Jan
30
2012

Mesaj din 29 ianuarie

29.01.2012 Spania. Apar zonele muntoase. Vad muntii si vaile acestei tari, iar in vai multi oameni. Se intampla ceva deosebit in Spania …

12 Comentarii to “Mesaj din 29 ianuarie”

 1. Priviti cu atentie cine ne conduce!http://www.stelian-tanase.ro/lifestyle/sinodul-il-ajuta-pe-basescu-sa-minta/

 2. Maestrul ,,VALENTIN”,daca este amabil sa detalieze putin mai mult comentariul sau precedent! Multumiri!

 3. Draga ,Valentin,intr-adevar copii indigo nu au venit sa salveze lumea,ei sunt Annunakki.Dar sf. lumii nu vine in dec.2012.Poate va intereseaza cum arata lumea dupa aceasta data!!Cred ca prin 2015 o sa avem in locuinte,curent electric gratis.Fara sa mai platim factura.O sa avem parte de masini electrice.Ati vazut ce au zis mayasii;necesitatea banilor va disparea.Nu o sa mai avem ce sa facem cu ei.Cu timpul vor disparea.Hrana o sa o luam gratis,dar numai cat e nevoie.Nasterile o sa fie programate.Adica moare unul se naste unul.Nu ca acum ca sa suprapopulat planeta.O sa avem parte de socialism democrat.Adica statul detine 100%,dar tot cu alegeri democratice din 5 in 5 ani,sau, ma rog.Cred ca prin 2013 o sa se faca nationalizari.Nu vor mai exista razboaie,va fi pace.Nu vedeti ca americanii,NATO,etc,isi retrag trupele armate ,pana in 2014, din Iraq,Afganistan,s.a.m.d.Dar toate astea ,nu inainte, ca oamenii sa fie reprogramati.Adica ni se schimba destinul.Dupa 2012 cu sigaranta ne asteapta o lume mai buna.Cei 1000 ani de pace,care de fapt sunt 2000 de ani.

 4. Si cum se va face schimbarea de destin? Cataclisme masive sau mai multe si mici?

 5. Valentin,jonny,pacea si viata fara griji din 2013 o sa fie pt populatia de 7 miliarde de acum pe Terra sau pina la 21.12.2012 ne vor reduce enorm,asa cum am auzit cam pe la 500 mii ,deci ei vor fi beneficiarii traiului tribal?

 6. Ce poate sa fie? Simplu-un, fel de transhumanta (dar fara oi) din cauza gerului la inaltimi sau lipsa de hrana – te cobori la vale…(ca sa ma exprim poetic)

 7. @Cyp

  Ce vrei să-ți detaliez?

  Cine a zis de sfarsitul lumii? Eu nu am mentionat despre asa ceva. Va fi într-adevăr sfârșitul unui mod de viață, dar atât. În rest vor fi numai transformări. Mass-media a tot menționat despre sfârșitul lumii, și asta pentru că cineva a stabilit că, Calendarul Mayaș se termină pe 21.12.2012. Păi este și normal să se termine atunci, pentru că se termină un baktun, adică o perioadă, și apoi începe o altă perioadă.

  Și hai să vă mai spun o chestie: Credeți că întâmplător acest baktun al 13-lea, se termină acum?

  Dacă stăm să vedem până și în Biblie au fost 13: Iisus + 12 Apostoli = 13. 13 = Renaștere.

  Tocmai de aceea forțele oculte au tot blamat acest număr. De frică. Le este frică de cifra 13. Pentru că 1+3=4. Patru cifră sfântă la Daci.

  Și eu sunt unul dintre copiii indigo, dar niciodată nu mi-a plăcut ideea cum că copiii indigo au venit să salveze lumea. Nu. Copiii indigo au venit pentru a ajuta la procesul de trecere de la o perioadă la altă perioadă + că acuma vom intra și într-o centură de fotoni + că ne vom alinia și pe linia ecuatorială a galaxiei + că ne vom apropia din punct de vedere energetic de steaua Alcyone din constelația Taurului, stea în jurul căreia planeta noastră se învârte de la începuturi.

  Reprogramarea se va face prin modificarea ADN-ului. Adică în loc de 2 spirale în ADN, după data de 21.12.2012 vom avea 12 spirale de ADN!

  Acest lucru ne va permite să înțelegem mult mai multe decât putem noi înțelege până în prezent.

  Dragă Johny, planeta nu este suprapopulată. Ei vor să ne facă să credem asta. Planeta poate duce mult mai mult decât putem noi înțelege la ora actuală. Ideea este să știm s-o prețuim și s-o folosim la adevărata sa valoare.

 8. Scuze, nu planeta noastră ci Soarele nostru orbitează în jurul stelei Alcyone!

 9. Ba da Jonny sa stii ca acesti copii indigo,de cristal au venit pe pamant cu o misiune bine definita in a ridica nivelul foarte scazut de vibratie spirituala a acestui pamant si inclusiv pe noi sa ne ajute intr-o gandire pozitiva ptr. a ne duce fiecare la bun sfarsit misiunea cu care am venit pe pamant.Sunt de acord cu tine ca vor veni timpuri mai bune: se vor face multe inventii printre care si energia care se poate produce pretutindeni “free energy” si masinile electrice ,mai mult ne vom dezvolta pe mici comunitati unde ne vom produce singuri hrana acea sanatoasa vom face sere si fiecare va munci ce il reprezinta adica cu ce a fost inzestrat de la natura si o va face din placere si nu ptr. bani.Dar mai intai se va face o purificare spirituala si cine va trece de aceasta purificare va ajunge sa vada cu ochii lui ce am spus mai devreme.

 10. Buna seara . ( E mintit cuvintul – George Cosbuc ). Si numarul 666 este demonizat , ca acesta reprezinta reintoarcerea GEMENILOR – DIVINI , pe pamintul SFINT al Romaniei , gasiti detalii in colectia lui Adrian Bucurescu . Blazonul formatiunii Decagon are sub pasarea Phoenix acest numar ( 666 ). Detalii pentru alegerea acestui numar gasiti in cele scrise mai sus . Se mareste vibratia Planetei Apoase ( unica in galaxie ), si atunci oamenii nu vor rezista transformarii corpurilor fizice decit daca vor ” merge ” , prin legile divine ” Belagines ” spre menirea lor. Apropierea de chipul si Asemanarea Domnului . Nu cred ca anul 2012 reprezinta vreun sfirsit . Cred ca depinde mult si de ” mentalul colectiv “- atentie la ghilimele de rigoare . Poate va fi un sfirsit al ” copilariei ” , cum scria Arthur C. Clark( ” ceea ce pare Magie , este Stiinta Avansata ” ).

 11. Parere personala – americanii se retrag pentru ca s-au intins prea mult , ei vad RAZBOIUL ca pe o Afacere . Nu stiu sa piarda, dar fiind ASI in sistemul financiar stiu cind sa o IA la FUGA ( Che Guevvara – Scopul final al capitalismului este sa transforme OMUL in bestie ) . A se vedea descrierea comportamentului actualilor ” AMBASADORI ” ai Americii – pe unde isi tirasc bocancii .

 12. @arutella!!! Doamne iarta-ma! Adica tu vrei sa spui ca numarul 666 e divin, ca e binecuvantat, in opozitie cu ce scrie in Biblie? Nu pot intelege altceva din ce ai scris si din acest motiv voi fi ff rezervat cu ce scrii tu.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro