Sep
10
2010

Mesaj, vineri 10 septembrie

10.09.10 Apar numerele 12 si 14. Cifra 12 vibreaza si licareste. O voce spune: Reprezinta ore sau zile. In acest moment aud: CUTREMUR …

27 Comentarii to “Mesaj, vineri 10 septembrie”

 1. Acest mesaj credeti ca are legatura cu ceea ce ati postat pe forum? Vom primi in seara aceasta si alte informatii? Va multumim pentru informatiile primite!

 2. Admin, acum cateva luni in urma Dnul Istrate facea referiri la un mesaj lamuritor pe care il asteapta inainte de producerea acestui cutremur, un mesaj ce va aduce certitudine. Dnul Istrate crede ca acesta poate fi mesajul cu pricina?

 3. Sa intelegem ca Dumineca va fi cutremur, poate nu va fi cel mare.Doamne apara-ne. !

 4. Sa intelegem ca ar putea fi in noaptea de 11 spre 12, dupa 12 noaptea.
  In acest caz, ar fi bine sa postezi mai des, pentru ca constatam cu parere de rau ca viziunile D-lui Istrate sunt tot mai rare.
  Sunt rare de felul lor, sau majoritatea nu se pot publica?
  Pornind de la ipoteza ca se apropie si cutremurul si razbuiul din Iran si WW3 si protestele de strada, ne asteptam ca viziunile dansului sa fie tot mai dese si mai clare.
  Se pare ca nu e asa, si asta ma nedumereste.
  Poate ne spui de ce asa rar si de ce nu mai clar?
  Multumesc.

  Admin:
  cred ca e mai bine sa vedem cum vor evolua vibratiile, decat sa facem scenarii

 5. Mai demult (prin primavara) domnul Istrate zicea ca unele mesaje ii dau aceleasi trairi ca inainte de martie 77. Mesajul asta e tot din seria alora?

 6. E maine la ora 12, am vazut si eu. Jos cenzura

 7. Grava treaba!

 8. Va salut ADMIN ! deci sa ne pregatim ? mai avem timp sa evitam sau sa ne adapostim. daca cifra 12 inseamna ore ar trebuii sa fie maine…..sau ora ? Astept si asteptam un raspuns concret….multumesc anticipat pt raspuns !!!

 9. decodificati! nu ne tineti cu sufletul la gura, nu este fayr

 10. buna seara,vad ca din ce in ce ne apropiem de marele cutemur,nui asa admin?te rog in numele celor care vziteaza acest blog si in numele celor care cred in tine si in domnul istrate dane un semn sa ne putem feri intru-n fel daca se mai poate numi asa,multumim din suflet,cu stima danniela.

 11. Poate fi in aceasta noapte la ora 12:14?

  Admin:
  nu cred

 12. poate fi in aceasta noapte intre orele 3 si 5 ???

 13. nu stiu daca am respectat regulile insa sunt curioasa daca va fi cutremur in aceasta noapte sau in zilele ca urmeaza??? am incredere in domnul Istrate si desi locuiesc la un etaj fff.superior nu m-am temut si nu ma tem de cutremur . Va multumesc.

 14. Ne-am obisnuit ca in ultima perioada, numarul cutremurelor in Vrancea sa fie foarte mic, dar, conform EMSC, in ultimele 24 de ore nu sau inregistrat cutremure in Nordul Turciei, ceea ce ar putea indica blocarea faliei Nord Anatoliene sau chiar pregatirea unui mare curemur in zona Instambul.De aceea, daca se poate, sa ne confirmati daca ultimele mesaje se refera la zona Vrancea. Va multumesc.

 15. Admin, mesajul se refera la tara noastra? Nu doresc raul nimanui, dar poate fi in alta parte?

 16. …Nu stiu daca va mai amintiti…insa marele cutremur de la noi era precedat de unul intr-o tara vorbitoare de engleza….parca a fost ceva in NZ?

 17. Propun sa asteptam un comunicat clar din partea adminului.Sunt convinsa ca in momentul in care vibratiile vor atinge limita superioara vom fi anuntati.PANA ATUNCI ESTE BINE SA NE PASTRAM CALMUL DEOARECE SCENARIILE SI SUPOZITIILE NEFONDATE NU FOLOSESC LA NIMIC.

 18. cum pot comenta pe forum?

 19. Admin, daca stii ceva spune-ne; va fi sau nu va fi curtemur la noi in Romania? Unii oameni se pot imbolnavi stand intr-un asemenea stres din pricina ultemelor mesaje. Multumesc

 20. Admin ,suntem in 12 sept.si nu ne spui nimic despre mesajul dl.Istrate ; va fi cutremur in aceasta noapte ?am cautat pe forum si nu am gasit nimic ; ce sa facem ? ne culcam sau nu ? te rog daca mai poti sa ne spui cate ceva .Multumim.

 21. Doamne fereste-ne.Admin,spune-ne te rog,poate fi vorba de 12-14 zile? Se refera la marele cutremur? Anunta-ne, te rugam, tot ce afli de la d-l Istrate.Multumesc! Sanatate tuturor!

 22. asteptam mai repede decodificarea mesajului legat de cutremur.sau sintem lasati iarasi sa facem noi tot felul de interpretari .de ce mai dati mesajele daca nu le decodificati imediat sau sa spuneti macar daca sint legate de tara noastra sau nu.noi facem tot felul de speculatii si ne stresam singuri.si asa sintem intr-un stres continuu din cauza vietii de zi cu zi. ADMIN TE ROG SA FACI PUTINA LUMINA CU ACESTE MESAJE. iti multumesc.

 23. 14.12? adica 14 decembrie? Sau azi 12 sept?

 24. Eu mi-am cumparat prin mai o alarma de cutremur si vad ca a functionat perfect in iunie cand a fost cutremurul ala de aproape 5 grade. M-a avertizat in Bucuresti cu 26 de secunde inainte de a incepe. In instructiuni scrie ca cu cat esti mai departe de epicentru cu atat te avertizeaza mai din timp. Asa ca cel mai bun lucru e sa va luati o alarma ca sa stati linistiti mai ales daca locuiti departe de Vrancea.

 25. stimate mateo, va rog spuneti-ne de unde ati cump. avertizorul,pretul aproximativ,daca se plateste un abonament[si cat?]. si daca intamplator cunoasteti daca se pot cumpara si in provincie[la ce fel de magazine] TR 62ani.

 26. Buna seara! Am cumparat-o dupa ocazii.ro , am dat 300 ron nu se plateste niciun abonament, se fixeaza pe perete si functioneaza pe baza de unde. vezi linkul: http://www.okazii.ro/catalog/43944112/ALARMA-CUTREMUR.html

 27. . a fost cutremur politic cu epicentrul la cotroceni in istorica zi de 24 septembrie 2010 cind mitingul politiei romane s-a metamorfozat in mars pe drumuriel capitalei cu tinta cotroceni

  . 10 + 14 = 24 septembrie

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro