Jun
07
2009

Mesaj primit azi , 7 iunie

07.06.09 Discut cu comandatul unui vas comercial despre comert si problemele oamenilor. (poate fi un accident, un atac al piratilor, in orice caz un eveniment neferecit)

Azi am vorbit cu dl Istrate si am decis sa continuam, i-am explicat reactile si care sunt riscurile. Dansul a spus ca vom continua cu conditia daca acest blog se va autosustine.

Daca nu apare nimic pana ora 22.00 inseamna ca urmeaza o noapte linistita (inclusiv aceasta).

6 Comentarii to “Mesaj primit azi , 7 iunie”

 1. Cum ati hotarit ca se va autosustine blogul?care este metoda?

  Admin:
  Transfer bancar si posta. La SMS se pierd prea multi bani , adica din 10eur trimisi de dvs eu incasez 1,8eur.

 2. Buna ADMIN, in sfarsit o veste buna. MULTUMIM ca nu ne-ati abandonat. Intrebarea mea pt voi e urmatoarea : CARE E NIVELUL VIBRATIILOR IN ACEST MOMENT SI CE ATENTIONARE PRIMIM PENTRU DATA DE 20 ?? La ce sa ne asteptam ?? Sau mai bine zis ce prevede dl ISTRATE pentru data de 20 ale oricarei luni??

  ASTEPT RASPUNS ….destul de sincer si concret…..am de ceva timp o stare tare ciudata de nu ma pot intelege nici eu pe mine.MULTUMIM PENTRU CA EXISTATI.

  Admin:
  Sunt sub 10 … oricum urmeaza sa fie un cutrumur de 4-5 cat de curand. Comentariile sunt in moderatie.

 3. Da,… va fi ,… este si pe un site rusesc , previziune de cutremur 5 R,,,, pentru romania, ceea ce intareste ce spune d-l Istrate, numai ca ei au facut previziunea in 5 mai, pentru data de 7 mai, care a trecut, dar va urma ce s-a prezis.
  Din mesaj, capitan de vas a fost basescu, nu?… ce accident/incident neplacut sa fie ? cu el?
  Discutati probleme de comert-economie, … ce veniment neplacut sa fie ?

 4. Buna ziua…desi citesc mereu postez ,mai rar….solutii ar fi multe…dar cea mai simpla mi s-ar parea scoase niste poze cu d-l Istrate si vandute la 30 ron bucata…noi am stii ca de fapt e pt sustinerea site-ului …iar dvs ati plati doar impozitul pe profit eventual…

 5. MULTUMIM ADMIN.o ZI BUNA VA DORESC

 6. Admin daca faci plata prin sms la mobilpay[punct]ro din 10 euro iei 8.80 au comosion fix 1.20 euro/ tranzactie sau 1.40 nu mai stiu sigur

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro