May
28
2011

Mesaj din 28 mai

28.05.2011 De la data de …. dupa 34 sau 36 ore va avea loc un Eveniment Deosebit …

Vibratiile sunt in crestere.

56 Comentarii to “Mesaj din 28 mai”

 1. Nu inteleg nimic la un astfel de mesaj. Asta nu poate fi o viziune-mesaj d-le Istrate, Admin,… esenta era data de … xxxxx,nu spune data ca sa panichezi, dar eveniment deosebit macar , sa spuna, la noi , in lume ? … ceva spus…
  Altfel nu are rost dat mesajul, nu are rost…

 2. Pozitiv sau negativ?

 3. Sa nu fie cutremur.

 4. se apropie INALTAREA DOMNULUI., sa ne asteptam la un cutremur?

 5. Care data admin ?

 6. putem stii data?:)

 7. admin, inca ceva, unde se pot vizuliza decodificarile pe forum?

 8. Cinstit ar fi sa dati si data !!!

 9. Admin data este forte importanta,o poti pulica sub rezerva de parere personala a d-lui Istrate.

 10. IMI CER MII DE SCUZE PENTRU CUVANTUL SCRIS GRESIT,AM SA SCRIU INCA O DATA MESAJUL.

 11. Admin data este foarte importanta,o poti publica sub rezerva de parere personala a d-lui Istrate.

 12. Evenimentele vor avea loc la noi? Cu stima.

 13. Speram ca ne veti tine la curent,daca e vorba de noi.Multumiri domnului Istrate si Admin.Cu stima.

 14. Deci in curind…

 15. La ce data se face referire in mesaj.O decodificare minima, va rog!

 16. Va fi cutremur in curand?

 17. Un fost angajat al Pentagonului, care a lucrat la Proiectul secret HAARP a dezvaluit pentru Washington Post ca exista si un proiect la fel de secret numit “Apocalypse” in care sunt structurate diverse “actiuni si reactiuni cu privire la un sfarsit biblic al lumii”, relateaza cel ce si-a dat doar un nume de cod pentru ziaristii americani – Marcus Aurelius, dar al carui nume real, jurnalistii de la WP spun ca il detin dar nu il divulga din motive de securitate. Pentru a-si dovedi expertiza, Marcus Aurelius a dat si cateva date despre HAARP.

  Un proiect finantat de Pentagon, numit HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), poate trimite in ionosfera peste un miliard de wati de unde radio. Aceasta statie controversata s-ar afla in Alaska, iar recent a fost tinta unor acuzatii destul de grave: se pare ca acest HAARP ar fi responsabil de mai multe cutremure, si moartea in masa a pasarilor, a pestilor din mari, de dezastrul din Japonia, de cel din Noua Zeelanda etc. Se pare ca HAARP nu numai ca lanseaza in ionosdera unde radio de frecventa si putere uriase, dar controleaza si radiatii produse de exploziile solare si le amplifica, dupa cum spune insiderul WP.

  Acesta mai sustine ca testele din ionosfera ale HAARP ar putea duce la inversarea polilor magnetici ai Pamantului, o actiune care ar fi si inceput deja, iar in final va face “cerul sa arda”. Dar cel mai important este faptul ca pe undele transmise de HAARP, nu numai in ionosfera, dar si in univers se poate transmite informatie subliminala. Se presupune ca si revoltele din nordul Africii, ca si acum, cele din lumea musulmana, au fost declansate de centura de radiatii HAARP. Potrivit The Telegraph: “Tensiunile din Orientul Mijlociu si Asia ar putea duce la o escaladare a cursei inarmarilor, care ar avea un potential de incepere a unui razboi nuclear”.

  Tot aceasta arma apocaliptica este privita ca responsabila de schimbarea frecventei Pamantului (numita Oscilatia Schumann) si de perceptia ca zilele sunt mai scurte, ca viata trece mai repede, cu viteza accentuata. Fenomen care a inceput sa se petreaca cu incepere in 1986, apoi cu un alt prag in 1998, iar din 2001, de la atentatele WTC, a inceput sa fie tot mai accentuat.

  Conform specialistilor, in 2012, accelerarea acestei frecvente va atinge apogeul, cand va interveni o schimbare pe care unii o asimileaza ca Sfarsitul Lumii. Pentru a fi si mai convingatori, cei care au lansat aceasta teorie a conspiratiei au interpretat si textele Sfintei Scripturi: “Si daca zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scapa; dar, din pricina celor alesi, zilele acelea vor fi scurtate”. – Matei 24:22

  Lovitura de teatru in Teoria Conspiratiei e ca se afla, iata, ca HAARP este un proiect mai mic, inglobat in altul cu mult mai mare care poarta numele de “APOCALYPSE” si, ceea ce e mai ciudat, ca face ca aceste etape biblice sa fie parcurse, sa se petreaca la fel ca in Apocalipsa Biblica. Inclusiv proiectul de incipuire a populatiei planetei, care va fi catalogata in codul de bare numeric hexa, in care datele personale se vor afla in limitele celor trei bare – 666.

  “E ca si cum Pentagonul lucreaza ca Apocalipsa prevazuta in Biblie sa se petreaca aidoma, ca si razboiul nuclear ce urmeaza sa vina dupa incidentele dintre cele doua mari religii, cea crestina si cea musulmana, dar nu se stie, iata, de data asta, unde, de ce parte, si cine e, Anticristul”, mai spune sursa Marcus Aurelius.

 18. Chiar nimeni nu se mai ocupa de acest blog? Sau nu mai posteaza nimeni,NIMIC? Speram,totusi sa nu fie nimic la noi,cum de altfel nici altora nu am dori.Si totusi,fenomenul va avea loc la….34-36 ore,dar de la ce? Cu stima.

 19. Domnul Istrate ne pune nervii la incercare? Dati macar un indiciu despre ce zi este vorba. Nu se poate sa postati asa un mesaj cu puncte de suspensie, care anunta ceva destul de grav. Noi ce sa intelegem?
  Daca nu trebuie sa intelegem, atunci de ce l-ati mai postat?
  Daca nu poate spune ziua, atunci de ce nu l-ati formulat altfel?

 20. De la data de….sa fie 2 iunie,cind e INALTAREA DOMNULUI,34-36 ore?

 21. Pacat ca nu stim data (…)

 22. Si eu simt ceva in aer, preambulul unor evenimente dramatice.

 23. Dupa inaltare ,….la 34 sau 36 de ore are loc un eveniment asteptat …. probail ….confirmi admin….?

 24. Nu se intampla ma nimik ce atata agitatzie ..cand e sa murim o sa murim ce trebuie sa aflam ca maine murim …calm calm 🙂

 25. Admin, cu tot respectul, dar sunt cam multe necunoscute in acest mesaj…
  Vibratiile fiind in crestere ar putea fi vorba de un eveniment negativ (cutremur, framantari sociale)!?
  Poti reveni te rog cu mai multe amanunte? O informatie, venita la timp ar fi mai utila decat ,,suspansul” ce reiese din mesaj !!
  Multumim !!

 26. Bubulina,asa zisii,ALESII NEAMURILOR,in urma a atitor catastrofe premeditate unde vor sta atita timp,intrun glob sa nu fie atinsi de nimic?Ei or folosi citate biblice pentru ducere in eroare a unora,dar,Dumnezeu o fi asa dual si tine doar cu ei?Eu in micimea mintii mele,credeam ca e un singur Dumnezeu pentru toti,la fel,nu dual.Asteptam dupa Inaltare…la 34 sau 36 de ore cind va avea loc evenimentul.Domnul Istrate a spus ca va fi intro simbata spre duminica.

 27. Eu cred ca mesajul nu se refera la un cutremur de pamant ci la un “seism” politic si social. Aduceti-va aminte de profetia lui Gupta Swami privind Romania, deci, sambata 4 iunie 2011 intre orele 10 si 12 A.M.
  Dumnezeu sa ne dea mintea,curajul si norocul sa trecem cu bine de marea valtoare ce se va isca cu producerea acelui eveniment-soc!!!

 28. pt Bubulina,

  In curand noi vom construi cel mai puternic laser din lume…probabil ca atunci o sa ne spui si de Apocalipsa ce v-a pleca din Romania???

  Sa fim seriosi cu acel Haarp e ca o intepatura de ac pt Terra…

  Iar cu privire la Romania stati linistiti ca nu vor fi evenimente deosebite, care sa puna viatza in pericol a multor oameni, decat cele de genul Monica vs. Irinel :)))))))

 29. Mai, ce sa spun ,daca ati considerat necesar sa ne postati aceasta avertizare eu cred ca se refera la tara noastra si probabil destul de rapid ,mai ales ca vibratiile cresc ,ar fi destul de clar ,daca este corect rationamentul meu te rog sa-mi spui tu Admin .

 30. Admin,te rog, spune-ne ceva mai concret. Este pericol in jurul zilei de 2 iunie? Multumesc! Dumnezeu sa ne apere!

 31. CE DATA,CE EVENIMENT DEOSEBIT,VIBRATIILE NE VIZEAZA PE NOI?ASTEPTAM RASPUNSUL LA ACESTE INTREBARI PE CARE NI LE PUNEM SI CRED CA MARITAM RASPUNSUL

 32. Multumim pt. mesaj ! adevarat ca si eu simt ceva nu stiu ce ca se intimpla. Sa speram ca nu, dar dupa mesajul D-lui Istrate este sumbra problema.

 33. Admin,te rugam,spune-ne data,fiindca de data aceasta ai spus ca se stie cu exactitate data,de la care va avea loc evenimentul in 34 sau 36 de ore.Opinia fiind strict personala a domnului Istrate,deci nu poate provoca panica pentru nimeni.Este o opinie personala,si atit.Dupa………..nici nu mai are importanta.Nu toti putem intra pe forum.Cu stima.

 34. Buna ziua!
  Cel mai probabil ar fi astazi 30 mai.Fix dupa 21 ani de la acel cutremur din 1990 30 mai , ziua, si afost si replica mai mare in jurul orei 3 dim.( sa fie o coincidenta doua cutremure mari chiar de ziua mea de nastere?!)

 35. Si atunci in 1990 am avut aceeasi stare proasta ca si acum.
  Nici nu simt ca este ziua mea!

 36. Si culmea Berlusconi a venit chiar azi in Romania ..!

 37. Poate fi in Italia , cine stie..dar tot rau este. suntem toti oameni ai acestei planete. D-zeu sa ne aiba in paza !

 38. Nu cred ca este vorba despre nici un cutremur in viitorul apropiat,mai aales ca “deosebit nu cred ca se refera la cutremur ci la cu totul altceva,…mai degraba politic,cu toate ca mi se pare ciudat sa nu se publice nici o interpretare a mesajului,probabil ca nu s-a publicat interpretarea pt a se vedea se vedea interpretarea bloggerilor,cu respect

 39. Scuze pt greseli dar am scris mesajul dupa telefon

 40. parerea mea este ca tot in preajma inaltarii sa fie ceva grav ca tot spune ca vibratiile sant in crestere sa fie vineri sau sambata dupa inaltare ca in alt mesaj spune ca va fi intre 2 sarbatori si erau specificate si oua rosii

 41. Admin nu ne spui si noua nimic in legatura cu mesajul din 28 mai o data ceva si daca va fi la noi in tara?

  Admin:

  Nu se stie inca, oricum nu va avea loc in viitorul apropiat

 42. Ce s-o mai lungim, asta e….

 43. Acest mesaj are legatura cu mesajul din 22.04.2011 “O voce ma atentioneaza urmareste AZERBAIJAN ….” Multumesc, astept un raspuns.

 44. Edith ,N-AS CREDE CA ARE VREO LEGATURA ,ASTEPTAM O
  CONFIRMARE DE LA ADMIN ….

 45. CE SENS MAI ARE?

 46. EDITH dupa acest mesaj AZERBAIJAN-ul a castigat eurovizionul asa ca nu are legatura cu acest mesaj

 47. Sa fie legat de Lazlo Tokes?

 48. As dori sa aduc un amendament la ceea ce a postat doamna de mai sus cu privire la programul HARP.Programul HAARP a fost tinta mai multor acuzatii care nu au fost probate stiintific. Cea mai grea grea acuzatie ar fi ca acest program poate provoca schimbari climatice,iar seceta din China si Rusia a fost pusa pe seama acestui program,avand un impact economic major asupara acestor doua state care sunt concurenti economici directi ai SUA si ar fi ajutat astfel SUA sa traverseze mai usor criza economica.Aceasta acuzatie este si logica,deoarece SUA si-a creat un avantaj economic.Restul acuzatiilor sunt doar ipoteze putin probabile deoarece ar fi afectat intr-o oarecare masura si SUA.

 49. In general przicatorii isi plaseaza evenimentele in spatiu si timp.Timpul nu este precizat cu exaccitate,in general evenimentul fiint plasat in timp ca succedand un alt eveniment si fiind precedat de altul.Domnul Ion Istrate si-a luat angajamentul de a ne comunica o data exacta a evenimentului care va avea loc in Vrancea.Sunt sceptic ca dumnealui va preciza cu exacciatate data cutremurului,cu toate ca domnul Istrate are un atu fuarte important,in marea parte a viziunilor sunt intalnite si cifre,acesta putand fi un avantaj care sar putea concretiza cu o data fixa sau un interval de timp in care va avea loc evenimentul.Ii doresc mult succes domnului Istrate in decodificarea mesajelor.

 50. “La multi ani” pentru toti copii, dar si pentru cei care se mai simt copii intr-o lume atit de bulversata !

 51. HRISTOS SA INALTAT!! SANATATE SI LINISTE SUFLETEASCA VA DORESC!!! CU RESPECT DEOSEBIT!!

 52. HRISTOS S-A INALTAT,INTR-O ZI ADA MARE SI SFANTA POATE NE SPUNETI DACA A INCEPUT NUMARATOAREA INVERSA PT CELE 34-36 DE ORE.MULTUMESC

 53. Ultima data cand a fost consemnat fenomenul celor doi sori a fost in China, cu putine zile inaintea marelui cutremur devastator ce a avut loc in Japonia. Iar mai inainte de acesta, acelasi fenomen a fost consemnat in Australia, la fel, cu numai doua zile inaintea cutremurului ucigator din Noua Zeelanda. De acesta data, fenomenul, din ce in ce mai des intalnit – cu ani in urma se semnala o data la cateva decenii – a aparut in Hawaii.

  Specialistii spun ca asa ceva se intampla datorita refractiei din atmosfera superionizata, la un moment dat, al rasaritului. Asta a facut ca sa se asocieze imediat, pentru adeptii teoriei conspiratiei cu proiectul HAARP, ultrasecret, cel in care este trimisa in atmosfera superionizata o unda radio de o frecventa uriasa si despre care se spuen ca poate controla clima, sau provoca si cutremure catastrofale. Despre proiectul HAARP, agentia noastra a scris pe larg.

  O alta parte a adeptilor Teoriei sustin ca este vorba despre prezenta Planetei Nibiru, sau Planeta Zeilor, cea care ar urma sa treaca foarte aproape de Pamant in 2012, provocand catastrofe naturale, inundatii, schimbarea polilor, schimbarea directiei de rotatie a Pamantului etc. Trecerea planetei Nibiru este tinuta secret de specialisti, dar se poate observa din observatoarele astronomice din emisfera sudica.

  Nibiru mai este denumita Planeta Crucii si la aceasta se crede ca este referirea biblica, anume ca Apocalipsa va incepe cand se va arata Crucea pe cer. Se pare ca imaginea lui Nibiru ar fi fost surprinsa si de telescopul cu o oglinga cu diametrul de 3,6 metri de pe Mauna Kea din Hawaii. Specialistul nostru in astfel de fenomene, Cristian Negureanu, ne decalara ca: “Un astfel de fenomen trebuie tratat cu toata atentia, cu atat mai mult cu cat, intamplator sau nu, dupa aparitia celor doi sori, de regula, au loc si alte fenomene inexplicabile.”

 54. Citi despre Tesla.Un savant mult mai mare decat Einstein (se spune ca era roman la origine).
  Cred ca americanii pot utiliza o tehnologie avansata modificand frecventa Pamantului si pot fi afectate toate vietuitoarele aflate de la sol in sus, pe baza inventiilor intreprinse de marele geniu ,care ar fi avut o alta sugestie dupa descoperirea facuta.Daca veti cauta veti afla mai multe detalii despre acest om deosebit.

 55. – Buna ziua tuturor si ” _ CRISTOS sa INALTAT !! – Pai sa fie oare….? “- disponibilizarile din cadrul politiei, taierile din salarii, sau schimbarea si numirea noului “Ministru al muncii” sau poate despre: E.coli ca este o forma foarte grava, fabricata in laborator de niste “creiere” bolnave si criminale…. – Pacat de oamenii care s-au infectat si fereasca D.zeu sa nu se poata descoperi antidotul si antibioticul care sa ne scape de E.coli. – Doresc tuturor ROMANILOR : -liniste si pace sufleteasca, rabdare si in special unire, gandire si multa iubire de aproape. – D.nului Istrate: santate, rabdare si putere de munca, lui Admin i doresc: rabdare, sanatate, putere de munca si sanatate. – Daca se poate , vas ruga sa ne spuneti si noua : ce necaz sau ce alt ceva se mai poate intampla” in cele 36 de ore….???” – sau poate ne dati decodificarea, – Va multumesc si asteptam cu nerabdare adevaratul raspuns, timpul se pare a fi expirat…….

 56. MULTUMIRI PENTRU TOT,ADMIN SI DOMNULUI ISTRATE.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro