Jan
31
2012

Mesaj din 30 ianuarie

30.01.2012 Dupa un eveniment deosebit aud: in mediul urban sunt in constructie case. Imediat vad case in constructie.

94 Comentarii to “Mesaj din 30 ianuarie”

 1. Valentin ,te rog mult daca ai informatii despre ce-o sa se intimple in Ro in 2012 lumineaza-ne si pe noi mai amanuntit ,iar daca stii ceva despre Orientul Mijlociu m-ar interesa,pt ca predictiile lui Michael Heyk pe 31 dec 2011 ,denumit si Nosrtadamusul Orientului Mijlociu au fost f sumbre,multumiri anticipate,

 2. Vă rog să reţineţi ceea ce afirm acum : America , S.U.A., va fi invadată , îi aşţeaptă ceva greu . Americanii ştiu acest lucru prin oameni ca IOAN ISTRATE şi şi-au construit deja toate strategiile posibile şi imposibile.DEGEABA. Sua va fi invadată , vor plăti ceea ce au de plătit , întrbaţi-l pe Maestrul Istrate , el ştie .

 3. http://gingasia.blogspot.com/2012/01/filosofie.html

  despre viata!

 4. “Mircea Geoană a plecat în SUA. Acesta va efectua o vizită de lucru în State în perioada 1-4 februarie 2012, în Washington și New York.”

  Mircea Geoana e personalitatea care pleaca la New York inainte de marele cutremur? Va rugam un raspuns, domnule Admin!

 5. Cine doreste sa evolueze singur si gratuit gaseste o cale in cartea “Drumul spre iluminare” din situl de mai jos:http://www.maitreya.ro/romana.htm

 6. Draga Admin, putem vorbi despre un eveniment negativ gen: cutremur, inundatii sau de unul pozitiv gen: Guvernul se mai gandeste si la nevoile oamenilor nevoiasi(evenimentul pare a fi cauza construirii caselor)!?

 7. Parlamentul a revenit din vacanta . Guvernul si-a ” asumat ” raspunderea. Si consuma ….

 8. Din informațiile deținute de mine la ora actuală:
  1. România se va confrunta cu ieșiri în stradă, ieșiri controlate de-o parte și de alta a baricadei. Lumea va continua să susțină Monarhia, dar nu cred că aceasta va fi soluția.
  2. 2012 este anul în care vom avea un seism de pământ. Nu unul natural, ci provocat. Se pare că cineva fie din Vest sau din Est va dori să obțină ceva (..ducere a populației prin mâncare și medicamente …erate).
  3. Situația don Orientul Mijlociu, va începe prin Siria. Iranul va fi atacat dar nu acum. Din ceea ce știu, se plănuiește atacarea acestuia în primăvară, posibil în jurul Paștelui (???).

  4. Cât despre copiii de cristal.

  Aici iarăși s-a denaturat informația, chiar de către cei care au informat populația despre acești copii.
  Copiii de cristal la început sunt indigo. Au caracterul copiilor indigo. Copil de cristal este acea persoană care o dată ce și-a înțeles misiunea, și a înțeles cum să-și manifeste puterile, va înțelege și cum funcționează Cristalul din Inima Sa. Așa că nimeni nu se naște copil de Cristal. Om de cristal, devii abia după ce ai redescoperit cristalul din inima ta. Copiii de cristal se vor naște abia după ce noi vom fi vindecat societatea de tot ceea ce înseamnă dogmă veche, credințe false, și superstiții. Abia atunci, vor veni și copiii de cristal, care nu vor trebui să evolueze, deoarece ei deja vor fi evoluați atât mental cât și spiritual. Unii spun că ei deja se nasc. NU! Universul nu va trimite copii de cristal, deoarece mulți dintre noi nu sunt încă gata să-i primească. Oamenii mai au de învățat.
  5. Cât despre reducerea populației la 500.000.000, conform plăcuțelor din Georgia, doresc să vă reamintesc că Noua Ordine Mondială, conform agendei Frăției, trebuia instaurată din 2010. Dar ceva s-a întâmplat. Nu cred că vor rămâne 500.000.000, dar 3 miliarde sigur vor rămâne. Și asta datorită acestui război mondial, război care are menirea de a reduce populația. În primul și în primul rând SUA nu se va lupta cu China sau cu Rusia. De ce?

  Păi nu ele participă de comun acord pe stația spațială internațională? Cum să se lupte ele aici jos, iar sus să se pupe? Ceva nu se leagă.

 9. Citesc cometariile din ultima vreme si stau si ma intreb: unde este Dumnezeu si Maica Domnului si toti sfintii in ideile voastre despre lume? Chiar toata lumea a luat-o razna? vorbesc despre univers, copii de cristal si alte aberatii, cand de fapt totul se reduce la Bunul Dumnezeu si Judecata de Apoi si imparatia Lui in care numai cei buni vor intra!
  Tot ce trebuie cu adevarat sa facem este doar sa ne rugam mai mult, pentru noi si pentru intreaga lume, ca sa mai domolim din urgia Domnului asupra noastra, a pacatosilor.
  Avem profetiile Sfintilor parinti despre ceea ce urmeaza sa se intample, de ce mai cautam si alte surse “supranaturale”, “reptile, anunaki si alte bazaconii” care nu sunt deloc ortodoxe?!

 10. Domnilor,culoarea indigo e o nuanta inchisa,intunecata.Deci de vibratie joasa.Culoarea alba are lumina cea mai puternica.Deci are frecventa de vibratie f.mare.Oamenii cu aura indigo au venit pt. a mentine vibratia planetei scazuta,pe cand oamenii cu aura alba au rolul de a creste vibratia planetei.Nu credeti ca e logic.Oamenii cu aura indigo ei sunt sarpele ala din biblie.Asa arata ei pe planeta lor:
  http://www.youtube.com/watch?v=-1vGSB3Kcvk
  Credeti ca au venit sa salveze lumea?!!

 11. Natalia,
  ti-am lasat un raspuns la:
  http://ioanistrate.ro/mesaje-din-perioada-18-23-ianuarie/

 12. Pentru UnOmBun, citeva profetii ortodoxe in care se vorbeste despre viitorul imparat ortodox:

  Sf. Andrei cel Nebun pentru Hristos

  http://blog-crestin-ortodox.blogspot.com/2011/10/proorocirile-sfantului-andrei-cel-nebun.html

  Pr. Duniushka of Siberia ( + 1918 )
  “… a Prince will reign, who will came from the nation that gave us our religion [ Byzantium ]…”
  http://www.romanitas.ru/eng/THE%20RESTORATION%20OF%20ROMANITY.htm#_ftnref365

  … si mai gasiti voi multe pe net …

 13. Multumesc d-le Valentin pt informatii,se fac diverse scenarii,oricum NWO are grija ca optimismul nostru sa fie extrem de limitat,nu vad nici o ascensiune sprituala…ochii sunt pe Orientul Mijlociu,f curind s-ar putea sa iasa o buba mare,dar indiferent daca va fi razboi,care teoretic poate lua orice dimensiune cu consecinte catastrofale in emisfera nordica,criza economica se va adinci ,vom asista la colaps de economii,urmat de dezordini sociale ,care vor “ímpune” restabilirea ordinii publice.Dictatura mondiala se vede la tot pasul,Codex Alimentarius,care ne loveste sanatatea zilnic,HAARP,care ne modifica starea de spirit,razboiul ce ameninta pacea in fiecare moment,manipularea mass-mediei,santajarea statelor,…numai cine nu o vede poate fi fericit,relaxat.Eu zic sa gustam fiecare moment al zilei ,dar planurile pe care ni le facem pt viitor tin de abilitatile personale, de adaptare la marele “joc de sah”

 14. Eu cred ca suntem in coada de program,am sa dau doua citate din cele doua carti sfinte, Biblie si Coran.In Biblie cea mai frumoasa formulare ce priveste ciclicitatea ,apartine regelui Ecclesiastul:”9.Ceea ce a mai fost,aceea va mai fi si aceea ce s-a intimplat se va mai petrece,caci nu este nimic nou sub soare.10.Daca este vreun lucru despre care sa se spuna “iata ceva nou!”acesta a fost in vremurile stravechi,de dinaintea noastra.11.Nu ne aducem aminte despre cei ce au fost inainte ,si tot asa despre cei ce vor veni pe urma;nici o pomenire nu va fi la urmasii lor.”(Ecclesiastul-1) Si totusi au ramas citeva “pomeniri”de la cei ce au fost in vremurile stravechi de “dinaintea”noastra de ex…Piramidele egiptene,mayase,desenele din Valea Nazca(Peru),Sfinxul din Bucegi(Ro),Tiahuanacu(Bolivia),Machu Pichu(Peru),statuile din Insula Pastelui..etc.Din Coran -Sura trimisilor LXXVII -“8.Si daca stelele se vor stinge.9.Si daca cerul va crapa.10.Si daca muntii se vor darma.12.Pentru care zi s-a dat termenul?13.Pentru ziua despartirii!16.Oare nu i-am nimicit Noi pe cei de -nainte?17.Acum lasam sa urmeze pe cei de apoi.20.Oare nu v-am facut Noi din apa lepadata?21.Si-am adus-o intr-un statornic.22.Pina la un termen anumit?” Una din decodarile Calendarului aztec ce apartine Vaticanului,precizeaza situarea celor cinci civilizatii-celor cinci perioade solare pe axa timpului:Prima perioada solara-4000ani,II-4010ani,III-4081ani,IV-5036ani.A cincea perioada solara ,reprezinta o sinteza a celor patru perioade trecute.Ea va fi distrusa folosindu-se toate mijloacele tehnice ce au pus capat celor patru epoci anterioare si se spune ca la sfirsitul ei va face posibil sa se intilneasca umanitatile din intreg ciclu solar. Deci, pentru a intelege prezentul e nevoie sa stim macar cite ceva din ce s-a intimplat in trecut ….

 15. @Jonny

  Îmi pare rău să-ți spun, dar aici greșești. Înainte de apariția copiilor indigo (și eu fac parte dintre ei), în câmpul magnetic al Terrei nu erau decât culorile: Roșu, Galben și Verde! Roșu și galben sunt de intensitate joasă, sunt energii ale oamenilor înrădăcinați în pământ. Ele nu-ți permit evoluția sub nicio formă. Însă din 1959-1963 (numai NSA și Vatican-ul cunosc anul, lun ziua și ora când copiii indigo au reapărut pe Terra), în câmpul Magnetic al Terrei a apărut și culoarea Indigo. Această culoare, era culoarea celor ce aveau să fie deschizători de drumuri pentru o nouă lume. Însă, Elitele știau despre acești copii, iar doctorii lor au început deja prin a-i cataloga drept copii care suferă de sindromul ADHD (un sindrom al deficienței de atenție – practic nu poți sta locului).

  Pe lângă acest lucru, copiii indigo au nevoie de multă iubire, căci ei pot dărui cât nu li se oferă. Aici a intervenit iarăși Big Pharma cu produse … bogate în zahăr. Zahărul alb este nociv pentru oricine, dar pentru un copil catalogat cu sindrom ADHD, este horror! Nu destul că el nu poate sta locului, dar dacă îi mai dai și prăjituri bogate în zahăr, ai obținut un mic drăcușor :)) .

  Copiii indigo sunt de mai multe feluri: Conceptuali – sunt copii care se nasc în familii dezorganizate, și care de mici încep să aibă probleme cu legea.

  Umaniști – sunt cei care aprofundează domenii precum – psihologia, domeniul juridic…etc, și doresc o schimbare a acestor sisteme, de fapt menirea lor este să înlocuiască vechiul cu noul.

  Artiști – numai trebuie să menționez.
  Interstelari – cei ce vin pentru prima oară pe Terra (ca în cazul meu). Suntem mai grăsuni din fire, dar casa noastră nu este aici. Ne place să ne folosim de capacitățile noastre, pentru a colabora cu persoanele lăsate în urmă de pe alte planete mult mai evoluate spiritual.

  În final Copiii de Cristal. Ei bine după cum am mai spus. Acești copii vor apare pe Terra, abia după ce lucrurile își vor intra pe făgașul lor normal. Dar pentru asta copiii indigo se vor sacrifica în număr mare.

  P.S. Nu știu dacă ai lucrat vreodată cu vreun cristal de cuarț, dar încearcă să vezi câte cristale superbe poți găsi pe piață, și nu te lua după culoare, căci nu judecăm lucrurile după culoare.

  P.P.S – uite la vechii egipteni (un popor extrem interesant), la înmormântare ei nu purtau negru ca doliu, ci purtau alb. Dintr-o singură chestie.

  Albul nu atrage. Albul Respinge. Și pentru ca sufletul celui plecat să nu se întoarcă printre cei vii, acesta trebuia respins. De ce crezi ca la noi după fiecare înmormântare îți bubuie mobila prin casă? Pentru că negrul atrage, îl atrage pe cel plecat, și nu-l lasă să plece. Cineva a știu ce-a știut de i-a obligat pe români să-și schimbe tradiția din alb în negru, căci dacii la înmormântări purtau tot…alb.

  Apropo…culoarea corespondentă celei de-a cincea dimensiuni este: ultra violet-ul.

 16. Un mason de rang înalt din grupul Bilderberg – considerat Guvernul Mondial – bolnav de cancer în stadiu terminal, a vorbit cu pastorul Lindsay Williams, relatându-i acestuia câteva din viziunile sale cu privire la evenimentele ce vor marca omenirea. El spune că lumea va fi condusă în viitor de Noua Ordine Mondială, având în frunte China. Iată câteva din prezicerile masonului:
  Un exerciţiu de război derulat de Iran în Golful Persic în 2010
  Iranul va fi atacat în maximum doi ani, iar războiul va începe peste tot. Lumea întreagă va intra în război.
  Dolarul american se va prăbuşi anul acesta.
  China va fi Noua Ordine Mondială, iar America va fi redusă la statutul de Lume a Treia. China are 90% din toate mineralele rare ale Terrei, ne-cesare pentru tehnologii înalte, arme etc. De asemenea, 80% din armamentul SUA este făcut în China.
  Aurul şi argintul vor deveni singurele valori pe care ne vom putea baza.
  Preţul petrolul brut se va dubla. El va fi de 200 de dolari pe baril în următoarele câteva luni, combustibilii se vor scumpi, la fel şi mâncarea.
  Noua Ordine Mondială doreşte ca lumea să se dezică de Dumnezeu şi de tot ceea ce se manifestă prin El pe această planetă.

  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/preziceri-dure-de-la-un-mason-aflat-pe-moarte-vine-razboiul_910361.html#ixzz1lIiWWuoD

 17. “… will make a mighty empire. An Orthodox Emperor will keep it – one anointed by God. The Emperor will be from God.”

  http://www.scribd.com/doc/78420842/Prophecies-Concerning-End-Times

 18. Dl Istrate a prezentat prin 2005 sau 2006 un mesaj in care pres Basescu era prezent printre soldati cu ocazia unui dezastru…era un timp friguros si ningea… cam spre iarna -primavara.De aici am tras concluzia ca in mandatul lui Basescu se va intimpla ceva rau…Admin daca stii ceva despre acest mesaj te rog sa ne comunici…Acest mesaj a fost prezentat de dl Istrate intr-o emisiune la OTV !

 19. Buna seara , domnul Fabius ,am o rugaminte sa-mi lamuriti un aspect – domnul Istrate a spus despre cel care v-a veni ca este coleg cu Dan Diaconescu sau in aceeasi breasla ( cea a inginerilor mecanici ? ). Cu simpatie , A.

 20. Cititi- Psihotronica in Romania -. Pe net. E cutremuratoare informatia.

 21. Fabius Maximus,ti-am lasat un raspuns in acelasi segment.Romanitas.ru,cui apartine?!Are dreptate si “UnOmBun”Pe internet,e adevarat sunt foarte multe de citit dar oare nu” ne ocupa tot timpul”?O seara buna! Cu stima.

 22. Fabius Maximus,te rog scrie in limba romana ca nu toti am invatat engleza ca voi cei mai tineri si mai expermentati.Eu am invatat rusa,latina si franceza ,in leceu,cu toate ca era unul de profil matematica-fizica[pe care cred ca le-am si uitat din moment ce ma lovesc mai mult de engleza]Traducerea este destul de proasta din engleza.O seara,si o noapte buna tuturor.Cu stima.

 23. Liceu,scuze.[am vrut sa scriu]

 24. stau si ma minunez ce aberatii scrieti aici…doamne..a innebunit lumea..copii indigo..albi etc:)))) doamneeeee apara-ne de nebuni

 25. Pentru Arutella: – doar coleg de facultate cu DD ( sper ca nu m-a lasat memoria ). El a terminat fac. de Mec. ( sectia U.T. ) in 1992 dar lucrarea de diploma a sustinut-o in februarie 1993. Nu a lucrat vreodata ca inginer. Informatia o am chiar de la unul din colegii lui de grupa.

  Natalia, cred ca site-ul Romanitas.ru e rusesc ( dar in limba engleza … asa cred )

  ……………………….

  Prin 1999, in perioada bombardamentelor NATO din Serbia, mi-a picat in mina cartea dlui. Istrate. Nu am avut timp s-o citesc, ci doar s-o rasfoiesc. Intr-un loc am citit ca la P. Neamt se va construi o coloana ( columna ) de argint ?!?!?! Asta mi s-a parut fff ciudat !!!
  Ce naiba mai inseamna si asta ???

 26. Fabius Maximus,noi nu avem capacitatea domnului ing.Istrate de a percepe anumite fapte.Asteptam doar timpul lor.Admin ar putea sa-l roage pe domnul Istrate, daca vrea sa ne spuna si noua ce inseamna asta.I-ai dat de gindit lui Arutella,probabil nu a vazut emisiunea.O seara frumoasa!Cu stima.

 27. @dan

  Dane, nu vorbim prostii. Noi vorbim despre energiile la care acești copii sunt racordați. Exact ca un aparat de radio. Dacă poziționezi aparatul pe postul x, asculți muzica x, dacă te poziționezi aparatul pe postul y, asculți muzica postului y.

  Dacă unii nu pot înțelege ceea ce vorbesc un anumit grup de oameni, asta nu înseamnă că acel grup de oameni este nebun.

  Este mai grav să trăiești în aceste vremuri și să negi transformările care se petrec în jurul tău.

 28. ” Of Trojan blood will be born a Germanic heart
  Who will rise to a very high power:
  He will drive out the foreign Arabic people
  Returning the Church to its pre-eminence.”

  Nostradamus – C V / Q 74

 29. Buna seara , incerc sa dau raspunsuri , dar nu mai pot intra . Ce se intimpla , admin ?

 30. Buna seara , incerc sa transmit tuturor Romanilor , ceea ce detin , de la cei ce mi-au lasat arhiva DECAGONULUI . Poate nu sint in asentimentul celor care nu cunosc anumite date , dar nu sint eu cel ce va rezolva anumite probleme sau va da solutii salvatoare . Am alte intentii : prevenire , combaterea propagandei negre , amplificate in ultima perioada , impotriva romanilor ; deschiderea spre noi orizonturi ( am propus schimbarea denumirii zodiilor – premiera mondiala ) , s.a.
  – SEMNUL 666 ( aparut pe o gema geto – daca , asa – SSS ), sub un calaret inarmat cu arc si DACA – temuta sabie incovoiata a dacilor , reprezinta revenirea GEMENILOR DIVINI , in aceasta tara , POARTA STELARA A OMENIRII – prin care ne vine inspiratia de la Zeii cei Mari ; noi ne inchinam spre Nord ;- semnul , asa zis al fiarei , a fost mentionat asa de catre Saul , convertit la crestinism ca APOSTOLUL Pavel , un individ cam plimbaret in epoca sacrificarii crestinilor ; ceva e putred si nu doar in Danemarca ( cum am citit in Hamlet ) .
  – columna , despre care ati pomenit domnul Fabius , nu pot sa spun decit ca in acea zona se afla un zacamint aurifer , mai mare decit cel de la Rosia Montana ;
  – referitor la cel ce va veni : – de la detinutii politici – citez : – va veni din afara spectrului politic , se va trai bine , dar dupa plecarea lui dintre noi – va incepe razboiul mondial – poate prin ceea ce i se va intimpla ???( parere personala );
  – din traducerea catrenelor lui Nostradamus : 1. – va fi adus tirziu , fiind dezinteresat sa conduca , si fara a mai vrea sa mai candideze ;
  – 2. va fi adus dupa ce mult singe va curge , pe trandafirii insingerati ( sa fie acesti ani postdecembristi ??? );
  – domnul Vlaicu Ionescu : si totusi acest OM ar fi trebuit sa vina , in 2000 ; emisiune difuzata in 2002 , pe TV Cultural- moderator Eugenia Voda .
  Revin la cele afirmate si in alte iesiri , vreau sa informez , nu sa creez noi disensiuni , dezbinari , conflicte , s.a.
  Cu simpatie , pentru cei UNITI in cuget si simtire . A.

 31. P.S. : Scuze pentru unele greseli gramaticale , am timpul extrem de limitat , incerc sa imi aduc aportul si in alte activitati . Aceeasi , A.

 32. Buna ziua , tuturor . Multumesc , admin , pentru intelegere si ajutor . Aveti dreptate domnule Valentin , daca nu sintem intelesi nu inseamna ca am plecat , in “directii gresite ” .Si eu caut printre aceste cai ale razboiului ( minciunile presarate de-a lungul istoriei scrise ) ADEVARURI . ( MINCIUNA e CALEA RAZBOIULUI – proverb chinezesc ). America va fi pustiita , nu ocupata . Este cunoscuta ca tara a spiritelor . La ce pacate au americanii , nu-i de mirare . O zi plina de bucurii si viata , participantilor la aceasta RENASTERE .

 33. a demisionat boc cata dreptate a avut domnul Ioan Istrate.

 34. Buna Arutella,fii te rog mai explicita.De unde oare au detinutii politici aceasta informatie,atit de clara?Si cine anume?Mai sunt foarte putini in viata si-ar fi simplu de reperat.Daca chiar vrei sa ne informezi,da-ne infomatia clara,nu sa traga fiecare concuzii in functie de baricada in care se afla,[sa nu spun mai mult] O saptamina frumoasa si linistita tuturor!Cu stima.

 35. Cred ca un OM adevarat, asa dupa cum va doriti, poate sa apara numai din flacarile si din jarul razboiului … calit si forjat sub loviturile de ciocan ale vietii …

  Nu uitati cuvintele Sf. Ignatius al Antiohiei:

  ” Stati tari ca nicovala pe care o loveste ciocanul !!! Un luptator bun invinge chiar daca e lovit. “

 36. Buna seara , unul din acei detinuti a fost maistrul de aviatie ,arestat si condamnat pt. aceste cuvinte : – Lasa ca vin americanii , pt. el venind prea tirziu , bunicul cdt. Decagonului. In rindurile lor era un vizionar ce a fost catalogat drept nebun. Dupa citeva decenii , vazind evenimentele , si- au adus aminte de ce li se spunea in anii petrecuti in puscariile politice . Alte amanunte nu pot sa dau , datorita faptului ca nu mai este persoana respectiva. Am relatat ce mi s-a spus. Sint doar pe baricada adevarului , pe baza celor verificate de catre cei din Decagon. Nu am interese partizane , vreau sa vina cineva capabil sa ne indrume pentru a iesi din marasmul actualei vieti . Un om de actiune , de gargaragii sint satula .Cele spuse , le-a aflat cdt. in 1996 . Cind a trait o revelatie . Am sa spun , in particular , despre ce este vorba . O concluzie a serviciilor de informatii , din diferite tari : – Americanii tin sa implineasca previziunile lui Nostradamus ? – E o informatie ce ne indeamna la o mai atenta studiere a catrenelor . O seara buna , tuturor .

 37. @arutella

  Așa este cu America. America va deveni neimportantă din punct de vedere politic și economic deci și din punct de vedere militar. România se va trezi, dar mai are de trecut două hop-uri, am dreptate?

  1. Mai întâi va veni un cataclism. Am un sentiment legat de 342: să fie cumva 342000 sau 3 420 000 **ctime? Sau o fi ora?
  2. Abia apoi românii vor începe să conștientizeze că numai uniți pot face ceva. Planeta ne va ajuta.
  Vă doresc o seara cât mai plăcută la toată lumea.

 38. daca ar fi asa cum spuneti..ganditi-va ca si celelante popoare ar fi duso ca noi..dar dupa al doilea razboi mondial..italienii au dus-o bine..germanii la fel..francezii,englezii,olandezii,norvegienii,suedezii,elvetienii,spania..si multe multe alte tari.la noi conducatorii au fost corupti intotdeauna pt ca este in sangele nostru sa fim hoti..asta e adevarul..numai panicati lumea degeaba,suntem asa pt ca asta e natia noastra

 39. Fabius Maximus,noi cunoastem “OMUL”,cu acest pseudonim?O simpla curiozitate,ma scuzi nu-i asa?O zi frumoasa tuturor si fiecaruia in parte!Cu stima.

 40. Nostradamus – Great Monarch ( Chiren )

  http://www.santanu.in/thirdworldwar/node/91

 41. Din ceeace a spus domnul Istrate la emisiunea lui DD,cifra respectiva ar reprezenta ora,noaptea de simbata spre Duminica,in preajma unei Mari Sarbatori Crestine.Totul se intimpla in mandatul lui Basescu,intrucit domnul .ing.Istrate il vedea pe el umblind printre darimaturi,imbracat cu o camasa cu mineca scurta,de unde s-a tras si concluzia ca va avea loc in primavara/vara,sau,vara/toamna.In plus,a mai spus ca il va prinde pe DDin emisiune.Si atunci,si in alte emisiuni,la o alta televiziune a spus despre cel care va veni,la care face referire Fabius Maximus.Cu stima.

 42. Buna seara , vizitatorilor . Pai si din ce-am verificat , cam aveti dreptate , domnule Valentin , va felicit pentru informatii si curaj. Ne expunem , poate , inutil , dar sper sa fie informati cit mai multi . O seara buna.

 43. Bineinteles , ca nimeni nu s-a nascut profet , in tara sa .

 44. Felicitări OTV-ului! Este singura televiziune care, prin dl Tudor Barbu, ne-a arătat azi, pericolul exploatării gazului de şist, prin fracţionare hidraulică, pericol care, pe mine, m-a îngrozit.
  Mi se pare o crimă la adresa poporului român, şi-mi pun întrebarea:în mîinile cui am lăsat destinul României, timp de 22 de ani?
  Oare, nu se mai poate face nimic? Destinul acestei ţări este deja scris?

 45. Admin,
  te rog sa ne spui in citeva cuvinte care e parerea d-lui Ioan Istrate in legatura cu profetia facuta de Vanga ( cea in care vorbeste de aparitia unui om in luna ianuarie 2005 ).
  Eu nu cred nici un cuvint din ea …
  Cred ca e o scorneala inventata de unii.

 46. Cuvintarea tovarasului Mihai Razvan Ungureanu ( noul prim-ministru ), delegat al organizatiei judetene Iasi a U.T.C.

  http://www.newsbucovina.ro/editoriale/41846/tovarasul

 47. http://www.youtube.com/watch?v=h6rXpP4XlXM…Ce spuneti de asta?

 48. Buna ziua . Umplerea cu apa a pungilor de petrol secate este la fel de periculoasa . Diferentele mari de viscozitate ( deplasarea diferita ale straturilor ), reactia la contactul cu anumite elemente ale scoartei terestre si ar fi mai multe de spus. Goana dupa profit duce la diavolism . Si ce vrea stapinul imperiului NEGRU ? Extinctia lumii . E asa de logic .O zi plina de viata .

 49. Nu o ducem rau pt. ca avem conducatori corupti . ALTA este CAUZA , faptul ca sintem lasi.DE CE nu se protesteaza in masa ? Citi si-ar sacrifica vietile , fara sa se astepte la vreo recunoastere ? Azi declaram pe cineva erou , maine il facem tradator sau nebun si atunci ne intrebam de ce nu avem valori . UN ALT CRUD adevar , gasit in literatura universala : – Popoarele isi aleg conducatori , din lasitate , pentru a avea pe cine sa dea vina mai tirziu – Shibumi ( Arta de a domina fara sa constringi – Travian – fost ofiter F.B.I. ).

 50. Uitati-va in istorie , cu un an inainte de a intra in razboi ( 1914 – 1918 si 1941 – 1945 ) am avut cutremure devastatoare . ” Istoria isi bate joc de cei care o IGNORA” – Nicolae Iorga . IGNORANTA UCIDE – dir. Edit. Obiectiv – cuvint inainte . ” UNA este sa fi victima unei intimplari nefericite si alta este sa ajungi VICTIMA PROPIEI IGNORANTE . Sanatate , tuturor . Aceeasi , A.

 51. Natalia,
  despre care “OM” vorbesti ? … si despre care pseudonim ?

 52. Arcul de Triumf, reparat cu bani europeni …

  http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/bucuresti-arcul_de_triumf-reabilitare-fonduri_europene_0_643135693.html

 53. http://gingasia.blogspot.com/2012/02/marea-neagra-iarna.html

 54. Natalia,
  vezi ca ti-am lasat un raspuns acolo … stii tu unde !!!

 55. Stie cineva daca a aparut in limba romana traducerea cartii scrise de Hellen Tzima Otto – “They’ll have no king but Caesar: King Henry of the cross” ????

 56. Articole interesante mai gasiti si aici pe blog http://monikaa2128.wordpress.com/

 57. Century 10, Quatrain 67

  A very mighty trembling in the month of May,
  Saturn in Capricorn, Jupiter and Mercury in Taurus:
  Venus also in Cancer, Mars in Virgo,
  At that time hail will fall larger than an egg.

  In acest an, 2o Mai pica duminica. A doua zi este o mare sarbatoare: Sf. imparati Constantin si mama sa Elena.
  Marte va fi in Fecioara, Jupiter si Mercur in Taur. Doar Saturn si Venus vor fi in alte zodii decit cele din catren.

  In alt catren ( C 9, Q 83 ) se spune ca:

  ” Sun twentieh of Taurus the earth will tremble very mightily…”

  In luna Mai din acest an, Soarele va fi aproximativ in aceasta pozitie …

 58. Mesajul se refera la inundatiile care vor veni?

 59. Buna ziua , ROMANI . Se pare ca acum nu mai putem da inapoi . Ne confruntam cu situatii , probleme ce ne pun la incercare . PARCA cineva se grabeste , in universul actual . Avem in fata o provocare ; infernul alb , pe care il suporta cel mai mult sud – estul tarii . Trebuie sa facem ceva . Nu putem sa fim indiferenti . Sa demonstram ca sint ROMANI , in Romania si in afara ei . Trimite-ti bani , necesari pentru degajarea cailor de acces . Stiu ca nu aveti incredere , dar macar o data – in viata aceasta , riscati .RISCATI PENTRU A SALVA O VIATA. Sint peste saizeci de mii blocati . ” LIDERII ” ZIMBESC SI SE REALEG , pe banii nostri . Poate o sa aveti mai mult de cistigat . Acum totul depinde de bani si de mobilizarea OAMENILOR . Sint echipamente , inclusiv la armata , ce nu sint utilizate din lipsa de bani . Am cheltuit tot pt. mentinerea Decagonului , in stare operationala . Si-a facut datoria 18 ani , acum este falit . Avem nevoie de utilaje , se pot inchiria . Costa mai mult , dar poate reusim sa salvam vieti . Vi se vor da justificari scrise pt. cheltuieli . Incercati ACUM , dupa trei zile va fi PREA TIRZIU . Depinde de fiecare . Am sa pun la dispozitie un cont si un nr. de telefon . Vom trimite imagini de la fata locului . Atit avem nevoie : de bani . ACOLO SINT AI NOSTRI . Cdt.Decagon .

 60. Fabius Maximus,si eu ti-am lasat un raspuns tot acolo…stii tu!!!Te rugam Admin,ce ne poate spune domnul ing.Istrate in legatura cu mesajul trimis de Vanga ,care trebuia sa ajunga la romani?Va multumim anticipat amindurora.Cu stima.

 61. Arutella,citeam zilele trecute ca ai propus[in premiera mondiala]schimbarea zodiilor,dar fara sa dai mai multe amanunte.Raportat la ce anume sa fie schimbate?Sau vrei introducerea celei a 13-a zodie?Oare 10 mai in ce zodie va fi dupa acel zodiac?O mai ascult uneori pe Urania,dar…O zi frumoasa tuturor!Cu stima.

 62. SOS!!!Admin,ce se intimpla,ce este cu atita liniste pe acest blog?Sa fie dezamagirea din saptamina aceasta?O zi frumoasa!Cu stima.

 63. Buna ziua , pentru domnul Fabius , sa stiti ca pe cel care ar fi trebuit sa vina nu-l apara decit Dumnezeu . Nu are nici o protectie , decit cea divina .Radiestezia , aceasta poarta spre cer , nu ma insala . O posibila traducere a lui Nostradamus : CEI care il vor urma vor trebui sa-si dramuiasca bine banii .Este un alt catren care ne spune multe . Presupun ca nu va avea timp sa administreze banii , caci va fi implicat in lupte . Este o parere . Daca cineva stie mai multe , il rog sa spuna tuturor . Atit am gasit , momentan . Am sa revin daca am noutati . FA , DOAMNE , O MINUNE . Aceeasi , A.

 64. dan,sustin spusele lui Valentin. Cu tot respectul: mai documentati-va si deschideti-va inima!!!

 65. Admin. , te rog sa permiti afisarea contului si a nr.de telefon , stiu ca site-ul are alt scop , dar este o situatie EXCEPTIONALA , iar autoritatile sint prea preocupate de lucruri marunte . Te rog sa-mi transmiti , pe adresa de Email trimisa. Multumesc .

 66. Buna seara . Uitati-va , cei din diaspora , ce geniali ati votat , nu-s capabili sa ia o decizie , de bun simt , dar ne spun ca nu e Apocalipsa. Dormi , rumine ( am scris bine rumine – sclav , cum te-a stigmatizat un grof ) – si-ti va fi mormintul inconjurat de spini. Ca asta meriti . Sa ma ierte ROMANII , dar este revoltator .Comandantul s-a deplasat personal , in teren , cu propia masina . Costul 1,5 mil. E cumplit ce a vazut si s-a inegrit la fata . N-a comentat ceva , atit a afirmat : Nu-s capabili sa deblocheze , acum cind nu bate vintul , ce-ar face la vint mai puternic ? Deja se anunta peste 50 de km / ora . Aceeasi , A.

 67. La Braila , o unitate energetica de peste 200 MW , nu poate porni pt. ca nu are combustibilul necesar, in tancurile de pacura . N-au ajuns garniturile de tren . Au inghetate circuitele de masura si control , au doar trei sferturi din echipamente dezghetate , dupa doua saptamini de supraeforturi , cu lucrari executate , in trei schimburi , in unele zone avind legaturile telefonice intrerupte . Se vorbeste pe mobilele personale. Unde vede noul prim ministru ca nu se munceste ? Li se propune oamenilor sa munceasca fara bani . Se merita doamnelor si domnilor ? Unora dintre oameni li s-a triplat zona de raspundere si actiune , pe aceeasi bani , dinainte de criza . Au ramas , in teren , doar cei care nu-si permit sa plece pentru ca nu-si permit. N-au bani . Smecherii , obedientii , au plecat de mult , pe bani nemunciti , in ordonante . Asta-i starea , in Braila . De aceea vi s-au solicitat bani , nu pentru bunastarea personala ,ci pentru a salva ceva . Pentru cine crede . Ca nimeni nu mai crede ( asta este proba de crestinism pe care deja o dau unii ) . S-au demolat , pina la fundatie , doua grupuri energetice . Banii sint in bugetul PDL ( partidul democratiei labile ). Cu acte , in regula . Ca tot intreba cineva , unde se duc banii . Mai doriti , ” noutati ” ? Sau stati prea bine , in locuri caldute ? Sa nu se intoarca soarta , doamnelor si domnilor . Atit va zic . Nu are cine sa va salveze . Cu simpatie , pentru cei ce ajuta – cdt. Decagonului , ajuns falimentar ca si peste o treime din localitatile patriei . A cui o mai fi aceasta patrie . Am transmis , din republica Baragan , cum se spune , mai nou .

 68. Buna ziua , doamna Natalia , am propus schimbarea numelor zodiilor , ghidindu-ma dupa un proverb ( Cuvintele urite sa dispara , OAMENII sa RAMINA ) . Incerc , prin cuvint , sa schimb CEVA .Sa iesim din zona animalicului . Cel putin , INCERC. Nu am date despre o a treisprezecea zodie . Unde stiu ,arat , unde nu , NU. Este un an al schimbarilor , al reactiilor rapide sau al dezastrelor . Deja , din noiembrie , cdt. stie ca s-a indepartat Dumnezeu de noi. Va redau textual relatarea :”- Ce va veni ( in sensul de lucruri rele ) vine de la Dumnezeu . S-a saturat si EL .” Este o interceptie facuta de un daimon ( om care face legatura intre Cer si Pamint ) a unui spirit din lumea de dincolo . A unui spirit accesat prin rugaciune si post. Precum vedeti , realitatea depaseste imaginatia . Acum avem infernul alb , maine valurile de apa si noroi – generate de inundantii , iar la final invazia ( dupa parerea cdt. din trei directii , cu pierderi mari , din rindul barbatilor ) .Stiti ce inseamna o retragere a populatiei , in zone montane ? Stiti ce inseamna sa trepideze pamintul , sub impactul tancurilor ? Si-ar fi mai multe de spus . Mobilizati-va cit se mai poate face ceva . Distribuiti-va banii , unde credeti de cuvinta , dar gasiti- va VOCEA .

 69. In 20 mai 2012 va fi eclipsa de soare – vis-a vis de ce spunea Fabius Maximus

 70. Pentru cei interesati de Nostradamus, ofer aceasta adresa:

  http://4umi.com/nostradamus/

  Veti gasi catrenele in lb. franceza si traducerea in lb. engleza.

 71. Buna seara , bucuresteni , scapati Romania de dementul de la Cotroceni. E mai cinic decit Adolf Hitler , acum cind situatia ,in teren , e mai grava ca in 1954.Nu putem veni noi pt.ca sintem izolati.Dar vine si vremea buna.

 72. Declaratia presedintelui CJ Buzau : Ce- a fost in 1954 E POEZIE . A.

 73. Admin,unde esti?

 74. Nostradamus,Baba Vanga,catrene de la asa zisi profeti…toate profetii mincinoase! Numai profetiile biblice,singurele adevarate,le ignorati! Vorbiti de izbavitorul care vine…cine,Antihristul,poate! Ca el vine primul! Gradina Maicii Domnului…doar minciuni pentru adormit poporul! BOR va duce la pierzare,va vinde NWO impreuna cu puterea!
  Nimic sfant nu citesc p’aici…nimic adevarat,numai minciuni sfruntate!

 75. Plimbare printr-o padure finlandeza …

  http://w3.upm-kymmene.com/upm/forestlife/index.html

 76. Buna dimineata , multumesc celor din exteriorul Romaniei ce trimit ajutoare .

 77. Se presupune ca in 2012 si in anii care vor urma se va intampla:
  1. Vor fi distrugeri masive in San Francisco, Los Angeles si San Diego in SUA. Vor fi afectate intr-o foarte mare masura Australia, Japonia. Alaska, Chile si coasta vestica a Europei.
  2. Lumea se afla in pericolul izbucnirii unui razboi mondial mai mare decat al doilea, totul depinzand de deciziile corecte ce ar putea fi luate la timp.
  3. Activitatea solara poate ajunge la un nivel care nu a mai fost niciodata atins in istorie.
  4. Putin va fi din nou presedintele Rusiei transformandu-se intr-o noua Uniune Sovietica
  5. Vor avea loc multe cutremure cu intensitati foarte mari, de nivelul 8,5 grade pe scara Richter
  6. Pe 21 decembrie 2012 se spune ca va fi sfarsitul lumii dar nu este adevarat. Va fi inceputul sfarsitului doar.
  7. Pe 7 mai 2012 va apare pentru prima data Antihristul dar oamenii nu il vor recunoaste decat in anul 2013 sau 2014. Tot in acest interval de timp, unii asteapta sa se arate si sa se faca cunoscuta a doua aparitie a lui Hristos.
  8. Papa Benedict al XVI-lea va muri sau va fi indepartat si in acest fel profetia sfantului Malachie se va adeveri, urmatorul si ultimul papa fiind negru. Majoritatea profetiilor insa, spun ca la Papalitate, dupa Benedict, va veni un Papa pe numele Petru. Acesta va fi ultimul Papa dupa care papalitatea si influenta Vaticanului va lua sfarsit in lume.
  9. In Japonia, nivelul mare de radiatii va face ca insulele sa devina nelocuibile, se vor inregistra multe victime iar Japonia va fi distrusa aproape complet.
  10. Posibilitatea de apropiere a planetei Nibiru foarte aproape de Terra, ceea ce ar putea produce mari catastrofe asupra planetei noastre. Se presupune ca odata cu apropierea planetei Nibiru de pamant, pretul aurului va creste considerabil. Altii sunt convinsi ca planeta Nibiru este in realitate o mare nava spatiala care se apropie de pamant odata la un interval de 3600 de ani si ia tot aurul de pe pamant cu ei deoarece acesta este un material strict necesar pentru viata civilizatiei de pe care vine Nibiru. Tot ei afirma cu putere ca astfel de lucruri s-au mai intamplat deja si in trecut si ca exista dovezi incontestabile in aceasta directie. Eu, nu cunosc personal astfel de documente sau scrieri vechi.
  11. Cometa Elenin se va apropia extrem de tare de Pamant posibil datorita acesteia sa se produca numeroase cutremure.
  12. Economia americana se va prabusi, instaurandu-se haosul iar legea martiana va fi instituita. Bancile se vor inchide, militarii vor asigura legea iar fascismul se va instaura in America. Si daca asta se va intampla in America, intreaga lume ar trebui sa se astepte la evenimente asemanatoare.
  13. Apocalipsa lui Ioan ne avertizeaza ca in anul 2012 o nava de origine extraterestra se indreapta spre Pamant.O analiza matematica computerizata a Bibliei, din punctul de vedere al unui plan extraterestru in ceea ce priveste executia aparent orchestrata a unor evenimente scrise sugereaza faptul ca este foarte posibil ca un CUB extraterestru sa se indrepte spre pamant si va ajunge pe pamant, pe baza unor modele precise de “geometrie sacra”. Daca oamenii nu se vor trezi pentru a schimba aceasta linie a timpului de evenimente artificiale, miliarde de oameni vor pieri pana la sfarsitul anului 2012. Apocalipsa lui Ioan spune urmatoarele : “Si am vazut cetatea sfanta, noul Ierusalim, pogorandu-se din cer de la Dumnezeu, gatita ca o mireasa, impodobita pentru mirele ei” (21:2)
  “Si cetatea este in patru colturi si lungimea este tot atata cat si latimea. Si a masurat cetatea cu trestia : douasprezece mii de stadii. Lungimea si largimea si inaltimea ei deopotriva.” (21:6)
  Dupa cum declara Alfred Lambremont Webre, elitele, prin capacitatea lor de a calatori in timp, au declarat deja ca 2012 este o perioada catastrofala si s-au pregatit pentru venirea “Cubului Apocaliptic” iar restul omenirii este indusa in eroare de amenintarea “celui de-al treila razboi mondial”.
  14.Va incepe transformarea constiintei si transformarea spiritului
  15. 2012 semnifica sfarsitul unei ere si inceputul alteia noua
  16. Actiunile Apple vor pierde jumatate din valoare
  17. Uniunea Europeana va declara vacanta bancara
  18. Toate casele de schimb valutar si institutiile financiare vor lua o pauza de cel putin o saptamana deoarece modificarile tratatului UE se vor dovedi ineficiente iar criza datoriilor se va adanci
  19. Australia va intra in recesiune.De vina va fi impasul economic din Asia care se va rasfrange si asupra acestei tari
  20. Nationalizarea a 50 de banci europene. Bancile vor trece in proprietatea statului.
  21. Suedia si Norvegia vor deveni noul paradis bancar detronand Elvetia. Investitorii se vor reorienta spre aceste doua state nordice deoarece au economii si monede nationale puternice
  22. Planeta noastra se va afla intr-o criza de complexitate majora, haos economic, pericole nucleare si rase de animale pe cale de disparitie. Dupa ce am vazut pasari moarte prin diferite tari, vom vedea si animale moarte ca si cum otravite, in diferite perioade de timp si prin multe tari. Aceste lucruri se datoreaza unor modificari energetice extrem de puternice care pentru unele pasari, animale si insecte se poate rasfrange cauzand moartea. Modificarile energetice spatiale sunt oarecum mai usor suportate de oameni, daca acestea nu se produc brusc. Chiar si asa, nu toti oamenii vor suporta si vor supravietui modificarilor energetice terestre si spatiale care vor influenta structura psihoenergoinformativa a omului. Din acest motiv, vor apare din ce in ce mai multi oameni cu tulburari psihice si de comportament.
  23. 2012 este anul in care incepe distrugerea lumii vechi si inceputul unei noi lumi ce vor aduce schimbari dramatice.
  24. Alinierea galactica. Soarele va ajunge in centrul galaxiei si acest lucru va produce catastrofe majore asupra pamantului. Va provoca cataclisme, inundatii, tornade puternice. Influenta lui 5.
  25. Ne indreptam spre formarea unui guvern si sistem economic mondial aflate sub un singur conducator. Inceputul unui noi ordini mondiale. Aparitia unui sistem monetar mondial, noua moneda mondiala se va numi probabil “AMERO”. Inceputul de a deveni o singura societate mondiala considerata o progresie normala. In felul acesta guvernul mondial va reusi sa controleze toti indivizii din lume. Acest guvern mondial va avea control asupra tuturor natiunilor. Aceasta este de asemenea implinirea unei profetii din Biblie. Oamenii vor vedea, vor aplauda, dar nu vor intelege ca se afla pe calea spre propria distrugere.
  26. Cresterea in numar si intensitate a razboaielor, bolilor, dezastrelor naturale, imoralitate, religii false si persecutie.

 78. 27. In anul 2012 planul sistemului nostru solar se va alinia peste planul galaxiei Calea Lactee.
  28. La data de 21.12.2012 soarele se va afla in “aliniamentul galactic” adica va fi pe aceeasi linie cu Ecuatorul Galactic suprapunandu-se peste centrul galaxiei ceea ce poate semnifica inversarea polilor magnetici. Intensificarea campului magnetic peste valorile normale.
  29. Caderea retelelor de distributie a electricitatii, marirea gaurilor de ozon din atmosfera, extinderea aureolelor polare pana la Ecuator, derutarea pasarilor si a altor animale care se bazeaza pe liniile magnetice planetare pentru orientare, incalzirea globala, seceta, inundatii, uragane, cutremure, eruptii vulcanice, foamete, intensificarea activitatii seismice, modificari in clima si geologie.
  30. Luna Triton a lui Neptun va incepe sa se incalzeasca
  31. Pluto sufera o incalzire formidabila. In consecinta, orice modificare a unui element dintr-un intreg, duce la modificari a intregului. Cum se rasfrange sau se va rasfrange acest fapt in viitor asupra vietii energetice, psihice, psihoenergetice sau fizice a omul si pamantului nu ne este dat sa stim din cauza lipsei de experiente si analize din trecut.
  32. Va avea loc o eruptie vulcanica pe satelitul lui Jupiter
  33. Copii cu calitati, inteligenta si talente deosebite se vor naste. Acesti copii vor detine un grad de inteligenta nemaiintalnit pana acum. Dintre acestia, vor apare copii care vor fi capabili sa declanseze chiar si pornirea unor aparate electronice ce stau la baza startului pentru declansarea zborului unei rachete balistice transcontinentale.
  34. Vor aparea pete majore pe soare si fi numeroase furtuni radioactive ce vor afecta clima si sistemele de comunicatii
  35. Resursele de petrol si gaze incep sa se epuizeze. Va apare o criza.
  36. Incepand cu 1012 aproape in fiecare tara va incepe schimbarea guvernelor si a oamenilor de la putere. Conducatorii vor fi alesi oameni tineri ce vor duce spre progres.
  37. Un nou razboi va izbucni intre Iran si Kuveit. Iranul va intra si in conflict cu Turcia.
  38. Doua femei se vor lupta pentru candidatura la biroul prezidential. Una este de culoare iar cealalta caucaziana.
  39.Multa violenta va apare pe strazi, jafuri armate, aparitia unor gasti ce vor teroriza oamenii.
  40. Vor aparea noi tehnologii in prepararea mancarurilor. Legumele se vor vinde in ambalaje identice cu actualele cutii de lapte.
  41. Nivelul vibrational al oamenilor va fi in crestere continua, fapt ce va facilita dezvoltarea capacitatilor extrasenzoriale la unii si declansarea “nebuniei” la altii.
  42. Rusia joaca sah politic cu Statele Unite in incercarea de a extinde fortele militare peste tot in lume.
  43. Rachete vor fi lansate asupra Israelului de catre Siria.
  44. Armata rusa va trece curand granitele Poloniei, Kazaksthanului si Afghanistanului
  45. Intr-un viitor, Siria, Iran si Turcia se vor alia cu Rusia
  46. Turcia va deveni instabila politic
  47.Orientul Mijlociu va deveni atat de poluat incat nimeni nu va mai putea supravietui in siguranta pe acele teritorii.
  48. Presedintele Obama va suferi un accident minor in primele luni ale anului 2012
  49. 21 dec 2012 va fi tratata ca o sarbatoare dar toti oamenii vor sta acasa de frica a ce s-ar putea intampla.
  50. Revolutie iraniana unde leaderul Ayatollah Ali Khamenei sau presedintele Mahmoud Ahmadinejad sunt coborati de la putere.
  51.Avioanele cu reactie si rachetele vor fi facute responsabile pentru gaurile in ozon si contributia adusa la procesul de incalzire globala.
  52. China in curand isi pierde reputatia ca leader financiar mondial
  53. Japonia va incepe o noua disputa cu China unde apar si actinuni militare impotriva Japoniei
  54. Vor aparea zvonuri de o planuita asasinare asupra presedintelui Nicolas Sarkozy in timpul vizitei intr-o tara straina.
  55. In primele luni ale anului 2012 ianuarie-martie, va apare panica in tari ca USA, UK, Spania, Franta, Egipt, Rusia si China datorita cererii populatiei pentru reforme financiare.
  56. Descoperirea a doua noi planete va fi anuntata de NASA
  57. Doua accidente sau explozii in Rusia in ceea ce priveste dispozitivele de lansare a programului spatial
  58. Africa de Sud va continua sa prospere dupa descoperirea unei noi mine de aur sau diamant iar China va fi scoasa din regiune.
  59. Presedintele Barack Obama il va infrunta pe conservatorul republican Mitt Romney la alegerile presedentiale dupa primele alegeri din 2012.
  60. Henry Kissinger, fostul secretar de stat USA va suferi de un atac de cord
  61. Razboi civil in Filipine
  62. Israel va suferi numeroase atacuri si explozii in bazele militare.
  63. Explozie nucleara in Iran…accident sau sabotaj din cauza a doua reactoare stricate.
  64. Euro nu va cadea si isi va recapata un loc ridicat in prima jumatate a anului
  65. Un conflict in spatiu intre doua tari, cel mai probabil Rusia si Iran
  66. Presedintele Nicolas Sarkozy si Carla vor avea un fiu in 2012-2013
  Odata cu 2010 a inceput una din cele mai grele perioade de timp pentru civilizatia umana. Din 2010 si pana prin 2020 timpurile vor fi marcate de cifra 10. Putem spune ca deceniul doi va fi la fel de complicat ca perioada de acum 70 si ceva de ani in urma. Va fi la fel de greu ca si perioada de dupa cel de-al doilea razboi mondial. A venit timpul cand pe pamant este foarte mult posibil sa se declanseze un nou razboi mondial, insa acest nou razboi nu va fi asemanator cu cel din 1941-1945. Acesta va fi un razboi tarator, adica azi aici maine dincolo si asa treptat tara dupa tara se va ajunge si in Europa.
  Eu desi as vrea nu pot sa-mi linistesc cititorul deoarece astazi in lumea aceasta lucrurile nu pot fi indreptate de un om, fie acesta Putin sau oricare alt presedinte. Astazi exista interese geopolitice si economice globale si pentru atingerea acestora se va face tot posibilul. Anul 2012 din aceasta perspectiva va fi anul in care scopul va scuza mijloacele. Lupta pentru putere si pentru apararea intereselor globale a diverselor companii transcontinentale si globale va fi una acerba. Se vor folosi de orice mijloc, instrument si strategie ca sa-si atinga scopurile. Tensiunile au atins o astfel de cota incat foarte des imi trece prin minte ca toate aceste tensiuni nu pot fi eliberate decat prin intermediul unui razboi mondial. Deja am auzit prin massmedia vorbindu-se despre asta. Au fost deja atacate o serie intreaga de tari, punand in fata diferite pretexte si aceste tari nu sunt ultimile, urmeaza Siria si alte tari. Aproape cu certitudine Siria va fi atacata sub un pretext care imi este greu de imaginat dar in mod sigur se va gasi sau se va inventa unul.
  Lumea este amenintata de cutremure economice si geopolitice imense pana la sfrasitul anilor 2020. Toate statele vor avea de trait timpuri cu totul si cu totul aparte insa la sfarsitul acestor timpuri se intrezareste o noua sansa pentru Rusia de a deveni un imperiu extrem de puternic si astfel va deveni un lider mondial in sfera economica si financiara. Nu trebuie sa ne asteptam ca Rusia va implementa in lume un nou sistem de guvernare si administrare asemanator cu cel care a urmat dupa 1917 insa cuvantul sau si-l va spune in mersul lucrurilor pe acest pamant.
  In urmatorii trei ani lumea va suferi vremuri grele. Din punct de vedere astrologic acest lucru este legat de opozitia dintre Saturn si Uran. Aceasta constelatie care se tot repeta in istorie de fiecare data a adus cu sine cataclisme politice si economice cu impact global.
  Primul val al crizei va ajunge pana in 2012. In 2012 se va ajunge la o anumita si relativa stagnare sau stabilizare. Aici multi analisti vor crede ca ceea ce numim criza a ajuns la capatul prapastiei si ca in curand va incepe cresterea. Insa trebuie sa va dezamagesc, acest lucru nu va fi asa. Nu vor incepe demonstratii de foame si nici razboi civil nu se va declansa. Pe la sfarsitul lui 2012 lumea va intelege ca numita – criza nu a trecut deloc si ca ceea ce a fost pana in prezent nu a fost decat primul val. In 2013 mai putin evident, dar in 2014 va incepe foarte vizibil si puternic un nou val al crizei globale si de data asta totul va fi mult mai rau, mult mai dureros, mult mai distructiv.
  2014 este un an foarte interesant din punct de vedere a paralelelor istorice.
  Inca Ana Ahmatova la timpul ei remarca ca cele mai neplacute cataclisme nimeresc in zilele de jubileu a nasterii si mortii tragice lui Mihail Lermontov (1814 -1841). In acelasi an 1841, anul mortii tragice a lui Lermontov, cand acesta moare in Caucaz, incepe un nou razboi, numit razboiul din Caucaz sau razboiul Caucazian.
  La 100 de ani de la ziua nasterii lui M Lermontov (1914) a inceput primul razboi mondial care a atins puternic si Rusia, iar la implinirea a 100 de ani de la moartea lui Lermontov (1941) incepe cel de al doilea razboi mondial, care a implicat Rusia in modul cel mai direct posibil, Germania Hitlerista a atacat hotarele Rusiei fara a-i declara razboi. La 100 de ani de la data nasterii acestuia 1964 Hrusceov a fost dat jos de la putere, lucru care a permis Rusiei o noua orientare si o noua politica. Interesant este faptul ca Hrusceov a fost debarcat de la putere anume in ziua nasterii lui Lermontov (14 octombrie). In anul 1991, in vara a celei de a 150-lea an de la moartea lui Lermontov, a avut loc destramarea URSS.
  Multi asteapta sa vada ce se va intampla la 200 de ani de la nasterea lui Lermontov, adica in 2014. Este foarte mult posibil sa se intample evenimente destul de puternice ce vor avea puterea de a modifica configuratia actuala a lumii. Evenimentele se pot declansa undeva in Caucaz. Apropo, in 2014 in Caucaz va avea loc Olimpiada. Din punct de vedere astrologic, 2014 este anul in care constelatiile astrologice vor atinge punctul culminant, zona critica. Este foarte mult posibil ca imediat dupa Olimpiada sa se produca careva fenomene in Caucaz. Eu cred ca acestea vor fi pe punctul de a declansa un razboi civil in Caucaz, fireste cu sprijinul si influentele, atacurile ce vor veni din afara, din partea diferitelor grupuri de interes global.
  Anii 2014 -2016 vor fi anii schimbarilor majore si vor aduce cu sime mari perturbari in functionalitatea diferitelor state si popoare.
  Al trei-lea val al crizei va trece in 2017 -2020. Acest val nu va fi cel mai puternic dar se vor suprapune factorul uman, permanenta oboseala legata de viata stresanta. Eu personal foarte mult ma tem de acest val . Abia la sfarsitul lui 2020 omenirea va rasufla mai usor pentru ca valul va incepe sa se indeparteze si oamenii vor numi toata aceasta perioada de timp ,, A doua Mare Depresie”. Dupa 2020 viata va incepe sa intre intr-o noua matca.
  Sfarsitul crizei poate fi si din cauza invecinarii lui Jupiter si Saturn in primul grad din Varsator, lucru care se intampla odata la 20 de ani si de fiecare data aduce cu sine schimbari in bine. Abia dupa 2020-2021 lumea va rasufla mai usor, iar din aceasta criza Rusia va iesi cu un oarecare avantaj si imediat va avea sansa sa devina un nou imperiu extrem de puternic si un lider global al politicilor globale. De multe ori in tot felul de articole am spus ca viitoarea America va fi in Rusia. Unii au ras altii au tratat informatia cu ignoranta, insa trebuie sa va spun ca mai ales cei care se ocupa in mod special de politicile externe ar fi bine sa trateze aceste informatii cu mai multa atentie. 2020-2050 va fi timpul renasterii Rusiei ca putere culturala, economica, politica…
  In 2020- 2021 la putere in Rusia va veni o personalitate extrem de puternica, un om de tip nou sa zicem, pe care rusii il vor numi ,,Calaretul pe cal alb” . Ca si putere de transformare si influenta acesta va fi precum a fost Petru I. Acesta va fi inalt si probabil va fi nascut in anul Calului. Acesta nu va guverna mult timp Rusia, dar va lasa o urma foarte puternica in urma lui. Acesta va fi inlocuit de un alt mare conducator, care va infaptui o multime de lucruri ce vor renaste Rusia ca putere culturala, dar si economica. Accentul va cade pe renasterea culturala si spirituala. Poporul ii va spune acestuia din urma ,,Marele Olar”. Renasterea Rusiei nu va dura mai mult de 30 de ani.

 79. Bubulina vine cu nişte comentarii foarte pertinente. De unde le are?

 80. Interesante Profeții, însă multe dintre ele deja s-au întâmplat, altele se vor întâmpla, iar altele nu se vor mai întâmpla! Așa cum am susținut, evoluția oamenilor din 2012, nu este una a binelui. Binele și Răul vor evolua fiecare în sensul său. Ca să înțelegem mai clar: Oamenii care vor fi de partea binelui vor deveni mai înțelepți, mai milostivi, iar cei care vor alege calea răului, vor deveni mult mai distrugători și mai răzbunători.

  2012, reprezintă o trecere bruscă, însă pe parcursul acestui an, ne vom confrunta cu niște situații extrem de grave. Acest război, chiar dacă va începe sau nu, va afecta în mod VIZIBIL, economia tuturor țărilor, deoarece va crea o senzație de instabilitate, fapt care va duce la ieșiri masive în stradă, dezordine socială, în unele zone va fi vorba chiar de instaurarea legii marțiale!

  Avari după controlul populației, în următoarea perioadă de timp, mai marii lumii doresc să lanseze o nouă serie de boli, care vor fi mult mai eficiente în sensul că multe state își vor ceda de bună voie, adică cu acordul populației civile toate bogățiile subterane și de la suprafață (hidrocentrale, fabrici…etc), privind cercetarea pentru noi antidoturi împotriva acestor noi maladii, numai că antidoturile nu vor apărea niciodată în rândul populației. Alt punct de luat în considerare, este că natalitatea va fi controlată la modul cel mai serios de până acum, tocmai pentru a nu exista: asistență socială gratuită pentru copii! Cei înstăriți, vor fi în stare să-și procure o bucată mică de pământ pe care s-o lucreze, iar cei bogați vor căuta să-i distrugă pe cei înstăriți, și-așa deja destul de îndatorați!

 81. @Bubulina- vezi ca punctul 11 s-a imntimplat in 2011 fara nimic catastrofal!

 82. Buna ziua , abia acum vad si eu frumoase ” reactii ” la ce s-a scris . Isus a mers acum doua mii de ani intr-unul din cele mai bogate zone , ma refer la banii existenti atunci , din Israel. Acum vedem pe cineva spunind ca aici se instaleaza Anticristul. Ce sa faca in tara astupata de zapada , cu cine sa cucereasca Anticristul lumea , cu cei inzapeziti ? Cu cei carora le cad casele in cap ? Si mai sint si de virsta a treia . Cu cei carora le dispar mijloacele de existenta , datorita crasei nemernicii ale factorilor de ” raspundere ” ? Si maninca bani grei acesti factori de raspundere , unul din ei fiind atoatestiutorul Mircea Toader .Isi prezinta scuze . Cine sa le primeasca ?. Cei beti ? Stiti ce presupune ducerea unui razboi modern si sa-l mai si cistigi ? – Sa va spun , in citeva cuvinte : [ personal calificat ( in 1996 am primit primul raport ca s-au prezentat tineri analfabeti , la recrutare ) in minuirea armamentului , TEHNICII de lupta , munitiei , hartilor ( citi stiti sa cititi o harta militara – nu sa o ” mobilati ” cu elemente specifice ? – pozitia inamicului , posibilitati de deplasare , elemente de teren , s.a. ), terenul pregatit pt. impiedicarea tehnicii de lupta ( maluri escarpate , cimpuri de mine , capcane camuflate – cine sa le execute ? – ” baietii destepti ” , care – mai nou dau de la ei , cum afirma Umbrarescu , dupa ce 8 ani a strins avere de peste 80 milioane euro ( luati Forbes , de Romania sa vedeti miliardarii )] CINEVA spunea ca Romania nu are PATRIOTI . Nu vi se pare normal , in atitia ani de anormalitate ? Am pazit uzina electrica din Braila , in dec. 1989 , dupa ce mi-am vazut impuscat un camarad , direct in cap , in 23 dec. , la Casa Tineretului . La doua luni , dupa , se pleda sa fim dati afara studentii , – ca ce sa facem cu ei ? ” . Tradatorul Corut Pavel , isi varsa dejectiile prin romanele lui , dar nu-l pune nimeni la punct. Sint unul dintre putinii care l-au contrat ( in postura Balaiului , personajul care a primit oferta sa se prezinte la Comandamentul ocupantilor actuali ai Romaniei , cu trupe , – americanii , americanii aflati la 50 de KM de iadul alb. Oferta refuzata , nu ma aliez cu criminali. Nu fac nimic , desi scot miliardul de dolari , anual din Romania . Nu sint singurii. . Doar sintem aliati .) Si unii ii spun domn . Un asasin marunt e Domn , un mutilat ce da la zapada , e- poate, ultimul om . Nimic nou sub soare .Unii spun cu ce e mai bun cutare , altii il urca pe cruce , dupa ce apleaca urechea la minciunile bine ticluite ale penalelor . Ca avem penale in Romania , vede cineva ? Luati Codul Penal , nu cel cenzurat , unde se legifereaza depravarea . Daca nu aveti timp va scriu eu articolele , pe baza carora multi si mai ales multe ar infunda puscariile . Sa revin la Anticrist : – de 2000 de ani stam cu arma in mana , tot luptind cu cei ce l-au urmat pe Isus – nu doamna Dana ?. Am batut turci ,unguri , polonezi ( Sobietki si romanii de la Cetatea Neamtului – plaiesii ) , tatari( de Drumul Robilor mai stie cineva ? ) , mongoli, nemti , bulgari , era sa ne batem si cu sirbii , simultan cu rusii( in 1999 – gratie imbecilului Constantinescu – doar eram de facto NATO ). E tare natia asta , daca omoara atitia crestini ( avem holocaostul de 400.000 de evrei si platim bani grei – singura natie care cere bani , cind era mai buna o reparatie morala – saracul bunic al meu se rasuceste in mormint ( ascundea copiii sub manta si ii preda rusoaicelor din Odesa , nu nemtilor – S.S.) si inca nu a disparut din istorie .Femeile romance , nu ma refer la celelalte , si-au ingropat copiii , in acest pamint , altele se uita cu dispret la ei . Desi unora li se mai spune mama . Ce se intimpla natie cu tine ? Ca n-ai curaj – am inteles , dar sa stai si sa nu te salvezi cine te impiedica ? O evreica spunea , in cartea sa Codul bunelor maniere – in afaceri , ca FEMEILE sint cele care pastreaza TRADITIILE . Mai stiti ceva , doamnelor , din traditiile multimilenare ? Sau e buna scursura occidentala ? Pe un mascul il jigniti , daca nu e bun la pat ( am auzit si o afirmatie de acest gen , in public ), dar sa va aparati in fata avalanselor media de obscenitati , kitschuri s.a. , de ce nu reactionati ? Deranjez , dar n-am ce face . Sint blocat de lipsa financiara , 8 miliarde de lei VECHI au ajuns la bugetul statului , din munca mea , dar au disparut – unde oare ? Citi romani au dat asemenea sume , la buget , dupa efectuarea serviciului , pe schelele patriei ? Eu sint platit cu sume derizorii , desi am trei scoli recunoscute de diplomele date ( la doua dintre ele am patru laboratoare construite cu materiale carate cu spatele , pentru a obtine acreditarea institutiilor de profil – ale statului Roman ), dar domnul prim -ministru si-a tras doua salarii , simultan . Ce sa fac daca nu m-am inscris in vreun partid ? Cind veti aduce oameni de caracter , in fruntea tarii ? Maine ? S-ar putea sa fie TIRZIU , cum spune PROFETIA ( O FI SI ASTA MINCINOASA ?!!) . Vine ninsoarea si spre vest , sa vedem ce va urma . Se anunta inundatii , apoi iar vom vedea , cine o mai vedea. Dunarea , la chesoanele Termocentralei , a depasit 5 metri , la peste 9 metri se inunda sate , in judet . Cu volumul ACTUAL de gheata si zapada , cit credeti ca va dura ? Citi , alti morti ? Cite terenuri agricole , inundate ? Baraganul , specialistii va pot confirma , este considerat printre cele mai bune terenuri din lume . Merita sa fie distrus ? Pronuntati-va doamnelor si domnilor . Pina la venirea Anticristului s-ar putea sa nu mai fie sclavii Anticristului . Ca si el are nevoie de timpiti ( domnul presedinte a spus-o – “scoala romaneasca scoate doar timpiti “, dar nu se uita in oglinda sa-l vada pe cel mai cinic timpit ) .Cred ca am scris , deja prea mult . Sa ma scuze cei care mai gindesc romaneste , pentru acest aspect, nu ceilalti . – Cdt. Decagonului – ce-ar fi facut bine sa se alieze cu ” oamenii ” Anticristului , nu sa deschida focul asupra lor . Eram nababi si in birouri , nu la zapada .

 83. Multumesc Arutella,multumesc Fabius Maximus.O seara frumoasa tuturor.Cu stima.

 84. Bubulina esti o sursa de idei si amuzament!

 85. Dana,imi permit sa-ti dau un sfat,decit sa citesti aici”numai minciuni sfruntate”te rog citeste in alta parte adevarul.Rugam bucurestenii,fiind mai informati cu ce se intimpla in Piata Universitatii,sa ne tina si pe noi la curent cu evenimentele,din interiorul lor.Nu am vazut pe aici,ce parere aveti de noua guvernare?O seara frumoasa,atit cit poate fi.Cu stima.

 86. Bubulina si alti oameni buni, cand cititi si scrieti ce apare mai jos , sunteti intregi la mine? cum sa faci analiza matematica computerizata a Bibliei ? De unde stiti voi de un plan extraterestru, decat daca va credeti voi extraterestri ? Va jucati cu Divinitatea si cu cartile sfinte ? Doamne … iarta-ne ! Ca nu stim ce facem si ce citim !
  “13. Apocalipsa lui Ioan ne avertizeaza ca in anul 2012 o nava de origine extraterestra se indreapta spre Pamant.O analiza matematica computerizata a Bibliei, din punctul de vedere al unui plan extraterestru in ceea ce priveste executia aparent orchestrata a unor evenimente scrise sugereaza faptul ca este foarte posibil ca un CUB extraterestru sa se indrepte spre pamant si va ajunge pe pamant, pe baza unor modele precise de “geometrie sacra”.”

 87. . domnule Ioan Istrate, revolutia care va avea loc in Romania anului 2012 la fel ca cea din decembrie 1989 ati vazut-o?

 88. Buna dimineata , cind ajunge o noua marioneta a ” presedintelui ” , la ce ne putem astepta ? Si mai e si de origine evreiasca . Nici n-a venit bine si i-a jignit pe romani. Repede au inchis cercul distrugerii , din care nici bunul Dumnezeu nu ne mai scoate .Catre una Vera , lasa ca a voastra credinta este f. tare . Se vede in teren. Multumesc celor ce-au sarit pentru cei disperati. Multumesc Rosia Montana , poate va vom salva si noi , incepind din primavara . Aici ,in Braila , sint oameni care vor participa la proteste . Inca ne tine vremea . NU SE POATE CU ASEMENEA ANORMALI sa redevenim OAMENI , cei mai buni OAMENI . A.

 89. @Doru

  Ești sigur că nu s-a produs nimic catastrofal? Poate nu ai observat tu, poate nu dat la știri, poate nu s-a scris, dar acel ceva s-a întâmplat. Și nu, nu trebuia văzut cu ochii, trebuia perceput cu alte simțuri, dar care din păcate nu s-au dezvoltat la toți.

  @Ilie Cojocaru

  Informațiile nu sunt pertinente, ele sunt profeții. Profețiile nu au rolul de a se împlini, ci de a preveni. Multe nu se vor adeveri, pentru situația fie se va agrava fie se va calma. Dacă situația în lume se va agrava, sunt curios cum o să ne descurcăm noi cu cei 800.000 de *vrei pe cap.Care în mod sigur că nu vor veni aici pentru că ne iubesc pe noi. Ei iubesc acest loc, pentru că cei ce vor veni sunt deja inițiați cu privire la acest loc și la încărcătura s-a energetică.

  Nu mă credeți? Citiți cartea Viitor cu Cap de Mort, și veți găsi multe răspunsuri.

  De ce credeți că UDMR-iștii și PCM-iștii au prins tupeu? Pentru că li s-a garantat că dacă vin cei 800.000 de mii, atunci HAR-DEALUL (Casa Domnului), va fi a lor, dar ceea ce nu știu ei este că nu pentru mult timp, căci cei 800.000 au planuri și pentru ei. Așa că vedeți cum se negociază pe la spatele nostru, în timp ce noi ne dăm de ceasul morții cu cine vine la putere în 2012? Cine să vină???

  Românii nu s-au trezit, cu toate că ar cam fi trebuit. Oricum mie deja îmi cam miroase a praf de pușcă în aer. Vouă?

 90. Natalia,
  mi-am mai amintit ceva: dl Istrate a spus odata intr-o emisiune ca Ziua Nationala se va schimba pe data de 23 August. Intrebat fiind de moderator daca e vreo legatura cu cea din perioada comunista, a spus ca nu.

 91. Multumesc,Fabius Maximus.Eu ti-am lasat aseara…in vechiul segment.Cind domnul Istrate a spus ca Ziua Nationala se va schimba pe data de 23 August,si ca nu are legatura cu perioada comunista,pe atunci m-a dus cu gindul ca va fi sarbatorita,dupa ziua de nastere a celui ce va veni.Cum a fost sarbatorita in trecut,Ziua Regelui-10 MAI,ca Ziua Nationala a Romaniei.[si a mea bineinteles,ca mai si rideau colegii,de coiencidenta,fiind sub comunisti]Mai asteptam sa vedem ce ne mai transmite domnul Istrate,si ce dezvaluiri a mai facut Arutella sau Valentin.O zi frumoasa si o Duminica asisderea!Cu stima.

 92. Natalia,
  ziua de 10 Mai era sarbatorita ca Zi a Monarhiei. Pe 10 Mai 1866, Carol a depus juramintul devenind principe al Romaniei. El intrase in tara cu o zi mai inainte. Regat va deveni din 1881. Nu e vorba de ziua de nastere a fostului rege Mihai. El e nascut pe 25 Octombrie 1921. In 1944 conducerea armatei romane si-a propus sa elibereze tot teritoriul Romaniei de sub ocupatia germana realizind acest lucru. Mai tirziu, comunistii au incercat sa acopere acest eveniment ce coincidea cu ziua regelui, declarind 25 Octombrie Ziua Armatei.
  …………………………
  Daca viitoarea Zi Nationala va fi tot pe 23 august cred ca am sa ma zgirii din cap pina-n picioare … De ce spun asta ??? Eu sint nascut pe 24 august. In perioada comunista regretam enorm ca nu m-am nascut cu o zi mai devreme. Norocul meu fusese ca si a doua zi era libera. Daca viitoarea data va fi tot pe 23, am sa regret iarasi ca atunci … ( nu-mi ramine dacit sa fac haz de necaz ).

 93. Fabius Maximus,scuza-ma,nu chiar din nestiinta cit mai mult din negindire a ceeace scriu,ca m-au enervat astia cu intreruperile de curent in fiecare zi,parca am fi in epoca de trista amintire.Si nu mai spun ca locuiesc in prezent in orasul cu cele 2 mari hidrocentrale,PF1 si PF2,Drobeta Turnu Severin,numai azi pina la ora asta,de 8 ori au intrerupt si este orasul PDL-istilor,care pina-n 2004 a fost PSD-ist si alte adunaturi,ca si acum.Stiam ca era sarbatorita ca Zi a Monarhiei,a depunerii juramintului lui Carol si nu a regelui Mihai,dar ca si tine,neintelegind pe atunci,[ca asa erau timpurile]regretam din aceleasi motive, ca nu eram nascuta cu o zi mai devreme,eventual 1 Mai si de ce nu chiar 23 August?Ghinion,nu?Si uite asa,eu chiar fac haz,de asa mare necaz,acum.Dar la tine este si mai complicat,lasind zilele libere deoparte,o singura zi,ti-a schimbat si zodia.O fi bine,daca”CINEVA”asa a decis,iar daca viitoarea data va fi tot pe 23,invata sa nu mai regreti nimic din ce-a fost si sa te bucuri de tot ce va fi.[si din cind in cind,nu e rau sa mai faci si haz,ti-am inteles subtilitatea]Am urmarit filmul cu piramidele,si multe altele pe acolo si cind mai gasesti ceva interesant posteaza-le te rog.Scuze,pentru eventuale greseli de ortografie,dar cu intreruperele astea de curent asa dese,e posibil.Si televiziunile parca au luato razna,dau numai relele din lume.Asteptam ce noutati ne mai aduce Arutella si Valentin.O seara frumoasa si o noapte linistita!Cu stima.

 94. . revolutie in Romania va fi cu certitudine
  . nu stiu anul
  . stiu ca va fi IARNA sau in orice caz in anotimp friguros
  . ca vom avea razboi civil
  . revolutia va reinstaura MONARHIA

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro