Aug
28
2011

Mesaj important

Incepand cu 1 septembrie, blogul si forumul (sectiunea – Informatii saptamanale) isi vor inceta activitatea. In sensul ca nu vor mai fi publicate noi mesaje sau atentionari.
Celalalte sectiuni ale forumului vor ramane deschise, iar inregistrarile vor fi in continuare moderate.

24 Comentarii to “Mesaj important”

 1. sa intelegem ca asta a fost tot , si indiferent de situatie nu va mai fi publicat nici un mesaj sau ,, bang ,, ori altceva asemanator?

 2. de ce???

 3. Are legatura cu apropierea lui 2012?

 4. Felicitarile noastre

 5. asa si? foarte interesant!!! oricum multam pentru efort

 6. N-am inteles bine: nu vor mai fi postate anunturi de genul “urmeaza o noapte linistita”?Ar fi mare pacat! Macar un minicod de genul unui emoticon ar mai fi ceva!..dar ma rog,om trai si-om vedea!!
  Multumesc oricum pentru tot ce ati facut pana acum!

 7. de ce?!?

 8. Pacat!

 9. Acum o luna spunea ti ca de la 1 septembrie vor fi din nou mesaje pe blog, ACUM SPUNETI CA NU VOR MAI FI MESAJE PE BLOG. Eu nu stiu de ce va tot suparati de fiecare data asa ,ca un copil.De 2 ani , tot spuneti ca inchideti , apoi iara il deschideti .E un blog interesant. Sper sa va razganditi. Multa sanatate.

 10. Pacat ca nu vom mai primi atentionari. Era singura cale prin care ne puteam pregati pentru un eventual cataclism.

  Oricum, tot respectul pentru ceea ce faceti.

 11. pacat…..

 12. BINE A-TI REVENIT,VA MULTUMIM CA NU NE-ATI UITAT,DAR NUMAI AZI NU E MAINE,CE NE PUTETI SPUNE DESPRE DATA DE 31.08?ASTEPTAM DECODIFICAREA,MULTUMIM MULT

 13. Draga Admin am citit ultimul mesaj important si ma sperie.
  Pe langa toate relele care exista nu putea sa vina si ceva bun.
  Ce se intampla? Pe noi cine si unde ne mai informeaza despre subiectele care ne intereseaza si pe care le urmaream zilnic.
  Nu mai doriti sau sunteti constransi ? Sigur ca nu-mi poti raspunde la aceasta intrebare, dar te rog nu ne lasa in ceata, da-ne un semn.
  Cu multumiri, aceeasi “urmatitoare fidela”

 14. Admin, iti respect decizia, dar sa stii ca din punctul nostru de vedere, al cititorilor zilnici, nu inteleg deloc de ce ai luat aceasta hotarare. Din cate ne putem da cu totii seama urmeaza vremuri foarte grele, chiar si cutremurul pare ca bate la usa de-acuma, iar tu nu ne vei mai tine in alerta. Nu inteleg absolut deloc de ce tocmai acum. Poate CINEVA nu va mai da voie sa continuati???
  Ce trebuie sa facem ca sa va razganditi??

 15. mai bine

 16. Si de unde o sa mai stim ce o sa se intample ? Faceti un cont pe facebook macar .

 17. Chiar nu se mai poate face nimic ca sa va determinam sa nu ne parasiti? Va rugam mult!

 18. de ce ?

 19. de ce?

  Admin:
  Nu mai exista programatori care sa refaca codul

 20. nu inteleg de ce

 21. putem macar sa primim o explicatie? ar fi frumos…

 22. Pana cand aceasta intrerupere?

 23. Transmit pe aceasta cale multa sanatate d-lui ing.Istrate si inca mai am speranta ca va reveni asupra hotararii de a nu mai publica atentionarile atat de necesare noua celor care credem in capacitatile domniei sale.

 24. DE CE ? Pentru mine si nu numai erau foarte importante informatiile trimise de dl Ioan Istrate.Poate totusi reveniti asupra hotararii!Cu multa simpatie si respect.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro