Dec
07
2011

Mesaje de la sf lui noiembrie – inceputul lunii decembrie 2011

26.11.2011 Qatar. Vad un vas langa tarmul unui oras. Se intampla ceva, au discutii in legatura cu …

28.11.2011 Senatul Romaniei … Discutii in legatura cu problemele din constructii.

28.11.2011 Apare cifra 666 in legatura cu un eveniment …

28.11.2011
Italia. Foarte multa lume pe strazi. Apar 2 conducatori, din care unul e bolnav …. bani …

05.12.2011
Il vad pe Adrian Nastase discutand cu un cetatean mai tanar (V.P.?) despre probleme deosebite in fata unei cladiri inalte.

06.12.2011 Coplata la serviciile medicale va duce la tratamente naturiste si la coloane de nemultumiti.

06.12.2011 Guvernul Romaniei apare in 3 situatii speciale prezentate la posturile de televiziune … cu manechini … Mesajul se repeta de 3ori.

8 Comentarii to “Mesaje de la sf lui noiembrie – inceputul lunii decembrie 2011”

 1. Chiar nu mai pot intra pe forum ,si te-am mai rugat Admin sa-mi spui ce se intimpla ,de ce nu-mi recunoaste parola ???? eu nu am schimbat nimic ,tu de ce nu-mi recunosti parola ???? te rog

  Admin:
  Este posibil ca sa nu fi introdus corect userul, care este elena f (cu spatiu intre elena si f).
  Daca intampinati in continuare probleme va rog sa-mi spuneti

 2. Pentagonul se pregăteşte pentru eventualele evenimente dezastruoase ce pot pune în pericol securitatea globală şi implicit securitatea SUA. Iată trei scenarii analizate în prezent de oficialii americani din domeniul Apărării, potrivit The Christian Science Monitor.

  1. Prăbuşirea Pakistanului

  Unul dintre scenarile luate în calcul de SUA implică asasinarea preşedintelui Pakistanului, eveniment ce ar declanşa un vid de putere şi haos în ţara care luptă în prezent cu militanţii islamişti.

  Este un moment în care “facţiunea islamistă a armatei pakistaneze şi aliaţii ei, militanţi musulmani, decid să acţioneze”, spune scenariul analizat de Pentagon şi citat de Christian Science Monitor.

  Scopul islamiştilor, potrivit scenariului de război: să exploateze haosul creat, să preia puterea şi “să instaureze un stat islamist radical”.

  Situaţia ar fi complicată de existenţa arsenalului pakistanez de arme atomice – între 80 şi 120. Oficialii americani au ajuns la concluzia că anumiţi membri ai serviciilor secrete pakistaneze vor transfera către islamişti codurile de activare necesare pentru armarea bombelor nucleare.

  Unul dintre răspunsurile SUA – posibilă ţintă a rachetelor nucleare – ar fi, potrivit scenariului, un atac preventiv asupra locurilor unde se află armele pakistaneze.

  2. Ascensiunea Chinei militante

  Un alt scenariu analizat de Pentagon este cel al pericolului chinez. Scenariul luat în calcul se petrece în anul 2013, când China decide să impună o blocadă împotriva Taiwanului, iar SUA şi Japonia analizează ce să facă în continuare.

  În apropierea Chinei se formează, prin urmare, cea mai mare aglomerare de forţe navale pe care lumea a văzut-o vreodată: premisă pentru un Al Treilea Război Mondial.

  Care sunt momentele ce au precedat conflictul, potrivit scenariului Pentagonului?

  Analiştii în domeniul Apărării prevăd o posibilă încetinire a creşterii economice a Chinei, ceea ce conduce spre o pierdere a legitimităţii liderilor de la Beijing.

  Situaţia se complică şi la nivelul indivizilor din societatea chineză. Analizele indică faptul că populaţia de sex masculin va creşte simţitor, iar bărbaţii rămaşi fără partenere se vor simţi alienaţi.

  Guvernul chinez ar putea decide, prin urmare, să redirecţioneze frustrarea aceasta spre duşmanii externi.

  Ce va face SUA? Analiştii americani spun că Washingtonul, preocupat de războiul cu islamiştii radicali şi de beneficiile pe termen scurt ale comerţului cu Beijingul, a ignorat pericolul chinez.

  Chinezii ar putea să declanşeze un adevărat război cibernetic la adresa SUA, care să vizeze reţeua pentagonului şi a Bursei din New York.

  În paralel, submarinele chineze vor tăia cablul de fibră optică submarin care asigură date pentru forţele militare, dar şi pentru economie.

  Pentagonul trebuie să găsească în acest moment un răspuns.

  3. Prăbuşirea Coreei de Nord

  Coreea de Nord pare o dictatură stabilă, dar regimul se pregăteşte de un transfer de putere de la Kim Jong.il către fiul său.

  “Tranziţia de la stabilitate aparentă la colaps poate fi scurtă”. Căderea guvernului de la Phenian “ar putea dezlănţui o serie de catastrofe în peninsulă, cu efecte potenţial devastatoare asupra regiunii şi a întregii lumi”, spune o analiză a International Security.

  Un posibil efect ar fi revolta milioanelor de civili, care ar putea încerca să treacă graniţa în Coreea de Sud. Efecte: foamete sau război civil.

  Armele de distrugere în masă ale Coreei de Nord ar putea cădea în mâini nepotrivite şi ar putea ajunge pe piaţa neagră, la îndemâna teroriştilor.

  China se va implica cel mai probabil şi va trimite trupe, în vreme ce SUA şi Coreea de Sud vor încerca la rândul lor să controleze situaţia. Riscul unei confruntări este iminent.

  pe baza unor estimări optimiste, numărul de trupe necesare pentru stabilizarea Coreei de Nord ar fi de 400.000.

  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/3-scenarii-apocaliptice-care-ameninta-omenirea_893624.html#ixzz1fwYKND8k

 3. ……nu mai comenteaza nimeni…nimic???!!!!….nasol.

 4. Ce spune D-nul Istrate despre ce se intimpla cu euro?

 5. http://www.libertatea.ro/detalii/articol/Omul-animal-creat-in-laborator-de-savantii-britanici-369259.html

 6. Oamenii de stiinta sunt ingrijorati din cauza pericolului pe care il prezinta un vulcan subacvatic din Insulele Canare si unul islandez. Ei sunt legati unul de altul, facand parte din acelasi lant.

  Katla (Islanda) are o inaltime de 1.512 metri si un diametru al craterului de 10 kilometri, scrie Pravda. Problema este ca, daca va erupe, el poate determina si inundatii catastrofale in aceasta tara, caci ghetarul Myrdalsjokull s-ar putea topi.

  Intreaga coasta sud-estica a Islandei ar fi, in acest caz, sub ape. Acest vulcan islandez arata la mijlocul acestui an ca ar putea erupe, iar consecintele pentru intreaga lume ar fi foarte grave din cauza fumului emanat si a cenusii vulcanice.

  In luna noiembrie, el a cauzat nu mai putin de 500 de cutremure. In timp, eruptiile sale au fost mereu inregistrate. Asa s-a intamplat si in secolul 8. El erupe o data la 40-80 de ani, precedentii ani fiind 1918, 1934 si 1955. Eruptia din 1918 a fost cea mai puternica din intreg secolul 20. In 1775, el a cauzat inundatii devastatoare, aisbergurile dislocate atunci fiind chiar de marimea unor munti.

  Problema vulcanilor islandezi este aceea ca sunt legati unul de altul. In trecut, eruptia vulcanului Katla a fost precedata de cea a vulcanului Eyjafjallajokull, cel care a agitat intreaga lume.

  Un alt vulcan, situat in sudul insulei El Hierro (Insulele Canare), dadea semne inca din septembrie ca s-ar trezi la viata. El a intrat in a treia faza a eruptiei. Locuitorii din zona nu mai pot respira din cauza mirosului emanat de el. Cantitatea de dioxid de carbon s-a triplat, ceea ce arata ca vulcanul nu se va potoli.

  Specialistii sustin ca intre Katla si El Hierro exista o legatura, ei facand parte dintr-un lant comun.

 7. CRACIUN FERICIT D-LE ISTRATE. ANUL NOU 2012 SA VA ADUCA LINISTE SUFLETEASCA, BUCURII PT. INTREAGA DVS FAMILIE SI PRIN DOMNIA VOASTRA -VESTI BUNE PT. NOI ! LA MULTI ANI !!!

 8. ” La multi ani ! , Craciun fericit ! ” , echipei site- ului si vizitatorilor acestui blog .

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro