscarea pe care a generat-o dd – poate fi o noua abordare a modului de a face politica si de a schimba actuala clasa politica ? Cu stima Gabi Birta

 16. Idem , domnule Tom. Va transmit un material scris pe site-ul dumneavoastra , dupa intoarcerea de la Bucuresti.

 17. Gabibirta – după război se va schimba clasa politică în România. Noul val îi va îndepărta pe cei vechi.

 18. Fabius Maximus,dupa care razboi se va schimba clasa politica in Romania?De unde stii asa sigur?(din scrierile lui M.M.sau alte surse si mai sigure?)Cu stima.

 19. Domnilor! Doamnelor!

  Consider ca este un pas inainte.
  Cred ca putem interactiona mai mult si mai bine!
  Pana acum nu am considerat bine sa completez la comentariu si rubrica Website, insa acum cred ca este util sa ne adaugam toti blogul/site-ul personal.
  Asa nu vom mai veni cu divagatiile/opiniile noastre, la previziunile maestrului Ioan Istrate. Scriu maestru, pentru ca asta cred eu (!!nu am avut onoarea sa ajung in fata dansului).

  Este bine sa nu mai intervenim cu comentarii prea mult, mai ales in aceasta perioada critica ( – daca veti lua din urma avertismentele … deja publicate/ le veti pune pe situatia actuala veti vedea similaritati din ce in ce mai frecvente … iar noi venind aici, cam incarcam emotional situatia – voi descrie pe blog, modul in care o idee poate migra de la un individ la altul – pe principiul merelor stricate, care nu mai pot fi reparate).

  Acest pact, sper sa il respecte cu totii, chiar si Elda!

  Sa lasam pe blog, macar pe urmatoarea perioada – loc doar intrebarilor, si poate cu putin noroc – raspunsurilor date de maestru.

  Consider acest pact util – pentru noi, cei ce formam poporul roman.

  Ne va ajuta enorm sa ne respectam gandurile, cu totii, unii la adresa celorlalti, macar in perioada aceasta critica.
  Sa dam intaietate mesajelor primite de maestru.

 20. @gabibirta
  cred ca DD a fost declansatorul. De acum energia acumulata va duce la schimbari majore, in abordare, gandire. Ce interesant, tocmai DD…, dar cineva trebuia sa o faca.
  NU va fi nici un razboi in Romania, daca la unul clasic va referiti. Suntem clar pe directia scenariului pozitiv.
  Despe ceilalti, mai au de lucru si in rest numai de bine (probabil ca trebuie sa se apere si de un asteroid – nu va atinge planeta).
  Va sciu eu o previziune, fara puncte de suspensie: asistam in direct la o transformare majora a sistemului financiar – bancar mondial daca nu chiar la o prabusire (vezi cercetarile/investigatiile de la JP Morgan si National Bank of America – si nu este doar inceputul). Ceea ce este in regula!
  Si este bine sa fim doar spectatori si nu participanti.
  Schimbarile din exterior sunt doar oglinda transformarilor din interior. Totul se misca, ceea ce este iar foarte bine.
  Toate cele bune.

 21. Buna ziua ,
  Razboiul deja a inceput , stimabililor . Mai ramine doar sa zangane armele . Treceti la inventarea armelor energetice, daca va considerati ingineri ai acestei tari. Va spun o profetie :
  Romania va fi aparata de arme energetice , dar tara va ramine COMUNISTA.
  Acum aveti perspectiva , sper ca veti fi capabili sa construiti VIITORUL pentru cei care vin dupa noi .
  Acelasi , S.

 22. Apropo, ramaneti aceeasi trei care animati site-ul: Valentin, Supravietuitorul si Tom. Simt nevoia sa va felicit din nou.
  E mare lucru sa ai o parere in ziua de astazi, dar si sa o mai expui este chiar o vitejie. Intrebare: oare cat din mesajele primite sunt cenzurate sau subtiate. Si de ce?
  Akasha are mult mai multe inscrise, mai exact tot ce se intampla si s.a intamplat, dar nu are ce se va intampla doar ca o probabilitate. Dupa parerea mea, in acest moment nimic nu mai poate fi prezis, nici macar cu aproximatie. Totusi merita facut exercitiul, intuitia este antrenata, intuitia si simtul/abilitatile tehnice fiind urmatoarele calitati ale omului care se vor dezvolta la maxim. Deja multi dintre oamenii nascuti dupa anul 2000 sunt maestrii.
  Admin.ule cred ca meritam sa ne divulgi una din surprizele ce vor fi pana la finele anului. Sau nu meritam?
  Toate cele bune.

 23. Persoana care va apare in cursul acestui eveniment nu are legatura cu cei de acum, si nici nu va dori sa se incarce cu pacatele lor.

 24. Fabius Maximus,ce enigmatic poti fi!!!???Cu stima.

 25. motan
  akasha poate ca are multe … mie imi este dificil sa localizez akasha folosind termenul asta ..
  pot spune doar atat – fiind copil – primeam mesaje clare, din viitorul apropiat sau mai indepartat – dar strict privitor la persoana mea (visam exact conjunctura in care urma sa ma aflu peste cateva luni sau ani). Niciodata nu am depasit nivelul de interes al meu sau poate al prietenilor mei, sau uneori chiar a unor cunostinte pe care aveam sa mi le fac peste o perioada de timp .. si asta poate doar pentru ca nu am avut la inceput constiinta atinsa de marea constiinta (sa zic mai pe sleau – eram un mic diavol impielitat, si incapatanat … insa mi-am invatat lectiile … sau macar o buna parte din ele).

  Ideea este ca nu poti vedea mai multe “intamplari” – simultan! Inca suntem bombardati si dispersati in interesul uman personal.
  Mentionez ca pe perioada cand reuseam sa primesc si eu cate ceva din viitorul apropiat – la tv, priveam putin sau deloc! Acum, faptul ca vecinii mei sau cei din familia mea, in majoritate – privesc aproape 24 de ore din 24 tv-ul, imi obtureaza si mie perceptia … Iar ca sa primesc ceva stiri reale, poate ca mi-ar trebui o vacanta in sihastrie.
  Asta doar sa pot invata cu adevarat ce imi este de trebuinta si ce nu.

  Si de asta propun sa o lasam mai incet cu comentariile aici, si mai ales la modul imediat (putem veni cu eventuale comentarii – dupa ce apare urmatorul calup de mesaje). Cititul nostru nu influenteaza receptia maestrului Istrate, dar parerile noastre comunicate – s-ar putea sa fie elementul atenuator – legat de mesajul primit referitor la momentul de inceput si mai ales de momentul de sfarsit.
  Banuiesc asta! nu am certitudinea ca am dreptate … insa cred ca este necesara un pic de penitenta si din partea noastra – pentru ca prea vrem mura in gura – toti, inclusiv eu!

  PS eventualele dureri de cap sau ale zonei capului – ce le resimte un receptor de mesaje din viitor – se pot datora obturarii/ blocajului de vibratie empatica (adica prin simpatie sau telepatie) creat poate – de animale sau alte fiinte asemanatoare fizic sau psihic (dar incapabile de a receptiona sau descifra mesajele).
  Durerile apar de cele mai multe ori datorita modificarilor din scoarta cerebrala a receptorului ce se adapteaza la mesaj (mai exact la receptionarea mesajului).
  Intr-un fel (lejer) va primi receptorul un mesaj intr-o casa taraneasca din nuiele si pamant galben, si in alt fel (dureros sau destul de deranjant) intr-un apartament dintr-un bloc cu 20 de apartamente si 80 de locuitori .

 26. @motan , si eu cred acelasi lucru ca dd a declansat ceva in romania si ca lumea a inceput sa se trezeasca ! ( e o isterie mediatica fara precedent / acum oltchim trebuie salvat zice Ponta dar atunci de ce nu l-a salvat in august cind l-au inchis ? parca nu sunt la guvernare ! )Cu stima Gabi Birta

 27. Buna seara tuturor !
  Barladul este un loc drag dlui Istrate ! Un viitor cutremur va afecta acest oras ? Ce poate fi Barladul in viziunile Domniei sale ? Cat despre DD cred ca va iesi din ‘otgon’ si imi doresc ca el sa poata iubi cu adevarat oamenii!
  Toate cele bune!

 28. Dl supravietuitorul armele energetice n-au cum sa ne apere de un atac clasic cu infanterie tancuri tanchete elicoptere etc etc.oricate arme energetice am avea la timpul potrivit rusia ucraina tot vor trece peste noi ca un tavalug cu tot cu armata romana cea de 35000 de oameni(hehehe ce numar mare) si cei 3000 si ceva de soldati americani din bazele nato din tara. cu respect R

 29. In curind toti visatorii care cred in DD vor cobori cu picioarele pe pamint.

 30. Iar ceea ce simte poporul in acest moment este mirosul de sange de securist tradator, de politician mason ,de basisti
  (a nu se crede ca tin cu USL departe de mine acest gand) ca si in ’89 schimbarea va veni prin sange atunci sangele acelor tineri si adolescenti care s-au aruncat in fata tancurilor si kalashnicoavelor lui ceausescu nu de la energii superioare sau pozitive sau ce alte bazaconii mai spun unii pe aici de tipul MISA sau NEW EGE

 31. Tarisoara asta trebuie trecuta printr-o 1000 de iaduri pt a se trezi odata la realitate si pentru a fi purificata si pt a-si gasi menirea pe acest pamant.

 32. Natalia, cine e M.M. ???

 33. Este exact asa cum trebuie. Marea familie (Rothschild, Rockfeller, Morgenstern si altii), isi vor schimba identitatile, la fel cum a facut-o Mayer Amschel Bauer, cand si-a schimbat numele in Rothschild = scut rosu = finantatorii armatei rosii.

  DD, a avut o sansa, dar a vrut mai mult decat putea obtine. Acuma merge pe alte cai, in speranta ca va obtine ceea ce i-a fost transmis ca va obtine, dar mult mai usor, si nu este vorba despre sefia statului.

  La cronica Akasha ne putem conecta oricand dorim, cu, conditia sa nu stam in zone cu perturbari electromagnetice, sentimentale, sau de alta natura. Daca nu respectam aceste indicatii, tot ceea ce putem obtine este o conectare la partea inferioara a cronicii Akasha, locul unde se afla numai si numai informatii false si pline de stari si trairi negative, care ne pot influenta prezentul si viitorul.

  La ora actuala nu pot recomanda decat prudenta, caci peste cateva zile, va incepe un nou val de bombardamente PSI…la adresa noastra, a celor ce stim si intelegem.

  O zi buna.

 34. Buna ziua ,
  armele energetice pot f.bine sa va apere daca vor fi facute in tara . Pot crea stari de voma , defecari instantanee , ameteli , anonimie , dureri abdominale groaznice . Vedeti o armata expuse radiatiilor trecind ca un tavalug ? Eu am unele abtineri. Exista si armament individual energetic , deocamdata utilizat de S.W.A.T., trupele americane antiteroriste .Totul depinde de cit de repede se misca poporul si cit de repede primim tehnologia de la aliatii N.A.T.O. Alvin Toffler a anticipat acest lucru in cartea “Razboi si antirazboi” – aparuta in 1995 .

 35. Am sa scanez cartile lui Lucian Cozma si am sa le transmit celor interesati.Gratuit. Aveti destule detalii si acolo.

 36. O arma energetica poate sa produca energie pt. populatie , si poate prin adaptare sa devina ARMA. Deja Braila lucreaza la ele. Nu putem sta cu mainile in sin , cind ne pierdem puterea economica si mai sintem si in fata furtunii .

 37. Principala forta de atac va lovi pe directia litoralului , delta , urmeaza Fetesti si apoi Capitala . Batalia se va da pe plaje , daca vom avea cu ce. Chiar si un portavion devine un mormam de fiare vechi ( cum s-a exprimat tov. Iliescu – el a zis-o primul ) daca este lovit de o arma Tesla . Capacitatea de lovire a rusilor , pina acum este de trei brigazi , 14 submarine ( din care 5 cu rachete nucleare ) , doua flotile de aviatie ( aprox. 100 de avioane ) . Un S.R.I. -ist ( colaboram pe linia problemelor militare ) facea o gluma ca rusii n-au combustibil.Cred ca nu s-a informat prea bine .

 38. Nu cred ca sunt prea multi visatori de acest gen,poate cei ce-si mai leaga sperantele de un fir de paianjen.Dar,nici cel de care are nevoie acum tara,inca,nu s-a aratat.Cu stima.

 39. un roman!
  armele de tip energetic – sunt viitorul – ramane de elaborat controlul pentru distante mari si tinte mobile aflate in miscare la viteza supersonica.
  nu doar laserul intra aici, ci si armele electromagnetice (cele cu puls nu sunt science fiction – sunt doar o cale prin care orice circuit electronic sau electric neprotejat este bagat in vacanta in mod imediat)…
  Poti face lucruri interesante cu ceea ce sunt sigur ai in casa … laptopul si cateva diode in plus fata de ceea ce ai in casa, cuptorul cu microunde ( … a fost buna si industrializarea la ceva!!!) …
  Nestiinta si orgoliul de a nu incerca sa ne cunoastem adevaratele limite sunt adevaratii nostri dusmani. Nu o armata de X militari, Y tancuri si Z avioane sunt adevarata problema.
  Asa cum bine a aratat Supravietuitorul (mie asta imi scapa) – toate armele in general sunt conduse de oameni – de aproape sau de la distanta – iar oamenii sunt de fapt tinta luptei.

  Mai adaug – ca nu sunt de acord ca Romania trebuie sa treaca prin 1000 de iaduri. Este o idee ce trebuie trimisa in neant, cu care nu trebuie sa jongleze nimeni. Este gresit sa gandesti impotriva celor din neamul tau … familiei tale … parintilor tai. In afara de asta – nu este necesar sa ajunga o tara intreaga in situatii critice …

  Romania nu trebuie purificata de nimic, mai ales in perioada electorala! Nu trebuie ca Romania sa aiba o menire, mai ales in perioada electorala … si nici ulterior perioadei electorale.

  Romania trebuie sa aiba continuitate ca natiune si generatiile viitoare sa poata vietui pe teriotoriul romanesc fara a fi nevoiti sa emigreze … mai trebuie sa invete si oamenii din greselile lor.

  – dragul meu, <>, LIANA ti-a dat un exemplu nemaipomenit de evolutie fireasca, si cu ocazia asta ne-a si spus adevarata sa opinie fara sa deranjeze … Si eu imi doresc ca toti cei ce ne conduc, sau cei ce vin sa ne conduca – sa poata iubi oamenii din Romania.

  Poate parea infantil multora – discutia noastra de aici, insa sunt de acord cu Supravietuitorul in totalitate asupra punctelor legate de ideile cu arme de natura energetica. Stefan cel Mare le-a otravit fantanile turcilor, si a rezolvat o problema destul de crancena – iar celor care nu stiu trebuie sa le spun ca armata turca este una dintre cele mai organizate si mai vechi (a avut din vechime militari angajati cu solda, pe categorii si pe arme). Deci ramane sa creem surpriza …
  Mai ramane sa inteleaga oamenii astia de sunt la carma Romaniei, ca nu ne putem increde in ceea ce ne ofera occidentul. Noi in fapt am fost si vom fi singuri … indiferent de aliantele pe care le vom incheia … in fata celorlalte popoare, si mi se pare ca si in fata guvernantilor nostri.

  PS Merci Valentin.

 40. din pacate unii chiar viseaza cu ochii deschisi sau fac parte din grupul comandorului ce-l sustine pe presedinte…S R R a lui 30 noiembrie…..nu mai este mult si se va afla adevarul………..nu cel impus prin dogme……..

 41. Fabius Maximus,”nu ma intreba”!!!

 42. saracu SRI ist rusii au rezerve pe 500 de ani ca doar 45 de ani au supt de la altii da in fine asta spune multe despre calitatea serviicilor secrete romanesti dupa ’89 iar rusii au mult mai multe sumarine doatate nuclear nimeni nu stie de ex cate sumarine de clasa TYPHOON recent modernizate au NATO banuieste ca ar fi vreo 20

 43. da sunt de acord cu dv ca pricipala linie de atac va fi pe mare doar flota din sevastopol si-a prelungit sederea in ucraina pana -n 2042 dar inainte d asta cred ca ne vor bombarda salbatic pentru a ne demoraliza eu unu cel putin asa as face.

 44. @gabibirta

  Momentan, USL-ul nu se afla la guvernare! La ora actuala, la carma tarii se afla FMI (Oculta Mondiala). Baietii astia ne cred tampiti, adica au impresia ca toti stam si dormim!

  La ora actuala, putina lume intelege ce se intampla cu adevarat, si cand se va trezi, va fi mult, dar mult prea tarziu. Unii refuza sa inteleaga, altii se multumesc cu o bucata de paine si un acoperis deasupra capului, dar viata nu consta numai in asta, viata este mult mai interesanta!

  Suntem invatati sa ajutam, dar in acelasi timp contribuim la distrugerea semenilor nostri, fara sa ne gandim nici macar o clipa la asta! Cat de vulnerabili suntem? Un om fara un antrenament special, nu se poate apara sub nicio forma, iar aceste victime ne vor deveni dusmani, caci un om care are mintea controlata, nu este altceva decat un zombie! Este urat sa vezi oameni care au mintea controlata, dar este si interesant sa vezi cum cineva, executa orbeste niste ordine, fara macar sa aiba habar de ceea ce face.

  Armele PSI…sunt amplasate in puncte cheie, unii habar nu au de ceea ce au pe bloc, ei stiu ca sunt simple antene, dar care in final isi vor arata adevarata utilitate. De ce nimeni nu actioneaza??? Cat de mult poate suporta acest popor??? De ce nimeni nu-si cere drepturile??? Raspuns: pentru ca numai au vointa proprie, nu pot actiona. In ianuarie cat am fost in Piata Universitatii, se foloseau sistemele PSI…de inducere a fricii…o simteai pur si simplu, dupa ora 23:00. Frica este cel mai oribil sentiment, este cel de slabiciune totala, dar cand iti este indusa…chiar nu prea ai ce face, daca nu esti antrenat.

  Mai multe in curand!

  O zi buna!

 45. As vrea si eu sa citesc cartile lui Lucian Cozma si daca poate sa mi le ofere cineva in format electronic as fi foarte recunoscator.

 46. Pamantul va fi al celor blanzi. Iubirea este arma cea mai de temut. Mai este insa pana cand vom fi blanzi si iubitori. Oricum salvarea este individuala si in nici un caz colectiva.
  D.le un roman, in toate este un adevar ca va place sau nu va place. Pana si New Age are elemente de adevar in teoria sa, MISA la fel, d.ta nu trebuie sa fi decat un bun crestin sau un OM. Daca stiti cum se face asta felicitari, daca nu studiul nu imbolnaveste, dar atentie trebuie mult discernamant. Cum se obtine acesta? Fiecare are calea lui, dar rugaciunea e pe primul loc, bunul simt pe al doilea, etc. pe un fond de liniste sufleteasca si cultura, chiar new age.ista (sic) si/sau yoghina.
  Eu cred ca lucrurile se vor lamuri total cam pana in anul 2014, dar pana la finele anului vom mai avea multe surprize.
  Toate cele bune.

 47. Iubirea este arma cea mai de temut in sensul protectiei pe care o ofera, ca sa fiu bine inteles.

 48. Buna ziua ,
  V-a fi impiedicat sa ajunga , doamna Natalia , prin utilizarea STRINGURILOR ( legaturi virtuale psi ) . Cred ca si datorita anumitor pasi gresiti ai intregii natiuni( ultima fraza considerati-o ca ipoteza ) .Banuiesc ca in luna aceasta vom fi socati de anumite dezvaluiri. Cu simpatie , S.

 49. ”eu cred ca profetiille lui ioan ystrate s-e vor implini in viiitor. pt. ca tot ce a prezis in trecut sa-u adeverit. de acum 12 ani am citit un articol si cu profettiile lui istrate. a stiut sa prezica exact. dar ce a prezis in viitor despre lumea intreaga si romania, nu va fi deloc bine..,/

 50. “O lume fara banci va fi o lume a saraciei” spunea cineva de la BNR zilele trecute. Deci a inceput. Finanta mondiala o spune direct prin uneltele din BNR.
  Nimic nu ii va mai ajuta!
  Rusii nu ne vor ataca pe noi ci pe turci! A spus.o si parintele Arsenie Boca. De acolo va incepe totul si atunci cuvintele profetice ale lui Malraux “viitorul va fi religios sau nu va fi deloc” se vor fi implinit.
  @supravietuitorul, stringurile se pot anula, Lazarov afirma ca prin iubire. Cei care sustin ca simt sau comunica nu au nimic de spus de intensificarea campurilor electromagnetice de protectie din anumite puncte ale tarii?! Cam ce credeti ca studiau evreii cand s.au prabusit cele mai moderne elicoptere ale lor in Bucegi si cu echipaj format numai din ofiteri superiori?
  Eu am curajul sa afirm ca cei ce ne vor raul au pierdut deja!
  Toate cele bune.

 51. motan
  Multumesc pentru punctul de vedere suplimentar, legat de elicopterele din bucegi …. Imi scapa in totalitate!
  Tre’ sa dau o bere! Se merita!

  Adaug
  Iadul este locul unde oameni stau la masa cu linguri mari in mana, cu care nu pot sa se hraneasca singuri, fiind prea lungi …
  Raiul este locul unde oamenii stau la masa cu aceleasi linguri … insa se hranesc unii pe altii!
  Doar am scris ce am auzit la altii mai buni (Budha), nu este cugetarea mea .. insa sunt convins ca trebuie sa ne deschidem rapid canalele de comunicatie unii catre altii … chiar daca pare ca nu avem ce schimba momentan unii cu altii

 52. Buna ziua ,
  intradevar stringurile sint anulate de iubire , dar citi mai iubesc ? Iubirea presupune si sacrificii. Nu cred ca este locul sa dezvolt subiectul . Despre cautarile evreilor ,se pare ca se cauta acea portiune , despre care profesorul Rudan afirma ca este o Gura de Rai , loc in care organismul se reface. Despre zidurile ectoplasmatice pot spune ca sint f. concentrate pe zona Dobrogei ( nu stiu de ce ???) si sint si pe spatiul extracarpatic. Sa va auda Dumnezeu si sa nu mai fim nevoiti sa suferim. Va felicit pt. interesul manifestat, domnule Motan.Multumesc echipei domnului inginer Istrate pt. ca ne permite dialogul. Va rog sa aveti putina rabdare cu materialul promis . S-a intimplat ceva neprevazut si a trebuit sa amin termenul de predare . Va urez o zi cit mai benefica , tuturor . DOAMNE AJUTA .

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro