Oct
15
2009

Mesaj primit pe 12.10 si o mica antentionare

12.10.09 Romania cel mai susceptibil stat: capabil, in stare de …. (decodificare : statul roman = oaia neagra a Europei, toti vorbesc de el)


Vibratiile sunt in crestere. Nu se anunta ceva major in acest moment.

25 Comentarii to “Mesaj primit pe 12.10 si o mica antentionare”

 1. suntem cireasa de pe tort

 2. vibratiile se refera la un cutremur de pamant

 3. Cutremur ne mai lipsea!!! Nu ajunge ca zapacitii de politicieni isi fac de cap!!!

 4. statul roman, ca subiect juridic, colapseaza primul si antreneaza dupa el toate celelalte state

 5. multumesc pentru mesaj – sper ca nu un cutremur care sa ne puna vietile in pericol !!! astept vesti – cu stima Gabi Birta – pentru admin si Dl.Istrate – cand mai poate domnia sa sa apara pe forum ??

  Admin:
  Nu cred prea curand …. o sa anunt

 6. Pe MSLI zici ca pana vineri e liniste si ca vineri noaptea(15-16) posibil cutremur.Pai 15-16 nu e joi spre vineri?

  Admin:
  Da … dupa ora 24 incepe noaptea… nu e vorba de vineri noapte? Sper sa nu gresesc.

 7. daca acest mesaj ar fi fost postat pe 12.10.2009, ar fi fost minunat! din pacate… acum e prea tarziu. toata lumea sia dat seama de ieri 14.10.2009 ca asa va fi. :))

  Admin:
  Se referea la contextul international …in fine …. Este posibil sa aveti dreptate.

 8. Eu sper sa nu fie deloc cutremur de pamant si sa ramanem cu cele politice. Crezi ca poate fi adevarat?

  Admin:
  Sincer …. trebuie sa avem unul mai mic acum decat unul mai mare mai incolo. Cum arata lucrurile pare sa fie unul mic spre mediu

 9. azi e 15 si e joi;daca va fi vineri noapte inseamna 16/17

 10. pe la ce nivel sunt vibratiile?
  cat va tine atentionarea?
  multumesc

  Admin:

  Gasiti mai multe informatii in rubrica SLI

 11. Dn.Istrate a avut dreptate
  http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=143184

 12. Sal admin! Se pare ca ai uitat de promisiune…Pe cand niste noi amanunte cu 2012? Stiu ca acum nu prea isi au rostu aceste informatii datorita situatiei dificile din Romania(politic, economic, social si seismic), dar macar cate ceva ne poate spune!

  Admin:
  Nu am uitat dar de cate ori a venit dl Istrate nu a fost “imbracat oficial”, iar dansul tine fff mult sa apara macar la camasa. Acesta este motivul real.

 13. Cred ca se apropie marele cutrmur!.
  Si stiu ca in aceea perioada Romania nu are Guvern!
  Se aproprie decembrie si tot fara Guvern a sa fim!
  Am dreptate admin?
  Intreaba-l pe d-ul Istrate

  Admin:
  Este posibil … se anunta un sfarsit de an ffff greu pentru romani

 14. Este posibil … se anunta un sfarsit de an ffff greu pentru romani,bine admin asta vedem zi de zi pe tv dar cum ramine cind cu putin timp in urma anuntai ca d-ul Istrate ne anunta ca pina la sfirsitul anului se termina cu criza,sau numai din cea politica?

 15. Buna seara! Toti stim ca ne este foarte greu in aceasta perioada si ne mai paste si un cutremur, dar vreau sa-l intreb pe dl. Istrate care este parerea dansului in privinta unei imbunatatiri si cu criza politica si cu cea financiara? Va multumesc.

 16. Cum sa nu fim priviti ca ,,oaia neagra,,ca dupa ce suntem slabi in ghilimele fie spus ne mai punem si cenusa in cap,cu asemenea presedinte care ameninta in stinga si dreapta ,i-mi e sila de ce se in timpla in politica dar in acelasi timp nu trebue sa uitam ca cel mai mult noi poporul suferim cel mai mult si asa are sa o tina pina dupa alegeri,mai bine ar fi ca parlamentul sa-l demita si sa avem alegeri mai devreme ,sa esim macar din criza politica,ca cea monetara cine stie unde ne vor duce de va face euro 50 roni,de ar fi dupa umila mea parere nu as mai da drumul nici parlamentarilor si nici presedintilor care au fost sa nu mai aiba drept de participare la noile alegeri,ca si asa ne-am intors in anul 90 daca nu chiar mai inapoi,rusine sa le fie pt. un ciolan chinue un popor,oare nu ne-au furat destul?DESTEAPTATE ROMANE

 17. Admin,
  importanta e informatia dl. Istrate, si nu camasa lui !!!

 18. care ar putea fi motivul vibratiilor?
  cat tine atentionarea?

  Admin:
  O sa incerc mai pe larg sa va explic … dar acum va fac un rezumat. Vibratiile detecteaza masa totala acumulata in Vrancea. Pe langa acele vibratii sunt niste “ponturi” care iti zic se va descarca toata “masa” sau doar o parte. Pe urma mai exista si vibratiile transmise prin oameni … care acum anunta ceva rau .. poate sa fie politic/social (presedinte,multi someri, foamete, etc) sau poate sa fie ceva dezastros (cutremur de pamant, inundatii,etc).
  Fara mesaje ajutatoare nu ne putem da seama care este adevarata cauza acestor vibratii, dar putem stii cu ajutorul BANGului daca urmeaza ceva iminent in urmatoarele 0-48ore.
  Azi a mai aparut un mesaj politic … ceea ce ne indreapta catre ideea ca poate sa fie un cutremur politic (dar inca nu ne putem pronunta sigur deoarece nu avem destule informatii/,mesaje – ca idee ar trebui sa fie vreo 10-20 mesaje)

 19. Domnul Istrate: Come as you are 🙂

 20. cred ca este un cutremur politic ,la ceea ce se intampla acum pe scena politica a tarii noastre – poate asa vom curati clasa politica – prin vot – sa dam o lectie acestor politicieni care nu mai tin cont de romani ci numai de cum pot sa ajunga la putere ! Numai bine admin si D-lui IStrate!

 21. La ora 21 a fost cutremur in Japonia de 5,2;poate ne va ocoli pe noi.

 22. Admin, cand va mai veni Dl Istrate pe forum sa vorbeasca cu noi ?

  Multumesc in avans.

  – K

 23. au inceput cutremuri mai mari in apropierea noastra;pina cum nu depaseau 2-3gr;azi au fost mai marisoare;4,8in Grecia;4,6 in Turcia,unul in Kazacstan,polonia;ieri in Rusia,ne asteptam la ceva? mesaje pt. noi sunt? E agitatie mare de jur imprejurul nostru;Ne paste ceva zilele astea ,sa fim mai prudenti? va rog frumos sa-mi raspunde-ti;multumesc mult

  Admin:
  Nu ceva major

 24. admin,,,in ultima vreme cred ca s-au primit intre 5-10 mesaje politice publicate pa blog…dar ziceai ca au fost si mesaje cu Romania dupa cutremur…si alea nu stiu cat au fost…poate ne lamuresti

  multumim de explicatie
  numai bine!

 25. Cutremur este , unul politic, stirnit de cei pe care i-am ales sa aiba grije de noi, vedeti se grijwe au sa-si rotunjeasca conturile, sa-si npuna oamenii lor in posturi cheie, azi ca intotdeauna cine detine informatia stapineste. noi i-am pus sa faca tot ce pot sa ne fie bine. uite c3e bine ne este , Raminem someri pe capete, ei fura pe capete, de aceea nu vor controlul statal de aceea tin blocate legi de importanta nationala . acesta-i adevaratul cutremur. Daca nu se v-or intelege , va venii si cel de pamint sa ne aduca aminte de ce traim ,si cum trebuie sa fim. si de ce i-am pus acolo pe ei. pe cei care ne sfideaza si ne lasa fara mijloacele de subzistenta. V-0m mai vota dar asa cum stim noi si cind om sti noi.
  Liniste si pace.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro