Mar
13
2011

Mesaje din 10 si 12 martie 2011

10.03.2011 Vad la distanta valuri de linii foarte lungi ca la un seismograf. Lungi pana la 100 km. (poate inseamna durata)

12.03.2011 Bucuresti …. Sunt cu un cetatean pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Se intampla ceva! Ne cheama primarul general Sorin Oprescu … In acest moment aud: Dupa 7 ani ….

8 Comentarii to “Mesaje din 10 si 12 martie 2011”

 1. durata se masoara in metri ?

  Admin:
  Se poate interpreta: Cat timp ia unui seismograf sa deseneze 100km de hartie

 2. Domnule admin,

  Te rugam sa ne sugerati macar ce reprezinta mesajul domnului Istrate.
  Imi pare foarte rau ca domnul Istrate nu colaboreaza cu cercetatorii si Institutele specializate pentru a se cunoaste in toata lumea ca mesajele cu privire la cutremurule din Noua Zeelanda si Japonia au fost previzionate in primul rand de domnul ISTRATE si nu de catre alti seismologi cu cateva zile inainte.
  Este mare pacat ca domnul Istrate nu este recunoscut la adevarata valoare si adevaratele capacitati. Pentru ca domnul Istrate este si om de stiinta si filtreza mesajele.
  Cu bine, Andreea

 3. D-nul Istrate este deosebit, un adevarat fenomen, sanatate si multumiri.

 4. Domnule Admin, te rog mult, poate Domnul Istrate sa ne explice ce va fi pe 19?( efectele apropierii Lunii de Terra pentru oameni). Multumesc!

 5. Profetia Sfantului Nilus despre zilele noastre
  “După anul 1900, undeva spre jumătatea secolului, oamenii o să devină de nerecunoscut. Odată cu apropierea Anticristului, mintea oamenilor o să fie absorbită de plăcerile carnale, dezordine socială iar fărădelegile devin normalitate.

  Înfăţişarea oamenilor o să se schimbe, fiind imposibil să faci diferenţa între un bărbat şi o femeie, datorită hainelor pe care le vor purta dar şi al modului cum îşi vor purta părul. Aceşti oameni vor fi cruzi ca şi animalele sălbatice datorită influenţei nefaste a Anticristului. Preoţii şi călugării vor deveni oameni goi, lipsiţi de orice sentiment şi le va fi foarte greu să deosebească raul de bine.

  În acele vremuri, moralitatea dar şi tradiţiile creştine se vor schimba. Oamenii vor renunţa să mai fie modeşti iar trufia va pune stăpânire pe ei. Falsitatea dar şi lăcomia vor atinge proporţii greu de imaginat. Homosexualitatea, adulterul şi crimele vor domina societatea.

  În aceste timpuri, datorită decadenţei, oamenii vor fi privaţi de Sfatul Spirit ce se primeşte prin botez. Oamenii îşi pierd credinţa în Dumnezeu datorită incapacităţii de a vedea lumină. O să existe o mare separare între oamenii, cei care trăiesc în lumea presărată cu bogăţie, ura, lăcomie şi indiferenta iar ceilalţi, foarte puţini, se vor retrage în căutarea luminii spirituale. Şi toate acestea se întâmplă doar pentru că Anticristul vrea să devină “rege” peste întreg Universul.

  În acele timpuri, înainte de Apocalipsa, omul o să fie capabil să comunice cu ajutorul unor aparate de la un capăt la celălalt la Pământului. De asemenea, omul o să fie capabil să zboare precum nişte păsări şi să coboare în adâncul apelor exact la fel precum peştii. Având toate acestea, oamenii o să trăiască în tot confortul dar singurătatea sufletelor lor o să fie foarte apăsătoare. Ştiinţa va câştiga teren în fata religiei iar datorită vanităţii unora, cei mai mulţi îşi vor pierde credinţa în Dumnezeu.

  Într-un final bunul Dumnezeu vede decăderea rasei umane şi va pune capăt suferinţei datorită celor puţini care merită să fie salvaţi. Sabia pedepsei va apărea brusc şi o să-l omoare pe ademenitor dar şi pe servitorii săi.”

 6. http://www.b1.ro/stiri/externe/oficialii-rusi-sustin-ca-moscova-va-fi-afectata-in-curand-de-un-cutremur-din-vrancea-1478.html

  Doamne fereste-ne, se apropie cutremurul!

 7. Se traiesc clipe din care multi oameni nu pot vedea lumina sau crede adevarul. Multi dintre noi, se pare, ca dorim sa se intample ceva, dar nu stim ce. Asteptam ceva, dar nu stim ce vine. Dorin sa vedem, dar nesiguranta este la tot pasul. Sper ca intr-o zi sa vina lumina dupa care sa ne ghidam in viata aceasta .

 8. @ro.maria
  F.F. frumos…!1!

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro