Jan
28
2010

Mesaj primit pe 28 ianuarie

28.01.10 Evenimentul anuntat si mult asteptat va avea loc cu circa o luna mai devreme.

13 Comentarii to “Mesaj primit pe 28 ianuarie”

 1. Ce putem intelege din acest mesaj? Pe blog vor mai fi postate informatii despre cutremur pentru cei care nu vor sa intre pe forum?

 2. Buna ziua,
  Sa inteleg sa evenimentul mult asteptat este cutremurul cel mare (oare despre el e vorba?). Daca da – nu are decat sa intarzie cat mai mult – nu il dorim.
  Poate este vorba de altceva si imi scapa.
  Dupa parerea mea un nou cutremur care se va simti va fi atunci cand dupa acest ger va veni un val de caldura la fel ca si gerul.
  O zi buna si linistita

 3. E prea complicat sa postezi pe forum dupa parereaa mea.
  Pe ce adresa de e-mail sa scriu la dumneavoastra mai clar ca sa ma intelegeti de ce si poate mai multe persoane doresc sa scrie dar intampina aceleasi probleme ca si mine.
  Astept daca este posibil raspunsul dumneavoastra daca nu o sa multumesc numai cu cititul si atat.
  Cu respect

 4. Cartile d-lui Istrate erau clare si la obiect;
  Pe blog insa, desi intru de ceva timp nu am reusit sa gasesc vreun mesaj relevant, clar, concis… deci nu pricep rostul pentru care d-nul Istrate are acest blog (oare doar pentru reclamele publicitare – etarget, neogen ads ??)
  Ideea este ca oamenii care au incredere in dansul si citesc acest blog nu obtin nici o informatie concreta.

  “Evenimentul anuntat si mult asteptat va avea loc cu circa o luna mai devreme.”… care era evenimentul mult asteptat nu prea stiu (oare cutremurul cel mare ?) … si cand urma sa aiba loc … nici atat (scrie pe blog ceva concret legat de asta ?)… dar primim “informatia” ca va avea loc cu o luna mai devreme …

  banuiesc ca administratorul blogului ne va da lamuriri suplimentare pe celalalt blog, si pe forum, si …. a era sa uit, felicitari pentru blog …

 5. Sa inteleg ca marele cutremur se va produce zilele astea?!

 6. Dl.Admin va rog mult sa ne explicati mesajul dl.Istrate care spune ca marele eveniment se va produce cu o luna mai devreme;este vorba de marele cutremur ?ce inseamna :cu o luna mai devreme ?suntem ingrijorati si va rugam sa ne dati mai multe lamuriri;in noaptea aceasta nu va fi nimic ?asteptam cuvintele dvoastra de linistire.Multumim mult.

  Admin:

  E pe forum si o parere personala o gasiti aici > PARERE

 7. ce eveniment???data???

 8. Admin, multumim pentru link. Totusi, nu inteleg dece vreti sa parasiti blogul. Cine mai modereaza, inlatura mesajele lipsite de bun simt?
  Nu cred ca d-l Istrate, personal.

  Admin:
  Voi modera doar mesajele care au legatura cu subiectul

 9. stimate admin interesanta abordarea – ma intreb daca ea se bazeaza si pe interpretarea D-lui Istrate ! Are domnia sa o interpretare ?? La cutremurul din 77 a stiut data cu 3 luni inainte ! Dar acum ??? Cu stima Gabi Birta

 10. ar fi interesant de citit postul acesta:
  http://mucenicul.wordpress.com/2010/…1/#comment-949

  poate “evenimentul negativ” va fi un nou atac, in perioada Jocurilor Olimpice? (asta inteleg din articol, ca va avea loc cam pe 3 martie).

  ce parere ai admin?

 11. admin,care este interpretarea d-lui Istrate la acest mesaj

 12. la decodificati pe forum scrie ca daca e sa luam de referinta data de 4 aprilie… de ce tocmai data de 4 aprilie?

 13. Nu gasesc pe forum decodificarea mesajului .Va rog daca puteti sa il interpretati si pe blog.Multumiri anticipate

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro